Založ si blog

Dvojaký meter na riešenie zločinnosti

Keby medzi teroristami objavili niekoho, kto je členom alebo voličom alebo len sympatizantom ĽSNS, tak by to bol dôvod na zrušenie a rozpustenie celej ĽSNS pre nebezpečenstvo terorizmu a dôkaz radikalizácie tejto strany. Dodávam, že bolo by to tak veľmi správne, keby v svojich radoch vychovali teroristu alebo dokonca niekoľkých teroristov.

Toto budú Danko, Kiska alebo iní propagandisti vždy riešiť. A akonáhle nájdu čo len jedného teroristu vychovaného ĽSNS, tak si môžte byť istí, že táto strana už existovať ako teroristická nebude, keď viedla až k terorizmu.

 

Ale pozrime sa na dvojaký meter posudzovania zločinnosti terorizmu:

 

Už od januára 2018 je známe, že v Bratislave sa tri roky schádzali moslimovia z celého Slovenska a z okolitých štátov, ktorých duchovný učiteľ bol dnes hľadaný terorista Samer Shehadeh, ktorý sa narodil v Prahe a bol v tom čase hlavným duchovným (neviem či v Prahe alebo v Bratislave). Samer tam viedol denne päť pravidelných modlitieb pri ktorých verboval ďalších teroristov. Ešte sa v médiách, ktoré mu dali priestor, sťažoval, že islam na Slovensku nie je oficiálne uznaný a nejaká moslimská organizácia (ako ich, čo vychováva teroristov), musí najprv dostať prvý stupeň registrácie a až potom by také miesto mohlo byť oficiálnou mešitou.

Tvrdil, že teroristické útoky odsudzuje, ale napokon sám bol teroristom a vychoval a zverboval na terorizmus aj Slováka Dominika K. zo Šarišských Michalian:

 

„Slovák Dominik K., který konvertoval k islámu a přijal jméno Abdul Rahman, je podezřelý z přípravy teroristického útoku v Česku.

Mladý muslim jako svého mentora označoval Samera Shehadeha, který byl v Česku obviněn z terorismu a zřejmě se schovává v zahraničí.

Abdul Rahman konvertoval k islámu před třemi lety. V Praze navštěvoval mešitu, k jeho zatčení došlo loni v listopadu. Při domovní prohlídce u muže našli znepokojivé věci: chemikálie a návody, jak sestrojit bombu. Našly se také dokumenty, které vysvětlují, jak výbušninu připevnit na tělo nebo na auto. Na událost upozornila Mladá fronta DNES.

Jeho vzor viní z terorismu

Abdul Rahman jako svého šejcha neboli vzor ve víře označil někdejšího imáma pražské mešity Samera Shehadeha.

Podle zjištění MF DNES měli Shehadehův bratr a švagrová odletět na podzim roku 2016 do Sýrie, kde se zapojili do vojenských střetů. Shehadeh promlouval k veřejnosti na YouTube, kde prostřednictvím videa varoval před tím, že určitá skupina lidí muslimy v Česku pořád provokuje, což může vyvolat nepřiměřenou reakci. Extrémisté podle jeho tehdejšího sdělení u nás nejsou, ale provokatéři je uměle vytvářejí. Po obvinění Shehadeh utekl a údajně se ukrýval v Mauritánii.“

 

 

08.04.2015

Samer Shehadeh (31)

„Na tomto mieste v Bratislave sa už tri roky schádzajú moslimovia z celého Slovenska, ale aj z okolitých štátov. Samer Shehadeh (31), ktorý sa narodil v Prahe, je hlavným duchovným a jeho názor na islam je jednoznačný. „Ak vezmete islamské právo šariá ako celok a aplikujete ho v spoločnosti, som presvedčený, že je to najlepší poriadok pre akúkoľvek spoločnosť, aj Slovensko. Šariá určujte všetko, začínajúc tým, a ko má vláda riadiť štát, a končiac tým, ako má človek vykonať osobnú potrebu na toalete,“ tvrdí Samer s tým, že poukazovanie na trestné časti šaríe, ako napríklad ukameňovanie, je iba vytrhávaním jeho obsahu z kontextu.

Jediným náznakom, že ide o mešitu, je tabuľa, ktorá posiela ženy a mužov do oddelených miestností. Modliť sa nemôžu spoločne. Samer vedie denne päť pravidelných modlitieb. Najviac, až takmer 200 moslimov, prichádza do budovy každý piatok. Medzi nimi je aj veľa Sloveniek, ktoré konvertovali na islam a rozhodli sa chodiť iba so zahalenou hlavou.

„Islam na Slovensku nie je oficiálne uznaný. Nejaká moslimská organizácia musí dostať najprv prvý stupeň registrácie, potom by toto miesto mohlo byť oficiálnou mešitou. Môžeme aj zbierať podpisy, ale aj tak je naša budova mešitou pre všetkých moslimov, ktorí sem chodia,“ uzavrel Samer.

A čo vraví Samer na útoky islamistov, pri ktorých zomierajú stovky ľudí, vo svete? „Je to doslova šikana zo strany Západu ako napríklad provokatívne karikatúry. Keď niekto z moslimov zareaguje zle a neprimerane, potom sa Západ diví a hovorí, že moslimovia sú teroristi. Útoky odsudzujeme,“ vysvetlil najvyšší duchovný z bratislavskej mešity. (dnes hladany pre terorizmus)

(a nakoniec je terorista osobne, hoci to vraj odsudzoval)

Duchovný vodca

Samer Shehadeh (31) sa narodil v Prahe rodičom pochádzajúcim z Palestíny. Okrem českej školy navštevoval aj líbyjskú a vysokoškolské štúdium absolvoval v Jordánsku a Saudskej Arábii, kde sa venoval islamskému právu šaría. Po návrate do Prahy tam pôsobil ako najvyšší duchovný imám a rovnakú funkciu prišiel vykonávať do Bratislavy pred pár mesiacmi. Jeho úlohou je viesť modlitby a prednášať.“

 

Čo k tomu hovorí český moslim v Prahe 23. 01. 2018:

Muslimské organizace v ČR zodpovědné za terorismus

 

„Samozřejmě tohle budeme všichni odsuzovat. Jak pokrytecké. Samozřejmě budeme všichni lhát, že my s tím nemáme nic společného. Jak zbabělé a nezodpovědné. Všechny islámské organizace, ať je to ÚMO, MOP, Al Firdaus, Muslimská Unie nebo Svaz muslimských studentů, všechny jsou za to zodpovědné. Stejně jako když někdo spáchá atentát, muslimský svět křičí, ale tohle není islám, my za to nemůžeme, nebo že je to dílo bláznivých jedinců. Není. Kdykoliv se takový čin stane, kladu sám sobě následují cí otázky: jak může někdo jednat jen tak sám za sebe? Kdo ho učil, formoval, trénoval, kdo mu dal zbraně, odkud sehnali ty zbraně, kdo je vyrábí, ví o jejich použití nebo neví, kdo je koncový uživatel, kdo zařídil logistiku atd.?

 

Pak pochopíme, že je to celá síť, stejné otázky bych si klad u Sámera Shehadeh a jemu podobných, protože každá islámská organizace v ČR vyplodila své imámy a své bláznivé konvertity. Kdo je poslal studovat do Saudské Arábie? Kdo jim umožnil takovou cestu, aby přivezli takové převrácené učení, a kdo jim povolil přednášet v islámských organizacích, učit a konvertovat ostatní, aby způsobili takové tragédie?

 

 

 

Kdykoliv se takový čin stane, kladu sám sobě následující otázky: jak může někdo jednat jen tak sám za sebe? Kdo ho učil, formoval, trénoval, kdo mu dal zbraně, odkud sehnali ty zbraně, kdo je vyrábí, ví o jejich použití nebo neví, kdo je koncový uživatel, kdo zařídil logistiku atd.?

Pak pochopíme, že je to celá síť, stejné otázky bych si klad u Sámera Shehadeh a jemu podobných, protože každá islámská organizace v ČR vyplodila své imámy a své bláznivé konvertity. Kdo je poslal studovat do Saudské Arábie? Kdo jim umožnil takovou cestu, aby přivezli takové převrácené učení, a kdo jim povolil přednášet v islámských organizacích, učit a konvertovat ostatní, aby způsobili takové tragédie?

Zdroj: https://berrezouga.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=645311

 

A teď už chápu, proč islám dosáhl tak škodlivých rozměrů v Evropě, je to jen kvůli vašemu laxnímu a nezodpovědnému přístupu. Nejsem slepý a zírám, zírám, zírám.

 

Aspoň se zkuste zamyslet nad základními otázkami – kdo mu dal intel, aby obelstil tureckou národní bezpečnost a dokonce dal tipy na překonání hranic ve válečné zóně, a se kterou buňkou v Mauritánii má spojení z Česka..?

 

Není spíš důležitější najít ty skutečně zodpovědné, přímo či nepřímo a ty, kteří formují konvertity, aby se pak vymkli kontrole a často vystupují místo Arabů a brání je, aniž by věděli, o co jde. Přestaňme akreditovat takové organizace, které jsou schopné vyrábět takové lidi.

Neřešme produkty, řešme továrnu.

Zdroj: https://berrezouga.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=645817

 

 

„Muž prijal islam v roku 2015 a je praktizujúcim moslimom. Policajti sú však presvedčení, že sa prikláňa k radikálnemu islamu a väzbu pre neho navrhli, pretože mali obavy, že svoj plánovaný teroristický čin v mene džihádu dokončí.“

https://svet.sme.sk/diskusie/3341615/9/V-Prahe-obvinili-Slovaka-z-pripravy-bomboveho-utoku.html

 

 

Prečo si u nás Danko a Kiska a ďalší propagandisti už nekladú otázky, aké si kladú aj moslimovia, kto ich učil, formoval a trénoval pre terorizmus a kto im nerušenú prípravu na terorizmus v Európe umožňoval? Prečo sa teraz Danko zaoberá len definíciou antisemitizmu, keď aj u nás na Slovensku sme mali hlavného duchovného (hlavného odkiaľ?) teroristu, ktorý ako učiteľ a vzor vychoval ďalšieho teroristu a len za tri roky? To už zločinnosť a nebezpečné nie je?

To my ako tu budeme riešiť v parlamente definície na riešenie prejavov na facebooku a popri tom nám tu budú iné duchovné organizácie vychovávať rýchlokvasených teroristov za tri roky?

To nebol ojedinelý prípad, pretože ten terorista nebol jeden scvoknutý blázon, ale bol to „hlavný duchovný“, za ďalšie to boli až traja českí teroristi a teraz k nim pribudol štvrtý slovenský terorista.

 

 

Zažmúrte si oči a predstavte si, čo by sa dialo, keby štyroch teroristov vychovala ĽSNS.

 

Teraz ich otvorte a viete, čo je to dvojaký meter na posudzovanie zločinnosti a stupňa nebezpečnosti pre spoločnosť. Čo je to len slovná propaganda, že bojujeme proti zločinnosti riešením definícií a len slovných prejavov na facebooku a ignorujeme organizácie, ktoré sú schopné vychovať štyroch teroristov, ktorí nestrácajú čas len komentármi, ale zaujímajú sa o verbovanie ďalších teroristov a výrobu bombových útokov.

 

Tento muž naopak hledal informace o tom, jak vyrobenou bombu připevnit na tělo, vyhledával informace o bombových vestách na internetu, a také ho zajímalo, jak připevnit bombu na auto.

V bytě byly nalezeny chemické látky na bázi dusičnanu amonného, který použil Anders Breivik i Timothy McVeigh pro bombový útok v Oklahoma City

Amatérské zařízení na bázi dusičnanu amonného by roztrhalo vůz metra jako plechovku, protože nitráty mají charakter trhaviny, jejich ničivý účinek je tím vyšší, čím větší odpor je kladen energii vyprodukované zážehem směsi. Na volném prostranství sloučenina prskne a nic dalšího zajímavého nespatříte, ale pokud uzavřete směs do ocelové nádoby nebo kovové trubky a utěsníte, exploze roztrhá v okruhu několika stovek metrů všechno, co stojí v cestě. Toto je klasická charakteristika trhavin jako je např. dynamit, pentrax apod. Od běžné zábavní pyrotechniky se liší dobou reakce, zábavní pyrotechnika se mění na tepelnou energii mnohem pomaleji, u trhavin dojde k reakci a přeměně na tepelnou expanzní energii mnohem rychleji ve zlomku milisekundy. Výmluva Dominika K. je tak zcela lichá, protože zábavní pyrotechnika se z nitrákových trhavin opravdu nevyrábí, a to ani podomácku.“

Ale Danka, Kisku a ďalších propagandistov a celý parlament zaujímajú len definície slovných prejavov v komentároch. Vôbec ich nezaujímajú ľudia, ktorí už vyrábajú bomby a plánujú teroristické útoky. Vôbec ich nezaujíma, kto k tomuto ľudí v Česku a už aj na Slovensku podnecuje, kto ich k tomu vychováva. Voči iným organizáciám, než je ĽSNS, sú slepí a o tých ani nehovoria, ani nepíšu, ani o tom nenavrhujú rokovať v parlamente. Len výlučne, či sedia slovné definície na slovné komentáre.

Ja som obyčajná žena a vidím tento dvojaký meter na zločinnosť. Myslíte si, že iní ľudia to už nevidia? Že vás zaujímajú len slová a výchova teroristov už nie?

Ale ak by ste to doteraz nevedeli, tak napíšem vám, čo si o tom myslia obyčajní ľudia a tisícky obyčajných ľudí. Myslia si o vás, že táto farizejskosť a len divadlo na boj proti zločinnosti je spôsobená predpísanou propagandou – čo máte vidieť a riešiť a čo už nesmiete vidieť, ani riešiť. Čo si asi tak potom myslia o vašej morálke, že akože sa nejaká zločinnosť rieši? Čo si potom asi tak myslia o takom parlamente, ktorý v dobe výchovy teroristov bude riešiť nejakú len definíciu a výchova teroristov ich nezaujíma?

To budete riešiť až po teroristických útokoch? Ľudia si myslia, že ani potom nie, lebo vidia, že ani v západnej Európe sa to nerieši a novinári a politici sa zmôžu len na prejavy úprimnej sústrasti a hlúposti o zomknutí s plyšovými medvedíkmi. No tými plyšovými medvedíkmi sú skôr politici a ich servilná zbabelosť k zločinom.

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541051x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie