Založ si blog

Naša najmúdrejšia manželská dvojica liberálov na Slovensku

Mesík a Pietruchová

 

 

Ako liberálka, tak vychovaná mojou mamou, som bola okamžite Oľgou Pietruchovou nadšená, keď som ju prvýkrát na SME čítala, kde mala svoj blog a bola ochotná bojovať za to, čo ja jedným slovom volám sloboda, sloboda ľudí, sloboda žien.

 

Ja viem, že u našich zaostalých konzervatívcov nikdy nebola obľúbená. Však preto som roky nemohla infovojnu počúvať, lebo o ich inteligencii v tomto si myslím svoje. Na túto tému sa zásadne nehádam, na tomto poli nebojujem, ako by som nešla robiť osvetu do nejakej celkom zaostalej oblasti. Stačilo mi zažiť to na SME a to sú tam, boli tam akože tí inteligentnejší ľudia.

 

Pre mňa je v tomto Oľga Pietruchová vzor liberálky, myslím jej názory, o ktorých si ľudia len myslia, že im rozumejú.

 

A to som o Mesíkovi, jej manželovi, nevedela celkom nič okrem pár nejakých článkov, ako napríklad ten, že aj u nás bude nejaká pandémia.

A dnes práve jeho považujem za najkľúčovejšieho človeka, ktorý s ivermektínom u nás začal a ktorý sa mal nachádzať medzi tými odborníkmi v našej pandemickej komisii a odborníkmi, ktorí mali radiť tejto vláde, ako prekonať na Slovensku pandémiu. Teda, keby ich bolo zaujímalo nájsť skutočných odborníkov.

 

Týmto, že oni sú manželia, čo je neuveriteľné, má naša najlepšia liberálka toho najlepšieho manžela, ktorý by bol tiež najlepším odborníkom.

 

Je to naša najmúdrejšia manželská dvojica na Slovensku. Nepíšem najinteligentnejšia, lebo inteligencia nie je zárukou ani morálky, ani dobra, ani múdrosti. V týchto dvoch manželoch sa spája všetko to najlepšie, o čom som na Slovensku počula – o slobode žien, o liečení ľudí a o ľudských právach.

 

A mimoriadne oceňujem, že Oľga Pietruchová súhlasila s tým, že o nej manžel zverejnil, že ju vyliečil z koronavírusu ivermektínom pre kone.

Neskutočne, ale že neskutočne tým pomohli mnohým ľuďom uvedomiť si zlyhania našich „karpatských vedcov“, ako ich odvážne volá Mesík.

A samozrejme aj vlády, ktorá ich len slepo poslúchala, že na koronavírus máme len testovanie a testovanie a testovanie a trasovanie a lockdowny a už nič iné okrem vakcín, ktoré nemáme.

 

 

 

Bolo mi cťou, vôbec dozvedieť sa, že takýchto ľudí na Slovensku máme.

Ale viete, ako to býva, že tí neschopnejší vždy podrážajú nohy schopnejším a ani im nerozumejú. Sú od tých ostatných tak ďaleko, že ich iní nemajú ani v zornom poli a oceňujú len tých, ktorých ešte dovidia.

 

A vraj liberálov na Slovensku nemáme!

 

 

Mesík 26.2.

 

„Olga bola trochu naštvaná, že som prezradil, že šlo o konský IVM – lenže realita je taká, že naši českí priatelia nemajú z čoho vyberať, čas je v terapii covidu vzácny a najrýchlejšia cesta je pre mnohých práve k veterinárnemu.“

 

video s Oľgou:

 

Vyléčila se ivermektinem pro koně. Zabral hned

 

 

 

 

 

.

Čaputová sa „ohádzala“ volebným podvodom a nás kritizujú, že sa nám volebný podvod nepáčil!

14.06.2024

Zakaždým, keď si niekto normálny prečíta SME alebo Denník N, tie klamstvá mu môžu dvihnúť tlak. Preto ich toľkí ľudia ani nečítajú! Dalo by sa písať ku všetkým klamstvám doradu a to by ste mohli celé dni. Zareagujem tak na každé dvadsiate klamstvo. Dnes ich šéfredaktorka SME v poslušnej óde na Čaputovú napísala, že „Ohádzali ju blatom a potom na ňu [...]

Čitateľ SME: „Niekedy mam pocit, ze aj Marx by bol pre nich pravica a vlavo od nich su snad iba pol Pot a Mao Ce-tung. . . „

10.06.2024

Nie vždy sú čitatelia SME a N vymytí do správnej podoby, niekedy sa vymývajú ťažšie (majú viac rozumu než progresívni novinári). Pozrela som aj na český iDnes a aj tam ide vymývanie ťažšie. Aj pre morálne uvedomelých bola Nerudová Danuše – Blbuše. Nasledujú komentáre ťažšie vymývateľných: Čitatelia SME dnes ku článku: Krajná pravica [...]

Kde je táto blogerka SME Anna Brawne scenzúrovaná? Nikde, pracuje pre stranu, ktorá voličov iných strán vyhlasuje za nacistov a ľudský odpad!

08.06.2024

Na blogoch SME blogujú blogeri, ktorým nevadí, že SME cenzúruje iné názory. Podľa mňa toto charakterizuje ich boj za demokraciu a že im nevadilo, že ľudí s inými názormi než vyžadovanými, nálepkovali ich novinári ako nacistov a dezolátov, keď povinne nevolili ich stranu. Akoby sa im páčilo, keby ich niekto umlčiaval a cenzúroval? Jednou z tých žien, [...]

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

väzeň, väzenie, mreže

V ruskej base zajali väzni dvoch dozorcov. Zasiahli špeciálne jednotky, útočníkov zabili

16.06.2024 11:40

Skupina šiestich mužov sa v nedeľu vo väzenskej väznici v Rostove na Done na juhozápade Ruska zmocnila dvoch dozorcov.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

Nemci zaznamenali už dve tisícky nelegálnych migrantov, ktorí prešli cez Bielorusko

16.06.2024 11:20

Nemecká spolková polícia za prvých päť mesiacov tohto roka zaregistrovala 2215 nelegálnych migrantov, ktorí do krajiny dorazili tzv. bieloruskou cestou.

Valko

V kauze vraždy advokáta Valka ešte nie je vytýčený hlavný termín pojednávania

16.06.2024 10:36

V kauze vraždy advokáta Ernesta Valka stále nie je na Mestskom súde Bratislava I známy termín hlavného pojednávania.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,521
Celková čítanosť: 5598215x
Priemerná čítanosť článkov: 3681x

Autor blogu

Kategórie