Založ si blog

Žena má právo na všetky svoje orgány – to už v západnej Európe nevedia

Predstavte si, ze by existovala taka spolocnost, ktora by presadzovala, aby muzov kastrovali, lebo napriklad nie je potrebne, aby sa vsetci rozmnozovali a o ostatnych by sa rozhodlo, ze oni sex v zivote nepotrebuju. Proste by vas chytili, pohlavne organy by vam vyrezali a keby sa vam nepacilo, tak mozte sa hanbit. Viete si to muzi predstavit?

Alebo by sa rozhodlo, ze nemate pravo na svoju lavu ruku, lebo tym inych urazate, ze ju mate a vobec nepotrebujete a este by ste museli svojich rodicov milovat, za to, ze vam ju dali odrezat. U nas bolo normalne, ze mame pravo na vsetky svoje organy, na ruky, nohy, svoje pohlavne organy a nikto vam ich nechce vziat a hodit ich psom. U nas sa to spajalo s barbarskym mucenim pred smrtou. Ani za megazlodejstva neodsekavame ruky (to dokonca ani netrestame), vaznov nemucime vykastrovanim, nevypichujeme oci.

No, predstavte si, ze by bolo spravne kazdemu muzovi ako menejcennemu, vypichnut jedno oko, lebo nan nema pravo a pre zivot mu staci jedno.

Opisujem to takto, aby sme si uvedomili tu obludnost takychto bestialnych ludskych prav.

.

Ako ilustraciu toho, o com chcem pisat, si pozrite 10 minut z tohto filmu od 1hod.36min

a potom 3 minuty tohto filmu od 34 min, co este ta zena za to zazila od Somalcana:

.

V dosledku masovej migracie sa v Europe z mrzacenia pohlavnych organov stal VELKY PROBLEM. EU odhaduje, ze v EU zije so zmrzacenymi pohlavnymi organmi pol miliona dievcat a zien a kazdy rok je v Europe takto ohrozenych dalsich 180 000 malych deti. V.Britania ma najvyssi pocet pripadov odstranovania pohlavnych organov u deti v Europe. Podla vladou financovanej studie zverejnenej uz pred 10 rokmi, zmrzacili pohlavne organy najmenej 66 000 detom, ktore ziju v V.Britanii a stale toto barbarstvo hrozi dalsim 20 000.

Je to u nich sice zlocinom uz viac, nez 25 rokov, ale nikto az doteraz za to nikdy nebol stihany! Len tak teoreticky je za to vraj az 14 rokov vazenia, co teda neviem, ci by ste s tym muzi suhlasili, keby vas vykastrovali na cely zivot, ze zo sexu uz nebudete mat nic. Ale to je aj tak jedno, kolko, lebo za to stihany nikdy nikto nebol.

.

Dalsim dovodom, preco tato krajina dosiahla takyto hanebny rekord v pocte stihanych pachatelov, je TOLERANCIA k takejto kastracii z dovodov politickej korektnosti „premrstenej kulturnej citlivosti“ ako sa uvadza v clanku, z ktoreho vyberam tie informacie:

https://www.gatestoneinstitute.org/3705/uk-female-genital-mutilation

Akokolvek sa hlavne media, cize mainstream snazi bezne vyhnut akemukolvek naznaku, ze to ma nieco spolocne s islamom, citujem: „doktrinalne, historicky, geograficky a pravne je tato prax bezprostredne spojena s islamom. Vysledkom je neochota riesit mrzacenie zenskych pohlavnych organov, pretoze je to vnimane ako utok na islam. To sa ale zmeni“ To pisu oni, nie ja!

.

Tak, ja by som to nenazvala prax, keby niekto vyrezaval detom pohlavne organy. Potom by som to nespajala s islamom, lebo to by ma pri stihani vobec nezaujimalo, ked sme v Europe a odvtedy, co v tomto clanku napisali – To sa ale zmeni – nezmenilo sa doteraz nic a dalsie tri roky za to nebol nikto stihany.

Tak isto by som v suvislosti s tym nemohla vypustit z ust slova – „KULTURNA CITLIVOST“!!!

.

Ja neviem, ako vy, ale ja nepovazujem Kotlebu za tak nebezpecneho, ako tisice ludi, co sa len v Anglicku venuju vyrezavaniu pohlavnych organov detom. A pritom ma vobec nezaujima, akej narodnosti su, ci maju fuzy, burkiny alebo su to Cinania. Ani o nasich vazniciach sa to nezverejnuje a nemame sa tym zaoberat, tak sa nezaoberam. Proste tieto ludske hyeny, co to robia, maju obcianstvo V. Britanie – to je dolezite! Su to teda prevazne Anglicania a ovela nebezpecnejsi, nez Kotleba alebo cela LSNS s ich volicmi.

Tato strana nikdy nenavrhovala, aby boli deti, co sa narodia ako zeny, vyhlasovane za ludsky menejcenne, ktorym uz mozme odsekavat organy ako nacisti. Nejake len teorie, co o nich pisu slnieckari, ma nezaujimaju, kedze vieme, ze u nas je fasistom kazdy, kto s vami v diskusii nesuhlasi. My sme uz taki fajnovi fasisti, ze povedz iny nazor a si fasista. No co je to proti tomu, ze tu mame v Europe skutocnych nacistov, co uz male deti mucia, mozte si predstavit, ake je to bolestive, aj keby vam pohlavne organy chybali len ako zub. Ja to nespajam s islamom. Mna vobec nezaujima, na ake nabozenstvo by sa pri tom zlocinec vyhovaral! Ked to nesuvisi s nabozenstvom, tym lepsie, znamena to potom, ze sa NA ISLAM NEMOZU VYHOVARAT, ked nesuvisi!

Su to proste prevazne anglicki nacisti (v zmysle vyhlasovania ludskej menejcennosti inych), kedze je ich najviac prave tam, a tato vraj civilizovana krajina, proti nim nevie zakrocit. To by si teda mali zobrat priklad z nas a nasej moralky, ze u nas sa nemozes ani vycurat na dolezitu knihu niektoreho nabozenstva, lebo po teba pride komando.

My proste takych nacistov nemame, bez ohladu na to, ci si ich vypestovali alebo prichylili. Maju ich obcianstvo a su ich obcania, komando uz k nim nemaju! 

.

Ale aj tak sa cudujem, kde zmizli nase feministky, co vzdy mali predsa platene granty za to, ze pred sibackami pisu, ze to zeny ponizuje aspon raz v roku. 

Kde zmizli teraz? Velkonocne korbaciky ich zaujimaju a toto uz nie, ked este detom vyrezavaju zenske organy? A v Europe! Ved to nie na jeden den, ale na cely zivot!

Ale, co sa budem pytat! Viem ja dobre, ze za to by uz granty nedostali, este by prisli aj o tie, co dostavaju za mlcanie – politicku korektnost. A tak to musim napisat aspon ja, lebo mne za mlcanie granty nejdu a o ziadne preto nepridem.

Ake je to obludne slovo o najmoralnejsich ludoch – politicka korektnost. Kolko falosneho pokrytectva je v nom – mlcat za peniaze a robit tym presny opak toho, za co beriete peniaze. 

Uz som raz napisala, ze od toho je cestnejsie predavat vlastne telo, lebo vtedy nepredavate cudzie. V tomto zmysle prostitutky pretromfli, tie neberu peniaze za to, ze chrania zeny a deti a pri ich ohrozovani, mrzaceni a muceni budu ticho. Predstavte si aj tu obludnost, ze zoberiete peniaze za to, ze niekoho mate chranit a chranite a beriete ich za to, ze nechranite a budete mlcat. Obludnejsie, nez nebranit a nebrat za to nic. Obludnejsie, nez podplateny svedok, lebo len od svedka sa neocakava, ze bude niekoho chranit, nemusi. Moze aj hanebne mlcat, hoci pri somarinach krical. Aspon teraz vidite preco a ako to bolo naozaj, ked zaplateny maju teraz opak – politicky korektne mlcat.

Tak ako to potom bolo s ich uprimnostou za prava?

.

Uz nepovazujem V. Britaniu za civilizovanu krajinu. V civilizovanej krajine by sa toto nemohlo diat proti zakladnym ludskym pravam.

Ale mozno uz mnohi maju natolko vymytu hlavu, ze to neposudzuju podla zakladnych ludskych prav, ale podla inych a len ekonomickych parametrov.

Civilizovana krajina je taka, kde stale platia zakladne ludske prava a aj na vlastne organy!

To prave taketo krajiny uz nepatria do Europy, lebo nie podla ekonomiky, ale podla zakladnych ludskych prav! Pravda, podla toho, ake su ich moralne hodnoty, ci ich nemeraju len v peniazoch. Ale ich sa nikto nepyta, preco tak spomalili a znizili nie na menejrychlostnu Europu, ale hodili spiatocku do ludskeho bahna, niekde, kde civilizacia este len zacinala.

Nejako si neuvedomujeme, ake moralne hodnoty sa nam davaju za vzor – doslova ekonomika a zakladne ludske prava strhavane do prachu na uroven nacistov.

Chcete sa im podobat?

A nejako si neuvedomujeme, ze prave este aj Slovensko stale patri do tej civilizovanej Europy, tolko ospevovanej pre pokrok v moralke, z ktorej ine staty uz takto vypadavaju z civilizovanej urovne a patria do nej uz len svojou ekonomikou a nie civilizacnou kulturou, ktoru zahadzuju. Bohatstvom statu nie su len financne zisky, nie len vykoristovanie inych statov v Afrike a ich rozvracanie a napomahanie tomu. Bohatstvom statu je hlavne jeho kultura a zakladna ludska moralka v tej krajine, ako chrani starych, chorych, deti, zeny. Ci je to civilizovana krajina, ktora stale chrani zakladne ludske prava.

A hlavne si neuvedomujeme, ze ked nam nieco vycitaju ine krajiny, tak prave take, co ju davno stratili a zostala im uz len ta ekonomika, lebo zakladnych ludskych prav a moralky sa vzdavaju. Su za to rovnako zodpovedni, ako my tu za riesenie takychto extremizmov, co su az na smiech:

Súdni znalci na extrémizmus – dôsledok straty súdnosti vládnej moci

My tu nevieme, ani co by uz mohlo byt trestne! Aky to rozdiel proti zverstvam, co sa pachaju v krajinach Europy.

No neviem, ci nas este niekedy v moralke dobehnu. Podla mna uz nemaju sancu mat uz len take moralne problemy, ako mame my, ked my tu riesime extremne len slova!

Pravda, ak svet nevidite cez peniaze a nedate si vnutit tuto optiku, ze len cez peniaze! Preto som aj tento clanok napisala, aby ste sa na to pozreli ocami moralky, len moralky a co Europa vlastne vo svete znamenala a znamena. Predsa nie ekonomicku vyspelost, ale moralnu!

So zanikom vsetkych tychto statov, co sa jej vzdavaju, zanikne nie ekonomika, ale kultura tej civilizacie.

.

V krajinach, kde bude normalne – teda nestihane, netrestane vyrezavanie pohlavnych organov, sa budu diat aj dalsie porusovania zakladnych ludskych prav. To uz predsa nepostihne len deti a len zeny. V takych krajinach prestava mat hodnotu aj ludsky zivot. V mene takej kultury niektori su menejcenne ludske bytosti a odtial je na krok aj pre zabitie. Kam budu potom utekat? Ktory svetadiel im potom Europu nahradi s jej moralkou a kulturou?

Budme si vedomi nasej kultury a moralky, ze civilizovanou krajinou nas robi prave ta a nie ekonomika a nie kolko mame bohatstva a penazi. Aby sme hlavne tu nezradili, ked sa nas budu snazit stiahnut do rovnakeho moralneho bahna, kde sa uz zradza, kde sa tresta za slova a za zlociny uz nie.

.

.

Dufam, ze si nasi najmoralnejsi (myslim elitu a dobrovolnu komisiu moralky) nevymyslia, ze spatne bude extremizmom kritizovat ich kulturnu citlivost, pod ktoru zahrnu aj zensku obriezku, lebo oni su schopni brat si z nich priklad.

.

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5545074x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie