Založ si blog

O tohto podvodníka je tu dnes bitka!

Napísala som už tri články, kde tvrdo útočím na Sme rodinu a celú vládu. Myslela som si, že aspoň dva z nich dám. A môžem dať, keď sa chcete len rozčuľovať.
Myslela som si, že stačí vymeniť predsedu parlamentu a je to. Ale zrejme sa boja OĽaNO aj SaS nahnevať Kollára, lebo keď si pozriete preferencie strán a možné koalície, ktoré si môžete na SME v ich programe vyskladať, tak Sme rodina prebehne k Pellegriniho strane.
https://domov.sme.sk/c/22435498/vyklikajte-si-koaliciu-prieskum-politickych-stran.html
.
Aj oni majú dvojaký meter, dnes ho kritizujú, ale v ďalších alebo predčasných voľbách sa im bude hodiť do koalície, aby nemuseli ísť s ĽSNS.
Takže teraz tlačia na túto koalíciu, aby sa rozbila so Sme rodinou, ale nie preto, že sú morálne pohoršení, ale ich chcú do novej koalície oni!
.
O tohto podvodníka je tu dnes bitka!
.
Teraz je pre nich podvodník, aby oňho vládna koalícia prišla a rozhádali si to s jeho stranou, ale po ďalších voľbách na toto sa zas zabudne a ešte mu budú nadbiehať, hoci dnes je pre nich len podvodník, lebo v opozícii sú teraz oni!
Čiže tu ani teraz nejde o morálku, ale čisto volebné počty. Morálka sa hrá len na voličov! 
.
Liberáli majú morálku len preto, že chcú predčasné voľby. Alebo veríte tomu, že by nemali dvojaký meter, keby to bol ich človek a z ich koalície? Nebolo to inak aj pri Čaputovej alebo Kiskovi?
A Pellegriniho strana a opozičné majú morálku len preto, že chcú predčasné voľby a Sme rodina oni do koalície. Potom už podvodníkom nebude a potom sa už na to zabudne, presne podľa potreby.
.
Potvrdzuje to aj Blaha dnes v bode 7. a 8.:
.
„7. V Sme rodina zjavne konečne pochopili, že sa tu odohráva masívny útok na ich stranu a ten ide z liberálnych kruhov – fotky na Krištúfkovú vytiahla americká mimovládka OCCRP, diplomovku vytiahol Beblavý v spolupráci s mimovládkami a liberálnymi médiami, ktoré vlastnia finančné skupiny, atď… A hlavný politický kôň tohto liberálneho impéria je Čaputová.
8. Z toho vyplýva aj najzaujímavejší okamih dnešných nedeľných diskusií. Krajniakov ostrý a nečakaný útok na Čaputovú. Vraj ona sama podvádzala pri advokátskej skúške. Nuž – to áno, podvádzala. A hnusne. Ale neboli sme zvyknutí, že vládni predstavitelia z pravice útočia na prezidentku. Vyťahujem pukance a čakám na pokračovanie. Občianska vojna v pravicovom spektre práve začala. Favoritov nemám – vychutnám si zápas 🙂
.
Potvrdzuje, že nejde o morálku, ale o záujmy liberálov o predčasné voľby a potvrdzuje, že u ich ľudí ich už morálka nezaujíma.
Ale o Pellegrinim nepíše, že ani jeho nezaujíma morálka, lebo Sme rodina a Kollára potrebuje on. A to zas preto nepíše, lebo starý Smer zas potrebuje Pellegriniho stranu do koalície, takže si to nemôže rozhádať zas s nimi!
.
Tu je morálkou vždy len prázdny priestor medzi záujmami jednotlivých strán, ako sa môžu vyskladať do koalícií. Keď môžu, nie je miesto na morálku. Keď nemôžu alebo voliči by to stihli zabudnúť do budúcej koalície, potom sa môžu morálne nafukovať aj do medzier medzi ich záujmami. 
.
Aj Hlavné správy vás upozorňujú na toto:
.
„A tak, kým on a spolu s ním aj jeho premiér stoja pred dilemou, ktoré z dvoch ziel si vybrať, optimisti v extrémne liberálnom slniečkarskom tábore sa tešia, že oni naopak stoja pred situáciou win-win. Veria, že vzhľadom na jeho osobnosť a minulosť, vzhľadom na tony masla, ktoré nosí na hlave, keď bude treba, a keď na neho pritlačia, on vo všetkom ustúpi. Poruke majú rôzne nástroje, diplomovka je iba jeden z tých jemnejších. A ak nebude poslúchať, tak ho ukrkajú. Dúfajú, že v konečnom dôsledku by sa im mohlo dokonca podariť, aj za pomoci zvyškov síl, ktoré sú dnes v parlamente ako opozícia, rozbiť vládu, aby sa po nových voľbách mohli konečne už dostať do parlamentu a uskutočniť všetky tie dúhové americké zázraky, o ktorých snívajú.

 

Lenže na smolu slniečkových extrémistov ešte tu môže byť aj tretia možnosť, á la Matovič. A síce, že aj koza ostane akože celá a aj vlk sa akože naje – treba len vedieť situáciu správne marketingovo predať. Kollár v tom totiž nie je sám: na jeho strane je najmocnejší muž dneška.

