Založ si blog

Kto nás zradil na prvom, druhom a treťom mieste

Velmi sa mi paci alternativna stranka KVonline, pretoze sa z nej dozviem viac nez z mainstreamu. Doviedol ma k nej vlastne Juraj Polacek, ktoreho som citala najradsej uz na Medzicase. Ako nazorovo nepohodlneho ho najprv zlikvidovali ako blogera zo SME, pretoze pisal o temach, ktore boli pre SME tabu a nesuhlasil s ich propagandou. To sa ukazalo ako velmi dobre, lebo vdaka tomu zacal pisat alternativnu stranku Medzicas. A presne preto ma zacala politika zaujimat, ako cloveka, ktory sa o nu nikdy nezaujimal. No zaroven som vzdy citala SME a Dennik N, aby som ich spravy mohla s tymto porovnavat a utvarat si na to vlastny nazor, kde asi teda informuju pravdivejsie. No vzdy viac, nez ma dokazali zaujat alternativne stranky, ma viac odpudzovali tieto mainstreamove media tym, ze neumoznovali diskusiecitatelom na ziadne zakladne otazky neodpovedalilikvidovali vsetkych nazorovych oponentov a nesuhlasiacich vyradovanim blogov a likvidovanim diskuterov a navyse zatajovali dolezite spravy, na ktore alternativne media upozornuju!

Napriklad sa ludom klame, ze citatelov to ani nezaujima, co nasi poslanci a politici vsetko poschvalovali a co podpisuju a s cim vyjadruju svoj aktivny suhlas. No tato stranka upozornuje na to, ze naopak najcitanejsie su na nej prave clanky, kde to oni miesto novinarov vyhladavaju a zverejnuju – dokumenty, poschvalovane projekty, vsetko, co by nam chceli politici aj novinari zamlcat. Takze nie je pravda a je klamstvom, ze to citatelov a nasich obcanov nezaujima.

Taktiez kritizuju jednotlive denniky, co pisu a zaujimave je, ze z toho este najlepsie vysiel dennik Pravda:

http://www.kvonline.sk/komentar-pochybna-doveryhodnost-komentatorky-dennika-n-a-ine-postrehy/

Hladala som, co by som mohla zhrnut, ze je „jadro“ EU, aby citatel minul co najmenej casu, aby to pochopil, co to znamena konkretne a aby to bolo objektivne s kritikou vsetkych stran. Napriklad je tam aj plus pre poslanca Smeru a je tam aj kritika poslancov SaS.

Tu sa okrem toho dozviete, kto presne nas zradil na prvom, druhom a tretom mieste u nas doma a komu konkretne za to mozme vdacit:

KU JADRU SV od 37 min.

https://www.youtube.com/watch?v=aktOtgCWwFU

http://www.kvonline.sk/euroactiv-uz-aj-kiska-o-nom-hovori-ale-co-je-jadro-eu/

Z tejto alternativnej stranky vam vyberam ako najdolezitejsie tieto myslienky a upozornenia:

Psou povinnosťou slovenského politika je oponovať prúdu propagandy, ktorá sa k nám valí z Bruselu a naopak prejavovať suverénne postoje politikov, ktorí sú si vedomí koho vôľu plnia a kto im dal mandát. So svojou pozíciou, slovenskou pozíciou, ktorá sa opiera o mandát miliónov voličov si môžu dovoliť odmietnuť kvóty, nariadenia Európskej komisie a ignorovať stupídne rezolúcie Európskeho parlamentuEurópska Únia aspoň zatiaľ nie je spolok otrokov podriadených otrokárom v Bruseli.

Terorizmus, ktorí tak oslavujú západné médiá a politickí predstavitelia k nám zavíta len v minimálnej miere, ak dokážeme udržať a ustáť líniu samostatnej slovenskej pozície. V opačnom prípade si aj my budem „musieť“ zvyknúť.

Ďalšou otázkou je prevencia. Prijať realitu neznamená, že sa s ňou zmierime. Naopak, je nutné vytvoriť proaktívne opatrenia, ktoré zabránia nebezpečenstvu.“  – To znamena, nie ho este ospravedlnovat a branit, ako to tu robia citatelia dennodenne!

„V júni EÚ kopla do vrtule a proces prechodu na federáciu zrýchlila na maximum.

Do zajtrajšieho zasadnutia Európskej rady prešli všetky špecializované rady, ktoré po častiach a salámovou metódou pripravili konečný koncept – pôdorys pre vznik Európskej federácie. Od Rady ministrov vnútra, spravodlivosti, enviro, az po pondeľnajšiu ministrov zahraničných vecí, krok po kroku vznikal finálny materiál na Radu premiérov. Ten prináša už len zovšeobecnené závery a odkazy spätne na jednotlivé špeciálne rady ministrov a hlavne záväzky ktoré dostanú politické posvätenie.

Róbert Fico prichádza na Európsku radu bez mandátu pléna NR SR. Výkon jeho spindoktorov a absolútne európske bezvedomie opozície v NR SR mu umožňuje úplný súhlas s čímkoľvek, čo odzneje na Európskej rade.

Pamätajte si zajtrajšok, je to deň kedy fakticky vznikla Európska federácia.“

http://www.kvonline.sk/zajtra-fakticky-vznika-europska-federacia-od-zajtra-si-slovenski-politici-v-nr-sr-nezasluzia-ani-deravy-gros/

Ja citatelov na Pravde vidim ako prevazne zmanipulovanych obcanov touto koaliciou, ktori stale delia politikov na pravicu a lavicu a preto si neuvedomuju, ze ti najhorsi aj z pravice, aj z lavice v nej spolupracuju a presne na tom, co je tu denne kritizovane. Tymto to vlastne naoko kritizuju, ale denne tomu napomahaju. Taktiez si neuvedomuju, ze SME a Dennik N, ktore tak radi kritizuju, chcu to iste politicke smerovanie v zahranicnej politike, ako tato koalicia a Smer. Akekolvek ine kauzy o domacich rozkradackach, maju za ciel tuto ich spolupracu voci obcanom zakryt, aby jej nevenovali pozornost. A kedze su tu volici prevazne zmanipulovani, tak sa im to dari a nevenuju tomu pozornost a ani si to neuvedomuju a venuju plnu pozornost len tomu divadlu, ktore im spolocne robia – akoze sa tu hadaju pravica s lavicou, akoze riesime nejaku korupciu, hlavne, aby sa volici zaoberali niecim, co uz bolo a nevenovali pozornost tomu, co aktualne podpisuju teraz

Odputavanie pozornosti by mi nevadilo, lebo kazdy sa ma plne pravo cele dni zaoberat aj somarinami a vyberat si, ktore sa mu pacia, ale nepaci sa mi, ze ich za to este aktivne obranuju, akoby kricali – My s porozumenim chapeme, ze ste len teliatka a my s vami len teliatka, ktore nemozu robit nic ine, len byt spolu rozumne teliatka. A este si to vydavaju za mudry a zrely postoj!

Lebo z toho vychadza len jedno, ze podla typickeho, zreleho a mudreho postoja citatela Pravdy je byt telatom jedinou moznostou existencie.

.

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541422x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie