Založ si blog

Áno, za socializmu bolo lepšie, ešte sme mali domov a boli Európania

Donedavna som si to nemyslela, teraz uz hej.

V socializme som totiz nestretla trula, co by zapalisto obhajoval marxizmus alebo nejaku sialenu mysliienku, ze Slovaci vlastne ani neexistuju, ako dnes mozte otvorit noviny a citat od celkom dobrovolnych sialencov:

.

Žiadni pôvodní Európania neexistujú

.

Predstava, že Európa je miestom rozdielnych ľudí pochádzajúcich z rôznych regiónov, že tu žijú unikátne, geneticky výnimočné skupiny obyvateľov, ktoré sa navzájom líšia, že sú tú kmene, ktoré sú výnimočné, obyvatelia, ktorí sú pôvodní a miesto na život im je zverené bohom, predkami či tradíciou, je jednoducho nezmysel.
https://komentare.sme.sk/c/20545148/europania-migracia-analyza-dna-genetika.html#axzz4iBg4DdnF

.

Za socializmu tolko vlastizradcov nebolo a co pisali novinari, to museli, to im nepreskakovalo!

.

Nikto nas nepresviedcal, ze sa mame podelit o nas stat s inymi statmi, ktore nam maju zabrat uzemie, lebo Rusi su u nas doma a kedze sme nikdy neexistovali je to jedno a vobec to nie je nas stat. Dnes je to uplne normalne, ze sme ani neexistovali, ani nemali svoje uzemie, to vsetko bola len nasa migracna iluzia, ze toto sa nam len zdalo ako nas domov. 

.

Ja len neviem, preco by sme mali dat viac na obranu uzemia, ktore vobec nie je ani nase! A preco by nasi vojaci mali branit uzemia, kde nie je ani ich domov. Vsak pomigrujeme dalej a tam zas budeme prechodne akoze doma a nikto nema k spolocnemu svetu obrannu povinnost. Pri obrane sa zrazu mate citit povinni chranit to, co nie je vase, ale patri vsetkym migrujucim. 

.

A pred kym chranit? 

Ci Rusko tu uz nie je doma? Len Afrika a Rusi uz nie? Ved aj Rusi mozu migrovat a tiez su aj tu doma! 

To je len vasa iluzia, ze Rusi by tu uz doma neboli, ved nie su doma ani v Rusku a doma su na celom svete, lebo aj im patri cely svet a dobri ludia sa pomknu a zomknu, keby sa im pacilo nase migracne miesto.

.

Za socializmu som nestretla tolko sialencov, ako su pod tymto clankom a v nom:

.

Pro-ruské vyjadrenia sú rovnako nebezpečné ako ruské divízie“

.

lebo Putin sa bude môcť naďalej spoliehať na to že naša spoločnosť nebude mať dostatočnú vôľu ho potrestať za jej agresiu v akejkoľvek podobe. Jednoznačnosť a konkrétnosť postoja k Rusku je tak rovnako dôležitá ako vysielanie vojenských síl do ohrozených oblastí.

.

https://vladimirbednar.blog.sme.sk/c/453829/zautoci-rusko-na-nato.html

.

Cize ked nesuhlasite s touto propagandou, ze akurat Rusko tu tiez nie je doma, ale cela Afrika je, tak akokeby ste velili ruskej divizii a boli ruskym delom, ktore nabija Putin v Kremli.

.

Nie, taketo sialenosti v socializme neboli a ako sa da kradnut a navyse aj zosaliet, to nam ukazala az tato doba, v ktorej uz slovenski migrujuci aj tu, ani nevedia z ktorej krajiny su, tak bodaj by ju nerozkradali, ked nie doma tu ale DNA maju v Afrike. 

.

Nespeje to nahodou aj k myslienke, ze ked sme vsade doma, tak Rusom tiez nepatri ich krajina a vsetko co tam maju, je vlastne nase a patri to tak Africanom ako aj Americanom? Iste by sa aj tam nieco naslo, co sa da zabrat, obsadit, prisvojit ako nase, ved aj tam sme len doma a staci len znova pomigrovat, len uz nie s delom, ale s krasnou myslienkou pri prekroceni ich hranic ako odveta za nase clanky.

.

.

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: EÚ sa zhodla, že Ukrajine treba dodať viac systémov protivzdušnej obrany

18.04.2024 06:00

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Fiala

VIDEO: Fiala si myslí, že slovenské peniaze na muníciu pre Ukrajinu Česko asi nevyužije

18.04.2024 06:00

Slovenská vláda sa nepripojila k iniciatíve Prahy, keď sa kabinet Petra Fialu usiluje nakúpiť delostrelecké granáty pre Ukrajinu.

Fico, Danko, Pellegrini

Boj o post šéfa NR SR. Bude Ficova stratégia účinná? Smer vyhrá tak či tak, SNS tlačí a Hlas čaká test

18.04.2024 06:00

Od pôvodných personálnych požiadaviek nakoniec SNS upustila, no staré rany otvorila oficiálne neobsadená stolička predsedu parlamentu, ktorú Danko požaduje od vzniku koalície. A chce ju znova.

obria lavička, Muráň

Park s megasochami je v Muráni absolútnou novinkou. Nechýbajú v ňom ani živé zvieratá

18.04.2024 06:00

Tony vážiace nadrozmerné sochy obrov, velikánska lavička s parádnym výhľadom či živé lamy pripomínajúce plyšové hračky. Tieto atrakcie sa nachádzajú v areáli pri obci Muráň.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,490
Celková čítanosť: 5538485x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie