Založ si blog

V politike sú teraz len dva odtiene sivej

a) Nechcem tu liberálnych extrémistov s chybami liberálov (preháňanie s rasizmom, pozitívnou diskrimináciou až do opačného rasizmu, naivitu, zlyhanie multikulturalizmu kvôli extrémizmu liberálov, ignorovanie násilia v mene rasizmu, politická korektnosť). Inak s liberálmi do bodky vo všetkom súhlasím, keď nezachádzajú do týchto extrémov.

b) A nechcem tu lokajov, čo slúžili Smeru, lebo vtedy to bolo výhodné a teraz budú zas úplne rovnako lokajsky slúžiť čomukoľvek inému. Tí sú dokonca ešte horší, než liberálni extrémisti, lebo liberálny extrémista je len pomýlený alebo naivný, ale aspoň stále je to liberál a nie čokoľvek podľa potreby.

 

A keď nechcem ani a) a ani b), tak určite na n-tú nechcem ešte ich kombináciu v lokajskej koalícii týchto a) a b).

 

Je to len otázka toho, čo vy vidíte ako horšie a ako naivne veríte, že to sivé, čo vidím ja, by tu už nebolo alebo niečo lepšie. Ja vidím, že len ešte horšie.

To vy ste naivní, keď si myslíte, že bolo by tu už niečo lepšie!

 

V politike sú teraz len dva odtiene sivej.

 

Tiež ma dvíhalo z postele, lebo ja tlačovky počúvam poležiačky, keď som počúvala Matoviča. Uvedomila som si, že uvažuje ako liberál, keď obhajuje Kollára ako černocha, homosexuála alebo Róma. Tak to tu máte na liberálny spôsob, ako sa dá obhajovať aj vrah ako obeť celej spoločnosti. Pekne vám to ukázal, že takto sa dá obhájiť čokoľvek. Liberáli si to iste zaslúžili počuť naopak na Kollára. Veď prečo by niekto nemohol obhájiť aj Kollára, keď takto podobne môžete aj pedofila. Vždy nás môže takto liberálne zaujímať, ako obhájime kohokoľvek, veď v každom môžeme vidieť len obeť spoločnosti, ktorá útočí a sama je prevažne rovnaká alebo horšia než obeť.

Liberálom to teraz predviedol Matovič. Iní, než liberáli tento princíp obete ani nepochopia, že takto sa dá krútiť o každom a na všetko, čo volajú to zrelatívňovanie hodnôt.

Skôr som rozmýšľala nad tým, či tie maniere neprebral Matovič, ako vnímavý žiak, práve od svojich liberálov. Toto krútenie a zneužívanie je na ňom veľmi liberálne. Práve takto sa postupuje v politickej korektnosti, keď sa liberalizmus a obhajoba menšín a obetí dá naťahovať ako pančucha.

Aspoň raz to vidia liberáli naopak, ako ich samých väčšinou vidia všetci neliberáli, keď presne takto naťahujú pančuchy politickej korektnosti.

 

A keď som sa zdvihla, dostala som nápad, že presne takto sa dá bojovať aj proti nápadom OĽaNO so zákazom potratov. Uvidíte tú podobnosť, ako sa to dá zas použiť proti OĽaNO?

 

 

 

Nie je taký problém skontrolovať všetky zdravotné karty a potrestať vrahov za ich minulosť

 

 

 

Myslím si, že po včerajšej tlačovke OĽaNO už nikto nepochybuje, že potrat je vražda a ešte niečo horšie než vražda človeka, ktorého najprv vynosili a porodili. Matovič povedal, že on osobne by za vraždu plodu dával trest smrti aj partnerom vrahýň.

Dúfam, že morálne súhlasíte, že keď je to raz vražda, nebude to vraždou až od zákazu potratov, ale bude to vraždou aj v minulosti.

Navrhujem, aby sa SaS a strane Za ľudí uložila do septembra aj úloha preveriť všetky ženy a ich zdravotné karty, či v minulosti nespáchali vraždu. Na vražde nič nemení, či ste ju oľutovali, také niečo môže platiť v RKC, ale je to právne tak nepodstatné, ako vysoká škola v parlamente. 

Bolo by to totiž veľmi nespravodlivé a nehodné tejto spoločnosti, aby sa za vraždy trestalo len v budúcnosti a len niekto a po Slovensku sa pohybovali tisíce matiek vrahýň, ktoré by si zaslúžili trest smrti.

Prečo by si po Slovensku malo pochodovať 80 000 ľudí, ktorí majú doma vrahov alebo sa nachádzali v tom dave?

Iných chcú prenasledovať, trestať a čo ich matky, sestry? Vedia, ktoré z nich sú vrahyne tiež?

Nie je taký problém skontrolovať všetky zdravotné karty a potrestať vrahov za ich minulosť. Veľmi pravdepodobne by tiež stíchli, keby VIDELI, koľkých vrahov majú DOMA ako ich mamičky, sestry, príbuzné, ktoré im to tajili. A potom by ich prešla chuť naháňať vrahyne niekde inde a robiť si na tom POLITICKÚ AGENDU. Taktiež by bola veľmi zaujímavá štatistika, koľko vrahov sa skrýva v RKC a či majú morálne právo prenasledovať za to iných. Rovnaké tresty za to isté aj do minulosti. Nie tak, že si vypichnete niekoho zajtra a rovnako morálne spravodlivo to na všetkých neplatí, keď sa nám tu po celom Slovensku premávajú vrahyne.

Neprihováram sa za trest smrti, ale za titul vrah pre všetkých vrahov a ich zverejnenie. Prečo by sme sa tu mali na morálku len hrať?

 

A možno do parlamentu patria ľudia, čo podvodne získali tituly, ale celkom určite nepatria ľudia, ktorých manželky boli na potrate alebo osobne, lebo vrahovia do parlamentu nepatria. A toto sú tak masové vraždy, že prečistíme Slovensko aj od vrahov účinnejšie.

 

Kedy už katolíčkam zakážu potraty?

 

Všetky ženy, čo boli na potrate, čo poznám ja, boli katolíčky. Liberálky a ateistky nemajú problém s antikoncepciou a preto sa im nestáva, že by otehotneli neželane. Väčšinou majú vyššie vzdelanie a preto väčšiu nezávislosť, nepodceňujú možnosť neželaného tehotenstva, nie sú okolím obmedzované v používaní akýchkoľvek druhov antikoncepcie a nie sú ochotné znášať domáce násilie, ktorého následkom býva aj neželané tehotenstvo.

 

Zamyslite sa nad sebou, katolíčky, že je hanba, že chodíte na potraty a pritom tu pochodujete proti potratom. A že sa vôbec nehanbíte chodiť do kostola vyspovedať sa z potratov a potom chodíte na ďalšie a prstom ukazujete na liberálky a ateistky, že to ony chodia na potraty!

Zakázanú hormonálnu antikoncepciu máte vy, liberálky a ateistky ju môžu mať, akú chcú a nepotrebujú chodiť na potraty.

Keď ste sa rozhodli znášať násilníkov, čo vám ju zakazujú a potom vás doháňajú k potratom, to nie je problém liberálok a ateistiek, ale váš problém a celkom slobodne ste si to vybrali, ako aj moslimky. To vám má spoločnosť zabezpečovať, aby ste žili podľa vlastnej viery?

Vy potrebujete zákony, aby ste žili podľa vlastnej viery?

Vy potrebujete zákony, aby ste nevraždili vlastné deti, keď to voláte vraždou?

 

No, ale keď nedokážete podľa vlastnej viery žiť, len keď vás budú trestne stíhať, ja to podporím, ale potom mi nehovorte, že ste veriace a že to nie je len divadlo pre vašich násilníkov, ako uvedomelo ich poslúchate. A hlavne neohŕňajte potom nos nad moslimkami, pretože ony sú váš obraz tiež. Keby vám prikázali, vaši páni, dožadovali by ste sa trestného stíhania aj za mimomanželské styky, kameňovania, obrezávania alebo odtínania rúk. Stačilo by sa vám narodiť v moslimskej krajine a dožadovali by ste sa aj šarie. 

 

Ja viem, že by ste chceli, aby sme vás videli ako veriace, ale to sa tak môžete vidieť maximálne medzi sebou. Ilúzia viery sa už trestným stíhaním u iných zabezpečiť nedá. Pre mňa v tom nie je rozdiel, či moslimka núti svoje deti k nikábu alebo katolíčka núti svoje deti znášať násilie na ženách. Ja v nich rovnako vidím len obete, ktoré pomáhajú zotročovať aj vlastné deti.

 

Keď budete meniť ústavu, poprosím zapracovať aj šariu, aby sme vyhoveli aj túžbe moslimiek po ich slobode a slobodnom sebaurčení a trestné stíhanie im zabezpečilo vlastnú vieru!

 

https://malinova.blog.pravda.sk/2020/05/22/kedy-uz-katolickam-zakazu-potraty/

 

 

A nielen v budúcnosti, ale spravodlivo pre všetkých aj do minulosti 20 – 30 rokov. 

Nie moje milé OĽaNO, že len niektoré, ale spravodlivo pre všetkých aj do minulosti. Aby sme videli, koľko vrahýň tu máme, koľko sa ich tu premáva a v rodinách, ktoré by chceli prenasledovať len iných, lebo si myslia, že ich rodiny už nikto preveriť nemôže. Môže! Aj 20 – 30 rokov dozadu. Nech sa potom hanbia, čo iným o sebe naklamali, keď chcú prenasledovať iné matky.

Ako vidíte, Matovič to podporí, lebo ten by vám dal aj trest smrti. Alebo len partnerom a gynekológom?

 

Vaše zdravotné karty sú tejto vláde k dispozícii! A zistenie týchto záznamov pôjde oveľa rýchlejšie aj keď pri masovom počte vrahov.

Tu netreba nič overovať na percentá, buď tam taký záznam je alebo nie je!

 

A samozrejme, zrušiť povolenie cirkevným spoločenstvám s vyšším percentom potratov, čo sa dá dohľadať tiež, stačí len chcieť. Bolo by to proti potratom zaručene účinnejšie aj než tresty smrti partnerom a gynekológom!

 

 

A už začínajú aj také komentáre na SME:

 

„Filo

podľa teba, rozhodnutie matky ísť na potrat, je zdravotný stav? Máš pravdu, aj ty máš taký podobný zdravotný stav, ako tá matka.

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5517754x
Priemerná čítanosť článkov: 3743x

Autor blogu

Kategórie