Založ si blog

Mužom so syndrómom týranej ženy, mužom Európanom

Dôležité a nedôležité.

Nedôležité je to, čo si myslím o vražde Kuciaka. Už som viackrát od jeho zavraždenia písala, že si myslím, že ho obetovali tie finančné skupiny, ktoré u nás chceli zmenu politiky a dostať k moci nové strany. Podľa mňa nedali zavraždiť Kuciaka preto, že ich ohrozoval, pretože každého, kto niekoho ohrozuje, vždy dajú zavraždiť nenápadne a nie tak, aby to vyvolalo celosvetový rozruch a celosvetové pátranie o ktoré sa budú zaujímať všetci novinári sveta!

Toto bola vražda, ktorá mala spôsobiť celosvetový rozruch a nie zničiť jedinca, ktorý niekoho ohrozuje. A na takej vražde môžu spolupracovať aj zdanlivo politickí nepriatelia, keď naši politici sú len bábky v rukách finančných skupín nad nimi, ktoré si ich platia a kľudne aj tých, čo su pri moci (ako bábky) a súčasne aj ich opozíciu. Nitky objednávateľov môžu viesť súčasne cez dva prúdy v politike, ak objednávateľmi sú ich spoločné finančné skupiny, ktoré si platia všetkých.

Že ani voľby na primátora sa nezaobídu bez podpory finančných skupín, to ste mohli vidieť pri voľbách hoci len na primátora, že aj ten je len zaplatenou bábkou svojich živiteľov k tomu.

 

Dôležitejšie od všetkého je to, že Európa sa má stať bojiskom mocností a my o tie rakety ešte žobreme. Keby bola Európa žena, tak je to nielen ľahkopredajná prostitútka, ale poslúcha svojho násilníka na slovo ako ukážkovo týraná žena, ktorá ho ešte navyše obhajuje, že ju predsa živí a bez neho by neprežila!

Nepoviem, keby v Európe žili samé ženy, že by mali syndróm týranej ženy. Ale toto je politika európskych mužov! Majú už všetci muži v Európe syndróm týranej ženy? Už nemajú ani štipku sebaúcty k sebe, ako sa takým ženám hovorí? 

Ešte niekto povedzte, že také ženy nechápete, keď aj celú Európu ovládajú muži – politici a samozvanci s týmto syndrómom, ktorí stratili aj sebazáchovný inštinkt. Veď presne toto si každá týraná žena hovorí:

„Bez neho neprežijem! On ma živí… Ja mu vďačím… aj keby som šlapala chodník, aj keby ma škrtil… aj v dobrom, aj v zlom… aj keby deti mlátil, ale čo by sme bez neho robili? Kam sa podeli? Ako prežili? On sa o nás stará! A kto iný by sa o nás staral? Iní sú len horší. ON NÁS OCHRÁNI!“

 

Pozeráte sa všetci na seba. Vy ste tá žena s tým syndrómom, keď toto opakujete a veríte, že ten nôž aj nabudúce zapichne len do stola, ako už mnohokrát. A vlastne sa netreba báť, lebo on nás ako silný len ochráni! Aj mňa, lebo na nás mu len tak záleží. To je vlastne prejav lásky jeho ochranným silným spôsobom. Nehovorí si toto aj prostitútka, keď ju sprevádza pasák? Že vlastne on ju živí a ochraňuje?

No čím by bez neho bola? Už celkom nikým!

 

 

Chmelár:

Dôvod na obavy je veľký. Propagandistická príprava sa už začala. Pred dvoma dňami, keď poľský minister zahraničných vecí Jacek Czaputowicz vyzval na nasadenie amerických jadrových zbraní v strednej Európe, som napísal: „Nepochybujem, že podobné reči sa objavia aj na Slovensku a nemusíme dlho hádať, od koho.“ Prirodzene, ozvali sa vojnoví štváči zo SSPI, že „NATO a EÚ by mali začať vyvíjať také zbrojné systémy, ktoré by boli adekvátnou odpoveďou na kroky Ruska“. Dobre počujete. Akoby to bolo Rusko a nie USA, kto začal narúšať rovnováhu síl. Moskva sa celkom prirodzene obáva ohrozenia svojej schopnosti odvetného jadrového úderu kvôli čoraz hustejšiemu americkému štítu protiraketovej obrany a NATO. Keď začali Američania tento systém vyvíjať, klamali svetu, že nie je namierený proti Rusku, dnes to už ani nepopierajú.

 

 

EURÓPA JE V OHROZENÍ

Každým dňom sa viac a viac odhaľujú následky vypovedania Zmluvy o likvidácii rakiet stredného a kratšieho doletu (INF). Je nevyhnutné povedať to úplne otvorene: Spojené štáty Európu zradili a už dávno prestali byť naším spoľahlivým partnerom. Dokonca nám to oznámili ako posledným až po odstúpení z INF. Takto sa priatelia nesprávajú. Vypovedanie zmluvy neohrozuje Američanov, ani Rusov, ohrozuje nás a robí z Európy bojisko. Ruský prezident Vladimír Putin okamžite reagoval tým, že nariadil vývoj nových striel stredného doletu. Zdôraznil však, že Rusko ich vo svojej eur&oacu te;pskej časti ani inde nerozmiestni, pokiaľ tak neurobia aj Spojené štáty. V praxi to znamená, že ak Washington po odstúpení od dohody INF umiestni ďalšie rakety v Európe, Rusko by reagovalo recipročne, pričom tie európske krajiny, ktoré by súhlasili s americkými strelami na svojom území, by boli ohrozené ruským útokom.

Treba si konečne uvedomiť, že dlhodobým cieľom Spojených štátov nie je mier, ale jednostranná výhoda. USA systematicky ničí celý zmluvný systém kontroly zbrojenia. Najprv vypovedaliZmluvu o obmedzení systémov protiraketovej obrany (AMB). Potom vypovedali ťažko dohodnutú a veľmi cennú zmluvu o iránskom jadrovom programe, ktorou sa Teherán zaviazal, že nebude vyvíjať jadrové zbrane. Následne (nezabúdajme) vypovedali parížsku klimatickú dohodu, ktorá je takisto aj o svetovej bezpečnosti. No a dnes likvidujú zmluvu, ktorá sa zrodila ako symbol rastu vzájomn ej dôvery. Toto si tí mladí politruci zo Slovenského inštitútu pre bezpečnostnú politiku (SSPI), ktorý vznikol za americké peniaze iba s cieľom tlačiť nám do hláv potrebu zbrojenia, nemôžu pamätať. To pohnutie a dojatie, ktoré cítili všetci na oboch stranách Atlantiku, keď Gorbačov s Reaganom podpisovali túto ťažko vydretú historickú zmluvu. Bol to malý zázrak. A dnes nás šialenci hecujú do vojny a mierotvorcov niet.

 

Čo môžeme v tejto situácii urobiť my? Urýchlene vyzvať Národnú radu Slovenskej republiky, aby prijala uznesenie, v ktorom zaviaže vládu, že na Slovensku nebudú rozmiestňované žiadne jadrové zbrane. Prijať novelu ústavy, že Slovenská republika je mierový štát, ktorý nepripúšťa na svojom území rozmiestnenie jadrových zbraní a vojenských základní iných štátov. Vyzvať prezidenta republiky, aby tlmočil toto stanovisko ministrovi zahraničných vecí USA Pompeovi, ktorý má o pár dní pricestovať na Slovensko. Možno si poviete, že toto všetko je predčasné, že nič také nie je v pláne. Moje vyše dvadsaťročné skúsenosti mi hovoria, že vždy nás oklamali. V roku 1997 zmarili referendum o týchto otázkach, aby nás vzápätí presviedčali, že členstvo v NATO si takéto niečo nebude vyžadovať. Keď sme vstúpili do Severoatlantickej aliancie, druhá Dzurindova vláda prejavila záujem o chystaný projekt výstavby protiraketového štítu aj na Slovensku. Klamali nás ráno, klamali nás na obed, klamali nás večer, a tvárili sa, že inej cesty niet. A dnes sú na scéne niektorí kandidáti a kandidátky na prezidenta, ktorí tvrdia, že hodnotiť amerického prezidenta nám neprináleží (Robert Mistrík) a podobne aj prezidenta Kisku (Z uzana Čaputová). To sú veľmi znepokojujúce slová od tých, ktorí chcú reprezentovať záujmy štátu.

Už najbližšie mesiace potvrdia, že Slovensko viac ako kedykoľvek predtým potrebuje na čele muža mieru, ktorý nás nepredá a nezatiahne do vojny. Prisahám na svoj život, že ak mi dáte dôveru vo voľbách prezidenta Slovenskej republiky, nedopustím, aby tu boli rozmiestnené jadrové zbrane, nedovolím, aby bola takýmto spôsobom ohrozovaná naša bezpečnosť, nepripustím, aby sme sa stali terčom v bezhlavom zvyšovaní napätia medzi dvoma jadrovými mocnosťami. V tomto musíme mať jasno.“

 

 

Čo už takým mužom povedať? 

Stratili ste posledné štipky sebaúcty. Posledné štipky súdnosti a keď sa zľaknete znova, už sa nikdy takým ženám nečudujte. Presne rovnako majú vymytú hlavu tými kalerábmi, ktoré jej húdol roky, že bez neho by neprežila a on je vlastne jej jediný ochranca, ktorému na nej záleží. Ona mu to len presne tak isto hlúpo verí. Stačí sa pozrieť na seba a vidíte, ako to ide a ako ste sa do toho dostali aj vy! Len systematicky vymývaná hlava a súdnosť.

 

A dokážete to, čo museli dokázať tie, čo nimi prestali byť? Teraz si vyskúšajte, ako to ide ľahko! A či sa nebudete báť o prežitie, keď prestanete poslúchať!

Nielen 17 krát by ste trestné oznámenie stiahli, ale ani jedenkrát ho nepodali!

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549725x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie