Založ si blog

Politická garnitúra ako v Černobyle

Názory diskutérov na Postoji:

 

 

„Mám ciťák, že súdruhovia nabehnú, všetko okolo astry bude bagatelizovať, označovať autora článku za protispoločenský živel. Na druhú stranu, Sputnik pre nich je hybridná zbraň hromadného ničenia, ktorá za žiadnych okolností nesmie byť použitá!
Treba dať info progresívnym spolusúdruhom šantiacim teraz na matovičovom FB, že na postoji je ďalší nepekný článok spochybňujúci Ríšu, že by sem mali dať stovky, tisíce hlúpych, angažovaných výkalov úplne k veci:
Autor je idiot a mal by zmiznúť. Článok je hlúpy, platí ho Putin. Čo sa Rakušák nestará do svojich ale montuje sa do Slovenska.
Odporúčam prvý diel seriálu Černobyľ, kde súdruhovia označili správu za výbuch reaktora za hoax a riešili to, aby sa o tom nedozvedel svet a zachraňovať životy začali až potom, čo svet informoval, že komunistom buchol reaktor a nie len to, keď im profesor vysvetlil, že to neututlajú, lebo pokapú milióny ľudí a bude zamorená celá Ukrajina a Bielorusko. Kto si pamätá vie, že v ČSSR ešte organizovali prvo májový sprievod, dávali mlieko a prvé priznanie prišlo až potom, čo sa o tom začalo šepkať na Slobodnej Európe, že je tu nejaký radioaktívny mrak, nepiť mlieko, nechodiť von, nejesť hríby. Jód dostali len súdruhovia a ich rodiny.
Ríša, vedenie ríše, priemysel a veda Ríše sa nesmie za žiadnych okolností spochybniť! Kto spochybní Ríšsku vakcínu, je protištátny živel a treba ho zničiť!
Súdruhovia Korček, Lajčák, Demeš, Kiska, a ich nasledovníci ako Čaputová, Šimečka, Valášek presne vedia ako zatočiť s triednym nepriateľom, ktorí si dovolí spochybniť neomylnosť ríše!
Ešte bude veselo, keď sa tá záplava euronacistov, euroboľševikov rozlezie po internete.

Hlavne nedopustiť, aby ktokoľvek si mohol dať pichnúť dobrovoľne Sputnik V! Čo na tom, že pfizer sa vzdal zodpovednosti za vedľajšie účinky, prebrali to na seba štáty, lebo to nie je riadne schválená vakcína. Astra to isté. Spochybňovanie západnej vedy, výskumu je zločin. O to horší, ak niekto si dovolí povedať, že aj ine existuje veda a výskum a dokonca, môžu byť aj lepší. Napríklad preto, že vakcíny vyvíjajú už 130 rokov. Už v dobe, keď nesmelo nabiehala na Slovensku povinná školská dochádzka a negramotnosť tu bola ešte stále obrovská, v Rusku už vyvíjali vakcíny. Boľševici sa nemenia. Len zmenili sídlo.“

 

 

„O hlúpom článku tu už je a že mňa platí tajná služba Ruska tiež. Boľševici sa nemenia. Odporúčam seriál Černobyľ. Najväčší problém profesora bolo presvedčiť vedenie, že nie je agentom západu, ktorý chce škodiť fantastickej a najlepšej sovietskej vede. Bol jeho hrdelný zločin povedať, že súdruhovia urobili pri tyčiach chybu.
Okrem iného, ako prebieha antikampaň proti astre (voči sputniku totálne nasadenie) a intenzívna kampaň za pfizer, nedivil by som sa, keby minimálne časť toho financoval pfizer cez ich slovenskú pobočku. Niekoľko korupčných škandálov pfizer už má za sebou. Napriek US zákonu proti korupcií. Dokonca ich usvedčili, že korumpovali vo východnej európe.“

 

„Hlavne to bolo označené ako proruská hybridná vojna s účelom rozložiť jednotu EÚ osočovaním skvelej vakcíny Astra z nejakých vedľajších účinkov. Čaputová o Astre vyhlásila, že bola riadne povolená a je bezpečná. Napísala to aj po anglicky, Macronovi ktorý presadzuje francúzsky jazyk a jeho twitter je vo francúzštine. Čo na tom, že FR veľvyslanectvo píše Čaputovej po slovensky, ona im odpovedala po anglicky, keď už sa ju v USA naučila, nech vedia jak sa veci majú. To bolo v čase, keď FRA malo v sklade cez milión astier, lebo ju francúzi už vtedy odmietali si dať pichnúť. Zas prečo by nezašaškovala pre 15 000 kusov astier a neosočila 200 000 Sputnikov.“

 

„Najdôležitejšie je že Čaputová o AstraZeneca napísala že bola RIADNE schválená a je bezpečná, narozdiel od Sputniku V. A rovnako dôležité je, že za svojim názorom pevne stojí aj ŠÚKL, ktorý odmieta aký koľvek problém s Astrou. Už je nepodstatné, že až Nemci donútili EMA uznať, že Astra môže spôsobovať nejaké problémy.
Videl som inak vaše vystúpenie v Pumpe.
Vy tam poviete, že Sputnik nik mimo Slovenska nerieši. Len si všimnite diskusie na Slovensku. Nacisti opäť vyliezli z dier!
Argument proti Sputniku? Je z Ruska, od podľudí, sú to primitívni Aziati, každého kto chce Sputnik V, treba vyviesť zo Slovenska.
Prečítate diskusie na postoji, na čase, na sme, FB Matoviča, všade nacisti. Sputnik má byť len pre tých, ktorí ho chcú. Aká je ich reakcia? V žiadnom prípade, tých čo ho chcú, nech sa pracú zo Slovenska preč do Ruska!

Na toto sa v postoji pozrite. Rovnako nacistickí posluhovači fungovali 1938-1945, každého s iným názorom, každého nekriticky nesúhlasiaceho s režimom posielali do transportov preč zo Slovenska.
Korčok sa správa Ako Alexander Mach. Hlavné sú záujmy ríše, Ríša sa nespochybňuje!“

 

 

„Ešte aj tie Valáškové, Korčokové, Šimečkové bludy, že utrpela nejako naša orientácia alebo čo. Sám ste v Pumpe povedali, že či sa doviezol Sputnik V, v zahraničí neriešia.
Ale tie boje euronacistov, aby tu Sputnik za žiadnych okolností nebol. Som rád, že nezačali na ulici popravovať tých, ktorí si dovolili spochybniť Astru.
Popýtajte sa 80-90 ročných, nekomforných s režimom, či ich počas vojny taký istí ako dnes, neposielali dobytčákom preč z republiky. Je to tak aj v ČR. Hociaká diskusia o vakcínach a hocikoho kto má niečo proti Astre, alebo by chcel Sputnik, toho posieľajú za ural a nech sa už nevracia. Píšu to aj Matovičovi na Facebooku. Nikto im nenúti Sputnik, nech sa napichajú astrou ako ježkovia, ale oni každého kto nekriticky neoslavuje ríšu, chcú vyviesť preč z republiky. Matovičovi to som videl dnes aspoň od 5 ľudí. Aby vypadal smrad ruský preč zo Slovenska.“

 

 

„Zlyhal aj postoj so škandalóznym rozhovorm ktorý urobil Kekelák!
Tlačil na úradníčku, že prečo sme neobjednali daľšie milióny pfizerov. Dookola. Ani raz ho nezaujímalo, či pfizer dodal objednané, koľko sme ich objednali nič. Teraz psychopati vypisujú aj teraz na FB Matoviča, že vybavuje sputnik a odmietol pfizera.
Tu som čakal od postoja, že urobí normálny seriózny rozhovor a nie skorumpovaný pfizerom a zistí od zodpovednej osoby, koľko a kedy sme objednali, koľko dodali.
Hneď by bolo jasné, že pfizer ponúkal virtuálneho holuba na streche, kým Sputnik máme na sklade.
Kekelák označil pfizer za spoľahlivého dodávateľa. Ani raz sa neopýtal, či plní svoje záväzky riadne a v čas!
AstraZeneca to isté.
Všetci proti Sputniku, nech sa povinne očkujú Astrou, ja im to doprajem. Ale tu je rozohraté nechutné nacistické divadlo, za účelom šíriť ideologickú nenávisť. Ešte aj to, ako je možné že pfizer nemá žiadne vedľajšie účinky? Problémová je len astra. O pfizeri len pozitívne média píšu. Pritom ešte min. rok po pfizeri v USA boli prípady úmrtí. Astra v USA nemá registráciu. Vraj klamala. Robí nové štúdie. Ale ŠÚKL by dal za astru aj paprče do ohňa. Cudzie.
Astra je fuj, Sputnik haram, pfizer vakcína priamo od boha.“

 

 

„Pri pfizeri je zaujímavé aj to, že zodpovednosť za vedľajšie účinky pri ňom prevzali na seba štáty, výrobca za ne neručí. Tak som sa dočítal na dw.
Pri astre ŠÚKL plne dôveruje EMA a ich laboratóriam, pri Sputniku dá testy robiť tým, ktorí v živote netestovali vakcíny, s odôvodneným, že certifikované laboratória sú plne vyťažená testovaním šarží povolených vakcín. Ale niekoľko dní predtým ŠÚKL vyšiel s bomba info, že Sputnik V na Slovensku nie je tej istej šarže ako v lancete.
Zrazu sa dozvieme, že vakcíny sa testujú všetky šarže (som šokovaný, iné šarže ako pri udelení výnimky?) a že sa testujú v certifikovaných labákoch (Klempa pre nich asi nie je dosť dobrý) a zo Sputniku V je hybridná zbraň.
To sa ani nepripomína ako skvelý úžasný Johnsom musel zlikvidovať 15 mil. dávok, lebo poplietli suroviny.“

 

„Pritom stačilo nerobiť nenávistnú nacistickú ideologickú vojnu proti Sputniku, neklamať o Astre, nekriticky neoslavovať pfizera a hlavne nešíriť nacistické lži, že Rusi nedokážu nič dobré urobiť, to len západ je dokonalý! A keď niečo dovrže západ, označiť to za hoax a putinovskú propagandu ktorej účelom je rozložiť Ríšu. Korčok ma na tom obrovskú zásluhu. Ani za nacistov, ani za komunistov sa Ríša nesmela ani náznakom spochybniť. Včera som pozeral seriál Černobyľ. Hlavne aby neutrpela povesť Sovietského Zväzu, aby sa nespochybnil jej jadrový priemysel. Boľševici, nacisti, jedno a to isté.
A ešte jedna vec, hlavne nepožiadať ideologicky znepriatelené štáty o pomoc! Radšej obetovať tisíce ľudí, ako použiť Sputnik, alebo ho aspoň riadne podľa medzinárodných štandardov otestovať.“

 

 

„Na Matovičom FB šantí Progresívny Poliačik a celá ich svorka. Nedokážu prekusnúť, že niekto môže chcieť Sputnik V a ním sa dať zaočkovať. Nikto im ho nenúti, oni jednoducho neznesú aby čokoľvek s Ruskom bolo.
Na Slovensku sa používa x neregistrovaných liekov. Bude nejaký z Ruska a môže ti zachrániť život? Nie, nesmieš! Ale z USA, expermentálny liek na vlastné riziko? Jasné, celý kamión!
Budú tam vypisovať, že kvôli matovčovi nemajú pfizera (ich predstava je, že je niekde v kamióne odstavený na hraniciach a matovič im svojim telom bráni si ho pichnúť) a on si dovolil letieť do Ruska pre Sputnik V, ktorý je reálne v tých kamiónoch (alebo lietadlách Brazília vraj ide objednať milióny kusov, predpokladám že tie zo Slovenska sa v Rusku ani neohrejú)“

 

 

 

 

A náš bloger! (už môj najobľúbenejší)

 

„Priznajme si konečne pravdu: zomrelo veľa ľudí zbytočne. O to viac ma mrzí, že ste na Slovensku takí krátkozrakí, priehľadnú neoliberálnu hru cudzej ambasády ste nezastavili, namiesto okamžitej záchrany životov ľudí Sputnikom V ste si nechali nanútiť rozhodnutia a odvolali ste Krajčiho a Matoviča a takmer povalili celu vládu.

 

Hlavy Krajčiho a Matoviča za Sputnik V bola špinavosť, aká nemá v histórii západných a zaoceánskych manipulácii so Slovenskom obdobu. Ešte nikdy doteraz sa nestalo, že ambasádor cudzej mocnosti rokoval počas vládnej krízy v prezidentskom paláci s prezidentkou a ministrom obrany takým spôsobom, aby celé Slovensko okamžite pochopilo, kto u vás rozhoduje v skutočnosti. O to viac ma mrzí, že žiadny zo slovenských analytikov ktorí konkrétne Matoviča a Krajčiho, celé mesiace napádali za rôzne iné kauzy, to otvorene dodnes nenapísali. A ešte jedna drobnosť: Žiadny zo slovenských politikov neurobil americkej ambasáde za svoju kariéru viac „ústupkov“, ako politik Fico. Na konci jeho moci mali veľké nezhody, to je pravda, ale nikdy na otvorenú vojnu s americkou ambasádou za jej nemiestne vmiešavanie sa do politiky Slovenska nemal gule. Naopak, mlčí o tom ako ryba dodnes. Ale Matoviča, ktorý tú odvahu našiel hejtuje, akoby sám mal na hlave svätožiaru.

 

Napriek tomu ho v roku 2018, za pomoci vraždy dvoch mladých ľudí, ktorej priebeh „náhodne“ zachytili aj americké špionážne satelity namierené práve v čase vraždy na Veľkú Maču , jeho americkí „spojenci“ poslali nakoniec do psej matere. A takto dopadne aj Matovič alebo dokonca horšie. A to aj vďaka slovenskej verejnosti, ktorá sa necháva svojimi politikmi a médiami natoľko manipulovať, že Matoviča doslova znenávidela.“

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5551272x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie