Založ si blog

Lívia si pomýlila pubertu s liberalizmom

A takých ľudí, ako bola ona sama, dnes kritizuje.

Nie je pre ňu ľahké rozprávať o činoch, za ktoré sa hanbí. Že odsudzovala alebo zakrývala si oči pred obyčajnými ľudmi a zaujímali ju len extremisti na opačnej strane, asi iní puberťáci, keď nie starí. Ale podľa mňa prešla od extrémistov z jednej strany k extrémistom na opačnej, takže ten extrémizmus jej podľa mňa zostal.

 

https://m.mojevideo.sk/49sr

 

 

Poviem vám na to taký dobrý príklad, na čom výchovu liberála a konzervatívca – dogmatika ukážem.

Liberál je ako človek, čo sa naučil jesť pri švédskych stoloch. To znamená, že vie, že sa môže obžrať, a keďže túto slobodu ovláda a bežne ju zažíva, nevyžerie celý stôl, keď sa k nemu dostane. Vie, že aj na raňajky, aj na večeru tam niečo bude.

 

Ale konzervatívec – dogmatik, čo mal presne určené porcie a ani o knedlík viac, keď sa taký dostane k švédskemu stolu, tak má dojem, že je prvykrát a posledný v živote. (Má syndróm odtrhnutého psa z reťaze. Presne to urobí pes, keď bol predtým priviazaný a to je celkom jedno, že sám sebou. Musíte sa báť, že vám ujde. Celkom inak pes, čo bol vychovaný pri voľnom pohybe. Vie, že má voľnosť a nebehá ako zdivený.)

Nechape, ze sloboda mu to zajtra nezoberie. Aj k slobode musí byť človek postupne vychovaný. Preto napríklad nedonesiete slobodu do islamského štátu zo dňa na deň bez ťažkých následkov.

Až na slobode zažijete, že vám fakt stačí len melón a na čo presne máte chuť. Len na slobode sa stávate fajnšmekrom vlastného života.

 

Byť liberálom neznamená, že si promiskuitný alebo obdivuješ promiskuitu. Je to rovnaké tvrdenie, ako keď sa voľakedy obávali, že po švédskych stoloch nezostane na nich nič a ľudia budú radšej vracať, než by tam niečo nechali. V podstate sa do predstáv o nezažitej slobode vždy premietajú naše nesplnené túžby a konzervatívci nám len prezrádzajú, aké ich majú, lebo inak by im také nezišli na um.

Spýtajte sa ktoréhokoľvek muža, ktorý bol promiskuitný, že po čom túži a celkom slobodne. Považuje to za stratený čas, ktorý nepremárnil pre nadmieru slobody ale zo zranení od vnútorne neslobodných ľudí. Často práve konzervatívcov. Promiskuitný človek podľa mňa ani nie je liberál, ako by ste si nemysleli, že niekto pozná švédske stoly, keď tam vyjedá všetko doradu. To sa buď odtrhol z konzervatívnej rodiny alebo sú za tým zraňujúce zážitky pre vnútornú neslobodu.

 

Dúfam, že je pochopiteľné, že to bolo obrazne o slobode a nie o tom, že konzervatívci nevedia stolovať. Ich sloboda pred švédskymi stolmi by vyzerala takto:

Švédske stoly sú veľmi nebezpečné pre spoločenskú morálku a zdravý žalúdok. Slobodu v jedle nemáme preto, aby sme sa prežierali a slobodným ľuďom švédske stoly ani nechýbajú. Zárukou slobody je naopak presná porcia a nie nadváha. Odkedy používam digitálnu váhu, cítim sa slobodnejšie než kedykoľvek predtým. Preto navrhujem zrušiť a nedopustiť existenciu švédskych stolov ako neúctu k duchovnému životu.

Si predstavte, čo by taký človek zjedol, keď sa potom ocitne pri švédskom stole. Vôbec si nedá to, na čo má chuť, ale to, čo odhadne ako bežne najnedostupnejšie jedlo. Svoje chute dokonca vôbec nepozná, lebo vyberať si nemohol a teda nevie, že možno by si dal radšej džús než pečenú kačku. Ale keď to všetko nemá, lebo nemá a neudelil si slobodu, tá kačka má v jeho predstavách obraz, že tú by iste jedol dokola.

 

Ku oddaným Krišnovi sa zas tiež často hlásia extrémisti, čo ešte do chrámu prídu s dredami po promiskuitnom živote a po zážitkoch s drogami, aby prešli do opačného náboženského extrému.

 

 

z komentárov pod tým:

 

„Ty si nebola liberálka. Ty si bola iba pomýlená tínedžerka. To keď deckom hádže puberta nie je liberalizmus. :-D“

 

 

„Považujem sa za konzervatívku ale táto stránka ma svojou nedomyslenosťou a skresľovaním fakt začína urážať…“

 

 

„Puberta nie je liberalizmus!!!“

 

 

a k jej videu Feminizmus je rakovina a Na stráž

https://m.mojevideo.sk/449d

https://m.mojevideo.sk/49ya

 

Myslím si, že Kuffa na ňu nemá. Ona mi pripomenula obraz islamských žien s vymytými hlavami, ktoré teraz oplákavajú Sulejmáního. U nich, nie u nás.

 

 

 

Mazurekovi sa vyhrážali smrťou a znásilňovaním rodiny

 

Na druhej strane tu máme desiatky výhražných správ voči Mazurekovi, ktoré sa objavili pod jeho videom z obce Jarovnice (kde žije najväčšia rómska populácia na Slovensku), kde Mazurek riešil prípad istého pána, ktorému miestni osadníci znepríjemňujú život a „okupujú“ jeho pozemok.

Vyberáme tie „najlepšie“ skvosty z vyhrážok voči Mazurekovi:

„Zabijeme ťa“

„Stiahneme ťa z tej bielej kože“

„Rómovia nebojte sa týchto degešov šak sa im postavte rozbite im tie biele a hlúpe xichty“

„Banda jedna Slovenská prajem vám, aby ste zdochli“

„ty zmrd jeden, nohy, ruky ti zlomiť , ty kok*tík“

„Veď sa pozbierajme a pohádžme ich na kopu a podpáľme tie k*rvy“

„Budem tam, ale zoberiem aj ostatných cigánov a tam ťa zapália ty ponožka, j*bal ťa pes“

„ty buzerantské hovado, tvoju matku a tvoju sestru aj celou rodinou mali poj*bať a znásilniť celú tvoju Hitlerovskú famíliu“

„keby som ťa stretol s mačetou ti odseknem tú poj*banú hlavu“

„Mazureka toho tajtrlíka treba poriadne zrezať, sama by som mu kopla do hlavy “

„Mazureka do plynu, debilko fašistický“

„Dobrý samopal na teba aj na Kotlebu aj na gádžoch“

Milan Mazurek dostal desiatky takýchto vyhrážnych komentárov. Podal preto trestné oznámenie na 81 páchateľov za nebezpečné vyhrážanie. Treba dodať, že okrem vyhrážania sú niektoré komentáre hodné obvinenia aj za rasizmus, či podnecovanie k nenávisti.

Polícia však Mazurekovo trestné oznámenie zmietla zo stola. Policajt Richard Grivalský zo Spišskej Belej svoje rozhodnutie odôvodnil naozaj nevídaným spôsobom.

V odôvodnení tvrdí, že nevidí dôvod na začatie trestného stíhania, pretože si nemyslí, že Milan Mazurek nie je v ohrození života, keďže chodí na rôzne mítingy a nič sa mu nestalo.

 

Vyšetrovateľ tiež v odôvodnení nepriamo poukazuje na to, že Mazurek si za tieto vyhrážky môže sám, lebo „burcuje“ a šíri averziu voči Rómom,“  čím vyvoláva tieto reakcie.

Podľa polície je teda poukazovanie na zlé správanie niektorých asociálov v Jarovniaich za burcovanie? To už nemáme slobodu slova a nemôžeme pomenovať pravým menom zlé javy v našej spoločnosti?

Opäť sa ukazuje dvojaký kilometer. Kým jedni nemôžu povedať svoj politicky nekorektný názor, iní sa môžu veselo vyhrážať a šíriť rasizmus a nenávisť voči väčšinovej bielej populácii.

Mazurekovu reakciu na rozhodnutie polície si môžete pozrieť vo videu od 39. minúty

https://www.hlavnespravy.sk/mazurekovi-sa-vyhrazali-smrtou-znasilnovanim-rodiny/2008653

 

 

Nezačali ako prví, to mu napísali 3x. Boli to len jednorazové reakcie.

Tiež si nemyslím, že u nás platí zákon pre všetkých rovnako.

Vlastne mu napísali, že jemu sa vyhrážať hoci aj smrťou môžu, lebo si to zaslúži.

Kulturblog si nemyslí, že je to zlyhaním rómskeho etnika, ale nášho právneho systému, čo kritizujú tiež.

 

8.januára 2020

 

Osadníci vyčíňali pri Kozárovciach: Tehlou rozmlátili auto s dôchodcami

Peniaze na rómske občianske hliadky sa tam už minuli.

Osadníci opäť vyčíňajú. Rómovia pri Kozárovciach pred niekoľkými rokmi zničili niekoľko okoloidúcich áut, keď do nich hádzali tehly a kamene. Preto zaviedli rómske občianske hliadky a dostali na to peniaze. Tie sa ale už minuli.

Teraz osadníci rozmlátili okoloidúce auto, v ktorom sa viezli dvaja dôchodcovia. Hodili do nich tehlu, ktorá im rozbila sklo na aute. Manželia tak zažili veľký šok, ale podarilo sa im ujsť.

Podľa našich informácií dôchodkyni dopadla tehla len pár centimetrov od hlavy. Manželia z Levíc podali trestné oznámenie.

Auto majú poškodené. Poškodili údajne viac áut, no vodiči to neoznámili ani polícii, keďže je to priestupok a vedia, že by z toho nič nebolo. Opäť sa množia otázky – prečo obec nezavedie znova rómske občianske hliadky, ktoré mali aspoň aký-taký rešpekt.

https://www.tvnoviny.sk/domace/1986338_osadnici-vycinali-pri-kozarovciach-tehlou-rozmlatili-auto-s-dochodcami

 

 

Všetci sme rukojemníci barbara Trumpa

 

„Môžeme len dúfať, že iránska vláda má viac rozumu a silnejší pud sebazáchovy než Trump.

Znalci geopolitiky sa, bohužiaľ, môžu mýliť, tak ako sa mýlili v roku 1914, keď si po atentáte na následníka rakúsko-uhorského trónu Františka Ferdinanda v Sarajeve nikto nemyslel, že vypukne svetová vojna. Nikto ju totiž nechcel, rovnako ako dnes. Spustila ju séria krátkozrakých rozhodnutí politikov, ktorí nedokázali predvídať budúcnosť.

https://dennikn.sk/1707822/vsetci-sme-rukojemnici-barbara-trumpa/?ref=tit1

 

 

Ďakujem liberálom, ktorí dostali alebo nestratili rozum a ktorí sa nepredháňali v rasizme na obyvateľov islamských štátov, ktorých si pritom myslia, že v Európe ich už prevychovajú!

Zlatý stred by bol necítiť k nim rasizmus a nemyslieť si, že ich prevychováte ľahšie než našich náboženských dogmatikov. (V tomto mali zdravý rozum konzervatívci, nie liberáli.)

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5540645x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie