Založ si blog

Slovensko je druhá najskorumpovanejšia krajina s inteligentnými voličmi

Nie je to však prvýkrát čo sa Slovensko umiestnilo medzi najhoršími krajinami sveta. Prednedávnom zverejnil britský magazín Business Insider rebríček podľa ktorého je Slovensko druhá najskorumpovanejšia krajina rozvinutého sveta.

Z našich susedov V4 sa najlepšie umiestnilo Poľsko a to na 31. mieste, Česká republika 37. miesto a Maďarsko 46. miesto. My ani na 80-tom mieste, kde je Srbsko.

http://www.hlavnespravy.sk/slovensko-totalne-prepadlo-sme-jedna-z-najhorsich-krajin-pre-zivot-najlepsie-sa-zije-vo-svajciarsku-ukazal-rebricek-magazinu-u-s-news-world-report/927376

Preco je to tak?

Lebo u nas korupcia na najvyssich miestach nie je, ako povedal Kalinak a ludia sa ho zastavaju. To je nehorazne tvrdenie a len politicka spinavost od opozicie. Zlodejom je tu len Matovic a Kollar, Matovic preto, ze je neobycajny saso a Kollar preto, ze je zvrhly mafian s plnym mobilom prasacin. Sulik este len chce kradnut, alebo on nas dostal na to druhe miesto?

Vlastne kto? Nikto, to su len spinave politicke hry, lebo Matovic sa chce predvadzat a Sulik je nastastie neskodny. Preco si to o nas svet vymysla? Ved nam chce skodit len Soros, inak su vsetko vymysly, len snaha o spinavu politiku – vymyslaju si. 

Co ludi zaujima? Aky je fuj Kollar, lebo viete, aky ma byt poslanec? Ma mat jednu manzelku a nezaujimat sa o prasaciny ako pubertak.

To je nasa narocnost na politikov a tymto hasne. Inak nic, lebo nekradnu a nic sa tu nekorumpuje. 

Ludia sami pri vsetkych kauzach kricia – to je vymyslene, to je spinavo politicky vymyslene. 

Kto nas dostal na to druhe miesto?

My vsetci, lebo je vymyslene a absurdistan tu vymysla len ten saso Matovic.

Tu je skorumpovane zasadne vsetko vymyslene.

Hej, zbavme sa Kollara. Venujme celu energiu pohorsovaniu, ze este aj neodstupi ako pubertak a potom stupneme na 35.miesto.

A necakajte, ze kvoty neprejdu. V tomto nas potopi nielen vlastizradna pravica ale aj SMER, co sa s nou v tomto spoji. Uz teraz si to Fico pripravuje, aby to vedel zdovodnit – preco musel a zmeni kvoty na dobrovolny nabor. Ale zatial sa budu volici zaoberat tym, aky je Kollar pubertak. 

http://www.konzervativnyvyber.sk/v2/ako-a-preco-premier-slovenska-manipuluje/18972/

Aj SME rodina bola proti. Doradu likviduju vsetkych, co su proti.

Nikto sa vas nespyta – „Vysu**** sa?“ – ale akoby sa stalo. Tymto vas vsetkych a to bude prasacina v politickom rozmere!

Najradšej počúvam tlačovky s Róbertom Kaliňákom, lebo ten jediný ich najtrefnejšie na tlačovkách kritizuje, čo tu beztrestne páchali na občanoch

17.06.2024

Zmierenie? Nikdy! Čudovala som sa, že mladší Šimečka navrhol zmierenie, ale nebolo to tak čudné, veď násilníci bežne navrhujú zmierenie. A tiež vždy zostávajú len pri rečiach ak obeť nezačne len poslúchať. Ako som si nerozmyslela rozvod, nerozmyslím si rozvod s progresívcami a ich novinármi. To znamená koniec, ale môžete vedľa seba žiť. Rozhodne [...]

Viete, podľa čoho spoznáte progresívneho primitíva? Má názor, že všetci k EÚ len natŕčame paprče

16.06.2024

Takto zjednodušene ich vymyli progresívni novinári, že EÚ nás má na to, aby nás veľkoryso kŕmila pre ich „hodnotovú politiku“. Vždy keď je reč o diskusiách odborníkov, ktoré u nás neexistujú, čo sa týka ekonóma, myslím najviac na Ilonu Švihlíkovú. V českej televízii si ešte také diskusie môžete vypočuť. Uvádzam celkom dole v porovnaní s iným [...]

Čaputová sa „ohádzala“ volebným podvodom a nás kritizujú, že sa nám volebný podvod nepáčil!

14.06.2024

Zakaždým, keď si niekto normálny prečíta SME alebo Denník N, tie klamstvá mu môžu dvihnúť tlak. Preto ich toľkí ľudia ani nečítajú! Dalo by sa písať ku všetkým klamstvám doradu a to by ste mohli celé dni. Zareagujem tak na každé dvadsiate klamstvo. Dnes ich šéfredaktorka SME v poslušnej óde na Čaputovú napísala, že „Ohádzali ju blatom a potom na ňu [...]

Wes Moore

Guvernér Marylandu udelil hromadnú milosť 175-tisíc ľuďom. Najviac v histórii USA

17.06.2024 21:14

Podľa vlastných slov má v úmysle napraviť "desaťročia škôd".

Si Ťin-pching / Vladimir Putin /

Šéf NATO hovorí o sankciách pre Čínu, pokiaľ bude naďalej podporovať Rusko

17.06.2024 21:00

Peknig tvrdí, že ani jednej krajine v rámci konfliktu neposiela smrtiace zbrane na rozdiel od krajín Západu.

Peru, drogy, kokaín

Rekordný nemecký nález kokaínu: na trhu by mal hodnotu 2,6 miliardy eur

17.06.2024 19:38

Nemeckí vyšetrovatelia dostali tip na kontraband od kolumbijských úradov.

fregata,  Admirál Gorškov

Ruské vojnové lode opustili Havanu

17.06.2024 19:21

Žiadne z týchto plavidiel nemalo na palube jadrové zbrane, čo potvrdili aj Spojené štáty.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,523
Celková čítanosť: 5599605x
Priemerná čítanosť článkov: 3677x

Autor blogu

Kategórie