Založ si blog

Blahova ukážka, ako sa v bratislavskej kaviarni boja Smeru

a prečo Blahovi držím palce
Blaha 7.8.:
„15. Fakt si ten podcast vypočujte, je to krásne svedectvo o tom, ako sa v bratislavskej kaviarni boja Smeru. A ako by nás chceli zničiť, no nevedia ako. Úprimne súcitíme… https://www.aktuality.sk/clanok/812541/minar-premier-je-stelesnenim-archetypu-jokera-otazkou-je-ci-moze-klaun-krajine-vladnut-podcast/

„Premiér je stelesnením archetypu Jokera. Otázkou je, či môže krajine vládnuť klaun“

 

Už som písala, že Blahu mám rada preto, že vie veľmi trefne pomenovať polovicu pravdy, ktorá sa nemá písať. Mnohí politici z nej nepovedia celkom nič a neriskovali by nič. Ale týmto Blaha dokáže aj zavádzať, pretože ľudia si pomyslia – Vo všetkom má pravdu! Preto sa vždy klame tak, že poviem nejakú pravdu a niečo zamlčím a prispôsobím si to.
Asi najmenej ma to hnevá u Blahu, lebo nie je celkom ratlíkom a ja si takúto schopnosť u politikov vážim.
Potom chápem, že musí, chce Smer obhajovať, ako každý politik až nekriticky a neobjektívne obhajuje svoju stranu. V mojich očiach ho dosť ospravedlňuje to, že on by aspoň naozaj chcel ľavicu, ako Sulík zas slobodu od liberálnych extrémistov. Nevidím ich čiernobielo. Sulík sa musí držať na svojej strane a Blaha na svojej, takže svoje kritizovať nebudú, inak by so svojimi neprežili.
Ale pozrite sa, čo Blaha uviedol ako svedectvo o snahe zničiť Smer. Už nadpis to má, že je to hlavne útok na Matoviča a túto koalíciu a nie na Smer.
Len zato, že kritizujú aj Smer, to neznamená, že túto koalíciu nekritizujú viac. A musí si pomáhať Aktualitami, lebo na SME kritiku Smeru nenájdete, tam sa voliči a čitatelia vedú k tomu, aby naopak v predčasných voľbách volili PS a Hlas. A keďže PS bude mať málo %, tak v tomto vankúši bude výplň z hlasov voličov Hlasu, čiže bývalých smeráckych voličov a milovníkov Pellegriniho serióznosti.
Je jasné, že nemôžu novinári už celkom nikdy neskritizovať Fica. To je ako by sa šéf bránil – Ja všetkých kritizujem objektívne a preto Jožka 100x a Ferka len 1x, ale kritizujem ho TIEŽ! Tu máte dôkaz ten 1x na vedľajších Aktualitách! Kritizujeme aj Ferka! A Blaha má hneď dôkaz, že idú po Ferkovi!
Áno, šli, keď chceli politický prevrat, dostať PS/SPOLU do vlády. A Blaha sa na tom chce sánkovať ešte ďalšie roky.
Ale oligarchov nezaujíma Ferko, zas ich zaujíma len ako dostať svoje strany do vlády a k moci. Čiže, ako teraz postupovať, keď máme málo %?
Čo napchať do vankúša? Odkiaľ zobrať hlasy voličov v budúcich (predčasných) voľbách? Kde sú?

1. Odradiť voličov OĽaNO – denne dva články, že sú psychopati, lebo chcú psychopata
2. Odradiť voličov Za ľudí – „Posledný nech zhasne“, kope sa aj do „Pohrobkov Kisku“, aby PS nezobrali hlasy. Toto budú hlasy pre PS!
3. Sulík má dovolenku od novinárov, lebo s nimi sa počíta. Veľmi dôležité upozornenie – SaS vyhlásila, že nikdy nepôjde so Smerom do koalície, ale keď sa Smer bude volať Hlas, už môže!
4. Sem tam kopnúť aj do Fera. Pardón, do Fica, lebo starý Smer sa stále volá Smer a my potrebujeme Smer, čo sa volá Hlas. S novým názvom sa dajú robiť voličské divy!
Takže, keď občas ešte kopú do Fica, tak stíhajú aj pomoc Pellegrinimu a Hlasu, aby voliči volili Hlas a nie Smer. Už len to slovo je toxické, nie Smer s novým názvom.
No do Fica nekopú, keď útočí na túto koalíciu (pri Sulíkovi), vtedy sú zázračne ticho, lebo to sa proti tejto koalícii hodí! Vtedy sa ho novinári na tlačovke pýtali takto neobyčajne súhlasne: „Ak sa smiem ešte niečo spýtať…“
Ja som žasla, ako si zrazu s Ficom rozumejú, že SaS tento štát rozkráda! Museli sa veľmi tešiť, ako im Fico pekne pomáha v boji za PS a vatu do Hlasu.
Neviem, čo si myslí Blaha. Asi ťažko, že sa dva Smery spoja a ovládnu scénu bez PS a liberálkov. Lebo nikto by s nimi pod značkou Smer do koalície nešiel. A oni by zas jednotne nechceli značku ĽSNS.
Blaha proste len bojuje s Hlasom, aby im zobrali čo najmenej voličov. Blaha si musí veľmi dobre uvedomovať, že Pellegrini a spol., tí ich ratlíci o ktorých vždy mlčal, to majú namierené do progresívnej koalície a presne k „deťom hamburgerov“, že tiež chcú byť svetové IN.
Dnes nemá za čo kritizovať „deti hamburgerov“, lebo pohoreli. Všimli ste si, ako o nich stíchol?
Dnes musí a chce bojovať o svojich vlastných voličov, aby neutiekli k Hlasu a rovno do náručia „detí hamburgerov“. A niečo teda musí kritizovať. Dobrý nápad, sánkovať sa na bývalom boji proti Smeru, hoci už neexistuje. On je inteligentný a vzdelaný človek a vie, čo všetko si môže povymýšľať pri tomto boji. Čo všetko sa dá použiť, ohnúť a hlavne ako využije skutočnú pravdu, čo píše. Uňho je tá pravda jahoda na torte. A tá je fakt sladká.
V mnohom s ním súhlasím a na toto dostane svojich voličov.
A hlavne! Držím mu palce, aby Smeru ušlo čo najmenej voličov k Hlasu! Držím mu palce!
Keď si vyberáte medzi Smermi, rozhodne si vyberte ten Ficov. Možno to nebude čistá ľavica, ale nebudú to ratlíci Smeru, ktorí chcú slúžiť čomukoľvek.
.
Neprejdú! Nech neprejdú k Hlasu!
.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5544798x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie