Založ si blog

KSČ sa nám vrátila

Ti, co v totalite museli posluchat, boli k tomu prinuteni. Presne do takej miery, ako k tomu boli prinuteni, ich to ospravedlnuje, kedze sme boli v totalite.

Potom prisli ludia a to zvlast mladi ludia, co vtedy nezili a totalitu nezazili, a vysmievali sa zo starsich ludi, ze ako mohli tak posluchat, ako ovce a nevzburili sa?

Presne preto sa im stalo, ze z nich sa stali este horsi ludia. Hoci tu nemame totalitu a celkom nikto nie je nuteny kolaborovat s novou KSC, ktora sa vratila, na pocudovanie tak robia celkom dobrovolne a len pre financne vyhody a len pre vymytie hlav.

Keby mi toto bol niekto v tej totalite povedal, ze pride aj doba, ked ludia budu kolaborovat aj s nadsenim a celkom dobrovolne, nebola by som verila! Nas do toho museli nahnat! Ci sa niekomu pacilo alebo nie, museli sme pochodovat a nacvicovat to povinne – Nech zije KSC! Nech zije KSC! 2x Hura! Hura! Hura! 3x Takto sme museli pochodovat a toto kricat po troch krokoch.

Ze sa najdu telce, co si takto a bez povinnosti budu pochodovat a kricat na oslavu novej KSC, ze budu celkom dobrovolne na nu pisat ody, na to by sa moja mama, prenasledovana STB-akmi, pozerala dnes s otvorenymi ustami, ze je vobec nieco take mozne a ze bez prikazu a zastrasovania!

Tito novi ludia uplne prekonali kolaborantov vsetkych cias, pretoze aj inkvizicie sa ludia bali a teroristov ospravedlnuje to, ze su psychopati alebo celkom primitivni ludia.

Ano, je nova doba! Ludia uz nevolaju po mieri, ale po vojne (uz dva roky nevolali). Kto po nej nevola, tak vraj je servilny voci tym, ktorych chceme vojensky napadnut alebo vyprovokovat pre kamaratstvo. Vymysleli uzasne novu vec – Zlodej krici chytte zlodeja! V dobe inkvizicie ludia nevedeli a este neobjavili to svinstvo, ze v mene Boha sa bude najlahsie zabijat. A kto by povedal, ze tito ludia sa este budu volat civilizaciou so vzdelanim? A ze si budu pisat o hoaxoch?

Uz nevedia, ze vojny by sa mohli zacat aspon po nejakych dokazoch. Uz im stacia len slova verime, pravdepodobne, udajne, urcite, sme presvedceni… sme kamaratstvo presvedcenych!

Remisova:

„Na pokus o vraždu dvoch ľudí vo Veľkej Británii použili jednu z najhorších chemických zbraní, čím boli porušené všetky zásady medzinárodného práva a normálnych vzťahov medzi krajinami.“

Odsudila ludi bez dokazov a to si hovori krestanka.

 

Miklos zas povazuje za hanebne neodsudit ludi aj bez dokazov. Slovo sa dava ludom, co uz sa takto podielali na milione mrtvych ludi, len krivymi svedectvami, len slovami verime v jeho vinu, len sirenim klamstiev, pretoze za to som plateny, ze ich budem sirit a stvat do vojen aj bez dokazov.

 

Pre dalsieho z Dennika N vysetrovanie pripadu dokazuje, ze boli otraveni tymto jedom a to je dokazom aj kto ich otravil.  Je to prenho tak jasne, ze oneskorenie obvinenia sa da ospravedlnit len vysetrovanim, pricom vsetci ludia, co jedia priborom (myslel tym asi civilizovanych), uz davno pred zlocinom vedeli, kto bude vrah.

(nemozem uviest odkaz)

 

Ano, verim tomu, ze jest priborom sa naucili. A to je tak z tej civilizacie vsetko, lebo inak je im jedno, ktory milion mrtvych to bude teraz.

 

Velmi lutujem, ze sme uz tak s tou civilizaciou pokrocili, ze do mrtvych zvierat pichneme len vidlickou. Moja babicka si este musela to kura vlastnorucne zarezat, ked ho chcela dat detom zjest. Bola si toho vedoma, ze mu musi osobne podrezat krk, ked dedko nebol doma. Bola si vedoma, ze tu sliepku zabija. A ludia, ked este nepokrocila civilizacia, tazko mohli stvat do vojen, ked sami neboli ochotni stat aj na bojisku a vidiet na vlastne oci, ako sa zabijaju ludia.

Rozhodne si dnes nezasluzia ani tu vidlicku a ja by som im dala do ruky radsej zbran, aby si sli osobne zabit svojich nepriatelov.

No prave oni sa nikdy na bojisku neocitnu. Najdu si jeden pomnik a o nom budu hovorit do nemoty. Pri akomkolvek nebezpecenstve si kupia letenky, aby zas na inom konci sveta jedli s priborom a dalej hovorili o tom len jednom pomniku, ktory si vybrali ako dokaz svojho svedomia.

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5542336x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie