Založ si blog

Objednávateľov nenašli, ako sa dalo čakať

Nikdy som si nemyslela, že Kočner je objednávateľ vraždy. Ja si myslím, že objednávatelia vraždy sú tak mocné osoby na Slovensku, že nikdy neboli ani obvinení a na Kočnera to len chceli zhodiť. Myslela som si, že Kočnera len predhodili davu. A myslela som si, že Kočnera aj odsúdia, ale vrahovia – skutoční objednávatelia vraždy zostanú neobvinení. 

Tiež ma prekvapilo, že ho neodsúdili, hoci aj ako predhodeného objednávateľa. Ale to podľa mňa svedčí len o tej predhodenosti, že to natoľko nebol on, že to nevedeli ani dokázať, hoci sa toľkí novinári snažili.

 

A ešte si myslím, že títo objednávatelia vraždy určujú životy nám všetkým a sú to presne oni, ktorí nám tu riadia politiku, čiže oligarchovia v pozadí. Myslím si, že si platia aj politikov a ešte aj Fico je pre nich len nejaký poslíček, nielen Kočner. Považujem za naivitu myslieť si, že by vôbec mohli byť obvinení.

 

Najprv som sa potešila, že Kočnera neodsúdili, aby si ľudia nemysleli, že majú a vedia mená skutočných vrahov – objednávateľov, ale po tom, čo sa všade píše, je tu zámer, aby si ľudia mysleli, len mysleli, že majú vrahov. No takto dokázateľných.

 

z komentárov:

 

„Najvyssi sud nemoze rozhodnut inak ak (naivne) verime, ze Specializovany sud, co je elitnym sudom krajiny rozhodoval vylucne na zaklade dokazov, ak sa dokazna situacia vyrazne nezmeni.

Upinanie nadeji na Najvyssi sud je podla mna nerealisticke. To by sa naozaj vyrazne musela zmenit dokazna situacia, ktora bude vzdy tvorena iba nepriamymi dokazmi.“

 

„Mna ale naozaj prekvapuje, ze dnes mnohi ci uz novinari, politici, aj ludia spominali NS. Lebo ak beriem, ze SS rozhodol profesionalne, tak nevidim velmi dovod preco by NS mal rozhodnut inak ako SS. To by sa naozaj vyrazne musela zmenit dokazna situacia, co nevyzera, ze by bolo realne.
Ak verime tomu, ze SS rozhodol spravodlivo, v zasade nie je dovod sa nazdavat, ze by NS rozhodol inak.“

 

Viac ma to nezaujíma, lebo ani neočakávam, že ich niekedy obvinia. 

Vieme o vrahoch len jedinú vec a to že sú neveriaci. Môžu sa vydávať za veriacich, ale sú to ateisti presvedčení, že týmto životom končia. 

 

Ako veriacu ma preto vôbec nezaujíma, či ich obvinia alebo chytia. Verím tomu, že nikto vám nemôže tak ublížiť, ako si môžete len sami.

 

A veľmi pravdepodobne sa budú vydávať aj za liberálov, lebo to je teraz v móde ako najlepšia svetová nálepka. V každom prípade budú podporovať všetko, čo im pomôže, teda všetko, čím by si mohli zabezpečiť moc.

 

 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Moulin Rouge

Vrtuľa legendárneho mlyna na streche kabaretu Moulin Rouge v Paríži sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5547424x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie