Založ si blog

Dosť bolo dvojakých metrov

Ak sa mi niečo hnusí, tak sú to tieto dvojaké metre. Dvojaký meter, to je nespravodlivosť a vláda by nemala byť o nespravodlivosti ale spravodlivosti.

 

Keď ste tu robili pohon na Danka, ja som sa toho ani raz nezúčastnila. A teraz vám poviem prečo.

Nezdalo sa mi to podstatné a dôležité ako kritika.

 

Chápala som, že by to malo byť dôležité, ale vlastne a teraz si to uvedomujem, mala som presne tie argumenty, ktorými teraz obhajcovia Kollára o nepodstatnosti tejto témy obhajujú Kollára, že iné veci sú dôležitejšie. A mala som pocit, ja to nevysvetlím, prečo si myslím, že to teraz nie je dôležité a nepáči sa mi tento pohon za 20 rokov starú vec.

 

Keď to nie je dôležité, mali ste byť ticho vtedy a chápať to vtedy a zaoberať sa tým dôležitým.

 

Prečo ste vtedy nechápali, že Danka nebudú riešiť na základe len nejakého článku z Denníka N?

Prečo ste vtedy nechápali, že si kvôli tomu nechcú nechať rozbiť koalíciu?

Prečo ste vtedy nechápali, že za to nebudú chcieť jeho hlavu, ako teraz píšete?

A chcel niekto kvôli tomu rozbiť koalíciu? Nechceli ste vtedy len odstúpenie?

 

 

Ak sa mi niečo hnusí, je to nečestný boj. A toto je obraz mužov, nečestný boj?

Kto vám vtedy kázal robiť to, čo dnes ospravedlňujete a vtedy ste to neuznali a žiaden z tých dôvodov vtedy nechápali?

 

 

Teraz je to o to horšie, že Kollár vtedy sám kritizoval Danka. A dnes o ňom Matovič povedal, že ako pozná jeho zbojnícku česť, tak keby bol Kollár vtedy tušil, že má rovnaký problém, tak mu verí, že by Danka nekritizoval.

Ale na to je jednoduchá odpoveď!

 

 

Kollár to netušil preto, lebo keby bol tú prácu písal sám, tak vie, že podvádzal tiež! Ale keď si dal tú prácu urobiť niekomu inému, tak netušil nakoľko ten niekto iný miesto neho podvádzal a čo povykrádal.

Takže on má takú zbojnícku česť, že on si to len celé zaplatil a na svoju zbojnícku česť netušil, že podvádza aj zaplatený!

A ten by prečo nepodvádzal, keď podvádzal už v tom, že sa dal zaplatiť?

 

 

Za ďalšie si nikto nevšimol, že tým Matovič o sebe prezradil, že možno aj on má zbojnícku česť, že keď o sebe vie, že podvádzal tiež, tak zas jeho zbojnícka česť mu nedovolí chcieť za to odstúpenie od Kollára!

To vám teda teraz nemôže povedať – Tak úprimne, keďže som podvádzal aj ja, nemám takú zbojnícku česť, čo by mi teraz schvaľovala chcieť za to odstúpenie od Kollára. Ale v prípade Danka ma nezadržala ani tá zbojnícka česť a na Danka sa mi to hodilo!

 

 

Ale čo je úplne najhoršie, OBIDVAJA, Kollár aj s Matovičom sa za to vyhovárajú na stav vysokých škôl a že podvádza každý, kto môže a vraj väčšina študentov na Slovensku takto študuje, tak prečo by nemohli aj oni?

 

 

A toto má byť vláda.

 

 

Teraz podvodníci chcú iným obyčajných ľuďom sťažiť takéto podvody, veď oni už podvodne takéto vysoké školy majú! To treba sprísniť obyčajným ľuďom a reprezentujúcich vo vláde sa to už týkať nemusí!

Tým sa neodoberie nič, tí nemusia odstúpiť, tí nám ešte majú byť morálnym vzorom a drzo sa oháňať obyčajnými ľuďmi.

 

 

Keď ste nechceli, aby sa toto riešilo, tak ste s týmto mali nechať Danka na pokoji a nemali ste voči nemu nečestne bojovať, čo voči sebe považujete za nečestný a nepodstatný a zbytočný a nelogický a nepotrebný boj. 

 

 

Ak bol podstatný vtedy a pomohol vám k moci, nečudujte sa, že celkom rovnako podstatný bude aj pre súčasných opozičníkov. Vy ste si vybrali, aké zbrane chcete!

 

Keby to bol boj ako v stredoveku, vy ste si vybrali, či zbrane, sekery alebo holé ruky. Keby sme okolo vás stáli, tak všetci vidíme tú vašu mužskú česť, že sami ste si vybrali, ako chcete bojovať!

 

Ak by ste si vybrali sekery a potom kričali, až keď prehrávate – Nie sekery, rozmyslel som si to, lebo prehrávam! 

Čo by si ľudia o vašej česti pomysleli?

 

 

A presne preto teraz kričíte – Väčšina študentov je taká! Väčšina ľudí sú podvodníci a zbabelci! Aby pri takej väčšine ste neboli zbabelcami, bez akejkoľvek bojovej česti, keď ste si to tak sami vybrali.

 

 

 

Často sa ma ľudia pýtajú – Prečo obhajuješ vždy iných? Prečo raz si za liberálov, raz za opozičníkov a potom zas…

 

 

Veľmi veľa to má presne s touto témou!

 

 

Celý čas, odkedy som sa ako žena začala zaujímať o politiku a práve kvôli dvojakým metrom, chodím od Pavla k Šavlovi – Kto tu nemá dvojaký meter?

 

 

Najprv som patrila k liberálom, ale tí ma sklamali, keď začali mať dvojaké metre voči opozičníkom a pre ich iné názory im začali nadávať do fašistov. Veľmi rozhorčená som preto od nich odišla pre dvojaký meter. Tak som sa ocitla zas medzi opozičníkmi. Keď som zvolila OĽaNO, zažila som od nich presne to isté – Začali mať dvojaký meter a robiť presne to, čo predtým kritizovali. A rozhorčená zas som od nich odišla pre dvojaký meter a rovnaký nečestný boj. 

Tak som zas zastávala túto konzervatívnu vládu. A zas to isté – dvojaký meter a nečestný boj!

Kam mám odísť teraz?

 

 

Tu ako nikto nie je schopný čestného boja? Tu ako nikto neunesie, že keď povie sekery, tak to budú sekery aj keď prehrávam a keď som povedal, že nože, tak to budú nože aj keď prehrávam? 

 

 

 

Niečo vám chcem, muži, povedať. Často sa oháňate v živote tým, že ženy strácajú ženskosť a mali by rozumieť tomu, čo je to ženskosť.

 

 

Tak sa pozrite na seba, či vy rozumiete tomu, čo je mužskosť a čo by to malo znamenať, keď viete, čo by mali robiť ženy a aké by mali byť.

Vy viete, čo je to mužskosť a akí by ste mali byť?

 

Ja si myslím, že mužskosť je v prvom rade mužská česť, schopnosť byť bojovníkom, čo ochraňuje rodinu, spoločenstvo, vlasť a to čestným bojom, teda nie dvojakými metrami. Aké zbrane som navrhol, takým dostojím a moje slovo niečo znamená. Čím skolím protivníka, uznávam, že to isté môžu použiť aj proti mne.

Nie tak, že ja môžem aj podlo, teda ja môžem aj sekerou, ale ty už nesmieš použiť sekeru, lebo keď prehrávam, budem kričať – Rozmyslel som si! Už len holé ruky!

 

 

Koľkí z VÁS sú ešte obrazmi mužov?

Však sa pozrite na seba, či niečim pripomínate mužov!

 

 

Lebo ja, keď sa pozriem, nevidím mužov ale malé deti, ktoré hrajú „Človeče nezlob sa“. Keď vyhrávate, môžeme hrať. Ale keď prehrávate, tak začnete kričať – Ja sa už nehrám, lebo prehrávam!

 

 

Skúste teda ešte niekedy hovoriť ženám, čo je to ženskosť a aké by mali byť ženy. Chcete od nich len diplomaciu – Pohladkať po hlavičke – Dobre môj zbabelček, prestaneš sa hrať zakaždým, keď budeš prehrávať, aby si sa vždy mohol cítiť ako muž, ktorý neprehrá.

Sekeru do ruky, keď budeš vyhrávať a kričať na iných a koniec boja zakaždým, keby ti od iného hrozila prehra.

 

 

Ešte si vás tie ženy vážia? Ste si istí, že to nie je na vás len divadlo a nevidia vo vás len Kollára?

 

 

 

Prezradím vám. Nevážia. Ale vieme, že rozbila by sa koalícia doma, nebolo by s deťmi na nájom. A to je už sakra vážny dôvod, aby sme to divadlo hrali, že ste akože muži a že deti majú akože otcov.

 

 

 

Fakt vám nevadí, že ste len atrapy mužov? A fakt vám nevadí len divadlo na lásku?

Ja viem, že mi ženy za pravdu nedajú, lebo nedajú si pokaziť toto existenčné divadlo.

Ale keby ste teda niekedy cítili, že je to len hrané, lebo aj posledný primitív to niekedy cíti – Spomínam si, že láska takto nevyzerá…

 

 

 

A viete čo považujem za ženskosť? Že sem-tam vám to nejaká žena ešte pripomenie – Čo tak byť naozaj mužmi? Čo tak mať naozaj nejakú česť?

Čo tak naozaj zažiť pocit, že som muž? 

 

Má to nejaký obsah?

 

Tak málinko – rovnaký meter, spravodlivosť, čestný boj. To niečo pre vás principiálne zbytočné.

Ale KRUTO zaplatené, keď k vám obdiv musia ženy len predstierať.

 

 

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541339x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie