Založ si blog

Metóda likvidácie politických oponentov

(ktoru siria najma umelci, aby to malo punc slobody)

Intelektualna elita to robi tak, ze ak by ktokolvek nesuhlasil s ich nimi hlasanou ideologickou propagandou, tak ho oznacia za fasistu alebo komunistu, cize za extrem, ktory by mal byt stihany ako nenavistny!

Pritom vsetci vieme, ze nikto nie je povinny, mat ani vase vierovyznanie (ci ste ateista alebo inak veriaci), ani vase nazory na politiku alebo rozne ideologie! 

Napriek tomu, intelektualna elita povazuje a vyhlasuje vsetkych, co s nimi nezdielaju rovnake politicke nazory a zhodne presvedcenie a nadsenie pre ich ideologiu, za fasitov a komunistov a nenavistnych nepriatelov! A toto je uz zjavny extremizmus! (ktory rozostvava v tomto state ludi!)

Ze je to tak, mame aj dalsi priklad a dokaz. Lubos Lorenz, ako jeden z predstavitelov tejto intelektualnej elity, uverejnil na svojom FB tento oznam na sytocervenom pozadi:

Duo Chmelar & Blaha si koplo do Lubosa Lorenz & prezidenta Kisku pod komunistickym znakom a zastavou CCCR.

Gratulujem sudruhovia a medaila.

Vraj dohromady tvoria komunisticke duo.

V tomto pripade si dovolil propagandisticku intelektualnu elitu skritizovat Chmelar a Blaha, co je v normalnom demokratickom state uplne legitimne, ze politolog alebo poslanec SRNR alebo aj iny clovek moze aj skritizovat intelektualnu elitu a pre ake dovody chce. Intelektualna elita na Slovensku nie je nejake politbyro, ktore by bolo pre totalitu nekritizovatelne. Kazdy umelec vie, ze moze byt aj skritizovany. Vie to aj kazdy novinar az po blogerov. Kazdy z nas sa musi vediet s kritikou vyrovnat a odpovedat na nu argumentami.

Preco to tato intelektualna elita nedokaze, to ja neviem. Ale aj v obycajnych kodexoch pre aj obycajnych diskuterov plati, ze za kritiku sa mate spravat v ramci kodexu.

Vyhlasovat preto kritizujucich za komunistov a fasistov a nenavistnych nepriatelov, ktorych je potrebne umlcat, je prave extrem tejto skupiny ludi.

Je vari Chmelar preto komunista alebo fasista, ako uz medzi to davaju aj rovna sa?

Je kazdy, kto si ich dovoli v comkolvek kritizovat, fasista = komunista a nenavistny nepriatel tohto statu?

Preco sa stotoznuju s tymto statom? Vsak prave to pripomina fasisticke a komunisticke praktiky, ked sa akykolvek clovek stotoznuje so statom tak, ze kto skritizoval – urazil jeho, skritizoval tym a urazil aj samotny stat niecim nenavistnym? Pripomina mi to cirkevnikov, ked vyhlasovali, ze kto urazil ich, urazil tym samotneho Boha alebo cirkev boziu! Ved sa uz spravaju ako monarchovia tejto krajiny, v arogantnom presvedceni, ze ked budu zastancami vnucovanej propagandy, su uz neskritizovatelni a nikto ich nemoze urazit, ako samotny stat a kralov tejto krajiny?

Toto predsa vyuzivali fasisti, nacisti a komunisti v totalitach! Kto by sa ich opovazil skritizovat – bol nenavistny nepriatel celeho statu!

Co maju Chmelar a Blaha spolocne?

Nie je to ziadne duo, lebo celkom nic ich nespaja, okrem toho, ze su to dvaja ludia, co si dovolili skritizovat intelektualnu elitu. A preto si Lubos Lorenz, ako zastanca slobody praje, aby od dnes boli nebezpecne a nenavistne duo, komunisti = fasisti, co nemaju co na Slovensku robit!

Ze sa podobne intelektualne elity celkom otvorene snazia zlikvidovat vsetkych, co by mali na ich propagandu iny nazor, alebo ich nebodaj kritizovali, o tom svedcia taketo snahy tychto intelektualnych elit:

Novela trestného zákona v ČR ešte nie je prijatá, ale pretože ide o harmonizáciu s právnym poriadkom EÚ, nebudeme sa jej môcť vyhnúť. To je dôvod, prečo sa mimovládne organizácie  cítia byť na koni, a celá táto udavačská kampaň je len predprípravou na situáciu, keď zákon platiť začne.“

CERTIFIKAT

Z výsledkov vyplynulo, že súčasťou Západu si želá byť najmenej opýtaných na Slovensku: 21 percent.

EU a NATO preto zafinancujú komunikačnú stratégiu, ktorú nám sprostredkujú mimovládne organizácie, ktoré budú nespokojnosť na internete potláčať. Jeden takto zameraný seminár absolvoval aj Ing. Pavel Cimbál. Ako to tam vyzeralo a čo si títo mimovládny šmejdi na vás chystajú si môžete prečítať priamo z prvej ruky.

Z diskusného  servera Nyx. Som sa od používateľa (Zuzana Ouhrabková, neziskovka PostBellum) dozvedel, že zháňa brigádnikov na  výpomoc. Výpomoc neziskovej organizácií InIustitia, s  hromadným  písaním trestných oznámení, pretože ich nestíhajú na spoluobčanov písať. Píšu ich na občanov preto, aby čelili trestnému stíhaniu, mali problém a v budúcnosti si dali pozor na  jazyk.

Niektorí skauti sa dokonca hlásia priamo k extrémnej ľavici.

To je dôvod, prečo sa mimovládne organizácie  cítia byť na koni, a celá táto udavačská kampaň je len predprípravou na situáciu, keď zákon platiť začne. Na internete potom bude trestná kritika kohokoľvek. Každé nahlásenie bude potenciálnym prejavom nenávisti.  Ale islam a jeho vymedzenie asi dostane pardón. Tam je to natvrdo od boha,  takže sa to nazve súčasťou kultúrnych tradícií a to už musí každý akceptovať.

Odchádzam. A hoci sme boli výslovne požiadaní, aby sme si všetko, čo  zaznie na seminári, nechali pre seba, napísal som túto reportáž. Prečo? Pretože mám blbý pocit, že bude horšie.

http://www.hlavnespravy.sk/nenavistna-rec-alebo-ako-umlcat-hlas-internetu-pozrite-co-si-na-vas-nachystali-mimovladky/1125016

Rovnake zastrasovanie sa deje aj voci Sulikovi, kedze s ich ideologickou propagandou nesuhlasi a tiez si ju dovoluje kritizovat. Vcera Sulik napisal:

„S EÚ NA VEČNÉ ČASY A NIKDY INAK 
Zsolt Simon sa v rozhovore pre DennikN prepracoval k tomuto záveru: „Myslel som si, že Richard Sulík dozreje na to, aby mohol byť lídrom. Mnohokrát si však protirečí. Raz chce byť v Európskej únii, potom nechce byť v jadre.“
Preboha, v čom je toto protirečenie? Chcem byť v EÚ, no nechcem byť v akomsi jadre, pokiaľ neviem, čo to je, čo nás to bude stáť a čo z toho budeme mať. Dáni a Švédi si tiež protirečia, keď chcú byť v EÚ, ale nechcú byť v eurozóne? Väčšiu hlúposť som dávno nečítal a Simon sa len zaradil medzi „zorientovaných“ slepcov, ktorí nekriticky verklíkujú „S Európskou úniou na večné časy a nikdy inak“.“

Pred polhodinou Lubos Blaha napisal:

„Dnes nejaký Kalmusov priateľ podal na mňa trestné oznámenie…

Jednych prenasleduju za fasizmus, druhych zas za komunizmus, potom, ze fasizmus = komunizmus a komunizmus = fasizmus, takze je to celkom jedno s cim zacnu, lebo to znamena aj druhe… (vsetko, okrem ich propagandy) a ako vieme, komunistami a fasistami sme vsetci, co ich propagandu nevyznavame.

Toto je extrem ako bic!

Dokedy, alebo odkedy chcete za to ludi aj zatvarat, ze si dovolia nevyznavat vas extremizmus?

Objavili ste teplu vodu, ako vznika totalita a ako jej pomaha totalitna ideologia? Alebo co dokaze udavac na spravnej totalitnej strane?

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5554432x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie