Založ si blog

Zapoj do opačnej strany primitívov a vyhráš!

To je najlepšia stratégia každého boja. Nikto si nebude myslieť, že si ich zapojil ty (vy, čo práve chcete zrealitovať dobré obchody).

Stačí provokovať a naštvať. Stačí naštvať primitívov, presne tých cielene a víťazstvo je tvoje! Investuj do rozoštvávania a veľmi dobre zarobíš!

 

 

„Dokud zde tedy ještě pořád máme demokracii a nikoli „nouzovou diktaturu“, zbývá jen jediná cesta: desítky procent populace musí odmítat dobrovolně-povinné očkování tak kategoricky a nahlas…“

Uz si podpisal peticiu za liecenie alebo sa potrebujete len rozculovat a nenavidiet?

Potom presne kvoli takym nic nedosiahnu ti, co chcu ine riesenie – liecbou:

“ jejím nejlepším spojencem jsou konspirační teoretici. Díky nim se totiž vláda může úplně vyhnout jakékoli debatě o racionálních alternativách či negativech“

 

 

Najväčšou prekážkou v boji za liečbu ľudí miesto očkovania neoverenými vakcínami sú celkom paradoxne práve primitívni konšpirátori a popierači všetkého.

Ak by sa ľudia na niečom ujednotili a bol by to konštruktívny boj za liečbu miesto povinného očkovania, mali by dôvod, prečo sa nechcú dať zaočkovať, keď existuje alternatívna cesta aj liečbou.

 

Ale keď máte ľudí, čo sa chcú len rozčuľovať, nenávidieť, nadávať iným na sociálnych sieťach a inak nechcú celkom nič konštruktívne, len protesty na uliciach, hulákať, prenasledovať iných, vymeniť vládu za iných pajácov, čo by tiež presadzovali len povinné očkovanie, nedosiahnu celkom nič!

 

A pritom by stačilo, aby len petície podpísali stotisíce ľudí, aby nebolo možné vnucovať ľuďom povinné očkovanie a aby sa musela venovať pozornosť aj liečbe a jej možnostiam. Ale keď si to raz ľudia neuvedomujú, akú majú moc čokoľvek zmeniť a meniť, tak nič konštruktívne nevyužijú a radšej sa pôjdu zavesiť na bránu pri proteste, čím nedosiahnu celkom nič, alebo prenasledujú urážkami všetkých naokolo, čím tiež nedosiahnu celkom nič!

 

Práve títo všetci ľudia sa postarajú o to, že potom všetkých hodia s nimi do jedného spoločného vreca, to boli len blázni konšpirátori, ktorí nechceli celkom nič, len vystrájať, urážať, besnieť a nemali celkom nič, žiadne riešenie, čo by tak iného chceli okrem prejavov nenávisti a zlosti. 

Potom už nikto nemôže dokázať, že títo ľudia mohli mať množstvo racionálnych a oprávnených otázok, keď ich všetky zmazali vo svojom deštruktívnom besnení. 

Extrémisti a hulváti nikdy nič nedosiahli, len sociálne nepokoje, občianske vojny a tým len svoje ľahšie ovládnutie tými, čo ich chceli oklamať.

 

A takto sa aj u nás hulváti starajú len o svoje besnenie a o nič iné, čím by mohli niečo dosiahnuť a to je alternatívna liečba. Týmto ju pochovávajú každý deň tiež, lebo prednejšia im je nenávisť a sociálne prenasledovanie iných.

 

Len argumentami a petíciami sa môžete dopracovať k niečomu, kde by vás už museli vypočuť, lebo nedalo by sa vyhovárať, že to sú len nejakí asociáli, čo ani nevedia čo chcú, len všetko popierať a trieskať nezmysly, ktoré sú vymyslené.

Aj každý boj musí mať nejakú stratégiu a žiadna tlupa náhodných zúrivcov by nič pre nikoho nevybojovala!

Ale takto končíme!

 

Takto nám tlupa primitívov zahatala cestu pre racionálne argumenty, pre dôkazy, pre to, aby sa tým novinári a lekári a vláda musela zaoberať. Kto sa bude zaoberať len vulgárnymi výkrikmi a zborovým spevom, kto je ko….. , ktorých bude na uliciach pol percenta?

Aj keby ich besnelo na uliciach 50 000, ani tak nedosiahnu nič, keď nehovoria o žiadnej alternatíve a nemajú žiadne argumenty okrem svojho besnenia.

Naložia s nimi ako s extrémistami, primitívmi, čo ani nevedeli, čo chcú a argumenty nepoznali. Nevedeli nič, len to, že chcú besnieť a vrieskať.

 

Takto nakoniec každý svoj boj len dorazia a v tomto dave zmĺknu všetci tí, čo ešte niečo konštruktívne chceli a slušné a pádne argumenty mali. Za všetko môže extrémizmus v ľuďoch. Za všetko môže naivita, že vyhrá opačný extrém, čo je zas len extrém a preto sa sám zneškodní. Za všetko môže naivita, že ľudia neveria vete: Zlatá stredná cesta, ktorá je najbezpečnejšia, aby ste aj niekam došli. Ľudia ju chápu ako cestu strachopudov, čo sa nemali odvahu zavesiť na mreže a lomcovať nimi ako asociáli. Odvážny je pre nich človek, čo sa dá zastreliť alebo zatvoriť a nie tí, čo aj niekde došli, lebo sa nevenovali besneniu a prenasledovaniu, ale argumentom, dôkazom a stratégii.

 

Napokon majú to, čo robí väčšina, takže nič. S tým sa veľmi dobre počíta, takže besnenie sa aj podporuje. Stačí zapojiť primitívov a máte po boji.

 

 

To je najlepšia stratégia každého boja. Nikto si nebude myslieť, že si ich zapojil ty (vy, čo práve chcete zrealitovať dobré obchody).

Stačí provokovať a naštvať. Stačí naštvať primitívov, presne tých cielene a víťazstvo je tvoje! Investuj do rozoštvávania a veľmi dobre zarobíš!

 

 

 

A teraz niečo konštruktívne, čo nie je také príťažlivé, ako lomcovať bránou alebo urážať všetkých naokolo:

 

 

Racionální, nekonspirační důvody, proč odmítnout vakcínu na nCOV-19

 

 

„Vláda chce nejméně 60 % Čechů povinně-dobrovolně vnutit vakcínu proti COVID a jako jsme si za poslední měsíce již zvykli, jejím nejlepším spojencem jsou konspirační teoretici. Díky nim se totiž vláda může úplně vyhnout jakékoli debatě o racionálních alternativách či negativech a předstírat, že každý kdo nesouhlasí s vládní linií je buď blázen, nebo zmanipulovaný hoaxy a fake news.

Co z toho plyne pro dnešní situaci? Že po desetiletí zde probíhají plány na vakcinaci proti chřipce, v nichž však figurují obrovské konflikty zájmů a finance ze strany farmaceutických firem, které vakcíny a antivirotika dodávají. Tento konflikt zájmů ve WHO způsobil, že britská vláda kvůli změně definic WHO nakoupila a následně svým občanům vnutila velmi nebezpečné vakcíny Pandemrix. A že farmaceutické firmy jako Pfizer dostaly stamiliardové pokuty za nebezpečné produkty a korupci.

 

Právě Prymula ohledně klinických studií „vytvořil tak trochu mafiánský systém, kdy tyto studie musely probíhat přes něj“ – a očividně je ovlivňoval podle svých zájmů. Když v červenci epidemiolog Beran proti COVID-19 velmi úspěšně nasadil lék Isoprinosinekterý je generikum a nikdo na něm nemůže vydělat, požádal stát o provedení klinické studie, aby mohl být lék schválen k léčbě COVID. Komise MZČR to ovšem bez jakýchkoli věcných argumentů zamítla a naznačila, že Beran tak údajně činí „kvůli konfliktu zájmů s výrobcem Isoprinosine“. Jenže Isoprinosine je generikum které může vyrábět každý, takže lobbovat za jeho klinickou studii není v zájmu výrobce. Je to naopak Prymula, kdo bere desítky milionů od výborců neověřených, zato patentovaných a drahých vakcín – a pokud bez argumentů shazuje ze stolu jakékoli léčivo, které by mohlo být alternativou ke drahým vakcínám, nutně se nabízí podezření z korupce.

 

 

Víme prokazatelně od vyšetřování Rady Evropy a elitních investigativních novinářů, že plánování a politiku ohledně chřipkových pandemií a vakcinací celosvětově utvářeli či ovlivňovali lidé, kteří byli v obrovském, nezveřejněném konfliktu zájmů, protože měli vysoké finanční příjmy od výrobců vakcín. Víme, že Prymula který dobrovolně-povinnou vakcinaci prosazuje u nás, dostal od farmaceutických firem desítky milionů Kč a víme, že ten samý Prymula smetl ze stolu jakoukoli farmaceutickou alternativu k vakcinaci.“

(krátené)

 

 

 

.

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

Záskalie, Jaskyňa, Veľký Manín, mReportér

Krásna prírodná scenéria na Považí ponúka pohľad na nezaplatenie. Slováci, máme byť na čo pyšní

18.04.2024 05:00

Zábery z nádhernej slovenskej prírody zachytila mReportérka Ľubka Šeroňová.

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,490
Celková čítanosť: 5538473x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie