Založ si blog

Blaha svojich služobníčkov zatajuje

Isteže, ďakujem Blahovi, keď píše kritiku, za ktorú by asi obyčajných smrteľníkov zavreli, teda prenasledovali, ako prenasledujú aj Blahu. Len jeho už scenzúrovať nemôžu a zakázať ako poslanca.

Keby ho nebolo, takú kritiku liberálov by ste si neprečítali.

No zo svojej kritiky celkom vynecháva svojich kolaborantov Smeru s liberálmi, a ktorí sú úplne rovnakí americkí pudlíci a mopslíci, ako to kritizuje len u liberálov!

A čo jeho vlastní americkí pudlíci Pellegrini a Lajčák?

Či vari Tódová mala tú česť predviesť slovenského pudlíka? To Tódová schvaľovala a dojednávala?

A potom sa pýtajte, že prečo ľudia budú voliť ĽSNS, keď neveria tejto kolaborácii Smeru a liberálov.

 

Blaha tiež rád poukazuje na ich dvojaký meter. A on už má iný? Jeho americkí pudlíci už nie sú americkí pudlíci?

Keď zbiera hlasy pre Smer, to nie sú hlasy pre amerických pudlíkov v Smere?

 

Predstavte si, že takto zradných nemáme len nejakých liberálov, týchto amerických pudlíkov ste volili VY! Aj včetne Blahu, ktorý im stále slúži, lebo slúži strane, čo vám toto všetko schvaľuje!

To nie liberáli, ale americkí pudlíci v Smere toto dohadujú. Vláda, ktorú ste si zvolili vy a pritom kritizujete len liberálov!

 

Dobre, už vám to o Smere došlo, že s nimi ich americkí pudlíci spolupracujú spolu s americkými pudlíkmi od liberálov. Ale došlo vám to aj o Blahovi, že im naháňaním volebných hlasov, pre nich slúži?

Platí naňho presne to isté, čo si tu píšete o Dankovi, že keď strácajú hlasy a preferencie, tak sa celkom populisticky podlizujú cez Blahu, že Smer to akože aj kritizuje!

Nie kritizuje, schvaľuje to! Na rozdiel od liberálov to ešte aj schvaľuje!

 

A potom sa viete ako budú vyhovárať liberálkovia a ich pudlíci? Že oni za to nemôžu, lebo to všetko poschvaľovali pudlíci v Smere a v SNS!!!

 

Takže máme premiéra s dušou amerického pudlíka zo Smeru, ktorý klame vlastných občanov, že on za nejakú obchodnú dohodu vôbec nemôže a vôbec o nej nehovorili, hoci táto téma bola aj v ich spoločnom vyhlásení.

 

Dá sa lepšie ilustrovať, že politici Smeru považujú svojich voličov za primitívov, ktorým to ani nedôjde, ako veselo a vlastizradne ich klamú?

Veď to za primitívov nepovažujú voličov Smeru liberáli, ale ich vlastní politici, ktorých volili!

 

Aký je rozdiel medzi Sulíkom a Blahom? Ak to nevidíte, tak svojich amerických pudlíkov nevidíte aj vy a používate rovnaké dvojaké metre, ako to kritizujete u liberálov.

Bol to tam teraz dohadovať a ponížene aportovať niekto zo SaS?

Nie, na to predsa majú amerických pudlíkov v Smere! Sú to tiež hlúpe hamburgerové deti? Boli to tam dohadovať novinári z N-ka? Aportuje tam šéfredaktorka zo SME?

 

 

Chmelár:

 

„Natešené táraniny Pellegriniho a Lajčáka, že Spojené štáty majú opäť záujem o strednú Európu, sú prejavom kolaborantskej mentality.

 

Lajčákove arogantné reči, že kto vidí túto schôdzku inak, je diletant alebo neprajník, treba obrátiť proti nemu: takto sa správa poskok, ktorý má pána niekde inde ako na Slovensku. 

 

Aby nám nanucovali zbrane, svojich vojakov, aby nás opäť postavili proti zvyšku európskeho kontinentu, ako to už raz urobila administratíva Georga W. Busha a jeho minister obrany Donald Rumsfeld, ktorý rozdelil Európu na starú a novú. A za to všetko sme nedokázali vyjednať nič, vôbec nič, ani zrušenie plánovaných ciel, ktoré sú prejavom skôr nepriateľstva ako partnerstva.

 

V tomto svetle sú militaristické reči a plány Petra Pellegriniho v príkrom rozpore so skutočnými záujmami Slovenska a jeho obyvateľov. Poklonkovať sa najväčšej zbrojárskej korporácii na svete Lockheed Martin, že „významne prispieva k rastu Slovenska“, sľúbiť americkým biznismenom, že obmedzí úlohu odborov, podlizovať sa americkému prezidentovi a chváliť jeho politiku, to všetko sú kroky, ktoré možno pomôžu Petrovi Pellegrinimu zapáčiť sa mocným, ktorým sa ponúkol ako služobníček, ale v žiadnom prípade nepomôžu Slovenskej republike. Poviem to natvrdo: premiér vymenil zdravie, vzdelanie a udržateľný dôstojný život našich občanov za zisky amerického zbrojárskeho priemyslu.

 

Slovenský premiér sľúbil americkému prezidentovi úplne všetko a nedostal za to vôbec nič. Jeho nadpráca v podobe prísľubu zvyšovania zbrojenia ešte rýchlejším tempom, hoci na Slovensku sa borí s problémom, že nemá z čoho zaplatiť jedinú nemocnicu, je v príkrom rozpore nielen s našimi záujmami, ale aj s varovaním vedcov, že rekordne vysoké celosvetové vojenské výdavky sú samoúčelné a je nevyhnutné ich znižovať.

 

Nie, ak si myslíte, že budem opakovať frázy našej diplomacie a médií, aké to bolo významné, výnimočné, priateľské a ako sme potvrdili, že sme rovnocenný partner, nemusíte čítať ďalej. Predpokladám, že nečítate moje príspevky preto, aby som vám opakoval takéto táraniny a frázy a právom očakávate, že si zmysel a dôsledky tohto stretnutia otvorene zanalyzujeme.

 

V prvom rade si treba povedať, že návštevy predstaviteľov takýchto malých štátov v Bielom dome spravidla nie sú „prejavom priateľstva“, ale odmenou za služby. Naši najvyšší ústavní činitelia sa tam dostali po tom, ako sme podporili Spojené štáty v Afganistane, šli sme s nimi do Iraku či prijali väzňov z Guantánama. Tentoraz sme nakúpili americké stíhačky a (povedzme si to na rovinu) sľúbili sme Američanom možnosť využívať naše vojenské letiská. Premiér Pellegrini klamal, keď tvrdil, že o bilaterálnej vojenskej dohode vôbec nehovorili. Nielen preto, že sa táto téma dostala do ich spoločného vyhlásenia.

 

Hovorca maďarského premiéra Viktora Orbána, ktorého americký prezident prijme na budúci týždeň, už potvrdil, že témou rozhovorov bude bilaterálna vojenská dohoda. 

 

Kľúčová veta v spoločnom vyhlásení Donalda Trumpa a Petra Pellegriniho totiž znie, že sa obe strany budú usilovať „prehĺbiť našu spoluprácu v oblasti obrany uzavretím vzájomne prospešnej Dohody o obrannej spolupráci medzi našimi krajinami“.

 

jeho hlavnou úlohou nie je reprezentovať (na to stačí prezident), ale vyjednávať pre Slovensko čo najvýhodnejšie postavenie z pozície najvyššieho predstaviteľa výkonnej moci. A v tomto smere neurobil vôbec nič a nič na tom nemenia ani zväzácke taľafatky Miroslava Lajčáka, ktorý bol podľa vlastných slov „šťastný“ a v úctivom miernom predklone počúval svojho kolegu Mikea Pompea, ktorý mu s rukami vo vreckách dával najavo, čo si o ňom myslí.

 

Je zúfalé, keď Peter Pellegrini kamufluje bohatiersky zápas s Pentou o postavenie slovenskej nemocnice, na ktorú tento štát nenašiel tri desaťročia finančné prostriedky a vzápätí urobí nechutnú nadprácu, keď americkému prezidentovi pioniersky sľúbi, že výdavky na zbrojenie vo výške 2 percent HDP dosiahneme už o dva roky skôr, ako sme plánovali.

 

nemáme peniaze na zdravotníctvo, školstvo a dôchodky, ale jediné, v čom sa zaviažeme urýchlene dobehnúť najvyspelejšie štáty, je zbrojenie? (Ale dnes vám robí Blaha na facebooku prednášku o starostlivosti o občanov)

 

Proti čomu a komu teda NATO zbrojí, keď má vo vojenstve absolútnu nedostižnú prevahu? Prečo sa zoči-voči týmto číslam nevzbúrime voči táraninám politikov a zbrojárskych lobistov, že je nevyhnutné viac a viac zbrojiť, keď vieme, že nám chýbajú peniaze na základné potreby a prežitie planéty?“

 

http://edochmelar.sk/zbrojenie-treba-znizovat-nie-zvysovat/?fbclid=IwAR2JYoAD96XozNGZ9TK1Vb9Z4XpPKrO6DrasA6ASFSUePoRlbb8Ack_VKYo

 

 

A čo robí náš Blaha?

Sype nové granule voličom Smeru?

Koho má za pudlíkov? Liberálov alebo vás, že mu to zožeriete a opäť zvolíte jeho amerických pudlíkov?

 

A len taká otázka. Sú len vlastizradci, alebo boli aj zlodeji?

Ja myslím, že kto bez problémov zradí celú svoju krajinu, morálne nemal žiadny problém ani kradnúť, ani kryť zlodejstvá vlastnej strany. Už toto by malo byť pre vás dôkazom, že vlastizradná strana aj kradla!!!

 

Dnes sa Blaha pýta: „Prepáčte, ale toto má byť tou sociálnejšou alternatívou?“

To isté sa môžme spýtať aj my. Prepáčte, ale toto má byť tou sociálnejšou alternatívou?

 

Alebo dnes píše: „SĽUBY SA SĽUBUJÚ, BLÁZNI SA RADUJÚ“

Smer si veselo klame a jeho voliči sa ako blázni radujú z obedov!

 

Alebo dnes píše: „CHRÁŇME SLOVENSKO, CHRÁŇME ĽUDÍ“

Tak, že ich oklamete a dojednáte im tu muničné sklady?

 

„Na poli kultúrnom od rána do večera chránime náš národný záujem a komunitárne hodnoty Slovenska. Ukázalo sa to pri kvótach aj pri migračnom kompakte.

Na poli geopolitiky sa snažíme mať dobré vzťahy na všetky štyri svetové strany a tvrdo bojujeme proti rusofóbii či porušovaniu medzinárodného práva.

Jasné, stojí to veľa úsilia – o tom vám asi nemusím rozprávať. Absolvoval som niekoľko ťažkých súbojov s MZV. Ale rátajú sa výsledky: Marakéš sme nepodporili, Guaida vo Venezuele sme neuznali, pri Skripaľovi sme do Ruska nekopali, kvóty zlikvidovali, americké základne vylúčili…“

 

 

Sú už podľa vás vylúčené? Alebo vám Blaha klame, aby vyzbieral pre dojednávačov muničných skladov hlasy?

 

 

Naozaj, ale naozaj sa vám nezdá podozrivé, že nikdy nekritizuje amerických pudlíkov v strane Smer?

Viete si seba predstaviť, že by ste mali tak dvojaký meter? A dokázali tak klamať, že vy ich už v strane nemáte a nerozhodujú o najkľúčovejších veciach?

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5547371x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie