Založ si blog

Križiaci slobody v službách neslobody

Som veľmi sklamaná z toho, že ľudí viac zaujímajú homosexuáli alebo sexuálna výchova a gender, než vojenské základne na Slovensku a program PS/SPOLU v bodoch k nastávajúcej cenzúre. A to preto, že ako liberál viem, že LGBTI agendu a celú liberálnu agendu v „balíku“ ochrana práv utláčaných a vytláčaných (homosexuálov, migrantov), neporazia. Nie sú schopní pochopiť, že toto je najsilnejšia a nepriestrelná časť liberálov progresívcov. Takpovediac práve ich štít a miesto, na ktorom každého porazia.

Keď píšem, toto je ich výkladná skriňa, že bojujú len za dobré veci, to neznamená, že táto výkladná skriňa – za slobodu vytláčaných, za ľudskú rovnoprávnosť, je nejaká vedľajšia ľahko rozbitná vitrína. Keby boli križiaci, tak to je ich viera, ktorú im nikdy nezoberiete a ktorá ma nepriestrelné argumenty. Ako liberál to viem, že sú nepriestrelné (ako na to v minulosti vybrali vieru). Keby bol liberalizmus pevnosť, tak toto je hlavná brána z najhrubšieho a najvyššieho dreva, ktorú žiadnym baranidlom nezdoláte. Práve tam vás preto očakávajú, na tom mieste dostanú každého. Domorodcom sa to tak nezdá, útočia na hlavnú bránu ako na červené súkno. 

Výkladná skriňa znamená – tu mám dôkaz, že bojujem za dobré veci a ľudskú rovnoprávnosť. Tu som naopak najsilnejší. Tu máme všetky dôkazy a muníciu, že bojujeme za slobodu a len ľudskú rovnoprávnosť. Tu bojujeme za vyššiu formu civilizácie a slobodnej spoločnosti.

Môžu sa biskupi postaviť na hlavu, môžu sa kresťania, už dávno porazení búriť, toto nezastavíte, lebo v dnešnom svete je to už ako osveta o slobode, nepriestrelné ako rasizmus. Tento boj konzervatívci prehrali, aj keď môžu sa hrať na odolávanie na niektorých územiach.

Ťažko vysvetliť ľuďom, čo to všetko len nenávidia, že toto všetko vôbec nie je to niečo nebezpečné, čo im hrozí. Myslia si, že ich ohrozujú pochody LGBTI, že ich ohrozuje sexuálna výchova, že ich ohrozujú feministky, gender ideológia… Aj keď píšem o extrémoch v tomto, že existujú aj nebezpečné extrémy, z celej liberálnej agendy nič nebezpečné nie je, ako nebolo v samotnej viere.

To nebezpečné je niečo, čo vo výkladnej skrini už nemajú a čomu preto ľudia už nevenujú takú pozornosť, ani samotní liberáli. To je zneužitie celej liberálnej agendy na zámienku ovládnutia ľudí v mene slobody a ochrany, na obchody za tým, na podrobné sledovanie ľudí, na ľahké odstránenie nebezpečných a nepohodlných, na ovládnutie cudzieho územia. Všetko v mene tej výkladnej skrine liberálnej agendy a slobody.

Pokiaľ budú ľudia útočiť na liberálnu agendu a tú ich slobodu, všetok boj s progresívnymi liberálmi prehrajú. To je, ako keby ste pri križiakoch útočili na ich vieru. Nepresvedčíte žiadneho križiaka, že boj za vieru je hlúposť, že Boh neexistuje. Toto je práve to, v mene čoho bojujú a čo sily v pozadí vybrali práve ako nepriestrelné. Práve na to získali všetkých svojich križiakov, čo ani netušia, za čo všetko tým bojujú.

Tento boj by ľudia neprehrali len vtedy, keby útočili na ich slabé miesta, o ktorých sa už ani nehovorí, aby ste ani nevedeli, kde sú. A tým ľudia vôbec nevenujú pozornosť.

Povedzme si, kde sú a kde sú slabí. Nie je to hlavná brána liberálnej agendy. Všetkých domorodcov, čo by tam útočili baranidlom, zaleje horúci olej slobody a tou bránou nepohnú. Tá dokonca ani nepredstavuje žiadne zlo, čo domorodci nedokážu pochopiť.

Po bokoch pevnosti už množstvo liberálov ani netuší, čo majú. Pripravené a rozpracované body na cenzúru a ovládanie ľudí. Tak, aby ste sa nemohli dozvedieť nejaké slobodné informácie, aby ste ich nemohli šíriť, aby ste museli mlčať, aby ste boli ľahko trestne stíhateľní aj za pár viet, čo nezapadnú do ideológie slobody. Aby vás mohli odstaviť z verejného života, pripraviť vás o zamestnanie a časom aj o prežitie. Samotní liberáli nevedia, čo tak statočne a s vierou v srdci chránia hlavnú bránu, že toto všetko bude použité aj proti nim a vlastná ich hierarchia nebude mať so slobodou nič spoločné.

Len to sú miesta, kde môžete na liberálov útočiť a oslabiť ich silu, kde už vôbec nejde o výkladnú skriňu slobody, ale o jej zneužívanie. Znamená to poukazovať len na to, aký spôsob používajú už teraz. O čom nechcú hovoriť a čo si nevystavujú ako červené súkno. Zaujímajte sa o ich už teraz existujúce mapy budúcej cenzúry (kde to majú podrobne rozpracované ako plán kontroly nepriateľov štátu), o dohody na vojenské základne, o dvojaké metre v ich výkladnej skrini, kde to nesedí, čo vystavujú.

Mám pocit, že to píšem celkom zbytočne. Je mi ľúto aj liberálov, že ani nevedia, za čo všetko bojujú vo svojom svätom nadšení za slobodu utláčaných a je mi ľúto aj domorodcov, čo ten boj prehrajú, lebo výkladná skriňa slobody, tá hlavná brána je neporaziteľná. Môže si Blaha písať – No Pasarán, neprejdú! Prejdú, lebo je to veľmi dobre vymyslené, prečo prejdú. Prejdú, ako predtým križiaci – v mene viery. Prejdú v mene slobody. A keď ju so sebou vlečú, tak ako ľudské štíty.

Liberálov by teraz dokázali poraziť len liberáli, pretože neútočili by na slobodu a nerobili nájazdy baranidlom na hlavnú bránu (liberálnej agendy), ale len na ich vojenské základne, kde im nevenujú pozornosť. A v prvom rade by útočili na ich mapy budúcej cenzúry (vo volebnom programe), nie na slobodu, kde sú pre nich len prichystané jamy ako pasce.

Aj teraz sa to dá vidieť ako boj bledých tvárí proti indiánom. Mohli ste sympatizovať s indiánmi, ale bola železnica niečo diabolské? Diabolský bol spôsob. A boli indiáni takí mierumilovní, ako sme sa potom všetci chceli hrať na indiánov? Keby vás oskalpovali, tiež by ste si to nemysleli, že to je také romantické, kto tu žil.

Aj dnes sa môžete cítiť ako Old Shatterhand, keď patríte k bledým tváram a viete, že železnica tadiaľto povedie a že indiáni to nezastavia. Aj dnes môžete cítiť hnev k vlastným banditom. Aj dnes môžete vedieť, že nebudú ich váhať rozstrieľať (cenzúrou), kde presne na nich čakajú a budú ich kántriť ako len „primitívov“, čo nerozumeli „lepšej civilizácii“.

 

.

https://www.youtube.com/watch?v=uM0Gzxa6FFM&t=143s

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541929x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie