Založ si blog

Ku spochybňovaniu násilia a feministiek

Devane k utoku na feministky

 

Ty si zas extremistka na opacnom konci a typicka predstavitelka zotrocenych zien, co muzom budu pochlebovat, aky je ten muzsky svet idealny.

Keby si sa narodila medzi moslimkami, tak budes hrdo vyhlasovat hidzab za ohromnu vec zvyraznujucu zenskost.

 

Ale v podstate si s tymi opacnymi extremistkami rivalka, ktore neustale kritizujes a si na ne zamerana. Zavidis im imidz, vzdelanie, lebo neustale to dokola riesis v mnohych clankoch, ze ony to dosiahli „roztahovanim noh“ a ty nemas vzdelanie len kvoli tomu, ze si „neroztiahla nohy“. Nazeras na ne ako nejaky muz na ku…

Pred 89 sa dalo na take vyhovarat, ale po 89 mohol sa dostat ktokolvek a kdekolvek. Na vysokych skolach uz neposobili take kadrovacke mafie ako za socializmu.

 

Kazdy clovek robi aj chyby, vsetky skupiny robia aj chyby. Medialne prenasledovanie jednotlivcov je ich chybou, ale nic to nemeni na dobrej osvete proti nasiliu, ak aj dnes su mlade dievcata sexualne obtazovane, co sa deje a je potrebne na to upozornit. Ak nie rovnakym metrom aj voci cudzincom, na to upozornujem aj ja.

Lenze ty nekritizujes ich chyby, ale spochybnujes to nasilie, lebo sustavne naopak nadbiehas muzom.

 

Nemusis byt falosne solidarna, ale nemusis zeny zrovna podrazat. Rovnako by si pri tejto mentalite podrazala v moslimskom svete tie, ktore by sa v niecom chceli oslobodit, aby si sa muzom pacila. Tie, ktore by chceli soferovat alebo studovat, boli by pre teba len ku… a ty solidarne drzis s muzmi. Zena zene je vlkom v takom svete a praveze ma taku mentalitu predajnosti aj ked to neriesi len „roztiahnutim noh“, ale podrazanim noh inym, ked poukazuju na akekolvek nasilie.

Nie, ty nechapes muzsky svet, ty sa mu len podkladas. A keby si bola taka stastna ako zenska zena, nepotrebujes si s nimi sustavne riesit rivalitu v clankoch. Bola by si stastna a nevadilo by ti to, ze ine take stastie neobjavili. Nemusela by si sa utesovat, ze to maju za „roztahovanie noh“ (taký celkom mužský pojem), co vystudovali alebo aky maju imidz.

Ty ich davas do polohy nepriatelov k muzom. Pritom ovela vacsie podrazy robia muzom obycajne domace putky a sliepky, ktore sa honosia tym, ze su nefeministky:

 

 

„Akych muzov to mame? Zmagorenych sprostymi zenami, kreaturami zenskosti, ktore chcu z feminizmu (a svojej rovnopravnosti) len tazit a pritom kopat do feminizmu, ktory nevybojoval zenam tuto rovnopravnost, aku uz mame na to, aby ju vyuzivali len ked im vyhovuje!

Rovnopravnost zas neznamena drzost ani pre sliepku a za cely zivot, co som videla zhadzovat muzov, ako tych, co im nieco „od pol pasa funguje len dole“, to neboli feministky! To ma tak sklamali zeny ako vseobecne maju chlapov za nic a skoro za debilov ale vylucne poza ich chrbat!
Keby tak muzi vedeli, co si o nich zeny povravia, tak sa im zaludok otoci desatnasobne, keby im vobec dosla tolka nevrazivost len naoko milych zien a nefeministickych sliepok! Oproti nim su feministky este slaby odvar.“

https://malinova.blog.sme.sk/c/138654/Vacsina-zien-ma-k-muzom-pohrdlivy-postoj.html

 

 

Dodávam, že ako následok ich zotročenia, keď sa nevedia a nevedeli otvorene brániť, len zákerne ako potlačené!

 

 

Toto je typicky muzsky pohlad na vec, nie zensky:

„Nuž potom by sa dalo povedať, že je to reálny súboj pohlaví o nadvládu v spoločnosti.“

Podsuvas, ze kto je proti nasiliu, bojuje o nadvladu a rovno chce matriarchat, nie slobodnych ludi. A presne v tom je to pochlebovanie muzom.

Ty podsuvas: „vyrovnať sa ženy mužom a muži ženám.“

Nejde o ziadne vyrovnanie sa muzom, ked sa upozornuje na sexualne obtazovanie dnesnych mladych zien. A ze to bolo uspesne, o tom svedci, ze mladi muzi, uz inak vychovani to uz nerobia v takej miere, ako sa to dialo volakedy.

 

 

Zakonity kruh:

Otroci vedia byt kruti. Zle vychovany pes je agresivny. Potom sa delia na poslusnych pod natlakom a utocnych. Takto sa to muzom vracia. Obetami su potom aj muzi.
Zena zene je vlkom, lebo velkej krutosti sa dopustali otroci medzi sebou. Zotrocene zeny su velmi zle matky. Svojim detom su zlym a pomylenym prikladom. Nevedia ze pomstou partnerom nicia zivoty svojich deti. Taktiez nevedia, ze zranenia vratia muzi na dalsich zenach a je z toho kruh ako kosacka na likvidovanie citov. 30 rocne zeny objavuju svoju sexualitu, co by lepsie zvladli aj medzi domorodcami. Nie su vychovavane k laske, lebo ani pre rodicov to nebola hodnota – nezili svoje skutocne city. Samotne zeny nepoznaju zensky svet a naucili sa len ako opice hrat divadlo. Tento muzsky svet nevychovava zeny. Nici ich a preto sam seba. Skutocne miluje len slobodny tvor. Preto je sloboda taka dolezita. Ludi vychovanych s laskou sa nemusime bat. Nepotrebuju obojky a naozaj vedia, co je vernost.

 

Casto kritizujem a kritizovala som aj feministky (dvojake metre v Europe), ale nic to nemeni na tom, ze to, co mate, mate vdaka feministkam a o situaciu zien ohladom nasilia sa tu zaujimali len feministky a feministi. Celu siet na pomoc zenam pri nasili tu vybudovali feministky a nie katolici, ktori maju v tej tolko spominanej poradni Alexis na pomoc zenam dve pracovnicky na cele Slovensko a nevedia ich situaciu riesit. Vedia k takym problemom len moralizovat a ucinna pomoc nikde. 

Ano, nepiste k tomu, ked o tom nic neviete. Lebo aj vase dcery a vnucky raz mozu potrebovat pomoc a katolici si este len planuju taku pomoc budovat. Taktiez nijako nepohli so zakonmi na ochranu zien a matiek. Este len uvidime, co im na pomoc vymyslia.

 

 

A este si povedzme, kto je feministka a ma pravo honosit sa takym nazvom. Nie je to zena, co len chape ludsku rovnopravnost, to by sme mali chapat vsetky a vsetci.

Feministka alebo feminista su ludia, ktori nieco pre to robia a venuju svoj cas tomu, aby sa v tom angazovali. 

A ano, ocakavajte, ze v tom budu robit aj chyby ako vsetci. Tie chyby mame konstruktivne kritizovat, ale nie im podrazat nohy.

Konkretne aj mne a mojim detom pomohli prezit v tomto state, kde nefungovali socialky, kde nefungovala policia ako mala, kde nefungovalo sudnictvo a nic na pomoc ludom. Pomohli nam prezit. A nemyslite si, ze ked budete potrebovat pomoc vy, tak uz socialky, policia, sudnictvo fungovat bude. Tak to sa nespoliehajte, aby ste raz neboli velmi prekvapeni, ze vam pomozu len tie hnusne feministky a ti hnusni feministi, kedze v tomto sa angazuje aj vela muzov. Podotykam, naozajstnych muzov.

 

 

Suvisiace clanky:

 

Dnes o mužoch. Pre tých, čo sa len narodili so semenníkmi

 

Intimita u lekárov

 

Intimita u lekárov v Kanade

 

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518630x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie