Založ si blog

PS/SPOLU chcú presadiť a schváliť v parlamente vojenské základne USA!

Ale píšu to tak, aby tomu voliči nerozumeli a aby to ich voliči takto podvodne schválili, hoci ani nebudú vedieť čo!

Pritom veľmi dobre vedia, že 75 % voličov s tým nesúhlasí a nechcú tu mať americké vojenské základne!

 

 

 

PS/SPOLU – Zlomový program pre zlomové voľby:

 

VÝSTRAHA najvyššieho stupňa! Desivý vlastizradný volebný program PS/SPOLU nastolenia fašistickej totality a likvidácie slovenskej štátnosti.

 

3.2. Podpora a obranná infraštruktúra

  • Aktualizujeme koncepciu podpory hostiteľskej krajiny a budovania a udržiavania obrannej infraštruktúry štátu, schválime ju vo vláde SR a zrealizujeme potrebné legislatívne, technické a finančno-ekonomické opatrenia.
  • Slovenské obranné kapacity a potenciál sú obmedzené a v prípade väčšej krízy alebo vojenského ohrozenia potrebujeme podporu spojencov, ktorí výrazne zvýšia spoločný obranný potenciál. Pomoc spojencov bude účinná len za predpokladu, že vybudujeme systém podpory hostiteľskej krajiny spolu s nevyhnutnou infraštruktúrou pripravenou na prijatie spojencov.
  • https://progresivnespolu.sk/bod-zlomu/bezpecnost-a-obrana

 

Argumenty od elity:

 

„Hate Speech nie je Free Speech

zapis si to za tie svoje ovisajuce mammae

:DD“

 

A ty hovoris o nenavistnom prejave?

 

Musim povedat, ze este som sa za 16 rokov v diskusiach na internete nestretla s tak primitivnym komentarom, aky si napisal ty – zastanca a volic „progresivnych politikov s vojenskými základňami“ – Medvisek, tunajsi zastanca „progresivnych“ stran.

 

Bezpochyby ho muselo neskonale nastvat, ze som si dovolila skritizovat volebny program Za ludi, ale normalny clovek za to nebude ich nevolicovi pisat, ze nech si to zapise do konecnika alebo pod semenníky, ked je normalny, aspon priemerne inteligentny clovek a nie uplny primitiv.

 

Preco o tom pisem. Lebo tito ludia sa neustale stazuju na primitivizmus volicov inych stran alebo primitivizmus na Hlavnych spravach a pritom su takto primitivni tiez. A povedala by som este viac, pretoze diskuteri na Hlavnych spravach sa nevyhlasuju za slovensku elitu alebo smotanku nasej spolocnosti, ktora je nejako inteligentnejsia.

 

Vy sa nestazujte na primitivov, lebo sami mate a viete presvedcit tiez len primitivov. Ktorym, ked sa im nepaci, ze ini volici mozu aj skritizovat ich strany, nie su schopni ziadnych argumentov, len bud zastrasovat volicov inych stran alebo sa ich snazia urazat.

 

Ako vidite, tento volic sice akoze podporuje liberalov, pritom je zenam schopny vypisovat, co si maju zapisat za prsia, co vypoveda o jeho postoji k zenam. Alebo im vypisuje, ze sa maju vratit k vareche alebo do kuchyne, co vobec nevypoveda o tom, ze by z toho ich „liberalizmu“ vobec niecomu rozumel.

Alebo sa vam zda normalne, aby starsim zenam vypisoval, ze im ovisaju prsia, akokeby starsie zeny argumentovali ovisajucimi prsiami?

 

Ja sa nad tym musim pozastavovat, lebo ja som sokovana hlbkou primitivizmu a postoja tychto volicov k starsim ludom, o com sa neraz na tych alternativnych strankach hovori, kedze ich volebný zaber je medzi agresivnymi pubertakmi.

 

Vazeni volici Za ludi alebo PS/SPOLU, co by ste tak povedali na to, keby nejaky primitiv posudzoval vasu prezidentku podla ovisajucich prsnikov alebo brucha? Ze ste sa s tym stretli? Tak teraz viete preco, lebo sa od nich vobec nicim nelisite! Ked dojdu „elite“ argumenty, tiez skonci pri bruchu alebo ovisajucich prsiach zien?

A viete, ze tie brucha a ovisajuce prsia mavaju zeny preto, ze boli tehotne a dojcili? Mozete mi povedat, aky je to tu postoj k zenam a matkam?

Aj keby som mala ovisajuce prsia az po pas, tak ja mam na to ako matka pravo a rovnako aj nevolit alebo skritizovat aj stranu Za ludi, ked sa nezaujimaju o mandat ludi k vojenskym zakladniam a prave ako matka!

 

Ale so svojimi prsiami som velmi spokojna, ked uz sa vam to zda podstatny argument do diskusie. Takze zase sa ti to nepodarilo, urazit mna osobne, len poburit ako zenu za vsetky zeny a matky, co za primitivne komentare tu siria ich volici a vraj nejakej inteligencie. Nabuduce budete argumentovat striami na bruchu po tehotenstvach alebo co pride na rad v ramci toho vasho „liberalizmu“ a onakvejsieho pristupu k ludom?

 

Co keby ste uz niekedy mali argumenty k clanku a k tomu, co vo volebnych programoch chyba? Lebo darmo mi budete pisat, ze som sa znovu opila, ked ja nepijem ani na Silvestra.

 

Opakujem, ked su vam dobre matky na to, aby vas volili, maju pravo nesuhlasit s vojenskymi zakladnami, aj keby vase matky a babky mali prsia ovisajuce az po pas alebo sa do nich balili! Toto nie je argument, ze uz by sa mali hanbit vyjadrit svoj nazor. Maju nan pravo prave ako matky, ktore tuto spolocnost svojimi prsiami aj odkojili!

 

Ale to si asi nevazite, ked sa maju vekom podla vasich predpokladov za svoje prsia hanbit, ze starnu, akokeby primitivi nestarli. Ci inteligentnejsie nazory maju muzi s menej ovisajucimi semennikmi?

 

 

Len v diskusiach sa ukaze, aki volici brania Za ludi a PS/Spolu. Preto to nedavam mazat. Liberali a volici „progresivnych“ stran to tu citaju a mozu sa hanbit, akych maju zastancov a ake maju argumenty! Toto je obraz ich volica na Pravde!

 

 

Nedávno sa Pročko sťažoval na primitívov, ktorí sa vždy v diskusiach nasli bez ohladu na politicku situaciu. To nema nic s politikou, byvali aj predtym a nie je pravda, ze teraz su vo zvysenej miere. Vypoveda to o tom, ze primitivov najdete na obidvoch stranach, ale na strane vydavajucej sa za nejaku elitu je to uz o to vacsia hanba, ze ohanaju sa primitivizmom a sami maju svoju plejadu primitivov, ktori im chodia robit hanbu na Pravdu.

Nie, tu o vas vobec nie je mienka, ze nemate vulgarnych alebo nasilnickych volicov!

 

 

Pročko:

https://www.facebook.com/watch/?v=1167597116778018

 

„Nech vyšetria! Nech vyšetria!“ – To kričali všetci a inteligentní by už vedeli, že nič sa nevyšetrí, len tak, ako chcete aj vy na opačnej strane počuť, že nastupujú „dobrí oligarchovia“, ako v rozprávke!

Ale vy ste tak inteligentní, že ste tomu uverili a ešte si pôjdete na svoje hlavy voliť cenzúru a vojenské základne, o ktorých vám len klamú!

Takže, naozaj sa nemáte akému primitivizmu a naivite u smerákov čudovať!

 

A rovnaké populistické kecy si odhlasujete aj vy!

A s vami si už „zadok“ neutrú? Slovník máte rovnaký a utrú si aj s vami!

 

Za všetko je zodpovedný Fico a vy s vojenskými základňami, ako s bonusom vašej hlúpostinemáte nič spoločné?!

Naivitu na obidvoch stranách!

O cenzúru sa tu predsa idú postarať tí „bystrejší“ voliči!!!

 

Tak, „nech sa“ vyšetrí, ako povedal Pročko aj Dzurinda, čo sa nikdy už nevyšetrí. Takže asi tak ku kecom aj od Joža Pročka!

 

A keď vám nadávajú, vôbec nie ste iní! Aj tu platí selektívna slepota a dvojaký meter na posudzovanie útokov zas z vašej strany. 

Takže, nabudúce majte, milí oligarchovoliči nových oligarchov, iné argumenty, než prsia a vyjadrite sa ku tomu, čo vo volebných programoch chýba!

 

Aj vy máte deti, aj vy máte svoje rodiny a už sa vyjadrili, že vojenské základne, ani cenzúru z ministerstva tu nechcú!

 

Aspoň teda viete, prečo iní robia vám to, čo aj vy robíte iným!

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5551033x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie