Založ si blog

Ako vždy ľudí zneškodnia pre extrémizmus

Ked sa akykolvek dav buri, tak sa neda zneskodnit, pokym sa nedopusta extremizmu. Dosiahol by vsetky poziadavky, pretoze niet takej moci, ktora by ocividne mohla zakrocit proti masam ludi bez priciny.

Keby tisice ludi protestovali proti povinnym kvotam, nemohli by to politici ignorovat. Nemohli by ignorovat akykolvek protest obcanov, ktory by prebehol pokojne a bez vyzyvania k nasiliu.

.

Ked ho akakolvek moc chce zneskodnit, tak sa velmi potesi a priam striehne na to, kedy a ako to ti protestujuci porusia. Takze extremisti su pre nu len vitani, aby o nich mohli pisat, na nich poukazovat, ze taketo protesty su len hlupe a nasilne.

Na to staci aj par extremistov, co budu hadzat kamene, na niekoho zautocia, nieco znicia, budu vykrikovat koho chcu obesit a uz mate po proteste, pretoze je tymto vyhlaseny cely komplet za len hlupy a nasilny a obcanov tymto mozu ako len primitivnych nielen ignorovat, ale aj zakrocit proti nim a zakazat im taketo NASILNE protesty.

Tymto vzdy extremisti ZNICIA masam ludi moznost normalne protestovat. Potom sa k nim dalsi uz preto nepridavaju a taketo protesty ako celkom zbytocne zanikaju alebo dosiahnu pre vsetkych to, ze su ako nasilne zakazane. Navyse posiluju cenzuru voci takymto silam, ktore su uz oznacene len ako nasilnicke, lebo par extremistov sa im o to postaralo.

.

Takze, ked chcete masam ludi ZNICIT akekolvek protesty, tolerujte extremistov, oni sa vam o zastavenie akychkolvek protestov postaraju.

A danej moci, proti ktorej chceli protestovat, urobia tym preto len velku radost – lebo im daju zamienku na ZASTAVENIE VSETKYCH.

.

Preto vzdy media striehnu na extremistov, aby to mohli medializovat, poukazat na to a potesia sa kazdej takej prilezitosti. Potom sa to rozmaze, konecne je zamienka, preco to nema opravnenie, preco sa moze proti tomu zakrocit a mate po protestoch. Viac ludi sa k nim uz neprida a nedosiahnu nic. Vyradili tymto vsetkych a vsetci budu musiet posluchat.

.

Chcete znicit cokolvek, akekolvek usilie? Najdite extremistov, poukazte na nich a podari sa vam to – toto je postup na znicenie akehokolvek odporu.

Takych uz ludia nepodporia, nepojdu kvoli nim do ulic, nebudu ich volit, zaniknu. Skor, ci neskor na toto celkom zajdu a nedosiahnu nic.

.

Zoznam vyslovene hlupych protestov proti prijimaniu migrantov, ktore akekolvek protesty pomozu zastavit:

.

1. Ist vykrikovat, koho maju obesit – preto sa uz viackrat nekonali. Takze dakujem im za hlupost.

.

2. Ist vykrikovat alebo vypisovat, ze vsetci migranti su len nejaky dobytok a podobne – postarali sa, aby akekolvek protesty boli vyhlasovane len za primitivne. Takze dakujem im za hlupost, ze nam takto vsetkym podrazaju nohy, aby vsetkych protestujucich vyhlasovali za len primitivov a tymto nas mohli zastavit. 

.

3. Ist hadzat kamene, nieco demolovat, nieco podpalovat – postarali sa a postaraju sa o to, aby akekolvek protesty boli pre toto zastavene. Takze dakujem im za hlupost, ze podrazaju nohy vsetkym protestujucim.

.

Na posledny bod sa v nasej krajine este len caka, ze sa najdu taki hlupaci, pre ktorych vsetkych budu moct zastavit. 

Nie nahodou sa pri vsetkych protestoch vola po tom, aby sa ludia zdrzali nasilia. Organizatori velmi dobre vedia, ze na toto akekolvek protesty zajdu a vzdy zasli.

Ale pokial sa ludia len rozvasnuju a takych hlupakov nevedia zastavit, na protestoch je uz NESKORO.

Potom sa im vsetci podakujete, ze vam len podrazili nohy a dali im zamienku – co rozmazavat, co medializovat a dali im do ruk vsetky zbrane AKO VSETKYCH PROTESTUJUCICH ZASTAVIT a CO NA NICH HODIT!

.

Takze podporujte extremistov a skoncili ste. Vase poziadavky tymto budu zmazane ako uz tolkokrat v tolkych krajinach.

.

Za extremistov nepovazujem volicov LSNS, ale to, co je v tych troch bodoch!

.

 

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?

Atény / Sahara / Prach / Akropola /

Atény sa opäť zafarbili do oranžova, prach zo Sahary pohltil aj Akropolu

24.04.2024 13:43

Meteorológ Kostas Laguvardos výhľad z jednej meteorologickej stanice prirovnal k pohľadu na Mars.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5545934x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie