Založ si blog

Musíš vynosiť dieťa! Presne komu to prikážete povinne!

Ja si myslím, že k tomu, aby sa človek zmenil k lepšiemu, je potrebná dlhodobá výchova a nie zákazy a príkazy, keď sa má naozaj zmeniť a nielen že to pod hrozbami len predstiera. A ako veriaci človek si myslím, že človek prišiel na svet robiť chyby, aby si to prežil, aké to je a zmenil sa sám a dobrovoľne na základe trpkých skúseností so svojimi chybami. Myslím si, že túto slobodu mu dal aj Boh, aby k tomu takto dospel sám na základe skúseností.

A keď budete človeka k niečomu len nútiť, on vám urobí k čomu ho prinútite, ale nezmení sa, keď k tomu nedospel sám a sám sa pre niečo iné nerozhodol. Preto je podľa mňa veľmi dôležité, aby nežil pod nátlakom, ale aby mal možnosť k slobodnej vnútornej zmene. Naivne povedané – Keby vás chcel mať Boh rovno dokonalých a bez slobodnej cesty k nemu, okamžite by zasahoval trestami a donútením. A presne toto robia ľudia, keď chcú mať z iných dokonalých alebo lepších pod hrozbami a nátlakom. Ľudia už nedávajú druhému slobodu a nútia iných žiť podľa ich predstáv. Myslia si, že tým robia radosť Bohu, ale aj tu platí, že aj tieto omyly a chyby sú len cestou tých omylov a chýb.

 

Myslím si, že nemáte morálne právo nútiť viacdetné matky v ťažkých ekonomických situáciách a pri stále vysokom domácom násilí, keď sú prežitím s deťmi závislé na manželoch, aby dávali svoje deti na adopciu len preto, že nemajú na výživu alebo ich nútili rodiť ako nejaké nosnice. Taká spoločnosť je potom krutá, kde si potom veľa ľudí chce len zamoralizovať a cítiť sa preto lepšie, hoci nikomu nepomohli, a je naopak ona zodpovedná, že sa v nej toto mohlo matkám diať!

 

Určite by som každú ženu nahovárala pri neželanom tehotenstve, aby si to dieťa nechala. Prvorodička preto, že už nikdy nemusí mať šancu mať dieťa a preto, že mať dieťa je tá najkrajšia udalosť v živote ženy. Keď má matka na to podmienky, bez problémov zvládne aj štyri deti a nikdy to nebude ľutovať, že ich mala. Môžeme sa na to nahovárať, ale sme pri NÚTENÍ k tomu!

 

Áno, chcete nútiť ženy k tomu, aby sa pre to nerozhodli slobodne a dobrou výchovou, čo len výchova dokáže zázraky, ale táto spoločnosť a celá pozná hlavne nútenie, hoci ani Boh ich k ničomu nenúti! Ten je tiež, dalo by sa povedať – za výchovu, za slobodnú výchovu! Prikázania sú rady, odporúčania, keď sa chceš niekde dostať, ale nie palica na neveriacich alebo inak veriacich.

 

Keď prinútite matku, ktorá znáša domáce násilie a má už štyri deti a nemôže od násilníka odísť, lebo inak by s deťmi neprežila, aby mala ešte piate dieťa alebo ho pre chudobu dala na adopciu, vôbec nie ste lepší od tej matky! Tá matka je potom len ako taká zver, ktorá k ničomu nemôže slobodne dospieť, lebo spoločnosť sa k nej správa ako len k nejakej nosnici. Nemá šancu s deťmi prežiť sama, je nútená znášať násilie od muža od ktorého je závislá, je nútená s deťmi živoriť a o čo ich má viac. To sú osudy mnohých žien, ku ktorým nemáte empatiu, čo sú nútené znášať, aby s deťmi prežili.

To len vaša ľahostajnosť sa zaoberá tými, ktoré sa vraj podľa vás majú dobre a nechcú mať deti. No práve tie si potraty vždy vybavia. Doplatia na to práve mnohodetné matky v ťažkých situáciách domáceho násilia a ktoré pre chudobu budú nútené rodiť deti bohatším. 

Keby ste boli naozaj citlivá spoločnosť, tak najprv vyriešite toto, aby matky s deťmi mohli prežiť, keď odídu od násilníka, aby nemuseli byť prežitím s deťmi závislé na akomkoľvek mužovi aj s násilím, aby nemuseli pre chudobu dávať svoje deti na adopciu. To všetko je neľudské a aj tá matka je človek a ani pre Boha nemá menšiu hodnotu, než jej dieťa!

Na vlastnom dieťati by ste nedopustili, aby vašu dcéru ničil nejaký muž od ktorého by sa nemohla oslobodiť a musela mu rodiť deti ako nosnica, lebo je na ňom závislá. Vlastnú dcéru by ste zachránili, keby ste mohli a celkom iste by ste jej nevysvetľovali, aby porodila aj štvrté, piate, šieste dieťa, a aby ho pre chudobu dala na adopciu. A týmto jej má byť presne spoločnosť, aby zabezpečila matky s deťmi, aby mohli prežiť aj bez násilia, aj bez chudoby za to, že mali deti. Iste ich matkám nemá trhať pre chudobu, že bohatší nemajú. Mala by sa k nej správať ako ku matke a nie ako ku nosnici.

 

 

Takže si predtým povedzte, za čo budete pochodovať tí, čo ste v čižmách chudákov neprešli ani miľu:

 

 

Fico: https://fico.blog.sme.sk/c/484903/k-opozicnemu-navrhu-zakona-o-umelom-preruseni-tehotenstva.html

„Ak by žena v žiadnom štádiu tehotenstva nemohla sama rozhodnúť o tom, či vynosí plod alebo si nechá umelo prerušiť tehotenstvo, tak by to znamenalo povinnosť vynosiť plod. Takáto povinnosť nemá oporu v Ústave SR. Zákonodarca môže, a v záujme ochrany ústavnej hodnoty nenarodeného ľudského života aj musí, ustanoviť postup a časové hranice v prípade, keď sa žena rozhodne pre umelé prerušenie tehotenstva, pričom jeho postup nemôže byť svojvoľný a& nbsp;má umožňovať reálne rozhodnutie ženy o umelom prerušení jej tehotenstva a rešpektovanie ústavnej hodnoty nenarodeného ľudského života. Absolutizácia – napríklad absolútny zákaz umelého prerušenia tehotenstva alebo naopak zrušenie akýchkoľvek jeho obmedzení – je vylúčená (z nálezu ÚS SR Pl. ÚS 12/01 – 297).“

 

Musíš vynosiť dieťa!

 

Presne KOMU to prikážete povinne!

 

196 matkám s piatimi deťmi, aby boli povinné vynosiť šieste dieťa!

 

199 matkám so štyrmi deťmi, aby boli povinné vynosiť piate dieťa!

 

756 matkám s tromi deťmi, aby boli povinné vynosiť štvrté dieťa!

 

2231 matkám s dvomi deťmi, aby boli povinné vynosiť tretie dieťa!

 

spolu 1151 matkám s tromi až piatimi deťmi, aby boli povinné vynosiť štvrté, piate, šieste dieťa

 

spolu 2302 matkám, čo už majú dve až päť detí, aby mali povinne tri až šesť detí

 

 

Teraz si pozrime ich vek!

 

44 matkám s piatimi deťmi, aby boli povinné vynosiť šieste dieťa ešte po štyridsiatke

 

37 matkám so štyrmi deťmi, aby boli povinné vynosiť ešte piate dieťa po štyridsiatke

 

143 matkám s tromi deťmi, aby boli povinné vynosiť ešte štvrté dieťa po štyridsiatke

 

612 matkám po štyridsiatke s dvomi až piatimi deťmi, aby boli povinné vynosiť tretie až šieste dieťa

 

 

 

240 matkám s piatimi deťmi, aby mali šieste medzi 30 – 40 rokov!

 

190 matkám so štyrmi deťmi, aby mali piate medzi 30 – 40 rokov!

 

658 matkám s tromi deťmi, aby mali štvrté dieťa medzi 30 – 40 rokov!

 

1088 matkám medzi 30 – 40 rokov s tromi až piatimi deťmi, aby boli povinné vynosiť štvrté až šieste dieťa!

 

 

88 matkám s piatimi deťmi, aby museli vynosiť šieste dieťa medzi 20 – 29 rokov!

 

117 matkám so štyrmi deťmi, aby museli vynosiť piate dieťa medzi 20 – 29 rokov!

 

312 matkám s tromi deťmi, aby museli vynosiť štvrté dieťa medzi 20 -30 rokov!

 

6 matkám vo veku 15 – 19 rokov, čo už majú tri deti, aby museli vynosiť štvrté dieťa!

 

spolu 523 matkám s tromi až piatimi deťmi vo veku 20 – 30 rokov, aby museli vynosiť štvrté až šieste dieťa!

 

 

Podľa vzdelania, čiže aj podľa ekonomickej situácie a teda aj závislosti na prežití na manželovi (ktorému môže byť ukradnutá antikoncepcia, keď on nerodí, nie on má z maternice sieťku a nie on príde aj o zuby)

 

zo 7496

 

základné 1432

 

stredné 4993

 

vysokoškolské 937

 

Môžeme predpokladať, že ťažkú ekonomickú situáciu má približne 5000 žien kvôli možnostiam sa zamestnať a prežiť a minimálne tisíc matiek, čo majú už tri až päť detí. 

 

štatistika za rok 2017:

http://www.nczisk.sk/Documents/publikacie/2017/zs1807.pdf

 

 

Ja viem, že môžu vám byť ukradnuté, veď vy ste zabezpečení. Ale keď vám to povedia liberáli, že čo nás po vás, mali ste sa lepšie zabezpečiť, študovať, aby ste neboli robotníci a podobne, to už sa vám tiež nepáči, že by mali myslieť aj na vás! Tak to teraz predveďte, ako ani vám nie je ukradnuté, čo bude s tými matkami!

Prosím pekne, sú to matky a nie nosnice. Už majú aj veľa detí a nechcú plazmový televízor, ani kariéru, lebo akú pri toľkých deťoch a so strednou školou?

Chcú len prežiť a domáce násilie nemáme vyriešené, že by sa mohli chudobné matky oslobodiť od násilníkov! (To by tiež bolo v ideálnej spoločnosti, v ktorej by neboli potraty.) A hlavne také nekontrovateľne otehotnejú! O čo je v ťažšej situácii žena, o to skôr nekontrolovateľne otehotnie. Nebude ju násilník počúvať, keď viete minimálne niečo o domácom násilí. Najskôr takým sa to stane pri viacerých deťoch! Nie tým, čo chcú kariéru!

Alebo ste sa za ňu rozhodli, že má dieťa dať na adopciu? Nielen, že ti spoločnosť nepomôže a nechá ťa znášať násilie, lebo nijako ti nevie pomôcť pri prežití, ešte ich budeme nútiť byť nosnicami pre iné bezdetné páry? Vy by ste chceli od takejto ženy dieťa? Ktoré od nej získate len preto, lebo ona ho pre chudobu a ťažkú situáciu nemôže mať? A to by ste fakt boli kresťania? To by ste jej ako pomáhali a tomu dieťaťu?

No keby vám tak na ňom záležalo, tak sa postaráte, aby sa ho matka pre chudobu nemusela vzdať a nebola prinútená k jeho počatiu ekonomickou závislosťou a aby sme tu takéto matky nemali. O to by sa starali kresťania! A keď sa nepostarali a nepostarala celá spoločnosť, tak už sa darmo budete hrať na morálku, že už z vás budú len nosnice a to je tak naša pomoc! A hlavne, ako dôjsť k dieťaťu na niekom týranom, lebo nemôže sa oslobodiť, len rodiť, keď chce už s narodenými deťmi prežiť. 

Pred tým si vy zatvárate oči, že riešite hlavne takéto matky, lebo ich vôbec nie je málo!!!

Pozrite si ešte raz tú štatistiku a odpovedzte si, či by ste vy osobne zoči voči takej žene dokázali ju nútiť, aby povinne vynosila štvrté, piate, šieste dieťa.

Ak áno, tak sa zbytočne hráte na citlivosť. K tomu je totiž nutná dávka veľkej krutosti – nútiť ju k tomu a nenechať to na jej rozhodnutie, keď je už v situácii len ako zver. 

 

Dobre ste porozumeli, že si absolútne nič nevážim na morálke tých, čo sa len potrebujú navzájom presvedčiť, že sú nejakí lepší ľudia, hoci sú v podstate kvôli nevedomosti o množstve takých žien len krutí, čo to znamená v dôsledkoch pre ne. Na liberáloch to vidíte, keď na niekoho nemyslia, na sebe už nie. V podstate tiež nie ste veľmi iní (konzervatívci), tiež sú vám ľahostajnejší tí, čo sú na tom biednejšie. Tiež rovnako nerozumiete zas ich životnej situácii a podmienkam, ako sa do toho dostali, čo teraz riešia. A to sa nerieši prinútením ale vytváraním podmienok!!! To by tak zas riešili skutoční kresťania.

 

Lebo ako máme ľudí, čo sa len hrajú na liberálov, rovnako máme ľudí, čo sa len hrajú na kresťanov!

Prví nie sú liberáli, druhí nie sú kresťania a preto sa spolu ocitli v rovnakej spoločnosti a nezaslúžili si inú a lepšiu!

 

Ja si myslím, že keď raz budeme a vďaka týmto všetkým omylom lepší, potom sa kresťania nebudú sťažovať, že sa neocitli v spoločnosti liberálov so zmyslom pre slobodu a liberáli sa nebudú sťažovať, že sa neocitli v spoločnosti skutočných kresťanov. Budeme si potom odmenou a nie následkom!

Ako veriaca som optimista, že k tomu (pravda, až po zážitkoch s ďalšou totalitou) spejeme. Ale to dosiahneme len výchovou a osvetou, nič vnucované tomu nepomôže!

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5546819x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie