Založ si blog

Štyri dni od konšpirácie po realitu

26.2. keď som o tom písala článok, to bola konšpirácia. A zastrašovali aj mňa, aj tu, že veriť takej konšpirácii alebo hovoriť o nej, je vlastizradné.

 

Ministerstvo zahraničia:

„Kategoricky odmietame ničím nepodložené a konšpiratívne tvrdenia Eduarda Chmelára o D ohode o obrannej spolupráci. Táto dohoda je štandardnou zmluvou!“

 

Uverejnil používateľ Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Utorok 26. februára 2019

 

E. Chmelár o chystanej vojenskej prítomnosti USA na Slovensku – ešte stále to bola len konšpirácia, sú to ničím nepodložené dohady!

 

 

ešte 18.3.2019 to stále bola konšpirácia:

 

Americký veľvyslanec Sterling vo videu, že tu nechcú ani základne, ani prítomnosť amerických vojakov:

 

https://domov.sme.sk/c/22078020/sterling-usa-nechcu-budovat-zakladnu-na-slovensku.html

 

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/505832-usa-nerokuju-o-stalej-pritomnosti-americkych-vojakov-v-sr-povedal-velvyslanec-sterling/

 

 

„Som nútený zareagovať na vyhlásenie veľvyslanca USA v SR Adama Sterlinga, ktorý odpovedá na otázky spojené s plánovanou vojenskou prítomnosťou na území Slovenskej republiky rovnako zavádzajúco ako slovenské ministerstvo zahraničných vecí a proamerické think-tanky operujúce na Slovensku, čo len potvrdzuje moje podozrenie, že ide o koordinovanú komunikáciu.

Veľvyslanec Sterling argumentuje navlas rovnako ako minister Lajčák, že USA u nás nechcú vybudovať americké vojenské základne a nevyjednávajú o trvalej prítomnosti amerických vojakov v našej krajine.

Navyše, práve ubezpečenia amerického ambasádora, že nevyjednávajú o TRVALEJ prítomnosti amerických vojakov na Slovensku, musí v mysli každého kriticky zmýšľajúceho človeka s historickou pamäťou zapnúť kontrolku.“

(Chmelár)

 

21.3. už by s predmetom konšpirácie Klus súhlasil, čím šokoval ľudí, ktorí sa to vôbec dozvedeli! Množstvo obyvateľov Slovenska to vôbec netuší. Máme byť o tom všetci ticho a nehysterčiť, hovorí Pellegrini. Kto je ticho, tak nehysterčí. Máme sa o to zaujímať, až keď to už bude dohodnuté, presne ako pri Marakéšskej zmluve, aby sa nemohlo povedať – To sa ozývate až teraz, keď je to už dávno dohodnuté? To ste sa mali ozývať predtým a nevyhovárať sa, že ste o tom nevedeli!

 

23.3. už je vlastizradné nesúhlasiť s touto konšpiráciou a majú k nej mandát aj od občanov. Osuský tú konšpiráciu nevyvracia, ale otvorene sa jej dožaduje.

Myslím si, že táto konšpirácia má slovenský rekord, ale bohužiaľ pre väčšinu obyvateľov Slovenska už nie, lebo tí sa to dozvedia až keď bude dohodnutá aj uzavretá, prípadne aj zrealizovaná. Potom príde na rad, že všade budú novinári písať (už to budú mať povolené) – A to sa ozývate až teraz? Keď je to už dávno dohodnuté?

To ste sa mali ozývať predtým, keď sa o tom ešte len rokovalo! A budú vám dokazovať, ako ste už dávno mohli o tom vedieť. Takže, nevyhovárajte sa, že ste nevedeli!

A že ste nevedeli, že to samozrejme ratifikuje prezident. To predsa vždy bolo jasné. A veľmi dobre ste to vedeli, keď ste volili prezidenta! A nič také nepovedal, že by s tým nesúhlasil!!!

 

 

Americký kongres vraj voľakedy, keď to schvaľovali, nemal vešteckú guľu, že my tu máme takých drbnutých poslancov, čo by ešte chceli mandát od občanov! Také niečo môžu chcieť len v absolútne nedôveryhodnej krajine!

Ale my máme už zakrátko ďalšie voľby a teda nie je problém počkať pár mesiacov na mandát od občanov, ktoré strany budú mať vo volebnom programe muničné sklady.

Ak sa poponáhľajú, že pred voľbami, na to už teraz máme vešteckú guľu, že prečo! Tak isto ju máme aj na to, že prečo sa to tajilo pred prezidentskými voľbami, keď po parlamente to schvaľuje prezident!

 

Myslíte si, že Čaputovej to zatajili, keď v predvolebnej kampani povedala, že s prítomnosťou cudzích vojakov alebo základní by nesúhlasila? A že ešte netuší, že to schváli?

Vyjadrila sa, že nevidí dôvod na udelenie súhlasu. “Čiže by som nesúhlasila.“

 

Myslíte si, že ho uvidí, až keď sa stane prezidentkou? (Rovnako Šefčovič, len nepredpokladám, že bude prezidentom.)

 

.

 

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541233x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie