Založ si blog

Čo práve robia vaši psychopati?

Fakt nechápem, čomu sa čudujete.

Tu na Pravde sa zgrupuje práve ten extrém, ktorý si želá precitnutie liberálov a sorošovcov, ako ich voláte. A keď sa to stane, že z nich niekto otočí a dá vám za pravdu, že ste nepísali len konšpirácie a bludy, tak ho máte za blázna.

 

Z toho jasne vidno, že si ich precitnutie ani neželáte a ďalej trváte na tom, aby boli len sorošovci a výhradne len mopslíci. To by vám potom ani vlastná mater nerozumela, čo vlastne chcete!

 

Mopslíkov liberálkov do smrti?

 

A čítate vôbec s porozumením? Jasne som napísala, že je náboženský fanatik a to sa nezmenilo. Precitol niekde z toho?

Povedal na tlačovke, že končí so svojimi náboženskými fanatičkami vo vlastnej strane, čo si pomýlili poslaneckú lavicu s lavicou v kostole?

Keď to urobí, potom môžme uvažovať, či je táto strana zvoliteľná pre normálnych ľudí, ktorí prišli voliť politikov a nie do kostola. Ja som liberál a dogmami homosexuálov v cirkvi ma určite v politike neoslovíte. Matovič je pre mňa ako náboženský dogmatik neprijateľný a to rovnako, keď to isté stvárajú poslanci ĽSNS. Hoci nad tými zas Matovič ohŕňa nos, hoci si s nimi v tomto môžu podať ruky, že je to rovnaká zaostalosť neslobody, aká vám potom vadí u moslimov. Tu oni nemajú svoj rovnaký meter, keď robia len to isté – nanucujú iným svoju vieru.

 

Dosť jasne som napísala, že dám dolu klobúk pred každým jedným liberálkom alebo mopslíkom, ak sa rozhodne, že už mopslíkom nebude a bude ochotný s nimi trhať partu, na čo väčšina mužov gule nemá. Nemal ani Sulík, lebo by ho boli zožrali, tie „zúrivé kobylky“ za ním.

 

Vážim si neservilných ľudí a ľudí, ktorí sa nedajú použiť ako mopslíci. Práve tým, že dajú, to hovorí o ich morálke a akí sú to psychopati a to bez ohľadu na to, či v Smere alebo v Progresívnom Slovensku. Psychopatmi sú tu práve tí vaši kultivovaní politici, čo sú schopní denne klamať bez mihnutia oka a slúžiť ako vlastizradci na vlastnom národe. K nim preto patrí práve váš Šefčovič, Lajčák, Kiska, Čaputová, Mistrík. To sú všetko a len predajní psychopati. Aj keď si nedali šlapky, nevrieskali a kultivovane melú len svoje ničnehovoriace mantry lokajov.

Ale čo z nich vidíte? Len obal! Vám stačí, keď má peknú blúzku, šarm, oblek, frázy a môže to byť papagáj na n-tú. V tomto sú rovnako hlúpi liberálkovia, aj smeráci. Ste aj vychovaní na odpade zo stola!

 

Vráťme sa k podstatnému. Vraveli ste, že chcete, aby sa zmenili a neboli lokaji. Nikto predsa nehovorí, že majú nasadať do koryta proti Trumpovi! Ale celkom onuce byť nemusia a mohli by nimi pohnúť aspoň jadrové zbrane. Inak si nezaslúžia ani euro, nieto ešte volebný lístok na takú maškarádu celkom nesvojprávnych.

 

A keď chcete, aby to zmenili, nemali by ste tvrdiť, že každý z nich, čo vám dá za pravdu, je vlastne somár, že vám za pravdu dal. Lebo potom už neviem, kto je tu somár.

 

Nebude to skôr tak, že chcete obhajovať svojho mopslíka? Jedni v Progresívnom Slovensku, iní zas v Smere.

 

 

Vážim si Chmelára, lebo nie je kresťanský dogmatik. Pre toto si nikdy nebudem vážiť žiadnych náboženských fanatikov, či v OĽaNO alebo v ĽSNS. Klobúk dolu je napokon jednorazová udalosť a rovnako vás môže sklamať aj človek, ktorého si vážite, lebo dostať sa k mopslíkom, k tomu tu máme vyšmýkanú šmýkalku. Predviedol vám ju aj Sulík s Klusom, tesne po svojej tlačovke.

K milodarom na mopslíkov už volebným lístkom neprispejem. Bude to vaša karma, nie moja, lebo zároveň je aj individuálna – ako to koho a za čo osobne skosí.

Naše nemocnice vás čakajú! Navyše na bojisku Európa. Servilní si len zaslúžia svoj osud, ktorý si sami pýtali.

 

 

.

 

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549758x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie