Založ si blog

Čo znamená, aké čísla si vytiahli volebné strany

Iste našich liberálov bude zaujímať aj tarot a čo tým strany o sebe prezrádzajú, lebo to nie je náhoda.

 

Mnohí liberáli zbožňujú tarot a oveľa viac, než len nejakú symboliku čísel a čo znamenajú ich súčty. Veľmi radi si dávajú vykladať tarot na osobné vzťahy a veľmi radi si píšu múdre zamyslenia o tom, že nič nie je náhodou. To je ich forma duchovna – Osho, Zen, východné múdrosti. K tomu sa hlási aj naša prezidentka.

Takže, vyložím vám, čo to znamená, že nie náhodou majú strany tieto volebné čísla (podľa bežného tarotu) a zmysel nie je iný ani v Osho-Zen-Tarote.

 

Strany zároveň dostali čísla kandidátok.

  1. Slovenska strana Andreja Hlinku
  2. Dobrá voľba
  3. SaS – cisárovná, materskosť, plodnosť, rozvoj ženských vlastností
  4. Sme rodina – tvrdá mužská moc bez pochopenia
  5. Slovenské hnutie obrody – duchovno, ochranná
  6. Za ľudí – zamilovaní, závislosť, boj s podmienečnou láskou, čiže nie skutočnou
  7. Máme toho dosť! – voz, pohyb
  8. Hlas pravice
  9. SNS – pustovník, osamelosť, vidím na 3 metre dopredu
  10. Demokratická strana
  11. OĽaNO – boj o vyváženosť, skôr v sebe oproti vozu7
  12. Koalícia PS/Spolu – obesenec, tvrdohlavosť, uviaznutie, visí dolu hlavou, vidí svet mylne – naopak
  13. Starostovia a nezávislí kandidáti – smrť, veľa zmien, náročná
  14. 99% – občiansky hlas
  15. KDH – diabol, závislosť, manipulatívne sily
  16. Slovenská liga – veža, pád
  17. Vlasť – hviezda, ochranná s nebezpečenstvom narcizmu
  18. Most-Híd – mesiac, ilúzie, podliehanie ilúziám
  19. Smer-SD – slnko, sila, detská naivita
  20. Solidarita – hnutie pracujúcej chudoby
  21. Hlas ľudu – svet, určenie
  22. Maďarská komunitná spolupatričnosť – blázon, chaos
  23. Práca slovenského národa
  24. Kotlebovci – ĽSNS – súčet ako zamilovaní, závislosť, boj s podmienečnou láskou (obsahuje v sebe intuíciu2 a cisára, tvrdú mužskú moc4)
  25. Socialisti – súčet ako voz, pohyb, zvládanie protichodných síl (obsahuje v sebe intuíciu2 a duchovnosť5)

 

 

Za najhoršie a najmanipulatívnejšie môžeme považovať 6 a 15,16. Uviaznutie 12.

 

 

Za najlepšie 2,5,17,21. Z veľkej arkány do 21 sú ochranné len tri a to najviac 5 a ešte 2 a 17. Platí to aj s malou arkánou 78 symbolov.

 

 

A viete, čo znamená číslo 15?

Je to číslo diabla. A kto si vylosuje diabla, nie je to náhoda. Má v sebe také manipulatívne diabolské sily. Pre Hlinu to nie je náhoda a je to určite číslo 15.

 

Ale to tu dávam preto, lebo v našej politike sú rozhodujúce čísla. A každého zaujíma, čo presne znamenajú tie čísla a ich súčty.

Takže, čo to znamená o tých stranách podľa symbolov čísel.

 

 

Keby to bola rozprávka, tak čísla vám majú napovedať ako včely (mravce atď.) – „Keď ma budeš potrebovať, zavolaj ma, budem ti na dobrej pomoci!“

 

A hlúpy Jano (najcharakteristickejšia rozprávka pre Slovákov podľa štúdia rozprávok, čo je asi najzaujímavejšie štúdium na svete), stojí pred dvanástimi zahalenými princeznami a má určiť, ktorá je tá správna, inak bude o hlavu kratší (doplatí na zlú voľbu).

Priletí včela a sadne si na tú pravú a podľa toho ju rozpozná.

 

Keby čísla takto lietali, tiež nám niečo napovedajú. Tá včela je v prvom rade číslo 5. Hoci nevieš prečo (všetky majú závoj), túto si vyber, lebo táto má moju najvyššiu ochranu v tejto situácii. Ale keď si nevyberieš 5, tak ti radím vybrať si 17 (keby to boli cesty), ale pozor, to je situácia – cesta, že hrozí od sebapodceňovania do sebaprecenenia až narcizmu. Ale tiež má moju ochranu v tejto situácii. Rovnako aj 2, hoci nepochopíš prečo, ani keď ju nezahalenú uvidíš. (Žeby pre zdravotníctvo?)

 

Rozhodne si nevyberaj 15, 6 a 12. Keď pôjdeš napríklad v partnerskom vzťahu touto cestou (najlepšie sa to vysvetľuje na partnerských vzťahoch, preto symbol zamilovaní), kde sa objavuje 15 a 6 a ich kombinácie, tak to je vzťah o manipulatívnosti, žiarlivosti, sebeckej láske, podmienečnej láske, ktorá len pre primitívnu vášnivosť zdanlivo vyzerá ako láska. Bude ťa to pútať, ničiť, zoberie ti to roky ale poučí ťa to, takže aj tieto pády a závislosti (tieto cesty) majú zmysel na pochopenie chýb a vlastnej závislosti (keby som mal terajší rozum, už ju nechcem).

12 znamená, že vidíš svet zle v tejto téme a budeš uviaznutý, pokým sa na to nezačneš pozerať inak, čo veľmi dlho nedokážeš a preto si uviaznutý (v tarote aj 12 rokov)

 

 

To je naozaj len náhoda, že strany, ktoré najviac kritizujem, majú náhodou čísla 12 a 6.

A to je naozaj náhoda, že stranu, ktorú radím voliť „nesúhlasiacim voličom“, má číslo 17.

O strane 5 nič neviem. Strany s vyšším číslom predstavuje ich súčet, čiže Socialisti voz7 (Osho – uvedomenie), ĽSNS zamilovaní6 (Osho – milenci).

Za najmanipulatívnejšie strany sú týmto označené 6, 15, 24 (súčet). Aká náhoda, že strany extrémistov Kisku a Kotlebu okrem diabla.

 

 

Z tarotu mňa zaujíma už len Osho-Zen tarot, ale ten má celkom iné symboly, než sú bežne používané, ale lepšie vysvetlené pre tých, čo majú radi Osha. Za lepší považujem I-ťing, ale ten má znaky, nie čísla.

V dobrých knihách k I-ťingu si môžete čítať také zamyslenia nad vašimi situáciami, aké vám neposkytne biblia. Aj keď výber znakov považujete za náhodu, je to veľmi inšpiratívne čítanie, presne ako keď si kresťan náhodne listuje v biblii. Napr:

https://www.martinus.sk/?uItem=31619

„I-ťing je divinační technika původem ze starověké Číny, založená na principu synchronismu, který vědecky objasnil významný švýcarský psycholog Carl Gustav Jung, který I-ťing rovněž konzultoval a studoval. Jejím úkolem není prozrazovat budoucnost, ačkoli tak často činí, nýbrž poskytovat poradenství. Vzhledem k tomu, že má nadčasovou platnost a zahrnuje v sobě veškerou lidskou zkušenost, je relevantní pro každého člověka žijícího v kterékoli době, kdekoli na Zemi.
Autor si pro tuto knihu vybral z celého učení I-ťingu jednu oblast – oblast partnerských vztahů, kterou se zabývá dopodrobna. Jeho hluboká a citlivá interpretace přibližuje poselství této dávné moudrosti ve formě snadno srozumitelné pro moderního Západního člověka a může tak být vynikajícím pomocníkem při řešení jakýchkoli otázek i problémů, s nimiž se můžeme setkat v přátelských, milostných i jiných vztazích a v manželství.“

 

Celé to vychádza z toho, že medziľudských situácii, ktoré ľudia riešia, je 78 a v I-ťingu 64 len bez ich kombinácii, ktoré sú v týchto knihách rozoberané.

 

Ale I-ťing už našim liberálom neodporúčam, lebo ho budú hádzať dovtedy, pokým im nevyjde niečo dobré, čo im už bude vyhovovať.

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5540742x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie