Založ si blog

Prečo nemáme právo na informácie a len na manipulácie cez predvolebné prieskumy?

Keby sme tu naozaj mali právo na informácie, tak je dnes toto vo všetkých novinách, ako táto len vysmievaná konšpirácia bola pravdou už dávno, ale zatajovanou.

Mali o tom zakazané informovať v amerických médiách a rovnako aj v našich, kde to tiež poslušne vyhlasovali za len konšpiráciu a každý, kto o tom písal, bol zosmiešňovaný ako konšpirátor!

A dnes, keď sa to prevalilo, že to tri roky nesmeli zverejniť, hoci u nás sa za to posmievali ľuďom ako konšpirátorom, sa to tiež nikde nezverejnilo, aby už ľudia vedeli, ako sa o tomto klamalo.

 

Kde je to dnes v novinách, keď máme právo na informácie o klamstvách a zavádzaní?

My nemáme právo na informácie a len na zmanipulované predvolebné prieskumy a to je na výsmech naše právo na informácie?

 

 

https://vimeo.com/371189263

 

 

 

A kde sú informácie o federalizácii? Máme na také informácie právo!

A kde sú informácie o pokračujúcej zmluve s USA o vojenských základniach?

A kde su povinné zmeny pre zmanipulované prieskumy, aby museli povinne uvádzať pri prieskumoch všetko, čo majú?

 

Nakoniec to dopadlo tak, že manipulatívne cez predvolebné prieskumy zreklamovaná prezidentka podporí rovnaké manipulácie pre svoju stranu Progresívne Slovensko a s ktorými chcú spolupracovať Za ľudí. Inak by sa veľkou stranou nestali, keby im túto ilúziu pre ľudí nestvorili predvolebné agentúry.

Čakali ste, že nepodporí vlastnú stranu, aby sa rovnakou manipuláciou nedostala k moci? Veď presne preto tam potrebovali SVOJHO nie nadstraníckeho prezidenta, ale svojho člena. Najprv podvodne svojho člena a potom podvodne aj celú stranu a pre nich potrebné strany na budúce schválenie federalizácie, pri ktorej už nemáte právo na informácie a vojenské základne, pri ktorých tiež už nemáte právo na informácie. To už v ústave nie je? A kde je právo na predvolebné prieskumy? Naše právo je žuvačka, čo sa hodí, požuť, čo sa im nehodí, môžete si právo na informácie pýtať zbytočne! Manipuláciami to obsadili a obsadia.

 

A pýtate sa ma, kedy ja budem overovať Chmelára, či mal do informácie nepovedať slovo vôbec?

A kde prezidentka Čaputová zverejnila, že klamala, keď tvrdila, že tu nikoho Soroš nepodporuje, keď sám Soroš povedal v rozhovore, že aj ju?

Kde je teraz právo na informácie? Či takéto právo na informácie už prezidentke nevyhovuje?

Ako ste si overovali jej tvrdenia, keď o tomto klamala? A o tom, že nepodpíše vojenské základne, vám už neklame? Či to bude nové prekvapenie a bez práva na informácie? Aj vtedy ju bude zaujímať, či k tomu ľudia mali prieskumy, či s tým súhlasia? Alebo potom bude súhlasiť s tým, že už nemusia byť a už ľudia nemajú právo na informácie a prieskumy? 

Toto je podľa vás normálna politika? Vy to nevoláte špinavá?

 

Zrazu všetci „intelektuálni“ voliči tvrdia, že nikto sa neriadi prieskumami a všetci ľudia vedia, koho chcú voliť aj keď nevoličov je stále najväčšia časť voličov!

Zrazu, aká náhoda, všetci „inteligentní“ voliči osprosteli a hádajú sa, že to je blbosť, že prieskumy by boli manipulované!

 

 

Ukážka dnešného „inteligentného“ voliča:

 

„poriadna hovadina

takze strany si platia vyssie percenta hej?

:DD“

 

Takže čudujete sa, akých to „inteligentných“ voličov chcú zmanipulovať? Však presne takýchto, čo im veria! Presne takýchto „inteligentných“ voličov majú tieto strany a získavajú ich presne na takúto naivitu! A vraj „inteligentných“! Však sú to zmanipulované ovce už teraz, čo veria predvolebným prieskumom a neveria, že sa tu okrem pár sudcov môže diať nejaká korupcia! Oni vôbec nečítali Gorilu a celá Gorila je pre nich len Fico, čo pije colu. Keď ich Kiska hovoril o mafiánskom štáte, tým myslel poctivé predvolebné prieskumy, o ktoré sa už oligarchovia nezaujímajú! Voľby totiž pre nich vôbec nie sú podstatné, že by si oligarchovia kupovali nejaké strany, to je výmysel o Gorile až doteraz!

 

Ukážka ďalšieho „inteligentného“ voliča z intelektuálnej elity:

 

„Myslis tie prieskumy, ktore ukazovali, ze vyhra a ona potom naozaj vyhrala? Ano, velmi manipulativne.“

(dick riddick)

.
Manipulatívne by to podľa neho bolo, keby jej vyrobili umelé percentá a ona by nevyhrala! Absolútne si nevie predstaviť, ako by niekomu mohli pomôcť kúpené percentá!
Čo sa potom čudujeme, keď vyhlasujú zatajované správy za konšpirácie. Určite sú konšpiráciou aj teraz, lebo ich noviny im to ešte neoznámili! Ani čo povedal Soroš, ani čo neodvysielali v amerických médiách, lebo nesmeli. A u nás smeli, ale je to pravdou len v Amerike!
U nás by sa právo na informácie v tomto volalo konšpiráciou, lebo toto právo na informácie sa nehodí! Len ku podvodným stranám! Presne na to máme právo na informácie – na požadované ilúzie!
.
A ukážka ich tretieho inteligentného voliča:
.
„A kde sú tie vojenské základne? Veď žiadne tu nie sú!“
.
To je potom radosť, manipulovať takých „inteligentných voličov“, čo si svoje zmanipulovanie ešte aj bránia, aby mohli byť manipulovaní a mali právo len na zmanipulované informácie!
.
Tých inteligentných voličov týchto strán spoznáte pod týmto článkom podľa toho, že budú písať bu-bu-bu a všetko to, ako má vyzerať volič ĽSNS. No nie sú to voliči ĽSNS, sú to voliči PS/SPOLU a Za ľudí.
.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549623x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie