Založ si blog

VYKRÚŽKUJ SI PODOBU SMERU – najväčší oblb Smeru a oligarchov

Blaha 18.1.

 

„TOTO JE ROZHODUJÚCE – AK TO NEDÁŠ FICOVI, ALE KOTLEBOVI, V SKUTOČNOSTI POMÁHAŠ KISKOVI

Ľudia musia pochopiť, že ĽS NS im nemá ako pomôcť, aj keby neboli fašisti. Budú sedieť v parlamente navždy odsúdení na opozíciu. A vládnuť bude Kiska, pretože tie hlasy, ktoré tam poslali ĽS NS budú chýbať Smeru a SNS. Pretože každý, kto zamýšľal voliť Smer či SNS a dá to namiesto toho Kotlebovi, v skutočnosti posilňuje Kisku.

Taká je politická realita – vládnuť na Slovensku môžu buď Kiskovci alebo Ficovci. Iná možnosť nie je. Kotleba je kompletne izolovaný. Hlas Kotlebovi je preto hlasom do koša, pretože oslabuje Ficovcov a umožňuje tým vytvoriť vládu Kiskovi. Či sa to niekomu páči alebo nie, politická logika nepustí.

VYKRÚŽKUJ SI PODOBU SMERU – TO JE JEDINÁ ŠANCA“

 

(Tu dodávam, že práve to je najväčší oblb, že by sa „lajčákovci“ v Smere dali prekrúžkovať, o čom som mala predchádzajúci článok.)

 

„Všetci tí, čo majú zlosť na systém – a ja patrím medzi nich – majú jedinú realistickú šancu. Vykrúžkovať si podobu Smeru – čo najľavicovejšiu v ekonomike a čo najvlasteneckejšiu v zahraničnej politike. To je jediný rozumný hlas vzdoru.

Pomôcť pracujúcim ľuďom môžu len tí v Smere, ktorí veria v socialistické a vlastenecké ideály. Sme tam. A každý to vie.

Toto treba vysvetliť ľuďom a o to sa snažím. Bez veľkých gest a pózerstva, ktoré nikam nevedú – obyčajným zdravým rozumom. Som úprimný, pretože celý život verím vo svoje ideály – a vždy budem bojovať za pracujúcich ľudí.

ĽUDIA DÔVERUJÚ ALTERNATÍVNYM MÉDIÁM, NA LIBERÁLNU TLAČ SA MÔŽEME AKURÁT TAK VYKAŠĽAŤ

Slniečkarsky hejt voči Kotlebovi mu iba pomáha. Našou úlohou je ukázať pracujúcim ľuďom, že sme lepšou alternatívou. A to sa dá jedine vtedy, keď budeme v médiách, ktoré ľudia čítajú, vyjadrovať svoje úprimné názory – v alternatívnych médiách ako Extra Plus, Hlavné správy či Slobodný vysielač.“

 

 

Podľa mňa je celkom prirodzené, že si Blaha presadzuje svoju stranu a nie inú, ktorej nie je súčasťou. Ale mýli sa v tom, že iná možnosť nie je.

 

Ako nie je iná možnosť? Rozhodujú sa voliči len medzi najväčšími stranami Smer alebo Kiskovcami? Len keď sa držia toho, čo ľudia volili predtým alebo predvolebných prieskumov, kde je najväčšia kopa, čo by už každý volič mal vedieť, že práve tým sú manipulovaní cez predvolebné prieskumy – voľte strany, ktoré volí veľa voličov, aby váš hlas neprepadol.

 

Teda, keď rátame s voličom hlupákom a s primitívnymi voličmi, tak naozaj nemajú iný výber, keď si myslia, že musia voliť nejako predurčene masovo iba medzi Smerom a Kiskovcami.

A kto im zakázal zvoliť masovo celkom iné strany? Kto im kázal myslieť ako ovce a zotrvačne voliť dokola tú istú stranu a potom nadávať, že nemali si z čoho iného vybrať?

 

Blaha sa odvoláva na alternatívne médiá, ktoré predtým voliči nemali a teda tie pravdivé správy, ktoré im celkom jednoducho, aby to pochopil aj posledný primitív, vysvetľovali, ako Smer a SNS kradla. Mňa sa nepýtajte ako, lebo toto pre mňa nie je téma, ktorou by som sa zaoberala – domácou politikou a kauzami na Slovensku a chcela o tom písať alebo sa o tom hádať. Mňa zaujímala len naša zahraničná politika a strata našej suverenity a aj z nej len toľko, čo som stihla aspoň nejako pochopiť za štyri roky, keďže predtým ma politika nezaujímala vôbec. Vychovávala som tri deti, pokým iní kradli a to bol môj voľný osobný čas. Najmenej ma nemrzí, že som ten čas strávila lepšie a zmysluplnejšie, pokiaľ muži len okrádaním žien a detí.

Ale Blaha musí vedieť, keď aspoň trochu sledoval tie alternatívne médiá, že ani jedno jediné nie je naklonené Smeru alebo SNS. Zhodne ich všetky alternatívne médiá vykresľovali celé roky len ako zlodejov. Že som vám to tu nepísala, tak len preto, že som vás nechcela urážať, keď to nemienim zdôvodňovať a domácou politikou sa nezaoberám, takže som absolútne nemala záujem vám to dokazovať, keby ste sa o tom chceli hádať v diskusiách. A predpokladala som, že voliči Smeru a SNS, ktorí nepočúvajú alternatívne médiá, tomu neveria, takže aj tak by tomu neuverili, keď alternatívne médiá nesledujú.

Ale žiadne alternatívne médiá si nemyslia, že by mali Slováci voliť Smer alebo SNS. Naopak hovoria voličom natvrdo, že už by ich volil len somár. Doslova tak, aby to pochopil aj posledný primitív, že už mu potom nevedia pomôcť.

Už ani v roku 2016 neodporúčali voliť ani Smer, ani SNS a to skôr vtedy nebolo koho iného voliť, keď ste nechceli voliť liberálov, pravičiarov alebo ĽSNS.

 

Odvtedy vám vznikli nové strany, ktoré nereprezentujú liberálov, ale práve tie alternatívne strany. Napríklad takou stranou stále je Sme rodina, Dobrá voľba, Vlasť, Socialisti.

 

Dnes už nemôže volič povedať, že si nemá z čoho vybrať. Môže si vybrať Vlasť alebo Socialistov, ktorí reprezentujú ľavicu, keď nechce voliť strany oligarchov. Oligarchovia si vždy platili všetky veľké strany a to zároveň opačné a v opozícii, aby vládli či sa postavia na ľavú nohu alebo na pravú.

 

Pre Smer sa práve dnes môžu rozhodovať voliči preto, lebo Smer považujú za najsilnejšie – najmasovejšie vyváženie liberálov. Ale Smer už nemá toľko voličov, aby už nikoho nepotreboval do koalície. Bude odkázaný buď na ĽSNS alebo práve Kiskovcov, z čoho si vyberie Kiskovcov. Takže Blaha vsádza na niečo nereálne, čo sa už nestane. „Alternatívni voliči“, čo sledujú alternatívne médiá, Smer a SNS voliť už nikdy nebudú.

 

Má pravdu len v tom, že ĽSNS zostane izolovaná, pretože okrem Vlasti by už s nimi nikto do koalície nešiel. Oligarchovia si to dobre vymysleli a veľmi dobre vsadili na to, že ovce zostanú ovcami a nechajú sa oklamať predvolebnými prieskumami, kde im patria práve veľké kopy, kde váš hlas vraj neprepadne. Práve v nich sa prepadne len k tým istým oligarchom, ktorí strany striedajú ako ponožky. Ľavá ponožka Smer, pravá ponožka liberáli.

 

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5519075x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie