Založ si blog

Ako sa klamalo o vraždiacom Indovi

Tiež som si myslela, že pri vražde, ktorá sa stala v októbri minulého roku v Bratislave, keď Slováka bodol do krku Ind, že tú hádku a napadnutie spôsobil Ind. Až dnes som sa dozvedela, že k vražde došlo v sebaobrane Inda, teda potom, čo naňho útočili traja Slováci.

 

Predstavme si, že by ten Filipínec mal nož, bránil sa a pritom Slováka, ktorý dnes bude súdený za zabitie (prečo nie vraždu?), bodol do krku.

Dnes by bol mŕtvy Slovák a Filipínec by bol označený za vraha!

To presne sa tomu Indovi stalo:

 

Ako to bolo?

 

 

 

 

Nevidím vôbec žiadny rozdiel v tom, či vám syna zabijú primitívni muži kopancom do hlavy alebo bodnutím noža. Buď sa krv vyleje do hlavy alebo strieka von a výsledkom je smrť v obidvoch prípadoch.

Môžte jedného brániť, že si myslel, že kopancom do hlavy človeka nezabije alebo druhého, že si myslel, že bodnutím noža druhého nezabije, keď sa len bránil. Rozdiel je len v tom, či človek útočí alebo sa bráni. Skôr môže urobiť osudnú chybu, keď sa len bráni, lebo ako dnes vidíte, keď sa neubránite, môžu vás aj zabiť!

 

V prvom prípade Slovák útočil a doplatil na to smrťou.

V druhom prípade Slovák útočil a doplatil na to vraždou iného.

 

Keby ste boli rodičmi toho Filipínca, priali by ste si, aby váš syn mal nôž a mohol sa brániť aspoň nožom, keď už bol slabší a menší. Radšej by ste si priali, aby sa hoci aj nechtiac stal vrahom v sebaobrane, než aby ho jedným kopancom ako bezbranného niekto zabil. A bolo by vám celkom jedno, či to ten vrah predpokladal alebo pre primitívnosť nepredpokladal.

 

To si o tom myslím ja bez ohľadu na národnosť.

 

Zabitie bezbranného primitívom:

https://www.aktuality.sk/clanok/595492/cele-video-ako-juraj-hossu-usmrtil-filipinca-henryho/

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5519012x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie