Založ si blog

Pre mňa je Karel Gott pripomenutím vydierania umelcov po svete!

Keď Karel Gott žil, písali o ňom ako o človeku, ktorý si nehodlal vybrať ťažšiu cestu – ešte v auguste!

https://dennikn.sk/1556322/ako-dal-karel-gott-ceskoslovensku-jasne-najavo-ze-si-nehodla-vybrat-tazsiu-cestu/

Keď zomrel, rozoberať na každej stránke budú okrem jeho spevu len milenky! Tak začal bulvár!

 

Nie je dôležité, akú mal kedy milenku, ale čo si myslel o svete. Jeho nemohli otvorene vyhlasovať za konšpirátora a protieuópskeho človeka za to, tak ho zhadzovali a jeho slová tým, že si nehodlal vybrať ťažšiu cestu!

A presne tí, čo ho takto kritizovali, si tiež nehodlajú vybrať ťažšiu cestu, ale uchytiť sa pri nastávajúcej moci dnešných totaliťákov!

 

Ale ako vidím, nielen milenky, ale že zostal spievať a prežil to!

 

Blaha:

„Denník N v dnešnom článku nazval Karla Gotta idiotom a zombiem. Po kritike to stiahol.

Stránka Zomri sa z jeho smrti vysmieva memečkom, nech Gott zaspieva Lady Funeral.

Čaputová čuší.

Českí slniečkari riešia, že podpísal antichartu a vraj bol „sovietskou estrádou“.

Toto sú reakcie na úmrtie človeka. Legendy.“

 

Keď vzdávate hold jeho spevu a hudbe, vzdávajte hold aj jeho myšlienkam, za ktoré by ste iných prenasledovali a vyhlasovali ich za konšpirátorov a nepriateľov Európy.

 

 

„Na univerzite v Berkeley je najväčšia databanka sveta a tamojší počítač tam v roku 1981 oznámil, že sme práve v takzvanom point of no return, teda v bode, z ktorého niet návratu. Ten bod hovorí, že sme za hranicou možností regenerácie prírody. Panika v Berkeley spôsobila, že sa vedci pýtali počítačov, či je možná záchrana, keby sa od zajtrajšieho dňa okamžite zastavilo všetko, čo len trochu ničí prírodné rezervy. Odpoveď znela: Nie! Takže už roky žijeme na dlh,“ hovorí spevák Karel Gott v knihe „Ako to vidí Gott – rozhovor na lodi“. Knižku, vydanú v roku 1992, si ku Gottovi domov vzali redaktori Týždňa na rozhovor, ktorý bol vydaný tento týždeň.

 

O iluminátoch Gott pritom nehovoril v súvislosti s manipuláciami tajomných skupín mocných finančníkov prvýkrát. Túto svoju hypotézu totiž zverejnil už v roku 2001 v rozhovore pre Lidové noviny, teda len pár mesiacov pred 11. septembrom. Matador českej pop music vtedy rozprával napríklad o tom, že všetci sme len obyčajnými figúrkami, ktorými manipulujú iní.
„Som presvedčený, že zvlášť v posledných storočiach nejde o žiadne omyly, naopak politika sa odvíja podľa presných scenárov, nič sa nedeje náhodou, aj to najhoršie ako vojny. Vždy je o víťazoch rozhodnuté dávno dopredu. Rovnaké banky podporovali toho, kto ich rozpútal, a vyjednávali s tým, kto bol napadnutý. Dohadovali sa, čím budú platiť, až im budú posielať zbrane. Beh sveta riadia tieto vysoké nadštátnej kruhy, tzv. ilumináti alebo osvietenci, a tiež sväté poriadky a lóže až po mysticko-okultné organizácie,“ povedal vtedy Gott s tým, že celosvetové dianie bude smerovať k tot&aa cute;lnej globalizácii, ktorá vyústi v jednu totalitnú svetovládu, a navyše časom všetky malé banky padnú a bankové giganty budú fúzovať tak, až nakoniec zostane jediný bankový dom, ktorý bude všetkým diktovať.
Hovorí tak o ekonomických a politických svetovládach, o dobe studenej vojny, o svojom pobyte v USA, o Číne, o druhej svetovej vojne, o viere, o peniazoch, ba dokonca aj o svojom vzťahu k ženám. A tiež o Židoch. Veľké židovské rodiny totiž vraj vždy roztáčali kolesá dejín… A podľa Gotta to boli práve ony, kto vlastnil veľké svetové banky, a hýbali tak finančníctvom sveta.

Cena zlata lietala hore a dole

Slávik ďalej v knihe načrtol, prečo je tiež presvedčený o tom, že sa dve mocnosti alebo dvaja dôležití hráči vždy medzi sebou dohovoria.
„Spomínam si, ako vždy z každého poklesu dolára bola v socialistickom svete radosť. Dôvod na radosť však nebol, pretože pohyb dolára voči ostatným menám a zlatu si Wall Street riadila sama. Podľa nákupu a predaja sa podľa potreby pohybovala s kurzom mien alebo zlata. Napríklad v čase, keď Američania dostali od svojho satelitu správu, že v Sovietskom zväze sa neurodí obilie a budú ho teda potrebovať z USA, pochopiteľne, preplatené zlatom, kurz zlata išiel okamžite dole. V momente, keď sa prevedené zlato dotklo americkej pôdy, vyletelo na burzách nahor. Marxistická ekonómia neuznáva podloženie meny zlatom, ale produktivitou práce, čoho sa držal Stalin až do druhej svetovej vojny. Prezident Roosevelt na konci tridsiatych rokov vymenoval jednu z najkľúčovej&scaro n;ích postáv amerického hospodárstva pána Davisa veľvyslancom v Sovietskom zväze – a to Davis nebol profesionálny diplomat – a poveril ho niekoľkými špeciálnymi úlohami. Po prvé zistiť, či sovietska armáda je schopná čeliť modernej nemeckej vojenskej mašinérii, a hlavne dosiahnuť osobné stretnutie so Stalinom a prinútiť ho k tomu, aby Sovietsky zväz dodržiaval ceny zlata stanovené americkou burzou…“ rozhovoril sa k tomu zlatý slávik, u ktorého nie je tajomstvom, že sa o diplomaciu, históriu a o pozadie fungovania mocností zaujímal vždy veľmi pozorne a k tomu tiež zbieral aj rôzne dokumentárne filmy, knihy a iné historické materiály.
V knižke sa ale Gott tiež často pozastavoval nad možným zánikom sveta a nad koncom kapitalizmu.
„Po skúsenostiach po prvej a druhej svetovej vojne sa socialistické krajiny domnievali, že nositeľom vojny je kapitalizmus so svojou nadprodukciou, ktorá vedie k ekonomickým krízam a k posilneniu zbrojného priemyslu. Životnosť kapitalizmu po týchto skúsenostiach odhadovali na dvadsať rokov. Tým by sa dokázalo, že pravdu majú komunisti so svojou mierovou politikou.“
https://www.parlamentnelisty.sk/arena/monitor/Karel-Gott-o-Zidoch-Kremli-aj-diktature-v-USA-Manipuluju-tam-s-masami-horsie-nez-kdekolvek-inde-265920
„Gott v prvom rade upozorňuje, že veci sa vždy nakoniec vyjavia inak, ako vyzerajú. Utečeneckú krízu česká spevácka legenda nepripisuje na vrub náboženstvu (islamu), pretože sa stalo podľa jeho názoru iba prostriedkom na vojnu. Naopak tvrdí, že ide o riadený proces, ktorý má za cieľ oslabiť ekonomický rast Európy.

Dlhé prsty iluminátov

Ten, kto týchto „diverzantov“ posiela do Európy, vraj dobre vie, čo robí. Konkrétne mená Gott odmietol povedať s tým, že je to nebezpečné. „Je to veľmi tenký ľad. Bol som niekoľkokrát upozornený, že odo mňa to ľudia počuť nechcú,“ vysvetlil spevák. Keď však neskôr hovoril o tom, že za republikánskym kandidátom na amerického prezidenta Donaldom Trumpom stoja ilumináti, rovnako ako stáli za nacistickým vodcom Adolfom Hitlerom, uviedol, že „Amerike ide – a vždy išlo – o to, udržať Európu v strachu, nenechať ju veľmi ekonomicky narásť. A to sa darí“. To v súvislosti s tým, že považuje utečeneckú krízu za prostriedok k ekonomickému oslabeniu Európy, všeličo naznačuje.“

https://www.parlamentnelisty.sk/arena/monitor/Karel-Gott-Utecenci-strkaju-pred-kameru-deti-no-za-nimi-idu-moderne-nahodeni-mladi-muzi-Amerika-nas-chce-drzat-v-strachu-aby-sme-nezosilneli-265777

 

Vôbec ma nezaujíma, aké mal v živote milenky, len jeho spev a jeho myšlienky, čo si napokon myslel o svete, o moci, o ľuďoch, ktorí tu všetko riadia a ktorí sa mu určite neraz aj vyhrážali, že keby si vybral tú ťažšiu cestu, tak by nikdy nedostal priestor spievať!

Tí ľudia sú tu aj dnes a preto je Karel Gott pre mňa pripomenutím práve vydierania umelcov!

Za svoj spev a za svoje umenie, musia neraz trpko zaplatiť, aby mohli spievať, aby sa mohli venovať svojmu umeniu. 

A keď si vyberú tú ťažšiu cestu, neraz za to zaplatia tým, že musia zmĺknuť a v umení nedostanú žiadny priestor. K tomu médiá vždy len sekundovali, nie prinášali im slávu!

 

 

 

Nechajte ich spievať a tvoriť!

Pretože chrámom božím na svete nie sú kostoly, ale hudba a umenie!

 

Presne vidíte, koho mohli umlčať, keby si vybral ťažšiu cestu…

A sami si nevyberajú ťažšiu!!!

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518141x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie