Založ si blog

Vulgárnosťami proti primitivizmu dláždite cestu násiliu vo vzťahoch

Článok bude o príčinách násilia aj medzi elitou a vzdelanými ľuďmi. Toto násilie je ťažšie rozpoznateľné a napriek tomu existuje v rovnakom výskyte, len sofistikovanejšie. Čím je človek vzdelanejší alebo inteligentnejší, tým viac si ho vie ospravedlniť alebo viac sám seba oklamať, že násilie už násilím nie je.

Uvediem vám jeden príklad, ako sa u našej budúcej liberálnej elity rozvíja dokonca s pomocou „liberálnej agendy“.

 

Ako liberálovi z presvedčenia mi absolútne nevadí prezliekanie chlapcov za ženy alebo naopak. Dokonca to nevadí nikomu, keď je to pravidelne súčasťou stužkových alebo bolo oddávna súčasťou rôznych zábavných programov.

Zaspomínam si aj ja. Môj syn a jeho najlepší kamarát boli na maškarnom plese na ZŠ (a to na slovenskej dedine) prezlečení za manželský pár. Dodnes máme odloženú peknú fotku, kde môj syn má primaľované fúzy a jeho kamarát má parochňu a svadobné šaty. Keby sa ľudia nebáli extrémov liberalizmu (čo aj opodstatnene), ani dnes by sa nebáli aj maškarných plesov. Ale je pravda, že nebolo to hlavným bodom programu, ako sa už toho ľudia boja.

Nezdieľam tento strach, v Európe, kde si strach zaslúži podľa mňa niečo iné. Ľudia sa neboja muničných skladov a jadrových zbraní, ale LGBTI, čím myslím väčšinovú ľahostajnú spoločnosť.

 

Čo mňa na tejto kauze zarazilo, je neskutočne vulgárny slovník a prejav tých, čo kritizujú nejakú „lúzu“. Je toto vôbec možné, že títo ľudia sa považujú za povolaných kritizovať primitívov?

Ukážka, aby ste posúdili, kto má primitívnejší a vulgárnejší prejav:

 

„Zomri – status na facebooku

 

Na dotyčnom gymnáziu si študentská rada povedala, že podporí svojich LGBTI spolužiakov a zorganizujú akciu, kde sa zo srandy prezlečú chalani za baby a opačne.
ALE – prakoko..   začali šalieť a písať na dezinfo stránky, že ako je to možné, že takéto zvrátenosti dejú na školách a podobne.
Napriek tomu, že ide o jedno z najlepších gymnázií na Slovensku, sa vedenie neskutočne posra..   a celú akciu zrušilo.
Čo k tomu dodať. Na jednej strane trochu chápem, že je nepríjemné, ak vašu školu ogrciava nejaká lúza na internete a chcete sa toho čo najskôr zbaviť.

 

To, že ste týmto sprostým rozhodnutím ponížili a potupili všetkých inak orientovaných -vašich vlastných- študentov radšej ani nerozoberajme.

 

Takže, náš inbox bude vo štvrtok otvorený a potešíme sa všetkým odvážnym genderswap fotkám.
PS: my na Zomri máme baby radšej vo svojej babskej forme, ale tak spravíme pre vás výnimku.

Credits prakoko..  : 
http://www.skrytapravda.cz/…/2432-pedofilni-ucitele-na-slov…http://pravdive.eu/…/bratislavske-gymnazium-vyzvalo-zaky-ab…
https://cz.sputniknews.com/…/201904239713742-lgbt-se-dosta…/http://www.skrytapravda.cz/…/2432-pedofilni-ucitele-na-slov…
https://slobodnyvysielac.sk/…/bratislavske-gymnazium-vyzval…
https://www.hlavnespravy.sk/bratislavske-gymnazium-…/1735081
Stanovisko školy:https://www.facebook.com/GymJuraHronca/posts/2120332211389474

 

„Moje milované gymnázium to teda trochu dojeba..  „

 

„Bohaaaaa už ani ti nackovia nejsu to co bývali. 20. r dozadu, za mojich nešťastných neonacistickych čias (bohužiaľ, stalo sa) , sme sa na imatrikulackach a stužkovej prezliekali za ženy a nik s tým nemal problém, ani ja, ani zbytok nackovskej scény z našej školy. Toto je trápna hystéria a nie osveta. Toto by nemal žiaden riaditeľ podporiť ustupovanim. Tie decká oberu iba o obyčajnú zábavu. Gratulujem“

 

„Poriadne nasra..   prakoko…   a prije….   prakoko…   stranky. Za mna 10 bodov a plna podpora.“

 

 

Toľko z prejavov už nie primitívov, teda elity, ktorá primitivizmus odsudzuje.

Je pravda, že existuje primitivizmus slušne vyjadrený a aj múdry človek môže používať až vulgarizmy ako výraz rozhorčenia alebo ilustrácie. Ale toto nevyzerá ani na jedno z toho, tak sa im to udomácnilo ako bežný slovník. 

Za nebezpečnejšie považujem bežné používanie vulgarizmov, než keby všetci behali v sukniach a to práve pre ten nebezpečný zvyk. Čo myslíte, že si potom vzájomne povedia takí partneri, pre ktorých je toto bežné, keď sa pohádajú? Myslíte si, že potom už používajú iné výrazy? A v stave hnevu a rozhorčenia z hádok?

Potom si môžte byť istí, že ženy takto nazvú svojich partnerov a manželov a pre ich partnerov budú v rozhorčení ….   Len sukne im na pochopenie partnerov a iných ľudí nepomôžu!

Naozaj liberáli vychovávajú mládež k nenásiliu? Alebo slovné tam už nepatrí?

Alebo od vulgarizmov už nie je blízko aj k násiliu, keď sa takto znecitlivuje slovník? Nehovoriac, že aj ku nacizmu!

Tak sa spýtajte feministiek, keď už ste takí módni liberáli, či aj toto nie je osvetou a súčasťou osvety k nenásiliu v rámci toho liberalizmu, ktorým sa oháňate!

 

Alebo si myslíte, že nazvať niekoho len capom je horšie? A že to už má k násiliu bližšie a medzi elitou už násilie nie je?

Takže áno, radšej behajte v sukniach. Aj na ukážku v ZOMRI a ešte stále môžte byť inteligentnejší, než keď pracujete na niečom, podľa vás podružnom, ako znecitlivieť ľudí voči slovnému primitivizmu a vulgárnostiam vo vzťahoch, v boji proti primitivizmu.

 

Alebo takto vás už lepšie pochopia, že naozaj bojujete proti primitivizmu?

Čo bolo cieľom? Aby ľudia pochopili, prečo je to primitivizmus?

Takto to už vážne pochopia?

 

Na dnešných vraj liberáloch je zaujímavé to, že celkom rezignovali na osvetu (ktorá by mala byť účinná a proti násiliu vo všetkých formách) a akékoľvek ich akcie sa stávajú len zúfalým pohŕdaním. Teda len nevraživosťou, hoci pôvodne chceli práve voči nevraživosti „k inakosti“ bojovať.

Ak vás za to ešte aj platia-podporujú, odvádzate teda mizernú osvetu, pretože vyvoláva opak a vyvoláva ešte väčšiu nevraživosť voči tým, ktorých ste akože chceli brániť. 

 

Naozaj? Naozaj vám šlo o to, alebo robiť to isté a tiež niekym pohŕdať, kto zas v tejto hre bude menejcenný? Lebo vyzerá to na rovnakú záľubu ponižovania a vysmievania iných. 

Dôvod sa vždy nájde, však? Len niekto k tomu potrebuje kostol a niekto inú ideológiu, pod ktorou sa to dá nerušene prevádzkovať, že som v podstate rovnaký, len o level vyššie, ale stále rovnaký!

Vaši oligarchovia vás budú právom kritizovať, ak si vás teda nezamestnali na vyvolávanie len odporu k liberalizmu alebo im vôbec na liberalizme a tých myšlienkach vôbec niekedy naozaj záležalo a nebola to len vhodná nálepka na lepšiu a výnosnejšiu propagandu.

 

Keby toto robili skutoční liberáli, tak sa nedopustia polarizovania spoločnosti a vytvárania len extrémov. A keby to robili skutoční liberáli, tak ich zaujíma liberálna osveta o násilí, ktorému predchádza slovné. Ako píšem už dávno, niekto sa nám tu len vydáva za liberálov alebo sympatizantov s liberálmi, keďže teraz je to protežované IN. Asi tak, ako v určitej dobe všetci nosili rifle alebo rovnaké účesy a potom sme to kritizovali, že len vzniklo nové stádo oviec a nič to s originálnosťou a sebavyjadrením nemá.

Dnes rovnako, nové ovce majú liberalizmus a pritom ich ani nezaujíma, ani násilie, len si rovnako tak pohrdlivo a výsmešne kopnúť.

Nuž, niekto do homosexuála a niekto do inej skupiny, hlavne aby bola výhovorka, že dôvod bol.

A ako hovorím, popri tom sa rozvíja násilie aj u „liberálnej elity“ a v ich partnerských vzťahoch alebo k iným ľuďom. Následky to bude mať rovnaké naprieč celou spoločnosťou. Domáce násilie potom riešia aj oni. Nevyhne sa ani elite a to liberáli vedia. Takže tu máte jeden mechanizmus, že prečo. Aj o stupne vyššie, stále je to násilie, aj keď sofistikovanejšie a tým aj zradnejšie a menej rozpoznateľné pre ich okolie.

Dôležitejšie, než rozpoznávať násilie u opozičných skupín, čo rozpoznáte hneď, je rozpoznávanie násilia v našom, nám naklonenom okolí, lebo je zamerané na iných a nie na nás. Ale keď už vás sklamú ľudia, ktorým ste verili, je to nielen na svetovú tragédiu, ale aj osobnú alebo partnerskú.

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 10:15

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550530x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie