Založ si blog

Mnohým účastníkom len politického boja a nie záchrany ľudí vyhovuje, keď situácia bude ešte katastrofálnejšia, aby padla vláda!

Moja kolegyňa písala na ministerstvo zdravotníctva s prosbou o pomoc, lebo v čiernych okresoch práve dali učiteľom na prvom stupni pokyny, že sa otvárajú od pondelka 8.3. školy pre všetky deti, nielen pre rodičov, čo musia chodiť do práce.

Ona vôbec netuší, že ja tu píšem, lebo všetci sa bojíme, že prídeme o prácu, keby sme niekomu niekde prezradili, ako sa tu porušujú bezpečnostné opatrenia a výsledky pandemických opatrení z toho stretnutia odborníkov, ktoré sa uverejňujú v médiách.

 

Hoci to všade v médiách prezentujú inak a tak, že v čiernych okresoch môžu chodiť do školy len deti rodičov, čo musia chodiť do práce, v realite máme celkom iné pokyny, že školy sa od pondelka 8.3. otvárajú pre všetky deti a aj rodičov, čo pracujú z domu alebo sú na materských.

 

Nikoho tu nezaujíma, že je katastrofálny stav a že na SME vyšiel rozhovor s primárkou, ktorá žiada ľudí, aby sa nezvyšovala mobilita. Naopak ju idú zvyšovať, lebo mnohým účastníkom len politického boja a nie záchrany ľudí vyhovuje, keď situácia bude ešte katastrofálnejšia, aby padla vláda!

 

Ja chápem, že si to prajete, ale za cenu ešte katastrofálnejšieho stavu, aby bol ešte väčší nápor na nemocnice a ešte menej ľudí dostalo prvú pomoc???

 

Ako môžete ľudia takto rozmýšľať, že nech je čím horšie – tým lepšie a aj za cenu toľkých životov???

 

Ako môžete takto viesť ten politický boj, že za cenu životov? A dusiacich sa ľudí?

 

 

 

A ako môžete tento boj viesť cez školy a deti?

 

 

 

 

Už neplatí ani toto, čo som písala včera, že aspoň od pondelka sa to zmení v bezpečnosti (len v druhom probléme). Od pondelka sa to nezmení ale k ešte horšiemu, lebo ani od pondelka ich nebudú rešpektovať, ale presný opak!

 

 

„Prvý súčasný katastrofálny problém na školách prvého stupňa ZŠ je ten, že minister rozbil online vyučovanie všetkým žiakom na týchto školách!

 

Druhý súčasný katastrofálny problém je bezpečnosť učiteľov a žiakov v tejto situácii!“

 

 

 

 

 

 

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5518960x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie