Založ si blog

Dobré zhodnotenie situácie v Smere a rozhodujúcej úlohe práve voličov Smeru!

Dnes som čítala dobré zhodnotenie situácie v Smere. Pre mňa je dobré, lebo presne to isté si myslím aj ja. A keďže s tým súhlasím (okrem ničenia tradičných hodnôt, ktoré mám iné), nevyberám vám z toho na úvod nič a prečítajte si ten článok celý:

 

https://www.hlavnespravy.sk/puc-v-smere-maju-na-svedomi-ich-vlastni-europoslanci-v-ramci-bruselskej-agendy-musia-odstavit-politikov-ktori-presadzuju-narodne-zaujmy/1775782

 

Okrem toho to chcem doplniť o vlastné myšlienky.

Je pre mňa paradoxné, že ja, čo som tak neznášala komunistov, dnes v terajších vôbec nevidím najhoršie sily, ale v tom, čo prichádza totalitne teraz.

Je pre mňa paradoxné, že ja, čo mne sa tak liberalizmus páči a stále sú mi najbližší skutoční liberáli so zmyslom pre slobodu všetkých, v tých dnešných vidím veľké nebezpečenstvo pre ich dvojaké metre a politickú korektnosť, ktorá je utláčateľom slobody zas iných skupín a obetí a štvanie do vojny s Ruskom.

Mnohým sa už môžem nezdať ako liberál, ale len preto, že sústavne kritizujem chyby liberálov a nemáte predstavu v čom všetkom s nimi súhlasím a prečo sú mi stále bytostne bližší.

 

Takže to spomeniem aspoň letecky:

Je mi blízke myslenie zastávať sa rôznych vytláčaných skupín, na ktoré primitívny dav vždy útočil. Také útoky tiež považujem za primitívne a taký dav ľudí za primitívny.

Bojovala by som proti všetkým náboženstvám, lebo podľa mňa a nielen mňa slúžia na manipulácie ľudí. Napriek tomu som hlboko veriaca, ale vieru vidím celkom inak, než zmanipulované masy držiace sa dogiem.

Považujem za primitívne, aby ste niekomu bránili v láske alebo v sexe a zhadzovali preto ich ľudskú hodnotu, čoho som len celé roky bola svedkom, len samého povyšovania a ponižovania ľudí.

Podľa mňa nikoho neohrozuje cudzí sex a cudzia sloboda, pokiaľ oni vás k žiadnemu sexu nenútia!

Nerozumiem ľuďom, ktorým vadia holé zadky iných, ale nevadia im dennodenné vulgárnosti v reklamách na internete. Vadia im dojčiace ženy a celé je to na hlavu, čo im vadí a čo nie.

V našej rodine máme aj Rómku, aj lesby, aj heterosexuálky a nikomu to v našej rodine nevadí a nevadilo ani najmenej. V detstve sa o mňa starala žena, ktorej manžela zavraždili v koncentráku a nemyslím si, že Židia miesto vás majú riešiť politiku, ako sa na tom hádajú na alternatívnych stránkach.

Aj keď to nepíšem, nikdy nesúhlasím s napádaním iných, ale ja nie som vychovávateľ dospelých ľudí. Som za rovnaké práva homosexuálov vo všetkom a som za slobodu v rozhodnutí pre potraty.

Keby som to tu stále opakovala, nikto nepochybuje, že som liberál. Ale keď som to voľakedy písala, tak nie preto, že až teraz je to IN, ale preto, že to ešte IN nebolo a bola nutná o tom osveta.

Dnes je to už módne mólo, tak ma kariéristi v tomto už nepotrebujú, keď sa pre ideologickú čistotu ešte budú vzájomne aj lustrovať, čo už liberalizmom nie je, ale totalitnými maniermi.

A zabudla som, som za feminizmus a strašiak „gender“, hoci toto sa už stručne vysvetliť nedá, prečo nie som iná ku chlapcom a iná k dievčatám napríklad. Viac je to podľa mňa strašiak, než pochopené. Podľa mňa to, čo je prirodzené, sa aj prirodzene ukáže a nie je to nutné umelo podporovať.

Proti súčasnému liberalizmu mám len to, že nemá rovnaký meter na rôzne skupiny v konfliktoch, aby neboli obete zas na opačnej strane, ktoré len umlčiavajú v rámci politickej korektnosti. To potom len prehlbuje extrémy a vyvoláva presný opak, než čo by chcel liberál dosiahnuť. A myslím si, že toto treba riešiť hneď a aj za cenu konfliktov a nepochopenia, ako to zametať pod koberec a potom nechápať, prečo v spoločnosti rastie agresivita. Keď to liberáli zametajú pod koberec, priamo sú potom zodpovední za tú agresivitu práve oni.

Navyše vždy je zodpovednejšia v každej spoločnosti práve tá skupina, ktorá sa považuje za vzdelanejšiu a múdrejšiu. Primitívom môžte zohľadniť, že sú primitívni, s tým máte počítať, ale vzdelaným ľuďom sa to už zohľadniť nedá. Más vyššie vzdelanie, tak máš aj väčšiu zodpovednosť za správanie svojej skupiny v spoločnosti. A preto za stav v spoločnosti môže práve intelektuálna elita, ak nesedela v kúte, ale podieľala sa na prehlbovaní extrémov a agresivity v spoločnosti. Vyhovárať sa na primitívov nemôžu. Ale bežne to robia.

Nehovoriac o úkaze, že domnelý primitív má často viac zdravého rozumu, než vzdelaný len karierista a agresivitou na rovnakej úrovni, ako ten, ktorého odsudzuje a arogantne sa nad neho povyšuje.

Toto sa dá asi najťažšie dokázať, ako sa inteligencia a osveta skôr zneužíva, ako využíva.

 

Aj keď nie som ekonóm, považujem Smer za skorumpovaný. Keby tu dnes nehrozila totalita, verím ako mnohí, že čokoľvek od toho je lepšie. Ale nie lepšie to, čo nám tu zavádza len novú totalitu a novú servilnosť voči svojvoľnej moci. O čo sú lepší ľudia, čo chcú násilím zavádzať fedarelizáciu EÚ, federalizovať dlhy, pozývať cudzie vojská a robiť z nás nárazníkovú zónu a štvať do vojny s Ruskom?

To nie je ich presvedčenie, že toto všetko je lepšie, to je len ich poslušnosť a servilita robiť čokoľvek, čo sa od nich bude požadovať pre ich dobré miesta v tomto systéme. Keby si skúsili nesúhlasiť, okamžite majú po kariére a spoločenskej prestíži. Takto sa ulmčiavajú navzájom, aby s nimi ľudia naokolo a ich vlastní priatelia neskončili. Takto sa z intelektuálnej elity napokon stalo obyčajné stádo len zastrašených oviec len jedným regulovaným a požadovaným smerom. Prečo dnes sú práve robotníci a ľudia s nižším vzdelaním nositelia slobodnejších myšlienok (Niečo iné by bolo slobodomyseľnejších bez náboženských dogiem, preto si to liberáli neuvedomujú!), som podrobne vysvetlila tuto, ako k tomu mohlo dôjsť:

 

Prečo sa (práve) zo vzdelaných ľudí stávajú ovce

„Tymto na seba prave vzdelanejsi ludia vyvijaju vzajomny spolocensky natlak, aby rozmyslali rovnako, inak by v tomto svete „svojej elity“ neprezili“:

http://malinova.blog.pravda.sk/2018/03/29/preco-sa-zo-vzdelanych-ludi-stavaju-ovce/

 

 

A toto všetko nie je zárukou, že už skorumpovaní zlodeji nebudú, čo už teraz svoje kauzy zametajú pod koberec a presadzujú len nových oligarchov. A sociálne cítenie aj tak žiadne nemajú (V prvom rade by sa prejavilo v schopnosti chápať alebo osloviť spoluobčanov z iných sociálnych skupín, nie teoretická predstava, že cudzincov by som už zvládol zmeniť!), len hlavne tú svoju servilitu a slepotu k niektorým obetiam. Skrátka, neprichádza nič lepšie, len horšie od zlého, čo bolo v minulosti.

To nie je obhajoba Smeru a minulosti, to je vízia do ešte horšej budúcnosti. Nebudú už len skorumpovaní, ale nevyše aj vlastizradní. A svoju moc pravdepodobne začali až vraždou. Kuciak so svojou snúbenkou boli príliš mladí a príliš sympatickí na to, aby niekto nevedel, že ich zavraždenie miesto umlčania prinesie celosvetovú pozornosť a zmeny v celej spoločnosti.

Takto sa ľudia neumlčiavajú, takto sa začínajú politické zmeny! Rovnako začala aj v 89, len dnes by im už len fingovaná obeť neprešla.

 

 

V rámci bruselskej agendy musia odstaviť politikov, ktorí presadzujú národné záujmy

 

„Ak by takýto „eurohujersky“ derivát Smeru poplietol voličov a dostal sa do parlamentu, tak by vytvoril koalíciu s liberálmi z Esetom financovaných strán Progresívne Slovensko, Spolu a Kiskovej strany. Tieto strany by tak získali voliča Smeru, ktorý by takejto koalícii nikdy hlas nedal. Na národnej strane by tak ostal oslabený Smer, SNS, prípadná Harabinova strana, čo by však asi nestačilo, keďže 10% národných hlasov je u Kotlebu, s ktorým do koalície zatiaľ otvorene nikto ísť nechce.

Či sa teda bude uberať budúcnosť Slovenska ničením tradičných hodnôt, bude záležať vo veľkom od voličov Smeru, či túto zradu dokážu prekuknúť.“

https://www.hlavnespravy.sk/puc-v-smere-maju-na-svedomi-ich-vlastni-europoslanci-v-ramci-bruselskej-agendy-musia-odstavit-politikov-ktori-presadzuju-narodne-zaujmy/1775782

 

A áno, je to paradox, že Smer, SNS, Harabinova strana a ĽSNS! A áno, nie sú biele a týmto ani čierne!

A áno, len vďaka populizmu!

A nepoznáte zo života, ako je celý život plný takých paradoxov? A celkom nič nie je také čiernobiele, ako sa zdá?

 

No možno sa vás budú snažiť presvedčiť, že nevidieť svet čiernobielo, znamená súhlasiť aj s muničnými skladmi, s cudzími vojskami, s federalizáciou, lebo inteligentný človek si vie, a oni sú inteligentní, rovnako ospravedlniť aj servilnosť. No inteligencia nie je zárukou aj morálky a múdrosti.

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5519040x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie