Založ si blog

Sci-fi o využití náboženstiev na ovládanie ľudí

Viete, nemam rada Matrix. Som snad jediny clovek, co v kine pri nom zaspal, ked dlhsie strielali. Nie je mi blizke sci-fi pre pocit odludstenosti a sterilneho chladu. Ale ked chcete napisat o vyuzivani nabozenstiev na ovladanie ludi, znie to ako sci-fi, pretoze veriaci tomu neuveria.
No keby to pozerali ako sci-fi, prebiehalo by to takto:
Na planete Zem vznikaju rozne nabozenstva ako napriklad krestanstvo a islam. Pre tych, ktori chcu ovladnut obyvatelov, je najvyhodnejsie na to vyuzit prave nabozenstva, pretoze tym ludia veria a najskor zhltnu cokolvek, co je spojene s ich vierou a podavane ako viera. Staci len vpasovat akekolvek myslienky do krestanstva a ludia sa budu ochotni aj zabijat v mene Boha, pritom presvedceni, ze tak si to zela Boh a nie ti, co si takto krestanstvo upravovali.
S krestanstvom sa to na planete Zem dlhodobo nedari, pretoze v ramci krestanstva casom posobi coraz viac osvietencov a obycajnych ludi, vcetne ateistov, ktori spolocnost dlhodobo menia na taky stupen spolocnosti, ktora chape ludsku rovnopravnost. No sily na ovladanie ludi neustavaju. Hlada sa ine nabozenstvo, ktore by tuto rolu zohralo a ktoremu by obyvatelia Zeme verili. Nehlada sa dlho, lebo najvhodnejsia volba je pouzit na to opat nabozenstvo, ktore je najviac rozsirene po svete a to islam. Udeje sa to takto – Postup na jeho zneuzitie *citujem vzdelaneho moslima v islame, priam zazracneho cloveka medzi moslimami, pretoze si to uvedomuje ako ten v Matrixe:
 

„Medzi prvymi prikazmi, ktore Muhammad prikazal behom Zjaveni, bol prisny zakaz pisatelom zapisovat akekolvek ine slova okrem Koranu.

Prvi moslimovia tento zakaz pochopili a preto sa veda ako taka o pisani Prorokovych vyrokov objavila okolo 150-200 rokov po jeho smrti. A kedze sa islam rozsiroval do stale vzdialenejsich miest a iny islam bol v Perzii, Iraku, Syrii, Egypte a v severnej Afrike, zacali sa objavovat tisice, neprehanam, ked poviem statisice vyrokov, ktore Prorok UDAJNE povedal. Ako siiti, tak suniti varovali pred FALSOVANIM VYROKOV a az takmer 3 storocia po smrti Proroka sa objavili ludia ako Buchari, Ahmad Ibn Hambal, Malik, Termidi, Abu Daud, Nisai a mezi siitmi je najznamejsi Al-Kulajni a Attusi, ktori sa snazili zalozit vedecke postupy k zamedzeniu takehoto javu. /s prekrucanim nabozenstva/

Problem je v tom, ze sam Buchari bol vydeseny z toho, ako pise vo svojej knihe, ze zo 600 000 vyrokov mohol overit povod a retaz rozpravacov len pre 7 563 vyrokov, ktore mohol vystopovat k Prorokovi. /To znamena, ze 592 437 vyrokov tohto nabozenstva bolo podla neho sfalsovanych a len jedna osemdesiatina zostala v nom pravdiva./

Jeho ucitel, Ahmad Ibn Hanbal uz pred nim vybral 30 000 vyrokov zo 750 000 vyrokov a Buchari odmietol skoro 90 % z nich. Sam Ibn Hanbal nemal cas zkomponovat svoju knihu al-Musnad, ako uvadza Abdahbi vo svojej biografii pisatelov Prorokovej tradicie, urobili to po nom ini a vela vyrokov este priadali.

Dalsia kategoria zneuzivala fakt, ze Prorokova tradicia nebola pisana a zamerne falsovali jeho vyroky bud kvoli politickej rivalite alebo nabozenskemu a filozofickemu supereniu medzi roznymi skolami a sektami. A medzi nimi boli tiez ti, ktori neboli moslimovia a boli natolko nespokojni s moslimskou dominanciou a v mnohych pripadoch so zlym zachadzanim moslimov s nimi, ze zacali falsovat vyroky, aby znicili islam zvnutra, kedze ich vyroky boli v uplnom rozpore s koranskym textom.


Takto sa to na planete Zem odohrava, presne tymto postupom sfalsovali povodne nabozenstvo islam na to, comu by ludia mali verit, ze to je skutocny islam a tento sirit po svete ako islam. Znovu sa zopakovala situacia ako s krestanstvom, ked sa v mene Boha vrazdilo, len tentoraz v inej farbe a pod inym nabozenstvom, aby sa vrazdilo v mene Alaha.

Bolo to vymyslene velmi dobre. Bol to priam genialny napad, pretoze coho sa ludia nechcu a najviac nechcu zriect? Svojej viery!

Tym je zabezpecene, ze miliony moslimov sa svojej viery budu drzat zubami nechtami a vobec nebudu vediet, ze po svete sa siri nie islam, ale nieco, co sa za islam len vydava. Tym je zabezpecene, ze samotni moslimovia budu svoju vieru hajit a bez toho, aby vedeli, ze naprosto drviva cast z nej je len podvrhnuta a agresivna, co s povodnym islamom nic spolocne nema.

A co teraz, ako by ste do takeho deja zasiahli ako reziser a zastavili to? 

Nie je mozne milionom ludi zobrat ich vieru, lebo nechapu, ze sa drzia niecoho sfalsovaneho. Oni chcu svoju vieru, potrebuju vieru a neprijmu inu, neprijmu krestanstvo a uz absolutne nie ateizmus!

Ako by ste riesili – nezobrat im vieru. Mate podmienku pri rieseni – zabezpecit im v co maju verit

Ked zakazete na akomkolvek uzemi islam, nedodrzite ju, pretoze nie je mozne vyhnat miliony ludi z nejakeho uzemia, co tam ziju cele generacie. 

Kto takto uvazuje, je naivny, ked si mysli, ze sa to da a ze sa to da bez vrazdenia a pogromov na tych ludi, co nemozu za to, co s ich vierou robili a ze ju falsovali. Moze za to vari krestan, ked jeho vieru niekto sfalsuje a bude pod krestanstvom vyhlasovat nieco ine, co je s nim aj v priamom rozpore?

To by ste nesuhlasili, ze za to moze ten krestan

Nemohli by ste suhlasit s tym, aby krestania boli z akehokolvek uzemia vyhnani, ked tam ziju uz dlhe roky, len za to, ze niekto si na to vymyslel takuto fintu, ze ich nabozenstvo sa sfalsuje a bude sa im podsuvat nieco ine. 

Miliony moslimov na svete nemozu za to, ze sa ich viera falsovala, ako za to nemohli krestania, skutocni krestania, ked sa v mene krestanstva aj vrazdilo!

Preto mnoho ludi na tejto planete a to aj krestania, aj moslimovia, co si to uvedomuju, navrhuju jedinu moznu cestu ako posobenie niecoho falosneho zastavit

Aj to sa uz udialo aj s krestanstvom. Aj v krestanstve museli ludia vysvetlovat vsetko zaostale a prekrutene, ze to nic nema so skutocnym krestanstvom. Aj teraz je cesta taka ista, len sirit osvetu o skutocnom islame, ze nema nic spolocne s mnozstvom podvrhnutych vyrokov – hlavne tych agresivnych.

No ludia neveria, ze by sa taka osveta dala rychlo sirit a nemuseli by sme na nu cakat storocia. 

No dnes je ina situacia. V Europe mame internet a v dnesnej dobe nemusime cakat na sirenie informacii cele storocia. 

Nie nahodou je prave informacna vojna najsilnejsou zbranou a prave preto, ze akakolvek osveta alebo propaganda sa siri velmi rychlo.

Keby toto bolo v zaujme tych manipulatorov, takato osveta by sa velmi rychlo rozsirila po celej Europe a dokazala zneskodnit radikalny islam, aby sa v Europe nesiril. Mnozstvo moslimov nie je radikalnych a pritom chcu mat vlastnu vieru islam. Ktory moslim chce, aby jeho viera bola zhadzovana?

Keby manipulatori mali zaujem o tuto jedinu moznu cestu to odvratit. 

Myslite si, ze maju a to je ich cielom?

Nie, naopak, urobite im velku radost, ked si budete mysliet, ze islam je len jeden a to ten falosny. Lebo tak vo vas najlepsie vzbudia boj proti islamu.

Mnohi sa tu hrdite tym, ze sa im nepodari vzbudit vo vas nenavist k Rusom. Tu chapete, ze ludia sa ovladaju vojenskymi konfliktmi.

Ale toto je uplne to iste. Mozno k Rusku sa im to nepodari, ale voci islamu ano. A chape to LSNS?

Nechape to nikto, kto hadze islam do jedneho vreca! A tu chybu robi kazdy, kto to hlasa, ci to robi Kotleba alebo Sulik.

„Šaría není součást islámské víry a to je jeden z nejrozšířenějších omylů i mezi muslimy. Islámské zákony jsou výplodem názorů juristů a hodně z nich bylo převzato z jiných tradic, ale to je téma na samostatný blog. Jinak řečeno, ortodoxní státy tím manipulují vlastní lidi a mládež a drží status quo, a proto jsem pro úplný zákaz jejich vlivu na tento kontinentTeprve pak značná část muslimu může myslet jinak.“

http://berrezouga.blog.idnes.cz/

 

Staci si ho precitat a budete vediet, ako sa to da a nie neda riesit. Ale takychto ludi do medii nepozyvaju. Ved kvoli comu by sme sa potom vzajomne chceli hlusit, keby tie konstruktivne cesty ludia videli?   

Sami viete, ze ludi, ktori maju odpoved, maju odpovede a riesenia, ktori rozumeju tomu, co sa deje, umlciavaju az likviduju. To su ludia, ktori niekde ziju a malo ludi o nich vie, co preto zazivaju, cim sa im vyhrazaju. V idealnom svete by tento moslim bol pre nas moslimsky osvietenec, ktory si to uvedomuje, je v obraze a chape, co sa deje. Medzi moslimami by bol takym osvietencom, ako boli storocia nasi osvietenci. Ked zili, mali to lahke? Rozumeli im ludia, ked bojovali s mnozstvom nepochopenia, pretoze masy boli zmanipulovane a viac verili vlastnym manipulatorom?

Pred sestnastimi dnami napisal: 

Tak vážení, už rozsudek smrti padl od wahabbistické organizace Al firdaus, kteří mi psali na FB koránské verše, které mě označují za pokrytce a za odpadlíka. Zavolal jsem jim, abych se ujistil, že to opravdu udělali a nasraně jsem jim říkal, že se nebojím a jejich kuvajtský vůdce Badr, na kterého se chystám teď podat trestní oznámení, s úsměvem přiznal, že to napsal on, a že jsem blázen. Ano, jsem blázen a tohle se zastaví teď. Wahabbisti, kteří vyhrožují odpadlictvím každému, kdo má jiný názor, nemají místo ani v Severní Africe a vůbec ne v Evropě.

Ted jsem se vratil od Policie. Byl jsem tam kolem 8:45 a podal jsem trestni oznameni. Nebudu uz nic komentovat. Budou se tim zabyvat prislusne organy. Dekuji za pochopeni. Hatem“

Pritom do ceskej televizie si pozvu radikalneho moslima – Riaditela moslimskej unie v Ceskej republike, kde sa ten uplne vazne dozaduje zavedenia sarie v Cesku:
https://www.youtube.com/watch?v=bk7yoddnBMA
dovolavanie sa sarie od 35 min.
 
Pritom: „Šaría není součást islámské víry a to je jeden z nejrozšířenějších omylů i mezi muslimy. Islámské zákony jsou výplodem názorů juristů…“
Vnucuju nam tu nie islam, ale falosny islam, ktory mame respektovat ako nabozentsvo ako vieru…  No to vsetko agresivne bolo don ucelovo vymyslene na ovladanie ludi. Hovorim, genialny napad, vydavat to za vieru, vydavat to za islam, lebo ste v pasci, ze ako „vieru“ to nemozte odmietat, lebo to by bola nesloboda vierovyznania.
Takze vsetkych, co by upozornovali na falsovanie islamu, ze 90 % je v nom podvrhnutych, je potrebne umlcat.
Potrebujete Matrix, ked v nom zijete?

„Současný kyjevský “buck-passing”, jak ukázala na příkladu korejského “buck-passing” 49/55 nedávná tchajwanská srovnávací studie, nelze tak snadno odvrátit, ani převrátit, jako mnichovský, protože o jeho průběhu rozhodují jen supervelmoci. „

16.03.2024

„Ale mini-mocnosti se z něj mohou pokusit vyvlíknout obětováním dostatečného množství spojeneckých pidi-zemí!“ Veľmi zaujímavý rozbor, na ktorý vás chcem upozorniť: Macronův plán – zopakovat 15.březen 1939! Profesionální historik Petr Fiala včera dokázal, že nerozumí ani historii! „Petr Fiala, profesionální historik, [...]

59 progresívnych politických aktivistov zo SME, 58 z Denníka N a 19 z Aktualít podpísali, že chcú mať svoju progresívnu RTVS slúžiacu jednej politickej strane, kde o jedinej progresívnej pravde nebudú s nikým iným diskutovať!

15.03.2024

A vraj je to vyjadrenie novinárov! Dohromady je ich 137 SME + Denník N + Aktuality A ešte zohnali 76 z iných, že sú to akože novinári a nie politickí aktivisti presadzujúci u nás jedinú politickú stranu Progresívne Slovensko za stratu veta a zapojenie sa do tretej svetovej! Nikto tam nie je napríklad z Pravdy alebo z bulváru. Asi bulvárni sa nechcú zapojiť do tretej [...]

Niektorí ľudia teraz popierajú mierové dohovory v Istanbule, že Ukrajina nechcela vojnu, dokonca ani Zelenskyj!

14.03.2024

„Ukrajina sa napríklad zriekla členstva v NATO.“ „Mal som dojem, že sa nič nemohlo stať, pretože o všetkom ostatnom sa rozhodovalo vo Washingtone,“ uviedol Schröder pre Berliner Zeitung.“ – Tak bola Ukrajina slobodná od USA! „Niektoré štáty NATO chceli pokračovanie konfliktu na Ukrajine, aby oslabili Rusko.“ „Len mesiac po [...]

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:39

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,462
Celková čítanosť: 5509950x
Priemerná čítanosť článkov: 3769x

Autor blogu

Kategórie