Založ si blog

Táto vláda sa skvelo istí, že taliansky scénar si vybrali ľudia sami

Obviňovali ste ma tu, že príliš verím Matovičovej vláde, keď som ich volila, ale napokon jej ľudia veria viac než ja.

 

Keby vládli progresívci, len viac by chceli zachraňovať ekonomiku a nielen o takej vláde, ale aj o Matovičovej si myslím, že majú za sebou ľudí, ktorí budú tlačiť na ekonomiku za cenu ľudských životov. Síce menej ako by to robila progresívnejšia, ale stále poslušná veľkému tlaku v tomto.

 

Takže v ich záujme je zachraňovať ekonomiku, nie ľudské životy, lebo sú za to zodpovední. Za záchranu ľudských životov im nikto nepoďakuje, ale za záchranu ekonomiky áno.

Keby som bola na Matovičovom mieste a chcem pretlačiť záchranu ekonomiky, povedzme to tak pekne, za oranžovú alebo fialovú krivku, čo je niekde v strede, tak navrhnem presný opak a to EXTRÉMNY, aby ľudia kričali – Nechceme to, čo si sa zbláznil?

 

Človek, ktorý by veľmi chcel drastické opatrenia a skutočne by im veril, že sú dobré, snažil by sa ich presadiť postupne alebo presviedčaním ako v Česku. Tam bol záujem o také tvrdšie opatrenia, preto na to šli postupne.

 

Ale stačí použiť aj vláde diskusný faul ako zlikvidovať oponenta – Prežeň jeho nároky, argumenty do extrému a tak ho ľahko zostrelíš.

 

Nemôže im záležať na extrémnej ceste, keď ju takto absolútnym extrémom riskujú. Cieľom je istiť sa – Nechceli ste to! A tak ste dali súhlas k postupnému uvoľňovaniu, ktoré sa udeje a môže sa udiať s vašim požehnaním na ozdravenie alebo väčšie záchrany ekonomiky aj za nejaké stovky mŕtvych, čo pľúcnu ventiláciu nedostanú, povedzme od 70 vyššie.

 

Bol to skutočne skvelý a diplomatický krok, aby táto vláda nebola zodpovedná za budúce stovky mŕtvych, keď si to tak občania sami vybrali. Im absolútne vyhovuje, že to tak občania nechcú a keď sa bude tento prieskum prípadne aj falšovať, tak skôr pre nesúhlas.

 

A novinári sa idú potrhať, ako s tým nesúhlasiť. Tentokrát neslúžia zámeru?

Alebo si vážne novinári myslia, že vypne sa aj elektrina? Prečo pomáhajú takým rečiam (až hoaxom), že to znamená vypnutie všetkého, keď také niečo na tlačovke nezaznelo?

 

Jednoducho potrebujú súhlas k záchrane ekonomiky a preto ľuďom vykresľujú záchranu núdzovým stavom ako totálny nezmysel, kde by nebola ani elektrina, úplná blbosť, ako keby núdzový stav ako je v Česku, už neexistoval!

 

Keď je Matovič taký diktátor, prečo si teraz nepresadí to bláznivé vypnutie elektriny?

Tak je diktátor alebo sa nevie rozhodnúť?

 

Viete, kto sa najskôr rozhodne? Blbec, lebo tak si dôveruje, že sa rozhodne dobre.

A tvrdíte, že je blbec, tak prečo sa nerozhodol? Navyše vraj diktátor!

 

Matovič je diplomat. Keď si vedel nahrávať ľudí, musel myslieť dopredu, kedy a na čo to použije. Teraz si nahráva vás, že čo urobí, tak s vašim požehnaním.

 

 

Viete, kedy by mala Matovičova vláda veľký problém?

Keby ľudia teraz hromadne chceli vypnutie a núdzový stav! To by bol veľký problém, ako sa z toho vykrútiť!

 

Ľudia sú nepoučitelní. Pokiaľ vám nezomrie vlastný dedko (ale na ňom asi až tak nezáleží pohrobkom nacistov) alebo vlastná mama, tak sa budú bicyklovať.

A potom asi tiež, lebo šport je dobrý aj na svedomie.

 

 

Keď už robíte také zmeny, schválte aspoň eutanáziu, aby sme sa postarali o ľudí aspoň ako na veterine.

Zaslúžia si pokojnú smrť a nie mučenie pre vaše svedomie – že ste predsa všetko urobili a len sa prizerali.

 

 

Tak, ako si myslím, že Kuciaka a jeho snúbenicu dali zavraždiť kvôli politickému prevratu a preto nevypátrajú ich skutočných vrahov, myslím si, že celú pandémiu vyvolali umelo pre zmenu ekonomického systému, krach ekonomiky okrem gigantov, koniec peňazí.

Myslím si to na základe vlastných úvah a vlastného pozorovania, čo dnes rovnako vám zakazujú samostatne myslieť.

 

Môžete ohlupovať mladých, ale my starí to vieme porovnať. Dnes všetko mažú noví záchrancovia, čo ľudí nechajú vykapať a rovnako zakazujú samostatne myslieť. Ostatné z Ríma zmazali:

 

 

 

Keď zomriem (niekedy, nielen na koronavírus), môj odkaz bol – Aj za socializmu bolo lepšie! Nikdy to až také svine neboli, ako noví záchrancovia nového ekonomického systému.

 

 

Taliansky miestopredseda senátu Fabio Rampelli:

 

 

30.3.

https://www.ilgiornale.it/news/politica/coronavirus-rampelli-si-ribella-ue-bandiera-ufficio-camera-1847813.html

 

 

Som za vypnutie – núdzový stav a stráženie hraníc pred ďalšími záchrancami, hoci mám dve deti v Česku. To nás tiež rozdelili.

 

A prečo mladí nezostávajú na západe, keď tam je všetko lepšie, aj zdravotníctvo?

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541331x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie