Založ si blog

Divadlo Mazurek

Davam vam do pozornosti obycajny komentar, obycajneho diskutera zo SME, co napisal pod clankom o stihani poslanca Mazureka, pretoze si myslim, ze toto divadlo pre obcanov SR vystihol:

.

„Výroky o islame

Je možné, že Mazurek bude obvinený za úplne iné vyjadrenia, či činy. Uvidíme…
.
Ale všimol si si, že vo všetkých „mienkotvorných médiách“ sa prezentuje práve tento výrok o Islame?
Že pokutovaný v NRSR bol práve za tento výrok?!
.
Nemyslím si, že je to náhoda. Je to účelová propaganda, ktorá má presvedčiť verejnosť, že kritika inej ideológie je trestná. Že je trestné kritizovať Islam a odmietať imigráciu z moslimských krajín riadenú vedením EU. Inak povedané, vnútiť verejnosti „politickú korektnosť“ a presvedčiť ju, že je to zákonná norma.
.
Politická korektnosť a pozitívna diskriminácia sú základné nástroje tzv. ľavicových liberálov (neomarxisti, progresivisti…). Cieľom je ľudí zastrašiť a vnútiť im samocenzúru, aby neboli schopní slobodne vyjadriť svoje názory a brániť svoj spôsob života. A tak sa dala ľahšie presadiť nová totalitná ideológia.
.
Mazurek možno nebude za nič odsúdený, ak áno, tak pravdepodobne za niečo úplne iné. Pochybnosti však v ľuďoch zostanú a vytvorí sa atmosféra strachu. A to tu ide.Tzv. boj „proti extrémizmu“ je len iné pomenovanie pre cenzúru a prenikanie „politickej korektnosti“ do právneho systému.
Je to ideologická vojna.“

.

Mazurek na to len posluzil. Keby sme boli o par storoci skor, tak napriklad Marii Stuartovne pisali ini panovnici – To nemozes dat zopar ludi obesit, povedzme patnast a predhodit ich davu na vystrahu? Takto sa to robi. Kotlebu by bolo trufale, ale nejaky poslancek je na to maximalne vhodny a vzdy je za co.

Dav sa zlakne a ludia si povedia – Takze ja uz nemozem kritizovat islam, ked aj poslanca takto popravili. Mna sa to netyka. Ja nie som extremista, zasluzil si to. Ale strach v nich zostane.

Je dobry, aby sme neboli extremisti. Aby sme inym ludom svojim extremizmom nekazili ich opravnene poziadavky a pravo na slobodu slova. A hlavne nedali pricinu na ich farebne revolucie, lebo ako si zozenu hercov na popravu, tak isto aj hercov na priciny zakrocit. Hodit flasu nie je take tazke, zvlast v dave, ked su ludia sprosti a rozvasneni.

Je potrebne ich len rozvasnit. Na to je teda strach dobry.

.

Ale ked stichnu, nie je dobry. A nie je dobry, ked odchadzaju z takych „poprav“ a hovoria si – Mna sa to netyka. Lebo najprv to zacne hercami, par extremistami a potom na rad pridete aj vy a za minimum. 

.

.

Majk Spirit sa podľa Denníka N odmieta poctivo venovať faktom!

26.07.2024

Dnes na Denníku N vyšiel článok, v ktorom odsúdili Majka Spirita, že nerapoval pravdu, že tu spoločnosť rozoštvali a rozoštvávajú progresívni novinári. Preto píšem progresívni, lebo to nerobili všetci novinári, to k nim musíme byť spravodliví! Že to takto pochopili aj ich čitatelia, o tom svedčí, že spoločne odsudzujú Majka Spirita ako nejakého [...]

Nestojíte proti Smeru! Stojíte proti občanom, ktorých chcete chudobou vydierať, aby vás volili!

25.07.2024

„Ukrajina koná na podnet Bruselu. Na to nemusím byť Poirot.“ Nadpis je komentár kedysi slávnej diskutérky „babička Lívia“ na SME, čo tiež zo SME ušla a nesúhlasí s ich politikou. Náhodou som ju našla, ako inak, tiež na alternatíve! Zoberme si následky toho, čo dnes EÚ pod nátlakom USA robí Tiež mi to [...]

Preto dnes EÚ alebo Európska komisia prenasleduje a vydiera Maďarsko a Slovensko!

25.07.2024

Takto ma včera Denník N vystrašil: https://www.facebook.com/watch?v=1044703647277094 To ako 100 % som pre nich len sliepka. Všetky „progresívne neuvedomelé ženy“ sme pre nich len sliepky! No asi takú váhu majú naše názory ako len názory sliepok, keď sme všetky sliepky scenzúrované! Môžeme ich naháňať len ako sliepky! [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,566
Celková čítanosť: 5644491x
Priemerná čítanosť článkov: 3604x

Autor blogu

Kategórie