A to je protivník úplne iného kalibru. Oni si ešte stále nevšimli, že ten, koho považujú za pochabého poloblázna, je v skutočnosti nesmierne schopný politik, ktorý zatiaľ dosiahol úplne všetko, čo chcel, nech boli použité metódy akékoľvek cirkusové a beťárske. A že on si len tak pre nič za nič nenechá pokaziť hru, keď sa už konečne hrá s jeho kartami.“

 

 

Ale keby ste sa chceli len rozčuľovať, čítajte dolu pod čiarou, čo nie je podstatné:

=============================================================

 

Vždy, keď liberálov vytrieskam kabelkou

 

Vraj Kollára každý pozná už 30 rokov.

A kde ste ho spoznali, keď už ho poznáte 30 rokov?
Ja nepoznám.

Poznám ho od volieb v roku 2016, že je to vraj nejaký mafián alebo kamarát mafiánov, čo už bolo veľmi dávno a on sa zmenil a rozhodol, že z negatívnej postavy bude pozitívna. Inak som o ňom vedela len to, že nosí oranžový šál a vyjadruje sa primitívne ku úrovni voličov, aby ich oslovil. A že má veľa mileniek a veľa detí.

Povedala som si, no dobre, kedysi dávno vraj niekde stretol mafiánov, nejaký zbohatlík, čo ohuruje ženy a preto ich má veľa, nejaký, čo mal smolu na Čistý deň. A takto to stále pribúdalo. Kde kto mal veľa žien a veľa detí, ale nie každý má obraz ako z Farmy, že to je ten, čo si našiel desiatu Martinku z Turca.

Keď si pozriete Topky, prejde vás rozhorčenie, lebo sledujete Farmu v parlamente, reality show, čo o ňom povedala žena vo vybíjaných čižmách niekde v kuchyni.
Z tej Martinky ste sa vysmievali. Ale tá nemala ústa ako ryba a nevyzerala ako duplikát Zsuzsovej, či ako sa volala.
Vkus ten istý, flitre, kde sa len dá. Musí vás prejsť rozhorčenie. Rozdiel, neuvidíte ich v sprche.

Načo vlastne natáčajú farmu, keď stačí len parlament a politikov a ich milenky? Čudujem sa, že je to vôbec možné a všetko je naopak, že zápisnice sa píšu dole na domových schôdzach, vzdelanie sa vyžaduje dole na nepodstatné zamestnania. Že dane sa platia dole, čokoľvek sa vyžaduje len dole a vo vláde a v parlamente môžete mať obsadenú aj farmu, kde nie je potrebné vzdelanie, kde sa neplatia dane, poplatky, neplatia žiadne pravidlá, nechodí sa do práce, nepoužívajú sa kancelárie, môže sa piť, kradnúť, podvádzať, nahrávať, kde je jedna veľká osada osadníkov, čo nakradli nielen zemiaky, ale rozkradli všetko.

Myslela som si, že to je vtip, že by Nicholsonová nemala VŠ. Potom som si myslela, že ona je ojedinelý prípad a dnes rozmýšľam, či majú maturitu.

Asi ma veľmi pomýlilo, že som si aj vládu predstavovala ako nejaké pracovisko, kde platia aj nejaké pravidlá. To sa vám potom nechce veriť, že inde by neplatili.
Keď si predstavím vedenie našej školy ako vládu, asi by sme už dnes boli Rakúskom. Nemôžete meškať ani päť minút. Keby ste nafúkali, máte na fľaku výpoveď. Keby ste nemali zápisnicu, už nemáte prácu. Doteraz som hovorievala, že pracujeme na ministerstve, lebo tak všetko musí byť tip-top. Nič sa nesmie vybielitkovať, nič sa nesmie dopísať. Všetko odznova, pokým všetko nesedí na chlp. O všetkom musíte mať správu a podrobnú. Ani čiaru nedáte, aby nešla správnym smerom z ktorého rohu do ktorého. Ani pandémia nás nezastavila, všetko bolo odovzdané do bodky aj keby ste mali dostať v práci mŕtvicu. S jedným papierom vás aj šesťkrát vrátia, že nesedí podľa pokynov nejaké slovo. Potom si neviete predstaviť, že by sa natoľko nepodobala vláda obyčajnej škole?!
Neviete si predstaviť, že by to mohlo byť celkom naopak a keď otvoríte SME, podávajú správy o vládnej osade.

Potom si prečítate Andrásyho a že mu vraj píše lekárka a zažila som väčší šok ako pri Múdry schybí. Potom Havran spomína nejaký blog, ktorý ešte aj z Postoja museli vymazať, lebo ešte aj na katolíkov to bolo primoc.

Nie, už ma tu nikto nepochopí, že behala som po internete a zháňala liberálov. Nutne musím čítať nejakých liberálov, že sme v normálnej krajine. Ako na just, zrazu som nevedela, kde ich hľadať… ja si spomínam, že tu žili ľudia… kde sú?

To je tak, keď si vytrepete vlastné decko, že neposlúcha a potom s otvorenými ústami hľadíte na iné deti. A ja som svoje vymlátil?

Ale čo vám budem písať, do raja Martiniek z Turca, kde sú celebrity. Kde sa za materstvo dáva 50 000 a ešte to všetci celebritám závidia. Kde kamarát kurevníka je Prvý križiak a kde je pandémia hoax o čipovaní.

Dnes by ma už zavreli za to, že som svoje dieťa zbila na zastávke autobusu kabelkou. Vidím v tom veľkú podobnosť, ako som prášila liberálov.
Môj syn mal asi päť rokov a bola zima, kopčeky snehu a ľadu, mohol sa mi šmyknúť pod autobus, lebo nechcel stáť. Inokedy by pomohlo – Však počkaj, doma uvidíš, ale musela som okamžite zakročiť kvôli bezpečnosti. Strelila som mu po zadku, ale to bolo ako do vankúša, lebo náš jedináčik bol pekne izolovaný tučnými oteplovačkami. Ale vynašla som sa, lebo som mala plochú kabelku a tak som si ho jednou rukou držala ďaleko od tela, aby som kabelkou mohla nabrať švih a rozháňala som sa kabelkou, aby to aj cez oteplovačky pocítil. A bolo mi jedno, čo si myslia ľudia na zastávke. Ja som musela výchovne zakročiť okamžite.
Pritom som mala dieťa, čo sa mi nikdy nehodilo o zem v obchode, čo nikdy nevrešťalo, čo nikdy neklamalo a nikdy nežalovalo.

Dnes sa tak cítim pri liberáloch. Vytrieskala som ich kabelkou a keď sa pozriem naokolo, vidím, že som ešte mala vzorne vychované dieťa.
Žiadny liberál by nenapísal to, čo Andrásy, ani keby bol pod vplyvom LSD. Žiadny liberál by ani nereagoval na takú jeho lekárku. Len zúfalého liberála by mohol rozhodiť Postoj a len neliberál by tomu nerozumel. Čo som im vlastne vyčítala? Aby sa nešmykli pod autobus?

 

 

Prečo neumožniť rodičkám otcov podľa politickej úspešnosti?

 

(k protipotratovému ťaženiu tejto vlády)

 

Ak chcete zvýšiť pôrodnosť, stačí Kollárovi dodávať ženy. Ja si myslím, že jeden muž dokáže oplodniť veľmi veľa žien a keď si zoberiete, koľkých máme poslancov, mohla by sa pôrodnosť fantasticky zvýšiť, keby si sami nemuseli vyhľadávať na sociálnych sieťach celebrity. 

Zistilo sa, že keď samec má kopulovať dokola s tou istou samicou, tak nevládze. Ale keď im samice budete vymieňať, dostanú zakaždým novú a novú silu. Bohvie, aký rozdiel v nich vidí Kollár, ale hlavné je, že vidí. 

To dôležité je, že táto vláda tvrdila, že ženy chcú ísť na potrat ako na zmrzlinu, ale tu jasne vidíte, že žiadna by nešla na potrat, keby čakala dieťa s Kollárom alebo s členom Sme rodiny, ministrom a ich príbuznými. Vy nútite ženy, aby otehotneli s chudákmi pri ktorých hrozí potrat. Ale keby boli tehotné s poslancami, problém s chudákmi by odpadol. Prečo to necháte na samotného Kollára, keď máme tam viac poslancov, ktorí tiež zháňajú celebrity?

Koľkým deťom pomohol na svet Krajniak? Je taký problém zohnať aj jemu ženy, čo by šli na plastiku pier a poprsia? A tie by ste vôbec nemuseli nútiť k pôrodom, ešte by sa predbiehali, ktorej sa podarí otehotnieť s ministrom a ktorej s predsedom parlamentu. Zaručene by sa zvýšila pôrodnosť a klesol záujem o potraty. Prečo neumožniť rodičkám otcov podľa politickej úspešnosti? V parlamente máme veľa nevyužitých samcov.

 

 

Takto v parlamente, ale s využitím na oplodňovanie:

 

 

Sme rodina si poradí:

 

Matovič sa postará o Kollára:

 

Zápisnica krízového štábu:

 

Prichádza Matovič:

 

Bakalárske práce:

 

Hlavné správy dnes:

„Lenže na smolu slniečkových extrémistov ešte tu môže byť aj tretia možnosť, á la Matovič. A síce, že aj koza ostane akože celá a aj vlk sa akože naje – treba len vedieť situáciu správne marketingovo predať. Kollár v tom totiž nie je sám: na jeho strane je najmocnejší muž dneška.

A to je protivník úplne iného kalibru. Oni si ešte stále nevšimli, že ten, koho považujú za pochabého poloblázna, je v skutočnosti nesmierne schopný politik, ktorý zatiaľ dosiahol úplne všetko, čo chcel, nech boli použité metódy akékoľvek cirkusové a beťárske. A že on si len tak pre nič za nič nenechá pokaziť hru, keď sa už konečne hrá s jeho kartami.“

 

Matovič si to vybaví sám:

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541869x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie