Založ si blog

Nedá mi, nezastať sa Havrana

Každemu vadí niečo iné. Vás Havran nezaujíma z toho pohľadu, že tu spolupracuje na okliešťovaní práv žien v Európe (pričom si iste myslí, aký je feminista), mňa nezaujíma z pohľadu, ako urazil kresťanov.

Tiež som kresťanka a mňa neurazil, lebo presne ako pri tej Bille, si o tom myslím doma svoje a že mal pravdu.

 

Ak tu denne kritizujem, že liberálkovia neumožňujú slobodu slova, tak to neznamená, že by som im chcela zapchať ústa a najmä, keď s nimi niekedy v niečom súhlasím.

Takže mňa oslovil Juraj Poláček, ktorý na alternatívnych médiách napísal:

 

„Je chyba, vyzývať na odchod Michala Havrana“

 

„Diskusia je nutná aj k tomu, aby si na základe takýchto výmen vedeli poslucháči urobiť obraz a v prípade demokratických volieb by na tomto základe mohli voliči smerovať svoju podporu politickým stranám.

Rozhodne si myslím, že nie je cestou zákaz, ako chcú niektoré skupiny obyvateľov. V skutočnosti sú Havranove relácie príležitosťou ako rozšíriť pluralitu názorov. Len to treba správne pochopiť a správne odkomunikovať.“

 

Je CHYBA vyzývať na odchod Michala Havrana z obrazoviek RTVS

 

S Havranom súhlasím, keď kritizuje postoj kresťanov. Len škoda, že už je zbabelec alebo len prospechár (veď dnes je to výnosná agenda), kritizovať aj radikálny islam. Na to už gule nemá, lebo by sa už na obrazovke neobjavil a zarobil si len na slanú vodu.

Je nekonzistentný a preto ho nemôžem brať vážne, že ho naozaj zaujímajú ľudské práva a ľudskosť. Taktiež sa podieľa na ohlupovaní, ako to sám kritizuje.

 

Z extrému do extrému je ako zakázať buď Murína alebo Havrana. Obidvoch si rada prečítam a chcem mať možnosť slobodne sa rozhodnúť, kedy má kto pravdu.

Nepáčia sa mi útoky od liberálkov na Murína a nepáčia sa mi ani útoky kresťanov na liberálkov v rozmere už trestných oznámení.

Ale určite je to zákonitosť, že jeden extrém vyvažuje opačný extrém a naopak. 

 

Mám taký sen, keby som bola veľmi bohatá, chcela by som vlastné noviny, najlepšie vlastnú televíziu, kde by som zháňala ľudí úplne opačných názorov, aby spolu diskutovali a aby to ľudia videli – súboj tých argumentov. Na to by som musela byť bohatá, aby som ich mohla zaplatiť, aby ráčili obhajovať vlastné názory pred divákmi.

Rozhodne by som nechcela jednostranné, ale úplne opačné. Kde by diskutovali liberálkovia s alternatívcami a na každú tému celé mesiace a zo všetkých strán. Zabezpečovala by som im možnosť, aby sa každý mohol do vôle vyjadriť a ľudia by si mohli urobiť svoj názor sami.

Tak to je taký môj nesplnený sen, ktorý na Slovensku neexistuje. 

Tu nie sú diskusie, tu nie je nikde taký priestor, tu nie sú také noviny, kde by ste si mohli prečítať všetkých, ako spolu diskutujú a tu nie je taká televízia, kde by ste si ich diskusie a argumenty mohli vypočuť v ROZHOVOROCH s OPAČNÝMI NÁZORMI. 

A je to tak preto, lebo liberálkovia na to nemajú odvahu a vyhýbajú sa tomu urážaním a zosmiešňovaním iných, že to by bolo pod ich úroveň, mať argumenty.

No keby ich mali, tak nie sú zbabelí. Odvahu na to alternatívne médiá majú, ale liberálkovia to neumožňujú. Alternatívne médiá to už ponúkali mnohokrát.

V podstate musela by som byť veľmi bohatá, aby som ich zaplatila, aby ráčili aspoň za peniaze svoje argumenty hovoriť v rozhovoroch a diskusiách.

Nie, nenahradia to bežní diskutéri za nich, keď sa v ich mene v diskusiách len vzájomne urážajú alebo zosmiešňujú, čím ich tiež len kopírujú, ako tu nikdy naozajstné diskusie ani neboli. A šiel im niekto príkladom, ako sa vedú?

Veď samotní predstavitelia ukazujú – Takto sa diskutuje – urážajte a zosmiešňujte… potom nemusíte mať argumenty.

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

medveď, svit

Po cyklistickom chodníku vo Svite sa pohyboval medveď

23.04.2024 10:43

Mesto Svit v Popradskom okrese vyzýva obyvateľov i návštevníkov na opatrnosť.

sunak

Rada Európy aj OSN kritizujú plány Británie na deportácie migrantov do Rwandy

23.04.2024 10:35

Migrantov by mali deportovať bez ohľadu na ich pôvod, ak prídu do Británie nelegálne.

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

Pre požiar vo Výbornej prišli o strechu nad hlavou takmer dve desiatky ľudí

23.04.2024 10:13

Pri požiari štyroch jednoduchých stavieb sa nikto nezranil.

charkov, veža, televízna

List z Charkova: Úder na televíznu veže bolí. Ale nezlomí

23.04.2024 10:00

Vidieť ste ju mohli takmer odkiaľkoľvek v meste, bola najvyššou stavbou Charkova. Pripomínala raketu, ktorá každú chvíľu vzlietne do vesmíru.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5544618x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie