Založ si blog

Kde konzervatívny hlas neprepadne

Jeden rozdiel medzi inými liberálmi a mnou je v tom, že ja nevidím kotlebovcov ako fašistov.

 

Keby neboli skĺzli do náboženského dogmatizmu, aby vám dokázali, že sú nie sú fašisti ale kresťania (taký je za tým pragmatizmus, lebo inak ho vo volebnom programe nemali), tak by som vám to vysvetlila, prečo nie sú fašisti.

Ale takto nebudem ich obhajovať, lebo podľa mňa je náboženský dogmatizmus ešte horší, než nejaké obvinenia z fašizmu, aké len tak spoločnosťou lietajú, ako keď sa lyžiar odráža palicami.

 

Aj keď si nemyslíte, trápi ma, že konzervatívci ten boj s progresívcami prehrajú, lebo na ich hlúposť, vsadiť na náboženský dogmatizmus, doplatíme všetci a to aj liberáli. Všetky opodstatnené výhrady konzervatívcov prehrajú kvôli primitivizmu niektorých veriacich a ich extrémistov.

 

Ak chcete, aby to konzervatívci vyhrali, väčšiu šancu majú ako Vlasť než ako ĽSNS, lebo ĽSNS progresívci odstavia a ako príklad nutnosti budú dávať ich náboženských extrémistov.

 

To nie je moja myšlienka, ani môj nápad, aby vás hnevalo, že aká som ja namyslená a toto som vymyslela a teda just nebudem mať pravdu, lebo tu súťažíme o ego a toto vás baví. Toto sú dôležité upozornenia českej alternatívy o riadenej opozícii a kde a ako konzervatívcov najľahšie zlikvidujú!

 

Ale česká opozícia je iná. Ja si nemyslím, že ĽSNS u nás je riadená opozícia ako SPD v Česku alebo AfD v Nemecku. Ale celkom rovnako, ako v iných štátoch, bude najľahšie zlikvidovať konzervatívcom ich extrémistické strany a zvlášť v kombinácii s náboženským extrémizmom. Čiže vaše hlasy pre ĽSNS môžu najľahšie prepadnúť a najľahšie môžu byť odstavené.

 

Skôr prežijú, keď budete voliť Vlasť alebo Socialistov, čo si už nedáte poradiť, lebo ste prepadli extrémizmu na opačnom konci.

 

Asi tu zbytočne budem opakovať, že sa mýlite, keď si myslíte, že vás zachráni opačný extrémizmus. Keď chcete prežiť, musíte sa vyvarovať extrémizmu, lebo na tom vás najľahšie dostanú. Doslova vám radím, voľte Vlasť, keď nechcete, aby váš hlas skončil v smetnom koši.

 

 

Menej je niekedy viac – si povedzte nie pri článkoch ale pri dôležitej politickej voľbe.

 

 

Socialisti – má schopnosť prežiť a odolávať

Smer – bude koalícia s progresívcami

KDH – bude koalícia s progresívcami

Vlasť – má schopnosť prežiť a odolávať

https://www.youtube.com/channel/UCcAblM219Gidt9-4p7Ldttg

ĽSNS – má zhlnúť hlasy a potom ju odstavia, preto v prieskumoch ju podporia, možno jej hlasy ešte aj pridajú ako mucholapke na voličov

Preto ju aj nezakázali, na čom by získali hlasy, ktoré potom odstavia?

Neočakávajte spravodlivý boj, ale infiltrovanie strán alebo ich zákaz.

 

 

Schopné strany na prežitie teraz majú 1-2 %. Ale vy o tom rozhodujete, koľko budú mať!

A či sa nedáte oklamať predvolebnými prieskumami, ktoré vás lákajú práve na ĽSNS, lebo tú najľahšie odstavia.

 

A viete o tom, že samotná infovojna skončila s ĽSNS a nemajú tam prístup?

A koho podporí Rostas? Zistite si to.

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5544781x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie