Založ si blog

Zaiste tu tým bude pre vás viac miesta, nie názorov

vevera:

 

No tak si uz neprecitas odo mna nic, lebo ja to prepisovat nemam cas (ked som davala clanky kazdy druhy den) a radsej ho vzdy venujem vyhladavaniu informacii.

Mozem sa s nimi uz len nepodelit a nesirit ich.

 

Ja tu nie som nikoho zamestnanec, aby ma tu este ludia sikanovali, ze ako si to praju citat, ze nemam pouzivat taky zdroj pricasto, toho necitovat, lebo je tlsty alebo toho neuznavaju, co pisem stale len o politike a ked o inom, ze preco si myslim, ze rozumiem vsetkym temam alebo nebodaj ma este budu chciet prefackat, lebo nepisem podla ich predstav.

Ja som to robila zadarmo a zadarmo tu davala informacie, ktore mna stoja vela casu, ked ich vyhladavam. Vsak si ich hladajte sami, ja prispiet k osvete o zatajovanych informaciach nijako prispiet nemusim. Ak mate na to cas, potom si ich aj upravujte podla svojich predstav a uvidite, kolko to zozerie casu len ich ponachadzat z mnozstva clankov a mnohohodinovych diskusii k tomu, co su kazdy den.

 

Nepoviem, keby na mna utocili len opozicnici, ale pre obycajnu zavist, ze tych clankoch som mala viac alebo niekomu vadilo, ze co mam co rozumiet domacemu nasiliu, co mam co pisat o porodoch, na mna utocili aj ludia a blogeri, co vraj im ide o to iste v politike. Naozaj? A nielen o seba a len vlastnu prezentaciu?

Kolkokrat som ja inych blogerov podrzala a mna nemal kto. Tak si to robte miestne hviezdy, ktore ste tu boli skor alebo ste starsie, samy. Vy ma tu nebudete vychovavat, ze tomuto este rozumiet mozes a tomuto uz nie, lebo to je moc a zmesti sa do koze, lebo inak je ta potrebne prefackat a vzapati pisat clanky o ludskosti.

Robte si to teda sami v svojich povinnych hraniciach, comu este moze nejaky bloger rozumiet a comu uz nie.

 

Adresujem to tebe, lebo si bola poslednou kvapkou, preco uz pomahat nebudem, lebo takto som to brala ja, ze pomaham a nielen v diskusiach.

Mne na tebe vadilo, ze potom, co si zjavne mohla vidiet, kolko utokov sa na mna zosypalo, ze to su moje zvrhle chutky, ze ja obhajujem Katalancov, co som sa dozadovala len pravdivych informacii, tak napises, ze ano ma pravdu bloger, co ma evidentne nechcel prefackat len za diakritiku.

Kedze mne taki citatelia vadia tiez, nemam zaujem pre takych pisat.

Zbohom, ten cas venujem radsej tym, od ktorych sa ja dozviem viac. Delit sa o to nemusim a ani pomahat ziadnym snaham. Teraz si o nich myslim, ze je to viac boj len o vlastnu sebaprezentaciu a nie ze by im islo o nejake spolocne ciele, pri ktorych by si ludia mali pomahat. Takato nejaka sutaz mna nezaujima.

Prenechavam vam molo, mozte si nerusene pisat. Zaiste tu tym bude pre vas viac miesta, nie nazorov.

.

Viete, podľa čoho spoznáte progresívneho primitíva? Má názor, že všetci k EÚ len natŕčame paprče

16.06.2024

Takto zjednodušene ich vymyli progresívni novinári, že EÚ nás má na to, aby nás veľkoryso kŕmila pre ich „hodnotovú politiku“. Vždy keď je reč o diskusiách odborníkov, ktoré u nás neexistujú, čo sa týka ekonóma, myslím najviac na Ilonu Švihlíkovú. V českej televízii si ešte také diskusie môžete vypočuť. Uvádzam celkom dole v porovnaní s iným [...]

Čaputová sa „ohádzala“ volebným podvodom a nás kritizujú, že sa nám volebný podvod nepáčil!

14.06.2024

Zakaždým, keď si niekto normálny prečíta SME alebo Denník N, tie klamstvá mu môžu dvihnúť tlak. Preto ich toľkí ľudia ani nečítajú! Dalo by sa písať ku všetkým klamstvám doradu a to by ste mohli celé dni. Zareagujem tak na každé dvadsiate klamstvo. Dnes ich šéfredaktorka SME v poslušnej óde na Čaputovú napísala, že „Ohádzali ju blatom a potom na ňu [...]

Čitateľ SME: „Niekedy mam pocit, ze aj Marx by bol pre nich pravica a vlavo od nich su snad iba pol Pot a Mao Ce-tung. . . „

10.06.2024

Nie vždy sú čitatelia SME a N vymytí do správnej podoby, niekedy sa vymývajú ťažšie (majú viac rozumu než progresívni novinári). Pozrela som aj na český iDnes a aj tam ide vymývanie ťažšie. Aj pre morálne uvedomelých bola Nerudová Danuše – Blbuše. Nasledujú komentáre ťažšie vymývateľných: Čitatelia SME dnes ku článku: Krajná pravica [...]

Nitra, Kynek, záplavy

V Nitre opäť vytopilo Kynek aj mestské kúpalisko

16.06.2024 19:55

Prívalový dážď, ktorý v noci zo soboty na nedeľu zasiahol Nitru, spôsobil po nedávnych záplavách ďalšie problémy.

Donald Trump

Trump označil Zelenského za najlepšieho predajcu všetkých čias: Len čo odišiel so 60 miliardami, už si pýta ďalšie, treba to zastaviť

16.06.2024 17:25

Americký exprezident Donald Trump sa v noci na nedeľu sťažoval, že žiadosti Ukrajiny o podporu od Spojených štátov "nemajú konca".

Kaaba, Veľká mešita, hadž

Púť do Mekky má už najmenej 19 obetí. Teploty stúpajú nad štyridsiatku

16.06.2024 17:09

V Mekke panujú v posledných dňoch vysoké teploty, ktoré sa dostali aj nad 45 stupňov.

kalinák

Šéf NR SR stále chýba. Čaká sa na Fica? Kaliňák: Nejde o dohodu medzi SNS a Hlasom, Pellegrini odišiel, situácia sa zmenila

16.06.2024 17:00

Kaliňák zatiaľ nepočul o žiadnych personálnych zmenách v koalícii. Pellegriniho už do koaličnej zostavy nepočíta.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,522
Celková čítanosť: 5598732x
Priemerná čítanosť článkov: 3679x

Autor blogu

Kategórie