Založ si blog

Kto z vás by tu nebol lepším premiérom, ministrom, prezidentom a odborníkom v krízovom štábe?

Nájde sa tu aj lepší kozmonaut?

 

Tým seriálom sa vytýka, že sú príliš primitívne surové, ale všimnite si, že naopak vykresľujú aj posledného primitíva nejako príťažlivo. Vikingovia sú citliví, vedú filozofické rozhovory, podávajú ich romanticky, takže naopak surovosť života tomu chýba. Maximálne sa zabijú, ale ťažko nájdete nejakého podrazáka. Všetci majú akúsi divokú česť.

Viete si predstaviť, ako by to vyzeralo, keby niekto natočil to isté o bežných ľuďoch, ako Vikingoch?

Žiadne filozofické rozhovory, žiadna logika, žiadna česť, nemalo by to ani dej.

 

Prekvapuje ma, keď sa muž nehanbí žene vyhrážať sa trestným oznámením za to, čo to robí on sám a keď mu to dokážete, tak dá vám vyradiť článok, lebo to naňho prasklo.

Vás obviní, že vraj ho chcete dať vymazať, ale o chviľu beží, aby on dal vymazať vás.

 

Rozmýšľala som, či v tom seriáli vôbec bol taký Viking, ktorého by ste si vôbec ale vôbec nemali za čo vážiť, že by sa zachoval nejako podlo alebo zbabelo. Aj ten najväčší podliak tam, čo zrádzal obidve strany, ešte aj jemu ste museli niečo uznať, nebol celkom negatívna postava.

 

Viete, ja sa čudujem, keď nejakému mužovi absolútne nezáleží na tom, že je muž. Asi som na mužov náročnejšia, keď si myslím, že za to by sa mal hanbiť práve muž.

Alebo som už nakazená tými seriálmi, že aj tí Vikingovia mali nejakú mužskú česť, zomrieť so sekerou v ruke, dodržať slovo a tak a zrazu vidíte akože civilizovanejšieho človeka a nemá ani na obraz toho Vikinga.

Nie je to strašné, že dnes už muži nemajú ani takú seriálovú česť primitívov?

 

Dvakrát sám urobí to, z čoho vás obvinil a keď sa mu podarí dať vám vymazať článok, posmieva sa vám, že ste napísali päť článkov, keď miesto toho dáte iný.

Možno ženám nadŕžam, ale neviem si spomenúť, že by niečo tak primitívne urobila žena alebo dieťa. Iste, trpím predstavou, že každý muž by mal mať aspoň nejakú česť, keď je mužom, aspoň nejaký minimálny obraz sily. To je iste prežitok nejakej role, čo sa nám má s mužmi spájať.

Rozhodne, keď si pozriete Last Kingdom, s celkom nemužom sa nestretnete. Tam je ten stereotyp, že muži predstavujú nejakú silu. A možno to preto pozerám ako romantické seriály o mužoch, že majú silu a vyjadrujú niečo v predstave mužské, ako česť alebo slovo.

Keby tých seriálov nebolo, už neviem, čo by ma pri takom stereotype o mužskej česti udržalo.

 

Menej mi vadí, keď čomukoľvek už chýba logika, na to som si už zvykla, že toto sa tu nepoužíva. Pre toto je dobré, že ešte existuje šport, lebo keby sa čo len hokej hral systémom diskusií, tak by muži nemali čo sledovať. Akýkoľvek gól by sa jednoducho vymazal a puk by sa prenášal do bránky ručne. Škoda, že aspoň raz muži neuvidia taký hokej, ako to vyzerá v diskusiách.

 

V každom prípade je zaujímavé, že tu sa považuje za niečo urážlivé slovo primitív a psychopat už nie. Nikdy v živote som nikomu nepovedala, že je psychopat a to ani v reálnom živote.

Keď sú všetci okolo vás psychopati, tak už to Krugerov efekt pustí, že práve vtedy psychopatom nie ste? To iných ešte nadhodnocujete?

 

„Naopak kvalifikovaní ľudia podhodnocujú svoje schopnosti a preceňujú silu ostatných.“

 

Viete mi ukázať, kde podhodnocujete svoje schopnosti ako psychiatrov?

Kto z vás tu ešte nie je psychiater?

 

A kde sa niekto podhodnotil, keď na osvietenie vám stačí voliť správnu – vašu stranu a hneď viete, že iní voliči sú slepí a duševne chorí?

 

Koľkí z vás by neboli lepším premiérom, ministrom, prezidentom, odborníkom v krízovom štábe?

 

A keď sa podhodnocujete, tak kozmonautom už nie?

 

 

Keď raz budem radiť premiérovi, ministrom, prezidentke a celému krízovému štábu a nielen ako rozoznať primitíva, potom mi napíšte, že som narcis a že mám ten váš efekt.

Na rade sú kozmonauti, tak do toho!

 

 

=========

Hlavné správy chcú spojiť ľavičiarov a národniarov

 

 

„Výsledkom je až komická snaha voličov nevoliť oligarchov, zlodejov a podvodníkov. V jej dôsledku potom volia oligarchické a podvodnícke karikatúry strán, ktoré kričia chyťte zlodeja. A výsledok je logický: po voľbách sa potom cítia podvedení, oklamaní, keď zrazu vidia, že nakoniec sa k moci dostanú ľudia, ktorých tam vlastne ani nechceli.

 

A aká tá situácia je? Nuž, sekané veľmi hrubou sekerou, na Slovensku sú v princípe tri veľké politické tábory voličov: priaznivci diaľkového riadenia zo západu, národne-kresťansko-konzervatívni voliči a ľavičiari. Tak ako kedysi existovalo umelé rozdelenie medzi luteránov a katolíkov, máme ho tu aj teraz: národniari a ľavičiari sa navzájom nenávidia, nadávajú si do „komunistov“ a „fašistov“. A tak je to správne, lebo jedine takto rozdelený národ je možné efektívne zotročiť. Samozrejme, ani v jednom, ani v druhom prípade v drvivej väčšine nejde o žiadnych extrémistov, ale o bežných občanov, väčšinou prirodzene demokraticky cítiacich, ktorí majú spoločné to, že sa im nepáči diaľkové riadenie Slovenska.“

 

Čiže chcú spojiť ľavičiarov – Smer a národniarov – ĽSNS a na ilúziu takejto koalície získať voličov.

 

No to ja úprimne verím, že keby sa spojili voliči ľavičiarov a voliči národniarov a volili jednu stranu alebo dve, čo sa spoja, tak je to dobrá sila pre Slovensko.

Ale presne to sa tu plánuje zneužiť ako aj pred poslednými voľbami.

 

Smer nikdy koalíciu s ĽSNS neurobí. Voličské hlasy ĽSNS sú stratené a práve sú tí voliči takto rozdrobení, že polka z nich zanikne v ĽSNS a druhá polka v Smere bude použitá na koalíciu s PS a Za ľuďmi.

 

Tieto hlasy zostanú v smetnom koši alebo budú zneužité pre progresívne smerovanie „priaznivcov diaľkového riadenia zo západu“.

 

Tieto hlasy by nezanikli jedine pod tútorstvom Blahu bez ratlíkov Smeru, čiže keď sa odtrhne alebo len tá časť Smeru alebo keby voliči národniarov a ľavičiarov volili nové malé strany a tým dali šancu.

No naši voliči sa nechajú radšej nalákať na ich zneužitie. Blahu nevedia oceniť a preto sa neodtrhne alebo nedostane podporu v Smere, aby mal nejakú reálnu silu.

Voliči Smeru doplatia na to, že nevedeli a nevedia oceniť Blahu.

 

 

„A či by mohol nároky tých „kompromisných“ voličov z národno-konzervatívneho aj ľavicového tábora uspokojiť jeden a ten istý, silný centristický subjekt? Nuž, mohol by. Keby sa objavila tvár, ktorá by týchto voličov presvedčila. Mohol by týmto človekom byť Peter Pellegrini? Hm, a vy si čo myslíte?“

 

 

To je asi vtip, že na čele „fašistov“ a komunistov“ by bol Pellegrini“. Nemá blízko ani ku komunistom ani k ĽSNS, ale práve k ratlíkom.

Mohol by tak pre blbých vyzerať, ale len do volieb. Po voľbách by všetky hlasy niesol len a len ratlíkom, čiže do progresívnej koalície a len tam, kam ísť nechceli.

 

 

 

Takže tak, Majdan robíte len pre onakvejších ratlíkov.

 

 

 

.

 

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5545152x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie