Založ si blog

Kde konzervatívny hlas neprepadne

Jeden rozdiel medzi inými liberálmi a mnou je v tom, že ja nevidím kotlebovcov ako fašistov.

 

Keby neboli skĺzli do náboženského dogmatizmu, aby vám dokázali, že sú nie sú fašisti ale kresťania (taký je za tým pragmatizmus, lebo inak ho vo volebnom programe nemali), tak by som vám to vysvetlila, prečo nie sú fašisti.

Ale takto nebudem ich obhajovať, lebo podľa mňa je náboženský dogmatizmus ešte horší, než nejaké obvinenia z fašizmu, aké len tak spoločnosťou lietajú, ako keď sa lyžiar odráža palicami.

 

Aj keď si nemyslíte, trápi ma, že konzervatívci ten boj s progresívcami prehrajú, lebo na ich hlúposť, vsadiť na náboženský dogmatizmus, doplatíme všetci a to aj liberáli. Všetky opodstatnené výhrady konzervatívcov prehrajú kvôli primitivizmu niektorých veriacich a ich extrémistov.

 

Ak chcete, aby to konzervatívci vyhrali, väčšiu šancu majú ako Vlasť než ako ĽSNS, lebo ĽSNS progresívci odstavia a ako príklad nutnosti budú dávať ich náboženských extrémistov.

 

To nie je moja myšlienka, ani môj nápad, aby vás hnevalo, že aká som ja namyslená a toto som vymyslela a teda just nebudem mať pravdu, lebo tu súťažíme o ego a toto vás baví. Toto sú dôležité upozornenia českej alternatívy o riadenej opozícii a kde a ako konzervatívcov najľahšie zlikvidujú!

 

Ale česká opozícia je iná. Ja si nemyslím, že ĽSNS u nás je riadená opozícia ako SPD v Česku alebo AfD v Nemecku. Ale celkom rovnako, ako v iných štátoch, bude najľahšie zlikvidovať konzervatívcom ich extrémistické strany a zvlášť v kombinácii s náboženským extrémizmom. Čiže vaše hlasy pre ĽSNS môžu najľahšie prepadnúť a najľahšie môžu byť odstavené.

 

Skôr prežijú, keď budete voliť Vlasť alebo Socialistov, čo si už nedáte poradiť, lebo ste prepadli extrémizmu na opačnom konci.

 

Asi tu zbytočne budem opakovať, že sa mýlite, keď si myslíte, že vás zachráni opačný extrémizmus. Keď chcete prežiť, musíte sa vyvarovať extrémizmu, lebo na tom vás najľahšie dostanú. Doslova vám radím, voľte Vlasť, keď nechcete, aby váš hlas skončil v smetnom koši.

 

 

Menej je niekedy viac – si povedzte nie pri článkoch ale pri dôležitej politickej voľbe.

 

 

Socialisti – má schopnosť prežiť a odolávať

Smer – bude koalícia s progresívcami

KDH – bude koalícia s progresívcami

Vlasť – má schopnosť prežiť a odolávať

https://www.youtube.com/channel/UCcAblM219Gidt9-4p7Ldttg

ĽSNS – má zhlnúť hlasy a potom ju odstavia, preto v prieskumoch ju podporia, možno jej hlasy ešte aj pridajú ako mucholapke na voličov

Preto ju aj nezakázali, na čom by získali hlasy, ktoré potom odstavia?

Neočakávajte spravodlivý boj, ale infiltrovanie strán alebo ich zákaz.

 

 

Schopné strany na prežitie teraz majú 1-2 %. Ale vy o tom rozhodujete, koľko budú mať!

A či sa nedáte oklamať predvolebnými prieskumami, ktoré vás lákajú práve na ĽSNS, lebo tú najľahšie odstavia.

 

A viete o tom, že samotná infovojna skončila s ĽSNS a nemajú tam prístup?

A koho podporí Rostas? Zistite si to.

 

 

.

Majk Spirit sa podľa Denníka N odmieta poctivo venovať faktom!

26.07.2024

Dnes na Denníku N vyšiel článok, v ktorom odsúdili Majka Spirita, že nerapoval pravdu, že tu spoločnosť rozoštvali a rozoštvávajú progresívni novinári. Preto píšem progresívni, lebo to nerobili všetci novinári, to k nim musíme byť spravodliví! Že to takto pochopili aj ich čitatelia, o tom svedčí, že spoločne odsudzujú Majka Spirita ako nejakého [...]

Nestojíte proti Smeru! Stojíte proti občanom, ktorých chcete chudobou vydierať, aby vás volili!

25.07.2024

„Ukrajina koná na podnet Bruselu. Na to nemusím byť Poirot.“ Nadpis je komentár kedysi slávnej diskutérky „babička Lívia“ na SME, čo tiež zo SME ušla a nesúhlasí s ich politikou. Náhodou som ju našla, ako inak, tiež na alternatíve! Zoberme si následky toho, čo dnes EÚ pod nátlakom USA robí Tiež mi to [...]

Preto dnes EÚ alebo Európska komisia prenasleduje a vydiera Maďarsko a Slovensko!

25.07.2024

Takto ma včera Denník N vystrašil: https://www.facebook.com/watch?v=1044703647277094 To ako 100 % som pre nich len sliepka. Všetky „progresívne neuvedomelé ženy“ sme pre nich len sliepky! No asi takú váhu majú naše názory ako len názory sliepok, keď sme všetky sliepky scenzúrované! Môžeme ich naháňať len ako sliepky! [...]

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,566
Celková čítanosť: 5644192x
Priemerná čítanosť článkov: 3604x

Autor blogu

Kategórie