Denník N dnes: „Tridsaťpäť percent žiakov viedenských základných škôl sa dnes hlási k islamu“

 

„Mnohí domáci nikdy nesúhlasili s tým, aby sa Rakúsko vôbec stalo prisťahovaleckou krajinou

 

Necelá polovica – 45 percent – ​​z dvoch miliónov obyvateľov má prisťahovalecký pôvod, najčastejšie zo Srbska (100-tisíc) a z Turecka (75-tisíc). V minulom desaťročí sa k nim pridalo vyše 50-tisíc Sýrčanov a 25-tisíc Afgancov.

Viac ako 60 percent žiakov základných viedenských škôl, teda ich prvých štyroch ročníkov, vo svojom každodennom živote nehovorí po nemecky.

 

Viedeň už nie je prisťahovalecká, je superprisťahovalecká. Reportáž z mesta, ktoré sa mení pred očami

 

Podľa júlového prieskumu považuje 40 percent Rakúšanov riešenie problémov spätých s migráciou za svoju prioritu číslo jeden – výrazne pred zmenou klímy, ktorú považovalo za najpálčivejšiu tému 20 percent voličov. Až potom nasledovali školstvo (12 percent) a bezpečnosť (9 percent).

Prisťahovalectvo bolo aj dominantnou témou nedávnych rakúskych parlamentných volieb, ktoré prebehli v nedeľu. V nich získala najviac hlasov krajne pravicová strana Slobodných (FPÖ), ktorá sľubuje, že Rakúsko premení na pevnosť, a podľa vzoru maďarského suseda Viktora Orbána navrhuje neudeľovať azyl vôbec nikomu.

 

Je teda najvyšší čas navštíviť ľudí, ktorí sa medzi migrantmi a utečencami vo Viedni pohybujú a poznajú situáciu z prvej ruky.

 

„Niečo sa zmenilo. Ľudia, ktorí majú občiansku odvahu, si teraz dvakrát rozmyslia, či zakročia, keď na ulici vidia nejaké obťažovanie alebo hádku. Príliš veľa mladých mužov totiž so sebou nosí nôž,“ hovorí novinár Clemens Neuhold z popredného liberálneho spravodajského týždenníka Profil, ktorý sa venuje migrácii a problémom okolo nej vyše dvadsať rokov.

Situáciu komplikuje skutočnosť, že práve v školách sa najvýraznejšie prejavuje rýchla demografická zmena, ktorou Viedeň prechádza.

 

Viac ako 60 percent žiakov základných viedenských škôl, teda ich prvých štyroch ročníkov, vo svojom každodennom živote nehovorí po nemecky. Pätina hovorí tak zle, že nerozumie výkladu učiteľa.

Tridsaťpäť percent žiakov viedenských základných škôl sa dnes hlási k islamu, katolíkov je 21 percent. Do tried, v ktorých prevažujú deti z moslimských rodín, podľa skúseností mnohých učiteľov vstupuje islamizmus.

Z plávania sa na mnohých školách ospravedlňuje veľká časť dievčat, častejšie ako v minulosti si zakrývajú vlasy šatkou. Počas ramadánu sú žiaci vyčerpaní pôstom,“ hovorí učiteľka Susanne Wiesinger, ktorá v minulosti viedla v štvrti Favoriten učiteľské odbory a pred šiestimi rokmi napísala o „kultúrnych vojnách“ v učebniach veľmi diskutovanú knihu.

Islam podľa jej pozorovania dáva mnohým dospievajúcim identitu, čerpajú z nej silu, sebavedomie, často pocit nadradenosti – podobne ako zo svalov.“

 

 

 

Denník N 28.septembra 2024 titulka pred týždňom:

 

„Boli sme na mítingu rakúskych slobodných. Obhajovali amerických neonacistov a brojili proti migrácii“

 

https://dennikn.sk/4220348/boli-sme-na-mitingu-rakuskych-slobodnych-obhajovali-americkych-neonacistov-a-brojili-proti-migracii/

 

 

 

Mňa by zaujímalo, či v Európe existuje strana, ktorá by „brojila“ proti migrácii a nevyhlasovali by ich za fašistov!

 

 

 

z článku:

 

„Mladý straník slobodných vytiahol neonacistickú teóriu

 

V predvolebnom stánku FPÖ hneď pri vstupe na námestie sa s nami pôvodne nechcel baviť nikto. Pred novinármi sa otáčali a zakazovali aj fotiť.

 

Napokon sa pri nás zastavil mladík, ktorý to tam mal pod palcom – 27-ročný sekretár mládežníckej organizácie rakúskych slobodných Jan Staudigl.

„Do strany som vstúpil pred 10 rokmi, keď som mal 17 rokov. Rozhodol som sa tak preto, lebo nechcem, aby boli moji ľudia nahradení,“ hovorí nám vo volebnom straníckom stánku popri tom, ako rozdáva okoloidúcim baloníky s logom FPÖ.

 

Keď ho upozorníme, že takzvaná replacement theory (teória nahradenia) je niečo, čo spopularizovali americkí neonacisti na čele s Davidom Lanom, známym antisemitom, viditeľne mu to neprekáža. Prizná však, že o tejto teórii „až tak veľa nevie“.

 

„Ale nechcem, aby boli európski ľudia nahradení. Nechcem, aby v Rakúsku nastalo veľké nahradenie masovou migráciou z Východu, z Orientu, z Arábie, zo Sýrie, z Afganistanu. Vo Viedni v školách už takmer nie sú rakúske deti, to je fakt. Stačí ísť na ulicu, otvoriť oči a vidieť, čo sa dnes deje, aký obraz máte pred sebou teraz a ako to bolo pred 30 rokmi,“ dodáva mladý straník slobodných.

 

Keď mu oponujeme, že veľkú časť migrantov vo Viedni tvoria ľudia z bývalej východnej Európy, z Balkánu či z Turecka, odpovedá, že tí mu neprekážajú. Hovorí, že treba „uzavrieť schengen“. Lenže Rakúsko nemá vonkajšie hranice schengenu – tie ležia v Grécku, Taliansku či v Španielsku, opäť sa pokúšame oponovať.“

 

 

 

 

Takže tento mladý chudák nič nevytiahol, ale oni naňho vytiahli nacistickú teóriu o ktorej nič nepočul a keď mu migrácia stále vadí, tak nacistickú teóriu vytiahol on?

 

Kto s nimi okamžite nesúhlasí a nesúhlasí s dovážaním migrantov, je vyhlásený, že obhajuje akúkoľvek nacistickú teóriu o ktorej ani nepočul! Ešte ho obvinia, že on ju vytiahol!

 

 

 

Takto ešte aj dnes nútia ľudí súhlasiť s dovážaním migrantov!

 

Nesúhlasíte, ste nacista!

 

 

 

Toto nie je zastrašovanie?

 

 

Práve toto je zastrašovanie, aby ste sa neopovážili nesúhlasiť!

 

====

 

Ešte raz, pred týždňom kritizovali tohto mladého muža, že toto je nacistická teória:

 

 

„Ale nechcem, aby boli európski ľudia nahradení. Nechcem, aby v Rakúsku nastalo veľké nahradenie masovou migráciou z Východu, z Orientu, z Arábie, zo Sýrie, z Afganistanu. Vo Viedni v školách už takmer nie sú rakúske deti, to je fakt. Stačí ísť na ulicu, otvoriť oči a vidieť, čo sa dnes deje, aký obraz máte pred sebou teraz a ako to bolo pred 30 rokmi,“ dodáva mladý straník slobodných.

 

Keď mu oponujeme, že veľkú časť migrantov vo Viedni tvoria ľudia z bývalej východnej Európy, z Balkánu či z Turecka, odpovedá, že tí mu neprekážajú. Hovorí, že treba „uzavrieť schengen“. Lenže Rakúsko nemá vonkajšie hranice schengenu – tie ležia v Grécku, Taliansku či v Španielsku, opäť sa pokúšame oponovať.“

 

 

A po týždni píšu:

 

„Necelá polovica – 45 percent – ​​z dvoch miliónov obyvateľov má prisťahovalecký pôvod, najčastejšie zo Srbska (100-tisíc) a z Turecka (75-tisíc). V minulom desaťročí sa k nim pridalo vyše 50-tisíc Sýrčanov a 25-tisíc Afgancov.

 

„Tridsaťpäť percent žiakov viedenských základných škôl sa dnes hlási k islamu“

 

Viedeň už nie je prisťahovalecká, je superprisťahovalecká. Reportáž z mesta, ktoré sa mení pred očami

 

 

Najprv ho presviedčajú, že sa mu to zdá a to je nacizmus, o týždeň napíšu, že je to tak ako to opisuje!

 

A to nám nadávajú do tupovoličov!

 

Sú v redakcii buchnutí o zem? Nevedia, čo písali pred týždňom? Čítajú vôbec, čo píšu?

 

 

Behom týždňa odsúdia niečo ako nacistický nezmysel a behom týždňa prinesú reportáž o tom, že hovoril pravdu a výmene obyvateľov vo Viedni, za čo ho pred týždňom vyhlásili za nacistu, keď to takto nacisticky vidí!

 

 

Logicky z toho vyplýva, že to môže vidieť a dobre to vidí, keď to tak vidia aj oni, ale nesmie mu to vadiť, inak bude ako všetci, ktorým to vadí, povláčený médiami ako nacista!

 

A toto je to extrémistické a propagandistické zastrašovanie občanov progresívnymi médiami, že to občanom nesmie vadiť, inak budú médiami a novinármi terorizovaní, že sú nacisti!

 

Môže vidieť, že sú vymieňaní, ale nesmie mu to vadiť! Musí s tým povinne súhlasiť pod vyhrážkami nacizmom!

Vadiť to podľa progresívnych novinárov môže len nacistom!

 

 

Toto je progresívna propaganda, ktorá aktívne pomáha rozširovaniu islamu v Európe, čím sa aktívne zasadzujú za zvýšenie kriminality v Európe, čo prinesie násilie voči ženám a zvýšenie počtu znásilnení.

 

Pritom nám hrajú divadlo, že nejako bojujú proti znásilneniam a táto téma ich dojíma!

 

 

Práve toto prináša násilie voči ženám v Európe a práve oni budú mať na svedomí budúce znásilnenia!

 

Zastrašovali ľudí, aby s tým súhlasili!

 

 

Keby ste v osobnom živote všetkým ženám, ktoré stretnete, nadávali, že sú suky, toľko násilia nespôsobíte – reálnych znásilnení násilným vnucovaním islamu a umlčiavaním ľudí!

 

Práve vy umlčiavate ženy, aby sa s exportom menejcennosti žien neopovážili nesúhlasiť!

 

Takto pracujete v službách násilia! Rozšírenie nerovnoprávneho islamu k ženám postihne státisíce žien v Európe! 

 

 

 

Ja sa ako žena proti tomu búrim a som scenzúrovaná na SME aj na Pravde!

 

Pritom za scenzúrovaných sa vyhlasujete vy, čo vydieraním vnucujete šírenie nerovnoprávneho islamu voči ženám v Európe!

 

 

Práve vy budete zodpovední za tie znásilnenia!

 

 

 

.

Mudr. Fischer: „Hippokrates sa musí v hrobe obracať! „

13.10.2024

„Názory cca 50tich slovenských, českých, európskych a svetových lekárov a vedcov (z toho 3 nositelia Nobelovej ceny), ktorí argumentujú proti očkovaniu.“ „Názor a návrh prof. MUDr. Viliama Fischera, CSc., FICS na zorganizovanie 1. európskeho alebo svetového kongresu o koronavíruse za účasti oboch názorových strán.“ Prof. [...]

Petr Drulák: „Falošné tóny progresivistov v orwellovskej fraške“

13.10.2024

Štandard Petr Drulák: Falošné tóny progresivistov v orwellovskej fraške Orbánova vecná kritika „Na úvod upozornil, že Leyenová svojím prejavom porušila zásadu nestrannej komisie „strážiacej zmluvy“. Túto zásadu síce porušuje sústavne a nadväzuje tým na neblahé poňatie svojho predchodcu Junckera, ktorý začal hovoriť o [...]

A bola by mi ukradnutá, keby mi ju niekto konkrétny nedával za morálny vzor, aká by som mala byť ja, ale ja taká nie som!

12.10.2024

Názor zo SME, z diskusií, jedna ukážka aká mám byť aj ja: „Títio tu, čo si teraz uchmatli Slovensko, rozdelili ľudí, čo tu žijeme, na 2 kategórie. Občanmi 1. kategórie sú voliči strán vládnej koalície: heterosexuáli ideálne bielej pleti, pozerajúci správy na STVR, čítajúci na nete všetko možné aj nemožné, ale NIKDY nie denníky SME a N spolu s [...]

Michalovce / Rodinná tragédia /

Obvineného muža z kauzy vraždy jeho rodičov v Trnave vzali do väzby

18.10.2024 12:16

Uznesenie súdu nie je právoplatné, obvinený podal proti nemu sťažnosť.

Gbeľany

Ktorá obec na Slovensku má najlepšie podmienky na život? NKÚ ponúka odpoveď v novej aplikácii

18.10.2024 12:02

Z aplikácie si môžu obyvatelia zistiť, aké bodové hodnotenie z pohľadu kvality života má obec či mesto, v ktorom žijú.

USA voľby2024 Trump míting Butler musk

Jourová je podľa Muska stelesnením banálneho byrokratického zla

18.10.2024 11:47

Reagoval tým okrem iného na slová Jourovej, že on sám nedokáže rozlišovať medzi dobrom a zlom a že je propagátorom zla.

Belgicko NATO stretnutie ministri obrany

Zelenskyj: Iba pozvanie Ukrajiny do NATO môže ukončiť vojnu s Ruskom. Putin rozumie len sile

18.10.2024 11:13

Vstup do Aliancie má podľa Zelenského zásadný význam pre to, aby sa šéf Kremľa Vladimir Putin posadil za rokovací stôl.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,622
Celková čítanosť: 5736889x
Priemerná čítanosť článkov: 3537x

Autor blogu

Kategórie