Založ si blog

Toto je len zneužívaná téma, lebo takto by sa neriešila, keby o ňu naozaj šlo!

Je to veľmi nepekné, že sa ťažká téma interupcií pre ženy v ťažkých životných situáciách, zneužíva na vyhrocovanie rozporov v spoločnosti a len na predvolebnú kampaň. Za toto sú zodpovední tí, v ktorých právomoci je uskutočniť odborné diskusie na túto tému, aby sa o nej nehádali neodborníci.

 

Celá spoločnosť by toto veľmi ľahko mohla vyriešiť, čomu už ľudia ani neveria, keďže ich schválne nechajú na tieto témy hádať sa v uliciach, po diskusiách, miesto toho, aby túto tému rozoberali odborníci. 

 

Toto nevyriešia ľudia z ulice, len odborníci lekári a právnici. To znamená, že celkom by stačilo, aby na to vo verejnoprávnej televízii boli verejné diskusie odborníkov a téme by sa venovali zo všetkých strán. Ľudia by si tak mohli vypočuť všetky relevantné argumenty a nie od ľudí z ulice, ale od odborníkov, všetky pre a proti. Na základe toho by mali ľudia odbornejšie informácie a poznali by rozbor všetkých argumentov, pokiaľ ich táto téma zaujíma. Opäť zdôrazňujem zo všetkých strán a odborných hľadísk okrem náboženských, keďže naše zákony neurčujú náboženstvá.

 

Pokiaľ sa to deje len v uliciach, diskutujú všade k tomu len laici a neodborníci a zneužíva sa to na rozoštvávanie ľudí, na získavanie alebo strácanie voličov, čo je hyenizmus voči týmto ženám a ich situáciám, že túto tému sústavne zneužívajú na politické záujmy.

 

 

Vraj Líviu napadla Antifa

 

Včera vraj Líviu napadla Antifa. Video tu nelinkujem, nájdete ho na Hlavných správach, lebo nič k téme nerieši, len k hádkam o diskusie.

Dobre viete, že keby niekoho napadla Antifa, rovno ja prvá by som tu o tom písala, keďže podľa niektorých som proti nim zaujatá. A aj som sa šla okamžite presvedčiť, či Lívii nejako neublížili, lebo už som sa jej v minulosti zastala a rada sa zastanem, keď sa jej bude ubližovať. Ja ich Kulturblog oceňujem, že majú tiež svoje názory a rada som si u nich vypočula napríklad Ľuba Huďa.

 

No ja to nevidím tak, že ju napadla Antifa. Napríklad Lívia doslova povedala – Fyzicky sa nás snažili zlikvidovať. –

Samotná Lívia povedala – Tak vy si môžte spraviť názor, či takýto postup je správny. –

 

Nie, nie je správny, aby sa o tejto téme nediskutovalo, ale v uliciach a od neodborníkov na vyvolávanie konfliktov to nemá význam. Všetci by sa mali dožadovať odborných diskusií k týmto témam a mali tam mať svojich zástupcov, okrem náboženských! 

Ja sama sústavne kritizujem, že dnešní liberáli nediskutujú alebo len medzi sebou a odmietajú diskutovať. Ale to vyčítam médiám a nie súkromným ľuďom, tí nie sú povinní diskutovať s nikým, osobne je to už celkom dobrovoľná vec s kým chcete diskutovať.

 

No Lívia zavádzala, keď manipulatívne povedala: – Pýtali sme sa otázky, na ktoré nevedeli odpovedať. –

To nie je pravda, pretože keď vám niekto povie, že odmieta sa vami diskutovať, to neznamená, že nevie odpovedať na otázky ale nechce s vami diskutovať!

No Lívia manipulatívne podsúvala svojim divákom, ktorých je veľa, že nedokážu odpovedať. Keby to tak bolo v médiách, bolo by to na pováženie, keby vytrvalo odmietali odpovedať a diskutovať, ale nie na ulici. K tejto téme sa nedá povedať, že nebola dosť diskutovaná medzi laikmi a neodborníkmi, lebo je to naopak najdiskutovanejšia téma, ku ktorej sa diskutovalo celé roky a bývali k nej komentáre na celý týždeň cez 1000 komentárov. Ale sústavne bez odborníkov na ňu, čo dnes vidím ako celkom účelové, aby mohli ľudí takto rozoštvávať a sústavne to využívať pre politiku a politické účely.

 

Taktiež sústavne dávala manipulatívne otázky a to mnohým ľuďom, prečo si myslia, že potrat je v poriadku. Na to jej aj jeden z účastníkov povedal, že naopak vy hovoríte o potrate, ako keby si tie ženy šli kúpiť len cukríky. To teda z jej strany nebola žiadna snaha o diskusiu, ale za podsúvanie tým ľuďom, že potrat považujú za niečo, čo je v poriadku. Napokon na nich tak veľa nemala, keď musela skonštatovať: – Toto im nevadi (policajtom), ze sa Mihaly trasie a fajcia tam marihuanu. –

Mali podľa nej policajti zatknúť účastníkov? Alebo riešiť niekoho, kto sa jej zdá, že sa trasie? Mne sa nezdalo, že by sa triasol, aby to policajti riešili, že sa trasie.

Tektiež povedala, že ktokoľvek by povedal, aby ho nenatáčali, tak by mu vyhoveli. No aj tak natáčali ženu organizátorku, ktorá mnohokrát opakovala: – Nechcem, aby ste ma kamerovali! –

Toto sa ešte dá chápať, že chceli natočiť, ako ich vyháňali. Ale aspoň bolo vidno, že až tak sa nič nestalo, ako to len chceli zveličiť.

A teraz si odpovedzte na to, ako by reagovali naopak, keby niekto na Pochode za život, prišiel takto s kamerou dávať otázky, prečo súhlasia s niektorými vraždami, keď to považujú za vraždy, čo by už manipulatívne ani nebolo! Myslíte si, že lepšie?

No ja osobne by som tam nešla, lebo by som sa bála, že ma tí kresťania zlynčujú. Rozhodne by som to neriskovala, lebo taký dav náboženských fanatikov (nemusia byť všetci) je nebezpečný tiež a nepovedala by som, že menej, než Antifa!

 

Lívia zdôraznila, že nenavrhujú úplný zákaz potratov, hoci je to pre nich vražda. To znamená, že potvrdila, že ona niekedy súhlasí s niečim, čo považuje za vraždu. 

Ak si človek o niečom myslí, že je to vražda, nikdy by nemal so žiadnou vraždou súhlasiť! Inak vedome schvaľuje niektoré vraždy, hoci si myslí, že sú to vraždy.

To napokon vypovedá o tej morálke, že súhlasia s niektorými vraždami, hoci si myslia, že sú to vraždy. 

 

Ale táto téma nepatrí na ulicu do predvolebných kampaní, ale do diskusie odborníkov. Ktoré teda schválne neriešia s odborníkmi v televíznych diskusiáchaby mohli túto tému zneužívať na predvolebné kampane a politické účely! A pritom sa farizejsky tvária, že im záleží na tých ženách a deťoch (zodpovedným politikom).

Toto je hyenizmus, že sa táto téma len zneužíva a ešte na zámerné rozoštvávanie ľudí!

 

Keď bude niekto zodpovedný, nenechá to riešiť ulicu, ale budú to riešiť odborníci na túto tému a z medicínskeho hľadiska. Potom môžeme veriť, že skutočne ide o túto tému a nielen o jej zneužívanie na predvolebné účely a politiku.

 

Takže mi tu nikto nepíšte, že toto sa robí kvôli nejakým ženám a deťom! To je klamstvo! Toto je len zneužívaná téma, lebo takto by sa neriešila, keby o ňu naozaj šlo!

 

 

.

„Současný kyjevský “buck-passing”, jak ukázala na příkladu korejského “buck-passing” 49/55 nedávná tchajwanská srovnávací studie, nelze tak snadno odvrátit, ani převrátit, jako mnichovský, protože o jeho průběhu rozhodují jen supervelmoci. „

16.03.2024

„Ale mini-mocnosti se z něj mohou pokusit vyvlíknout obětováním dostatečného množství spojeneckých pidi-zemí!“ Veľmi zaujímavý rozbor, na ktorý vás chcem upozorniť: Macronův plán – zopakovat 15.březen 1939! Profesionální historik Petr Fiala včera dokázal, že nerozumí ani historii! „Petr Fiala, profesionální historik, [...]

59 progresívnych politických aktivistov zo SME, 58 z Denníka N a 19 z Aktualít podpísali, že chcú mať svoju progresívnu RTVS slúžiacu jednej politickej strane, kde o jedinej progresívnej pravde nebudú s nikým iným diskutovať!

15.03.2024

A vraj je to vyjadrenie novinárov! Dohromady je ich 137 SME + Denník N + Aktuality A ešte zohnali 76 z iných, že sú to akože novinári a nie politickí aktivisti presadzujúci u nás jedinú politickú stranu Progresívne Slovensko za stratu veta a zapojenie sa do tretej svetovej! Nikto tam nie je napríklad z Pravdy alebo z bulváru. Asi bulvárni sa nechcú zapojiť do tretej [...]

Niektorí ľudia teraz popierajú mierové dohovory v Istanbule, že Ukrajina nechcela vojnu, dokonca ani Zelenskyj!

14.03.2024

„Ukrajina sa napríklad zriekla členstva v NATO.“ „Mal som dojem, že sa nič nemohlo stať, pretože o všetkom ostatnom sa rozhodovalo vo Washingtone,“ uviedol Schröder pre Berliner Zeitung.“ – Tak bola Ukrajina slobodná od USA! „Niektoré štáty NATO chceli pokračovanie konfliktu na Ukrajine, aby oslabili Rusko.“ „Len mesiac po [...]

Jaroslav Haščák

Haščáka v kauze Gorila opäť obvinili

19.03.2024 09:36

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:06

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,462
Celková čítanosť: 5509944x
Priemerná čítanosť článkov: 3769x

Autor blogu

Kategórie