Založ si blog

Chcem vás upozorniť na jeden predvolebný podvod z roku 2016, ktorý teraz ide zopakovať iná strana

V roku 2016 sa SaS začala deliť na progresívcov slniečkárov a Sulíka, ktorý bol proti kvótam a servilnosti voči EÚ.

Dnes je presne tento istý problém v Smere, kde Smer sa začal deliť na pomáhačov progresívcom a Blahu.

 

A presne tak, ako dnes voliči začínajú odmietať Smer, vtedy presne rovnakú situáciu riešili prípadní voliči SaS. Boli za smerovanie Sulíka v zahraničnej politike a proti progresívcom a slniečkárom.

Dnes ich voliči sú za smerovanie Blahu v zahraničnej politike a proti napomáhaniu progresívcom a proti ich progresívnej koalícii.

 

 

A vtedy SaS oklamala voličov, že si to smerovanie budú môcť vybrať podľa toho, kto dostane koľko krúžkov a strana SaS vyhovie svojim voličom, aké chcú smerovanie.

Dnes presne rovnako sa ukľudňujú voliči Smeru, že nemusia sa báť nejakej zrady na voličoch, lebo rozhodne o tom, kto dostane koľko krúžkov a také bude smerovanie Smeru. Ak vysoko prekrúžkujú Blahu, tak očakávajú jeho zahraničné smerovanie, ako pred štyrmi rokmi dúfali voliči SaS, že prekrúžkujú slniečkárov a progresívcov a tým zmenia smerovanie progresívcov.

 

 

Konzervatívci sa smiali saskárom, že sedia na dvoch stoličkách a teraz sa im to vrátilo, lebo Smer sedí na dvoch stoličkách.

A idú uveriť rovnakej blbosti, že o tom rozhoduje nejaké krúžkovanie v strane od voličov, čo by chceli oni.

Ak tejto hlúposti uveria, potom sú len tak sprostí, ako sa smiali saskárom a sami idú rovnakú blbosť zopakovať.

 

 

Napísala som bezpočet článkov o tom, že Sulík slúžil progresívcom len ako volavka – Voľte nás, my s tým nesúhlasíme. Ukážte krúžkami, čo chcete a také budete mať smerovanie. 

Sulíka mali v SaS na oblb ľudí, lebo inak všetci chceli len progresívne smerovanie a zo Sulíka sa smiali, že je len slon v porceláne, len fašista atď.

 

Dnes mám už veľa článkov o tom, že Blaha slúži progresívnym smerákom len ako volavka, ktorú chcú rovnako len využiť, použiť a zahodiť, ako ste to názorne videli na Sulíkovi. 

A to sa Blaha smial Sulíkovmu osudu a jeho čaká taký istý. Ako potom útočili mopslíci SaS na Sulíka, rovnako a už teraz postupujú pri Blahovi. Podrážajú ho vlastní spolustraníci, je pre nich tiež len primitívnejší slon v porceláne oproti ich mopslíkovskej „slušnosti“, čo všetko nemá kritizovať, ale byť o tom ticho.

Presne rovnako, ako sa chceli zbaviť Sulíka, čo sa im napokon aj podarilo, rovnako progresívci v SaS sa zbavia Blahu a jeho smerovania!

 

 

Preto neurobte chybu, z akej ste sa smiali pri Sulíkovi, že majú dve stoličky, lebo dnes majú dve stoličky smeráci a jeden Blaha to neurčuje a neurčí.

 

Všetky vaše hlasy pre Blahu si celkom rovnako ukradnú, ako si ukradli progresívni saskári od nás, čo sme boli proti ich progresívnemu slniečkárskemu smerovaniu. 

 

A dnes tam koho vidím? Je tam smerovanie, ktoré malo najviac krúžkov?

Nie, dnes sa vám tam drzo postaví Osuský a bude tvrdiť, že dostal mandát od voličov aj na vojenské základne a ich voliči chcú vojenské základne!

 

Presne toto čaká aj voličov Smeru. Môže mať Blaha koľko chce krúžkov, drzo sa vám tam postavia lajčákovci Smeru a budú tvrdiť, že Smer dostal od vás hlasmi pre Blahu mandát k vojenským základniam, ku kvótam, ku federalizácii, ku zvyšovaniu výdavkov na zbrojenie a ku čomukoľvek, čo títo napomáhači progresívneho smerovania urobia, lebo ste dali hlas Smeru! Nikoho už nebude zaujímať, že Blahovi a celkom inému smerovaniu.

Raz ste im dali svoj hlas a preto najsilnejší v Smere si urobia čo chcú, keď ste im dali svoj hlas.

 

A nemyslite si, že by jeden Blaha mohol niečo proti toľkým servilným v Smere zmeniť. Už doteraz ste videli, že sa ho naopak už teraz chceli zbaviť a celého jeho smerovania. Ešte môže byť rád, že ho nevyhodili zo SAV. A čo nebolo, ešte môže byť, len viac útokov na neho a jeho názory. A v podstate sa na ne výborne lovia ich voliči, tak prečo by ho nenechali pre hlupákov, čo sa nechajú nalákať, tárať?

 

 

Tým ja Blahu nezhadzujem! Ako som nikdy nezhadzovala Sulíka za jeho zahraničné smerovanie. Dúfam, že nemusím opakovať, že v celom Smere si vážim len Blahu, lebo od neho to len táranie nie je, ale medzi servilnými to jeden nezachráni!

 

Liberáli sa pozerajú na Sulíka a jeho koniec!

A smeráci sa pozerajú na Blahu a rovnako aj jeho koniec!

To vidíte svojich Wallaceov a ako končia! Dnes moderne rozštvrtení na rôznych koloch na výstrahu, kto by rebeloval.

„Táto scéna dobre vystihuje, ako v živote skončia, len zneužití. Ospevovaní len ich malými skupinami, v ktorých sa preháňa o ich veľkosti, ako v tej scéne, že William Wallace by musel mať dva metre (rozumej žiadne chyby a nie je to ideál). To môžete čakať na záchranu Ježiša, liberáli neocenia Blahu a smeráci Sulíka. Pre opačnú skupinu je to vždy rebel – žobrač:

 

https://www.youtube.com/watch?v=lEOOZDbMrgE&feature=emb_logo

 

Servilnými to pohne len v televíznom kresle, lebo pre nich je vlastná chrbtica len rozprávka.

Napísala som to pre obidve strany, ktoré bohužiaľ proti sebe len bojujú a ako schválne rozdrobených ich porazia. Rozprávkový Wallace nikdy nepríde a nikdy nebude mať dva metre, aby vyhovoval všetkým. Bude to obyčajný rebel pre smerákov tak nevhodný ako Sulík a pre liberálov tak nevhodný ako Blaha, ktorého charakterizuje, že mu toľkí neveria, že by voľačo aj zmohol v krajine servilných!

A toto je osud vás servilných s vašimi sponzormi a kočnermi na n-tú. Ale o tom nám asi neporozprávate. Ako sa vám to v živote veľmi oplatilo. Obraz vašej „rozumnosti“.

Obraz tých „rozumných“ mopslíkov, čo sa z nich smejú – mužské handry nehodné oslovenia muž:

 

 

 

A viete, ako napokon dopadlo to smerovanie voličov SaS, čo si vo voľbách vybrali?

Všetko, čo mali vo volebnom programe a na čo nalákali také množstvo voličov, že mali až 12 %, to všetko kľúčové si už zo svojho volebného programu vyhodili. Už dnes tam nenájdete tie body ku migračnej politike, len pár fráz, aby sa nepovedalo, že z pôvodnej protestujúcej SaS v podobe Sulíka, nezostalo už celkom nič a len progresívne smerovanie. Sulík bol a je jeden, takže musel stíchnuť, ak nechcel zostať v SaS len sám medzi mopslíkmi.

 

A to je osud aj Blahu v mopslíkovskej strane, ktorá sa už teraz núka do progresívnej koalície!

Kto volí Smer, volí vládu progresívcov a progresívnej koalície!

 

 

 

A týmto 17 % nezabudnite poďakovať za potopenie. Ja vám budem pripomínať, že tých 17 %, čo vás potopilo tiež, to neboli liberáli, ale konzervatívci, takže sa najprv pozrite na svoju normálnosť – ešte potom kritizovať to, čo ste si vybrali.

 

 

Smer nepôjde do koalície s ĽSNS, nový Smer a teda jeho noví poslanci chcú prežiť a preto urobia hocčo, aby prežili a aby sa im s progresívcami darilo!

Pellegrini sa celý život nenamáhal a nepracoval každý deň, aby teraz chcel zostať na smetisku ako nejaký hrdina, čo pôjde do koalície hoci aj s Kotlebom kvôli vám. A iste nie je taký sprostý, aby podporoval ťaženie proti holým zadkom. Keby ešte slušne, napríklad proti vojenským základniam alebo niečomu na úrovni, dalo by sa, ale ťaženie proti Rómom, antikoncepcii a holým zadkom, tak priemerne inteligentný politik nechce dopadnúť.

Ale veď, spýtajte sa ich na Postoji, či chcú? A či sa im páči politická dráha za primitívny konzervativizmus.

 

 

Ale chceli ste extrémistov, tak tu máte výsledok, že ani len konzervatívci tak vyzerať nechcú a ani sa im nečudujem!

 

 

 

Ešte tak Vlasť. Z nej progresívnu koalíciu nebudete mať. A nikto vám nepovie, že ste boli blbcom, čo progresívcov naopak dostal do vlády!

Alebo chcete, aby vám ľudia ďakovali, že konkrétne aj vám môžu vďačiť za kvóty, vojenské základne a cenzúru?

No, ja vám určite nezaďakujem, keď mi tu zvolíte cenzúru a budete sa len hrať, že máte dačo proti liberálom.

O tom nerozhoduje, kto sa ku čomu hlási, ale kto koho volí a zvolil!

 

Vyslovene vás, milí konzervatívci, prosím, aby ste mi nezvolili do vlády liberálnych progresívnych extrémistov. Nechcem na váš výber doplatiť a potom čítať, že ste boli chudinky obete. Nie ja vám zvolím progresívnych extrémistov, to si ich chcete zvoliť vy!

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5554266x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie