Založ si blog

Keď máte na ušetrenie odškodného len dva týždne!

„Alfie sa narodil ako úplne zdravé dieťa. Jeho rodičia uvádzajú, že neurologické problémy a záchvaty sa začali okolo obdobia očkovania v štvrtom a šiestom mesiaci života a práve po očkovaní v 6.mesiaci sa začali rapídne zhoršovať a zintenzívňovať. Lekári tiež potvrdzujú, že jeho choroba nie je geneticky daná a nevedia určiť príčinu a vlastne ani pomenovať presne jeho stav.“

„Z platnej britskej legislatívy v súčasnosti vyplýva, že o odškodné po nežiaducich účinkoch z očkovania možno v Británii žiadať až po dosiahnutí 2 rokoch života dieťaťa. Malý Alfie má narodeniny o dva týždne, kedy oslávi práve 2 roky. Prípadným súdom o odškodné by rodičia pravdepodobne vysúdili vysokú sumu peňazí. Je toto dôvod, prečo sa úrady ponáhľajú s ukončením jeho života ešte pred dovŕšením jeho 2 rokov a to aj za cenu, že zjavne nie je v takých zúfalých a fatálnych podmienkach, ako uvádzali lekári pred vyňatím umelej ventilácie?“

 

„Vo Veľkej Británii máte nárok na podanie žiadosti až vtedy, keď poškodené dieťa dovŕši 2 roky. Ak dieťa dovtedy nebodaj zomrie a úmrtie sa uzavrie napríklad ako náhle úmrtie dojčaťa (SIDS) alebo sa ako príčina úmrtia určí hocijaký  iný dôvod, rodičovi nárok na odškodnenie nevznikne.

Podľa tunajších zákonov netreba dokázať na 100 percent, že to bolo práve očkovanie, ktoré poškodilo zdravie človeka. Treba to dokázať na 51 percent. Poškodenie musí byť vážne, teda zdravie človeka musí byť postihnuté minimálne na 60 percent. Odškodnenie  možno získať po týchto chorobách, proti ktorým bol poškodený očkovaný: záškrt, tetanus, čierny kašeľ, detská obrna, osýpky, mumps, ružienka, tuberkulóza, hemofilové nákazy typu B, meningitída typu C , pneumokokové nákazy, ľudský papilomavírus  HPV, pandemická chrípka H1N1 (očkovanie muselo prebehnúť do 31. augusta 2010), pravé kiahne (očkovanie muselo prebehnúť do 1. augusta 1971). Odškodnenie zahŕňa aj trojkombináciu vakcíny proti záškrtu, tetanu a čiernemu kašľu a aj trojkombináciu vakcíny proti osýpkam, mumpsu a ružienke (MMR). Poškodenie nemusí byť iba fyzické, ale aj psychické.

https://ratajova.blog.sme.sk/c/429508/odskodnenie-poskodenych-ockovanim-vo-velkej-britanii.html

To, že neumožnili prevoz tohto dieťaťa do Talianska a ponáhľali sa ukončiť jeho život do 2 rokov, vypovedá, že ich k tomu viedla práve táto príčina! Ako hovorievajú liberálkovia – S pravdepodobnosťou vedúcou k istote, všetko napovedá tomu, že to bolo takto! Veď kto iný mal na to dôvod? A lepší dôvod, aby sa to stalo ešte pred dovŕšením jeho dvoch rokov?

Kto iný mohol mať záujem na tom, aby zbytočne nežil dlhšie ani o dva týždne?

Už som tu písala článok o zaostalých krajinách v Európe:

„Najznámejšou oblasťou, kde sa v Európe vykonáva ženská obriezka, je horská dedina v Bosne a Hercegovine menom Gornja Maoca, o ktorej sme už písali. Táto obec je totiž známa aj svojím veľmi pozitívnym prístupom k radikálom z Islamského štátu.

V Európe sa s takýmito praktikami často nestretávame, dôvodom však určite nie je fakt, že by sa tu podobné barbarstvá nevykonávali. Okrem Balkánu sa podobné prípady evidujú aj vo Francúzsku, Nemecku, Škandinávii či Veľkej Británii.“

Je skutocne pozoruhodne, ze taketo priam nacisticke zverstva sa v Europe vyskytuju len v akejsi jednej zaostalej horskej dedinke, ktora sa hlasi k radikalom Islamskeho statu a potom uz len vo Francuzsku, Nemecku, Skandinavii a Velkej Britanii. Su snad tieto krajiny najzaostalejsie v Europe?

To je len moja recnicka otazka, lebo ja viem, ze taketo krajiny z hladiska civilizacie alebo moralneho upadku zakladnych ludskych prav su najzaostalejsie, aj ked oni svoj civilizacny pokrok meraju len ekonomikou, ktoru si vybudovali spoludrancovanim inych krajin.

 

Velka Britania ma najvyssi pocet pripadov odstranovania pohlavnych organov u deti v Europe. Podla vladou financovanej studie zverejnenej uz pred 10 rokmi, zmrzacili pohlavne organy najmenej 66 000 detom, ktore ziju v Velkej Britanii a stale toto barbarstvo hrozi dalsim 20 000.

 

Je to u nich sice zlocinom uz viac, nez 25 rokov, ale nikto az doteraz za to nikdy nebol stihany! Len tak teoreticky je za to vraj az 14 rokov vazenia, co teda neviem, ci by ste s tym muzi suhlasili, keby vas vykastrovali na cely zivot, ze zo sexu uz nebudete mat nic. Ale to je aj tak jedno, kolko, lebo za to stihany nikdy nikto nebol.

 

Uz nepovazujem Velku Britaniu za civilizovanu krajinu. V civilizovanej krajine by sa toto nemohlo diat proti zakladnym ludskym pravam.

Ale mozno uz mnohi maju natolko vymytu hlavu, ze to neposudzuju podla zakladnych ludskych prav, ale podla inych a len ekonomickych parametrov.

Civilizovana krajina je taka, kde stale platia zakladne ludske prava a aj na vlastne organy!

To prave taketo krajiny uz nepatria do Europy, lebo nie podla ekonomiky, ale podla zakladnych ludskych prav! Pravda, podla toho, ake su ich moralne hodnoty, ci ich nemeraju len v peniazoch. Ale ich sa nikto nepyta, preco tak spomalili a znizili nie na menejrychlostnu Europu, ale hodili spiatocku do ludskeho bahna, niekde, kde civilizacia este len zacinala.

Nejako si neuvedomujeme, ake moralne hodnoty sa nam davaju za vzor – doslova ekonomika a zakladne ludske prava strhavane do prachu na uroven nacistov.

Chcete sa im podobat?

A nejako si neuvedomujeme, ze prave este aj Slovensko stale patri do tej civilizovanej Europy, tolko ospevovanej pre pokrok v moralke, z ktorej ine staty uz takto vypadavaju z civilizovanej urovne a patria do nej uz len svojou ekonomikou a nie civilizacnou kulturou, ktoru zahadzuju. Bohatstvom statu nie su len financne zisky, nie len vykoristovanie inych statov v Afrike a ich rozvracanie a napomahanie tomu. Bohatstvom statu je hlavne jeho kultura a zakladna ludska moralka v tej krajine, ako chrani starych, chorych, deti, zeny. Ci je to civilizovana krajina, ktora stale chrani zakladne ludske prava.

A hlavne si neuvedomujeme, ze ked nam nieco vycitaju ine krajiny, tak prave take, co ju davno stratili a zostala im uz len ta ekonomika, lebo zakladnych ludskych prav a moralky sa vzdavaju.

http://malinova.blog.pravda.sk/2017/07/26/zena-ma-pravo-na-vsetky-svoje-organy-to-uz-v-zapadnej-europe-nevedia/

 

Preto absolútne suhlasím s touto požiadavkou ĽSNS:

 

„Keď sa vo Veľkej Británii niekto údajne pokúsil otráviť dvojitého agenta Sergeja Skripaľa, tak západné krajiny žiadali od Slovenska, aby sme v rámci „solidarity“, bez predloženia akýchkoľvek dôkazov okamžite vyhostili ruských diplomatov zo Slovenska. Teraz, keď bol malý Alfie Evans v mene rozsudku Veľkej Británie de facto odsúdený na smrť, je namieste otázka, či by sme v rámci rovnakej solidarity s rodičmi Alfieho Evansa nemali dočasne vyhostiť zo Slovenska britských diplomatov.”

Ján Kecskés (ĽSNS) ako člen Zahraničného výboru NR SR bude žiadať vyvodenie zodpovednosti:

„Budem požadovať predvolanie veľvyslanca Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska na Slovensku do NR SR a budem žiadať od neho vysvetlenie brutálneho postupu britského zdravotníctva a justície. Ak nás môžu západné krajiny neustále kritizovať a poučovať o ľudských právach, tak máme rovnaké právo aj my voči nim! Najmä ak sa jedná o krajiny, ktoré agresívne napádajú suverénne štáty (nedávne bombardovanie Sýrie) a v mene „pokrokového“ liberalizmu legalizujú zabíjanie nevinných detí.”

Taktiež by som požadovala vysvetlenie, dokedy budú v svojej krajine tolerovať priam nacistické zločiny mrzačenia detí, hoci je to u nich údajne už 25 rokov zločinom. A ako je možné, že za to nikdy nikto stíhaný nebol?

Tak buď nie je stíhaný alebo u nich si ešte aj nemocnica želá úmrtie dieťaťa v určitom termíne, len aby nemusela vyplácať odškodné?

 

Talianska reportérka Benedetta Frigerio priniesla nové podrobné a znepokojujúce informácie o posledných chvíľach malého britského chlapčeka Alfieho Evansa, ktorého smrti sa bezmocne prizeral celý svet. Okrem toho, že hladoval 36 hodín, mu dve hodiny pred posledným výdychom sestrička vpichla do tela mix medikamentov, ktoré boli s najväčšou pravdepodobnosťou bezprostrednou príčinou smrti.

 

Už v roku 2012 vyvolali značnú polemiku obvinenia zo strany pacientov, ktorí boli zapojení do tzv. Liverpool Care Pathaway (LCP) – program ohľadom liečby na konci života platný vo Veľkej Británii. Zdravotná sestra práve z Alder Hey Bernadette Loydová bola už “unavená pozerať sa na tieto prípady” a napísala na ministerstvo vnútra list, v ktorom popisuje spôsoby, akými umierajú deti a novorodenci: “Zomierať od smädu je hrozné a je nepochopiteľné, že deti musia umierať takto. Rodičia sa ocitajú na akejsi križovatke a sú donútení vybrať si túto cestu pretože lekári im tvrdia, že ich deti majú len pár dní života. No predpovedať smrť je veľmi ťažké a videla som skupinu detí, ktoré ožili po tom, čo bol voči nim spustený LCP a prerušený” … “Videla som tiež umierať deti hrozným spôsobom, na smäd, pretože im bola pozastavená hydratácia, až kým neumreli. Videla som 14-ročného chlapca chorého na rakovinu, ako umieral s jazykom prilepeným na podnebie, pretože lekári mu už odmietli poskytovať tekutiny. Svoju smrť si prežil s úzkosťou on ale aj my, zdravotný personál. Toto je jednoducho eutanázia, ktorá vstupuje prednými dverami”.

 

Ktovie, možno Alfieho príbeh odhalí omnoho viac, pretože mnohým sa natíska otázka: Čo spôsobovalo tak ohromnú zúrivosť nemocnici a zhrozenie z možnosti, že by bol malý Alfie prevezený inam? Čoho sa tak bála nemocnica Alder Hey?“

 

Podľa mňa toho, že sa dožije dvoch rokov a nemocnica platenia odškodného.

 

Až do konca 7. – Vyhostíme britského veľvyslanca? – II. diel

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5542281x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie