Založ si blog

Pokiaľ budeš sedieť v aute, ktoré policajtom uniká – možeš byť zastrelený

Vinou tej situacie, ci moze alebo nemoze policajt strielat na unikajuce auto je aj to, ze to ludia nevedia!

Keby napriklad ludia vedeli, ze ak nezastavis auto, mozu na teba strielat, tak ho skor zastavia.

No pokial sa stovky Slovakov vadia, ci vtedy moze, ma alebo nema policajt strielat, znamena to, ze to samotni dospeli vodici doteraz nevedia!!!

Viem, hovori sa, ze neznalost zakona neospravedlnuje. Ale pokial sa tolki cuduju, ze sa taketo nieco stalo, to svedci o tom, ze sa take nieco predtym nedialo a ludia to preto ani nepredpokladaju.

Pokial by bezne policajti strielali po vodicoch, co nezastavia, v tom pripade by sme mohli ocakavat, ze toto mal ten unikajuci 19-rocny vediet a tak isto aj dalsi 16 alebo 17 rocni.

Dalej sa spolujazdcom vycita, ze nemali byt spolujazdcami niekoho, kto mal uz 3x zakazane viest motorove vozidlo alebo ho mali zastavit.

Jeho spolujazdci to vobec nemuseli vediet, ak sa tym ten 19-rocny nechvalil a keby mu aj traja kricali, aby zastavil, ked neuposluchol policajtov, preco by mal ich?

Velmi lahko sa moze stat, ze vase dieta nastupi pre mylne informacie alebo oklamanie niekomu do auta a podla vas dava tym suhlas k tomu, ze moze byt aj zastrelene, ak ten vodic nezastavi?

Taktiez sa moze stat, ze vam dieta unesu a davate suhlas s tym, ze v ramci nahanania unoscu moze byt zabite, lebo tym unosca ohrozuje na zivote inych ludi?

Ta vyhlaska znie takto:

§ 61 Použitie zbrane

Policajt je oprávnený použiť zbraň iba

e) ak osoba, proti ktorej sa použila hrozba zbraňou alebo varovný výstrel do vzduchu, neuposlúchne výzvu policajta smerujúcu na zaistenie bezpečnosti inej alebo jeho vlastnej osoby,

f) ak nemožno inak zadržať dopravný prostriedok, ktorého vodič bezohľadnou jazdou vážne ohrozuje život a zdravie osôb a na opakovanú výzvu alebo znamenie dané podľa osobitných predpisov24) nezastaví

Myslim si, ze logicky z toho vyplyva bezohladna jazda a nie to, ze 3x mal zakaz, nezastavil. Keby mal v aute doslova male deti, tiez by mohli byt v ramci zastavovania zabite?

Vsak aj pri unosoch sa berie do uvahy, ze vodic jazdou ohrozuje svoje obete.

Vinnikom tychto situacii je (ze ani nevieme, ani teraz, ked sa to uz stalo, co mal spravne policajt robit), ze s tym ludia nie su ani oboznameni!

Akekolvek blbosti vam budu v reklamach opakovat do oblbnutia, ale taketo zavazne informacie ludia nevedia?

.

No vobec si nemyslim, ze ludia, ktori obhajuju policajny zasah, su neludski. Myslim si, ze vyjadruju hlavne nespokojnost s tym, ze sa proti tym, co porusuju bezpecnost, neda zakrocit a mame sklon vzdy hajit nasilnikov a porusovatelov ako chudakov, ktori raz preto a raz pre ine nemozu byt stihani a toto ich rozhorcenie je opravnene.

V podstate viac haja pre buducnost, aby sa tvrdo zakrocilo proti tym, co na cestach ohrozuju inych a aby sa to uz ludia dozvedeli, ze toto by mali vediet dopredu a byt si vedomi toho, co sa moze stat a ake to moze mat nasledky. Skor obhajuju takyto pristup – prisnejsi, nez by obhajovali len tento jeden pripad pre nejaku svoju neludskost.

Vinou je to a nie jeden clovek, ze tu neboli uz davno dane jasne pravidla, co sa moze stat vodicovi, ktory nezastavi a bude pred policajtmi unikat. 

Az ked to tu bude jasne aj dospelym a starym vodicom, az potom to bude jasne aj 17 rocnym chlapcom a dievcatam, ze riskuju zivot, ked nastupia do auta niekomu, kto im neukazal svoj vodicak a za jeho reakcie tiez nesu zodpovednost.

Nesie za to vinu spolocnost, ktora to nema ujasnene a v ktorej to nevedia ani policajti, ani vodici a diskutuje sa o tom az ked niekoho zastrelia.

Ked je to teda normalne, vysielajte to casto ako reklamu – Pokial budes sediet v aute, ktore policajtom unika – mozes byt zastreleny!

 

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518504x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie