Založ si blog

Čo by hlásal liberálny Kuffa

Milujte konzervatívcov, ale nevoľte ich!

 

Matka, keď má špinavého syna lebo padol do blata, okúpe ho a nevyleje ho spolu so špinavou vodou. Syna vyberie a špinavú vodu vyleje.

Neodsudzujte konzervatívcov, len ich nevoľte.

 

Čo robí konzervativizmus?

Schvaľuje. Schvaľuje vnucovanie zákonov v mene náboženstiev.

Milujte hriešnikov ale neschvaľujte ich chyby.

 

Ja vás tiež milujem, ale voliť vás nebudem.

Nie preto kritizujem liberálov, ktorí majú totalitné sklony, aby som volila iných s totalitnými sklonmi.

 

Milujte všetkých voličov a strany, ale nevoľte žiadnych ľudí, čo majú totalitné sklony alebo chcú meniť zákony v mene náboženstiev. To chcú aj moslimovia a je ich tu veľa, čo by sa rovnako mohli a budú dožadovať zákonov podľa svojich náboženstiev.

Vo voľbách vyhrajú tí, ktorých bude viac a to časom bude moslimov. Potom si spomeniete, či schvaľujete zákonmi vnucovanú šariu. A či budete súhlasiť, že ste len neveriaci psi, keď s tým nesúhlasíte, čo vám iné náboženstvo vnucuje.

Pokiaľ raz budú v parlamentoch Európy rozhodovať o zákonoch náboženstvá, budú sa toho dožadovať aj moslimovia, keďže ich bude viac! Vo voľbách si zvolia svojich predstaviteľov a do parlamentov presadia svoje náboženské zákony. 

Preteky, ktorých bude viac, s nimi nevyhráte. Ale oni si to ospravedlnia tým, že chcú len to isté!

Ak vás pred tým môže niekto zachrániť, bude to Európa, ktorá nepripustí zákony v mene náboženstiev, lebo bude chrániť slobodu všetkých veriacich, aby im iní veriaci nevnucovali svoje náboženstvo. Tým ochráni kresťanov proti útlaku lepšie než v moslimských krajinách.

 

Alebo radšej chcete náboženské konflikty ako v moslimských krajinách? Kto vás potom ochráni, keď nebude existovať nič neutrálne, čo bude garantom ochrany všetkým veriacim?

 

Liberál miluje konzervatívca. A keď spadne do blata totalitných chýb, okúpe ho a dá ho na osušku – miluje ho a pochopí ho. Nie je to ťažké chápať, že každý chce svoju vieru. Nevyleje ho so špinavou vodou, neodsudzuje ho, ale vyleje špinavú vodu a nebude voliť konzervatívcov, čo chcú v Európe zabezpečiť náboženstvá do parlamentov. 

Konzervatívci sú nezodpovedné malé deti, ktoré berú bomby do ruky a neuvedomujú si dôsledky svojich činov. Neuvedomujú si, že inak ich ani neochránite a pri ich naivite ich moslimovia vytlačia a to nielen z parlamentu.

 

Ale v pohode voľte také konzervatívne strany, ktoré nie sú extrémistické v tomto a nedožadujú sa presadzovania svojich náboženstiev do zákonov, lebo ich požiadavky sú oprávnené a nijako neohrozujú našu slobodnú spoločnosť.

Aj mi môžete napísať, ktoré to sú.

 

Kuffa ako nebezpečenstvá spomínal toto:

„Ďalej pokračoval a vysvetlil, že tými pomyselnými bombami sú ideológia gender, potraty, registrované partnerstvá, eutanázie. „To keď vybuchne, tak pozabíja nie len liberálov, ale všetky naše deti.“

 

Musím vás sklamať, tie nebezpečenstvá budú väčšie a ani si nespomeniete na nejaký gender a podobne.

 

„A hádajte čo som im na to povedal? Vy vidíte svet dúhovo! Pre mňa ako kňaza je uznanie, keď povedia, že vidím čiernobielo. Čierne je hriech – to, čo škodí a biele je čnosť – to, čo osoží…“ Podľa neho práve v liberálnej dúhe chýba čierna a biela, aby sa vedelo rozpoznať, čo škodí našej spoločnosti.

 

To, čo osoží, bude keď sa tu vzájomne nebudú vyvražďovať rôzne náboženstvá. A preto je cnosť vašu slobodu chrániť aj proti vám samotným.

Mamička syna nielen okúpe, ale nedovolí mu, aby ohrozil seba alebo celú rodinu. Syn si môže myslieť, že ho preto nemiluje, ale mamička myslí na to, čo mu osoží a čo mu zaručí väčšiu bezpečnosť! Raz, keď narastie a zažije tie nebezpečenstvá, tak to pochopí.

 

Ja by som na to nevybrala tento obraz, lebo v konzervatívcoch nevidím malé deti vo vaničke, ale takto je vám to bližšie a tak sa vám to viac páči, tak sa na to pozrite naopak.

 

„Otec Kuffa vôbec nepochopil zmysel liberálnej politiky. Skutočná liberálna politika chráni všetkých. Teda nie len LGBTI, nie len ženy, ktoré chcú ísť na potrat. Liberál chráni každého presne do tej miery, kým dotyčný nezačne prekračovať hranice, za ktorými už škodí iným. Skutočný liberál chráni aj veriacich a konzervatívcov. A rovnako aj nenarodené deti, akurát je proti kriminalizovaniu žien, ktoré chcú ísť na potrat. Liberál hľadá iné cesty, nie cesty represií a zákazov, ktoré v konečnom dôsledku potom ochránia len jednu stranu a druhá je utláčaná a diskriminovaná. Dôsledná aplikácia liberálnej politiky nám môže priniesť rovnováhu a možnosť žiť svoj život slušne a bez strachu.!

 

https://dennikn.sk/blog/1470293/otec-kuffa-ani-netusi-co-to-liberalizmus-je/

 

Prosím, nepliesť do témy liberálnych extrémistov, lebo aj konzervatívci majú svojich extrémistov a potom by ste správali ako Benčík, čo sa vám už nepáči.

 

 

Aj na záver opakujem, že toto nie sú moje myšlienky, ako by som ja obhajovala liberálov a neodporúčala voliť konzervatívcov. Ja také odporúčania nedávam.

Keď Ferdo Mravec zahral v mravenisku mravčím detičkám ježibabu a dal si na hlavu hrniec, mravce sa tak rozčúlili na ježibabu, že celkom zabudli, že je to Ferdo a zmlátili ho tak, že ho museli na nosítkach odniesť.

Predstavte si, že by sme boli v diskusnom krúžku, kde dostanete za úlohu obhajovať liberálov argumentami, aké má Kuffa. Čiže musí to obsahovať, že konzervatívcov káže milovať, ale nevoliť, konzervatívci nie sú jeho nepriatelia, ale konzervativizmus káže nevoliť, musí tam byť naivita konzervatívcov – prečo berú bomby do ruky ako deti, čo tým spoločnosti hrozí. Opačných výhrad sa absolútne nesmie báť, lebo nie sú na mieste a nie sú to najväčšie nebezpečenstvá, ale zveličené a vymyslené. Taktiež musí spomenúť, že konzervatívci nerozumejú liberalizmu a ako chcú liberáli všetkým len dobre. A liberáli extrémistov nemajú.

Takže si to môžete vypočuť naopak, že ako to na vás argumentačne pôsobí. Presvedčil vás, prečo nevoliť konzervatívcov?

Čo by ste mu odpovedali? Ja to potom tiež otočím naopak, ako mu majú podľa vás odpovedať liberáli.

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Tunde Onakoya

Nigérijský šachista prekonal rekord, na Times Square hral šach cez 58 hodín

20.04.2024 17:26

Tunde Onakoya dúfa, že sa mu vďaka tomuto výkonu podarí zhromaždiť milión dolárov na podporu vzdelávania detí v Afrike.

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5542386x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie