Založ si blog

Dostane systém ranu istoty?

Myslím si, že toto je tu, na Pravde, častý názor:

 

„Akcia “ Kočner “ to CIA naplánovaný útok na zničenie Smeru. CIA toto vyšetrovanie tlačí cez naše orgány a “ usmerňuje “ ho nátlakom ulice tak že vyšetrovatelia a sudcovia sú v strachu aby nespravili „chybu“, lebo sa to otočí aj voči nim. Ináč to pripadá ako politická čistka za Gottwalda v 50 rokoch. Len vtedy vešali na lano. Dnes ho síce neobesia ale ho politicky znemožnia tak aby už nemal silu. Amíci si tu potrebujú dosadiť svoje Fiony…a potom sa začne montáž vojenských základní tu na SK. Tu bude vojna…..Európu obetujú za neisté alebo Pyrhovo víťazstvo.“

titus2

 

Jedna skupina verí v čistotu svojho Smeru. Druhá skupina verí v čistotu nových politikov v Progresívnom Slovensku.

Prvá skupina pripúšťa, že Smer mal jedincov, čo to „prehnali“, ale tí už sú z kola von, polícia má rozviazané ruky a preto obhajujú očistený Smer, ktorý je teda 100 % niečo lepšie, než „úplní blázni“.

Druhá skupina pripúšťa, že aj ich politici kradli alebo robili chyby, ktoré ale už oľutovali! A ich zlodejstvá ani nie sú zlodejstvá, oproti megazlodejstvám! Otvára sa im nožík vo vrecku, keď sa toto porovnáva!

 

Ja sa nehrám na politológa. Naopak, opakujem, že ja politike nerozumiem. Nič mi nehovoria tie mená a kauzy, čo sa na domácej politickej scéne spomínajú. Mala by som byť ticho a len pozorovať, ako si toto opakujú dve oddelené skupiny.

 

Napriek tomu napíšem, čo si o tom myslím, ako volič, ktorý si má vybrať. Objasňujem len postoj voliča medzi týmto. Nie náhodou voliči sú v tomto najdôležitejší, čo ich dokáže presvedčiť alebo odradiť?

 

 

Myslím si, že obidve skupiny majú pravdu a to všetko dohromady je pravda a tá reálna situácia.

To znamená, že si myslím, že je pravda všetko to, čo hádže druhá skupina na prvú a zároveň je pravda, čo hádže prvá skupina na druhú.

 

 

Je to možné? Môžu mať obidve pravdu a nie je to v rozpore? Z ich pohľadu majú pravdu, len vždy z iného uhla.

 

 

Asi takto to môže byť pravda. Všetci mali aj svoje megazlodejstvá, keď započítame nevyšetrenú Gorilu (tej inak vôbec nerozumiem). Len v jednotlivých úsekoch sa vám môže otvárať nožík vo vrecku, keď nemyslíte ešte aj na budúce nebezpečenstvá. Bola to tu teda skrz naskrz mafia.

To chcú zmeniť ľudia s totalitnými sklonmi a podstatná nie je domáca politika, ale zahraničná a teda, kto dostane zo zahraničia podporu.

Myslím si, že nikoho v zahraničí nezaujíma, kto nám tu bude kradnúť a aká mafia tu bude, len či bude poslúchať a plniť požiadavky zo zahraničia. Preto u nás zabezpečia tú mafiu, ktorá bude lepšie vyhovovať ich cieľom. Ktorá im lepšie vyhovuje?

Lepšie im na to vyhovuje Progresívne Slovensko, toto protežujú v zahraničí a naši novinári a preto ja práve tejto skupine neverím, že bude lepšia.

Doslova tak, aj megazlodeji môžu byť lepší od zapredancov, ktorí sa vám tu postarajú ešte aj o vojenské základne, prísun migrantov, ktorí neuznávajú základné ľudské práva. Jednou vetou všetko to, čo druhá skupina celkom podceňuje. Lepší zlodej, ako vlastizradca, čo je megazlodej vo väčšom.

Nie je od toho lepšie pozatvárať zlodejov a očistiť si to, čo už doma máme? Presne takto uvažujú mnohí voliči aj Smeru. Zbavme sa teda zlodejov, však všetci nemôžu byť mafiáni a neriskujme ešte väčšie a vlastizradné megazlodejstvá. Ja osobne tu radšej chcem mať stranu, ktorá mala mafiu, ktorá mala aj megazlodejov, než stranu, ktorá ešte nekradla alebo neporovnateľne menej, ale zabezpečí tu vojenské základne a inváziu migrantov. Od toho si vyberám domácu mafiu pred zahraničnou nadnárodnou mafiou. A najmä vo fáze, keď sa tá domáca čistí a už musí so sebou niečo robiť.

 

Myslí si to aj druhá skupina progresívcov a liberálov, že už musia so sebou niečo robiť, keď si ešte len plánujú vojenské základne a federalizáciu?

Nie! Tých experimenty nás ešte len čakajú. Oni nás ešte len chcú zachrániť! Na nich ešte nikto také špinavosti nevidí a to je veľmi nebezpečný potenciál, že nevidí!

 

Predstavte si, že by ste mali šéfa, ktorý bol stelesnením toho najhoršieho, čo môže byť. Predstavoval by mafiu. A všetko by to naňho prasklo. Kto je menej nebezpečný, na koho to už prasklo, alebo ten, kto vám ešte nepredviedol, čo dokáže? Kto je viac nebezpečný, komu ľudia už neveria a preto mu už neprejde hocčo, alebo ten, komu ľudia nekriticky veria a preto mu prejde hocčo?

 

Keď tu bude Smer, ťažko tu už bude megamafia. Ako budú zakladať novú mafiu a ako si budú nerušene mafiánčiť ďalej?

Keď tu budú Progresívci, bude znovu trvať dlhé roky, pokiaľ pochopíme, čo všetko nám tu založili, ale hlavne si za tie roky budú nerušene šafáriť s podvodmi na vojenské základne a na uvedomelosť (servilnosť). Ich nikto nepodozrieva, majú podporu doma aj v zahraničí. Oni nebudú pod takým drobnohľadom, ako už odhalené.

 

Stručne, megazlodeji mi v tejto fáze politiky nevadia tak, ako budúce vojenské základne a budúce pripravované experimenty v podobe federalizácie EU a federalizácie dlhov EU. Preto ja druhú skupinu považujem za horšiu a nebezpečnejšiu. Sú to pre mňa práve nastávajúci megazlodeji v ešte väčšom merítku, ktorí nás nielen okradnú, ale už totálne zničia!

 

Proti mojim obavám existuje len jeden protiargument. Čo ak doterajší megazlodeji zvládnu úlohu aj druhej skupiny?

Aj tak nebudem voliť druhú skupinu, lebo neverím, že zničia nás, zabezpečia nám tu vojenské základne a federalizáciu, ale neokradnú nás. To je ako keby sa niekto s vami rozviedol, ale predtým vám čestne vrátil kávovar (my už takí megazlodeji nie sme a nebudeme) alebo vás utopil, ale predtým vám čestne vrátil byt, aby ste mu uverili.

Jednoducho, viac sa podľa mňa dá veriť odhaleným megazlodejom práve preto, že sú odhalení, než neodhaleným vlastizradcom.

 

 

Taktiež neviete, či starú mafiu nevystrieda nová, lebo systém megazlodejstiev zostane zachovaný, len dievčatá a nie všetky sa zmenia.

 

 

Bránik to napísal takto:

 

 

„od pociatku a potom uz stale som tvrdil a potvrdzovali to aj dalsie a dalsie casom ziskavane poznatky, ze objednavatelom bola domaca skupina. dovolim si jednu predikciu: posledna kvapka trpezlivosti pretiekla, ked sa kuciak priblizil k 13 komnate viacerych mocnych hracov, ktorym kocner pral prachy – midas investments. preto som si aj takmer isty, ze kocner nekonal sam, resp. konali v zmysle objednavky a pokynu viacere osoby, ktorych peniaze pretiakli v ohromnych sumach prave cez tuto firmu. pretoze ta bola kocnerova iba v zmysle „vlastnictva software a hardware“ – ale niekolko aj nevelmi znamych, ale zato bohatych ludi, ktori potrebovali prachy diskretne preprat a nechat zmiznut v zamori vyuzivali tuto pracku a doslo k akutnemu ohrozeniu ich zaujmov radove v desiatkach milionov eur a zaroven hrozilo odhalenie minulych transferov. asi je paradox, ze kocner este zije a myslim, ze iba preto, lebo ma kluce od miesacky. viacerym ludom uz viac nez rok visi v lufte enormny kapital, s ktorym ma moc pohnut prave a iba on. a ked sa dozvie verejnost ich mena, zmeni to krajinu nadobro. aj justicna mafia je totiz oba biotopom, v ktorom kozno menit figurky, ale ostane fungovat nadalej. ale k skutocnym pachatelom je to uz len o dva schody vyssie. paradox je, ze ide casto o vsedne a tuctove mena, do ktorych by ste to ani nepovedali.

 

Ono takto; prakticky v kazdom z 8 krajov oscilovala okolo regostroveho sudu skupina, ktora sa specializovala na vypalovanie a vydieranie podnikatelovprostrednictvom ludi z matrik, notarov, bielych koni, advokatov, vyssich sudnych uradnikov, sudcov, prokuratorov a prakticky kazda z nich mala zabezpecenu aj nejaku formu spravodajskej ochrany. Neboli centralne riadene a zabezpecovali si prezitie kazda jemne odlisnymi metodami, ale bez ochrany a podielu na zisku odvadzaneho ludom zhora by to nemohlo nikdy tak dlho fungovat.
>
To nie je jedna kauza, ktora zabijala. To je biotop so stovkami podobnych kauz, ktory svojou nenazranostou stale viac budil pozornost.

 

 

A táto „justičná mafia“ má potom svoju štruktúru teda členov,bossa kto je potom boss?

 

toto je zial chyba (nie vasa a vami sposobena) v uvazovani nad kauzou; hladame dalsieho, len vyssie postaveneho kocnera, lebo milujeme pribehy so stastnym koncom a zaporakov a kladnych hrdinov. Ale toto je ameba, struktura, v ktorej sa pohybuju desiatky vacsich ryb a stovky mensich. Funguje to ako samostatny organizmus, bez konkretnej hlavy. Nieco useknete, okamzite to nahradi nieco ine. Je jasna politicka, pravna a spolocenska zodpovednost elit, ktore to dopustili a trestnopravna u konkretnych pachatelov.

Je jedno meno, ktore sa v tejto suvislosti sklonuje najcastejsie. Nie je to pomstitel, ale profituje asi najviac. Zvysok necham na octk. Uvidime, ako si poradia. Mozno sme svedkami zmeny krajiny v priamom prenose. Ale mozno ide len o mocensku vymenu a system nedostane ranu istoty. Netusim v tejto chvili.“

 

 

Kvôli „netuším“ nepotrebujem pridať aj vojenské základne a ich vojnových štváčov. Stačia tie megazlodejstvá, čo už tu máme. Sú odhalené, pokrok tu v tomto je!

Keby to bol ľad, práve vyliezame z diery v ľade. Nepotrebujeme si veselo vykračovať, že ďalej už bude ľad pevný a s nami vám už nič nehrozí.

Zvykne sa také myslenie zhadzovať, že to ľudia sú hlúpi, keď si vyberajú poznané zlo pre nepoznaným dobrom. Ale na poznané zlo máte triezvy pohľad a na nepoznané dobro strácate ostražitosť.

Nemyslím si, že som ustráchaný človek, keď ja sa napríklad celej liberálnej agendy nebojím. Ale robiť experimenty s vojenskými základňami, s federalizáciou, migráciou, je podľa mňa oveľa nebezpečnejšie, než keby sme dali všetkým našim politikom LSD. Verím tomu, že skôr by sa spamätali, keby dostali nejakú správnu halucinogénnu drogu, ktorá by ich možno zbavila strachu a servilnosti.

 

 

 

Ja osobne budem voliť Chmelára a jeho stranu. Stále ho považujem za zdravý stred medzi tým. Je to liberál v zmysle človeka so zmyslom pre slobodu, nie je konzervatívec a nie je novodobý zapredanec. Nezaujíma ma, aké má šance. Ježiš by nemal žiadnu! Je to, podľa mňa, vaša šanca, tak s ňou naložte, ako chcete.

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5553616x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie