Založ si blog

Najväčší problém všetkých čias pre elitu – ľudia odmietajú byť agresívni

Rozdeluj a panuj! – Tato technika bola vyuzivana od nepamati. Stacilo ludi rozostvat a profitovat z ich agresie. No kedze uz mnohi bezni ludia tuto taktiku na rozostvavanie ludi prehliadli, uz sa masovo nenechaju vyprovokovat do agresie voci inej skupine a tym odpada moznost z toho profitovat. 

 

Ako sa ludia vyprovokuju do vojen, ked uz prilis scivilizovani ludia odmietaju podliehat stvaniu do agresie voci inym?

 

Profitujucim chybaju ludia, ktori by volali po agresii, ktori by volali po vojne, po utoku, po odvete. Myslite si, ze sa s tym zmieria? Ako ludi vyprovokovat, aby predsa len agresiu citili?

 

Umelo to vyvolavat, ked to nejde prirodzene! Sami sebe zabiju ludi, zacinaju zabijat vlastnych, aby tie masy neagresivnych ludi vyprovokovali k agresii.

„Pozrite sa, tuto vam zabili…“ A vy co na to? A vy nic? Kedy uz budete volat po agresii?“

 

Sme v zvlastnej dobe, ktora by sa mohla nazvat ZABIJANIE VLASTNYCH s cielom vyvolat agresiu aspon takto, ked sa nenechaju ludia do agresivity vyburcovat.

Nie je vrah, tak je ho potrebne umelo vyrobit. Najat vlastneho, dat zabijat vlastnych a ukazovat im ich: „Vidite, co vam urobili?“

Tak co, uz budete tu agresivitu citit, alebo stale nie? Tak si zabijeme dalsich vlastnych, lebo este vzdy sa najde skupinka tak blbych ludi, co tomu uveri a co po tej agresii budu volat, aby profitujuci z nej mohli profitovat.

 

Myslim si, ze Americania si zabili svojich vlastnych, aby mohli zacat vojnu v Iraku a mali na to ospravedlnenie. Myslim si, ze sami si vychovali teroristov, aby zas mohli profitovat z dalsich vojen. Myslim si, ze cela migracna kriza je umelo vyvolana, aby zas mohli profitovat, rozdelovat, panovat a migrantov pouzivaju a prave oni pouzivaju migrantov len ako ludsky dobytok, ktory sa ma niekde nahnat s absolutnym cynizmom aj k ich zivotom, ci sa niekde utopia alebo preziju, ze to su tiez len ich obete k ich len profitujucim cielom z toho.

Nedari sa im, tak stale musia dat niekde zabijat vlastnych, vsetko elity, ktore sa stali vrazdiace, lebo obycajni ludia sa uz davno odmietaju vzajomne vrazdit. 

Neverim ani tomu, ze Rusi otravili Skripala a jeho dceru. Zas je to len v prospech nejakej vojny a aj keby ich rovno Rusi dali zabit, tak bezni obcania vo vsetkych krajinach uz nechcu vojny a preto ich musia nasilim do nich hnat, pod hrozbou stihania kazdeho, kto by nechcel. Skupinky agresivnych a rozhorcenych za odvetne utoky sa stale zmensuju a odmietaju im zrat toto SENO pre ich profitujuce ciele. 

 

Preco obycajny clovek je menej zmanipulovany, nez prislusnik „intelektualnej elity“?

 

Najviac vysvetluje to, ze taky herec alebo liberalko by uz nemusel mat take ponuky, ze taky mlady clovek by uz neurobil taku karieru, aby sa len udrzal ako „normalny“. Vsetci ti intelektuali a inteligenti maju viac co stratit a o co sa musia bat v svojich nazorovych bublinach, nez mnozstvo ludi, co mozu stratit len tu pracu, co maju alebo len ten zivot v ich mocenskych zaujmoch. A koho budu zaujimat politicke nazory, ked bude hladat pokladnicku do Tesca alebo do automobilky? Nikoho! Kamaratov, ktorych si hocikde najde, nebude zaujimat, ci je dost intelektual, ci je dost na urovni ako predstavitel intelektualnej elity so spravnymi politickymi nazormi, ktore vzdy predstavuju nejaky typ agresie pre mocenske zaujmy. Prostredie inteligentov je preto tiez drsne a malo priatelske, o level vyssie len v zneuzivani inteligencie. Presne takto sa z inteligentnych ludi stavaju posledne ostrovy lahko zmanipulovatelnych ludi na agresiu pre mocenske zaujmy. Nasa „intelektualna elita“ je preto politicky tak mala, ze su to zvysky agresie na objednavku. Ziadny zaciatok, ale koniec, ktory dokaze oddalovat len ich zvysna agresia, navyse umelo vyvolana.

 

Clovek je len natolko slobodny, o kolko menej agresie citi. Len vtedy sa stava nezmanipulovatelny a slobodny od jej umelych vplyvov. Kto nepodlieha strachu a agresii, prestava byt otrokom mocenskych zaujmov a postupne aj ich obetou.

 

 

Najcitanejsie clanky na iDNES od ceskych blogerov (vyborne ten vysmech z agresie a stvaniu do vojen zachytavaju):

 

Našel sem ruske stopy v kauze agenta Skřípala

 

https://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=656058

 

 

Mainstream přikládá pod kotel válečné propagandy tempem, jako by začátek byl za dveřmi!

 

„Rusko je obklíčeno základnami NATO jak zajíc v oplocené ohradě mysliveckého spolku…“

 

https://daviddvorak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=656442

 

„Pokud dcera pan Skripala přežije, stane se verze světového demokratického tábora neudržitelnou. To bohužel může ohrozit její život, pachatel útoku ji dorazí, aby politikové nemuseli své koncepce měnit.“

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5553034x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie