Založ si blog

Pokiaľ budú potrebné ľudské obete na zmenu politiky, dovtedy takéto obete budú existovať

Uz sa tu pomaly kazdy vyjadril k sucasnym udalostiam, len ja nie.

Ja si myslim, ze novinara nezavrazdila talianska mafia, ale bud niekto na vystrahu novinarom, aby nepisali o prepojeni u nas alebo na objednavku zo zahranicia, aby naopak pisali a pricinili sa o pad tejto vlady, aby sa k moci dostali ine sily.

No na vystrahu novinarom mohli zavrazdit aj ktorehokolvek ineho novinara z toho mnozstva novinarov, co o tom vedeli. Ved o tom vedeli a pisali uz od roku 2016.

To, ze obetou vrazdy sa stala ukazkova dvojica mladuckych ludi pred svadbou, vyzera skor, ze objednavatelia vrazdy nechceli nikoho vystrihat, ale naopak chceli ukazkove obete na rozputanie obrovskej medializacie a vyburcovania ludi do ulic. Rovnako mali posobit na pochod ludi v uliciach aj Straka a Farska s vencekom na hlave, ale to na ludi nezaposobilo dostatocne.

Vobec si nemyslim, ze ked niekoho zavrazdia, vzdy to musi byt na umlcanie. V takych pripadoch sa skor budu snazit, aby to bola vystraha, ale zaroven nemohlo to byt velmi zmedializovane, ani jasne, ze naozaj slo o vrazdu. Skor verim, ze obetou vrazdy budu aj ludia, kde sa to spochybnuje, lebo uz aj to staci na vystrahu vsetkym, co o tom vedia. A najma, ked sa stane obetou vrazdy niekto starsi alebo predtym dehonestovany, co je prvym stupnom utoku, ktory nezabral.

A vobec si nemyslim, ze na svete neexistuju aj take mafie, ktore sa nielen prizivuju na politikoch, ale rozhoduju aj o tom, kto bude v ktorej krajine vladnut. No o tejto talianskej mafii aj odbornik na nu z Talianska pise, ze nemoze existovat bez napojenia na politicke spicky v tej krajine. Takze mam podozrenie aj na ovela vacsiu mafiu, ktora sa na nich nielen prizivuje, ale ich zotrvanie vo vlade aj urcuje.

 

Pokial na statne prevraty a vymenu stran v niektorej krajine budu potrebne ludske obete, dovtedy taketo obete budu existovat. 

 

Na SME ma dnes zaujal jeden komentar v diskusii, kde mladej blogerke citatelia nadavaju, ze nemoze byt v strede a MUSI sa vyhranit na jednu bojovu stranu:

„Tu nejde o propagáciu (sic, aj keď „propagujete“ Bugára“ – POLITIKA). Tu ide o vyjadrenie politického postoja. A máte na výber; buď zaujmete postoj, podporujúci ľavicovo-pragmaticko-postmarxisticko-mafiánsko-zlodejské zoskupenie (súčasná vládna koalícia) alebo strany opozície (s výnimkou fašistov), ktorí napriek výhradám majú predsa len bližšie k občianskym hodnotám, ako ich protipól – súčasná vládna koalícia.

Ten váš (a nielen váš) vysnívaný STRED jednoducho neexistuje; je to len zbožné želanie všetkých alibistických, ideovo vyprázdnených, pragmatických parazitov. “

 

A presne to si nemyslim, ze by sa ludia mali vyhranovat do extremov, ze za kazdu cenu branit alebo za kazdu cenu zvrhnut vladu. Vytvaranie dvoch uz nekritickych nazorovych skupin moze viest az k obcianskej vojne medzi nimi. Nepovazujem za alibisticke nebyt extremistom, pretoze ludia v strede, co raz kritizuju jednu stranu a raz druhu, dostavali po hlave z obidvoch stran, ze nepatria ani k jednej bojovej skupine. Boli povazovani za nepriatelov obidvoch stran, ze patria k opacnej a sucasne k dvom opacnym stranam.

Myslim si, ze by ludia mali pisat, co si myslia, ale nemali by sa dat manipulovat na ulici, pokial na svete existuju aj ucelove vrazdy na to, lebo vdaka tomu budu moct existovat aj buduce.

 

Doslova tak, ked teraz zaberie tato vrazda dvoch ludi na zmenu politiky, v buducnosti kvoli dalsej zmene niekoho na to zavrazdia. A veru dovolim si mysliet, ze za to zivot ziadneho cloveka nestoji!

 

Ludom sa nemaju otvarat oci, ked uz je niekto zavrazdeny, mozte im otvarat oci kazdy den styri roky pred volbami a ked nieco nevidia, tak na to este nedozreli.

Pokial sa im budu otvarat oci len ked uz je niekto zavrazdeny, vzdy sa to bude snazit niekto aj zneuzit, cim napomahate aj takym vrazdam.

 

Pozerala som zivy prenos zo smutocneho pochodu v Bratislave. Neviem, ci si to vobec ludia vsimli, ze dvakrat pritom zaznelo, aby sa ludia drzali spolu v jednom prude z bezpecnostnych dovodov. To znamena, ze usporiadatelia hoci aj smutocneho pochodu si boli vedomi aj mozneho ohrozenia ucastnikov. Branik asi vedel, co pisal, ked uz pred tym, uz pred rokmi ludi varoval, aby nebrali deti na take pochody. Ako sme tu predtym nemali taliansku mafiu a teraz ju tu mame, taktiez aj pochody mozu koncit ako v inych europskych krajinach, kde je mnozstvo zranenych.

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549334x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie