Založ si blog

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

 

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť.

 

Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní?

 

Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný?

 

 

Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel?

 

Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel?

 

Alebo by znova vedel ako v tom chodiť a ušiel by medzi prvými?

 

 

Takáto je tá morálka progresívcov. O vyššej morálke hovoria svojim hlupákom čitateľom a voličom tej úžasnej a najlepšej progresívnej koalície v ktorej vedia ako neplatiť dane, ako újsť pri tom, čo iným podávajú ako vyššiu morálku a ako sa priživovať na štáte a potom hovoriť, že sú úspešnejší od „lúzy“ vďaka svojim schopnostiam!

 

Aké sú to schopnosti?

 

Vedieť si prideliť dotácie a granty zo štátneho tej „lúzy“? Vedieť ako neplatiť dane? A vedieť aj medzi prvými ujsť?

 

 

 

Pozdrav Michalovi Šimečkovi č.1 Ako Truban neplatil dane

 

„Podnikateľ a advokát Zoroslav Kollár sa v 1. časti videa adresovanom vodcovi Progresívneho Slovenska Michalovi Šimečkovi venoval progresívnym odborníkom pôsobiacich v strane PS.

 

od 9 min. k Trubanovi:

 

 

 

 

TERAZ TAKTO: “Fakturovali si desaťtisíce,” tvrdí K. Roskoványi o združení Marty Šimečkovej

 

od 14 min konkrétne:

 

 

 

 

 

Predseda Výboru NR SR pre kultúru a médiá Roman Michelko (SNS)

 

„Ukázalo sa, že odvolávanie Šimečku má jeden, pôvodne nezamýšľaný, dôsledok. V rámci diskusie o poberaní dotácií z verejných zdrojov sa nakoniec ukázalo, aké pochybné pseudo- kultúrne aktivity sú už roky, či priam desaťročia, dotované z verejných zdrojov.

 

Za ostatných niečo vyše 30 rokov sa tu vytvoril mechanizmus, ktorý živil desiatky mimovládok, pochybných umelcov, rôznych pseudoexpertov a nikomu to nevadilo. Na ministerstvo spravodlivosti boli roky nacicané pochybné mimovládky, ktoré mali za cieľ „democracy maker“ – teda vyrábať demokraciu. Klasické vplyvové organizácie progresívnych ministrov a istej nemenovanej ambasády. Áno, treba priznať, že klanová kultúra a sofistikované rozmiestnenie kádrov umožňovalo, že tieto toky peňazí fungovali, napriek striedaniu sa garnitúr. Niečo o tom viem. Sám som sa pokúsil narušiť klanové bratstvá, ktoré si takmer dedične vyárendovali členstvo v komisiách, tak aby tým “našim“ vždy dali koľko treba a tým ostatným, len to čo sa zvýši. A naozaj nešlo vždy len o veľmi pochybné estetické kritériá, išlo predovšetkým o osobné kontakty a o to, že niekto bol roky, ba priam desaťročia, prisatý na príjmy z týchto komisií a stačilo mu len čokoľvek vyprodukovať, podoru mal istú.

 

 

A naopak, mnohí kvalitní tvorcovia, ktorí do toho správneho klanu nepatrili, ostávali nasucho. A nepomohlo im nič, ani kvalitné posudky od nespochybniteľných odborných autorít, ani dôsledné plnenie kritérií, ktoré boli pre získanie grantu deklarované. Aj preto bolo nutné začať s tým niečo robiť a vtedy padla kosa na kameň. Ja osobne som sa stal hlavným “ničiteľom“ kultúry, lebo som chcel reformovať Fond na podporu umenia. Falošná hra, ktorú opozícia rozohrala – kedy zverejňuje výšku dotácií, ktorú údajne dostali koaliční politici – sa jej čoskoro vráti.“

 

 

Infovojna cituje Michelka, prečo nie SME a Denník N, ak sú ich čitatelia v obraze?

 

Názor opačnej strany nemusia vedieť, aby ich mohli klamať?

 

 

 

 

Takéto sú tie ich reálne schopnosti. Každý by ich mal, keby mal niekoho, kto mu prideľuje dotácie a granty. Sú to schopnosti priživiť sa na politickej propagande progresivizmu (predtým socializmu).

 

 

A preto je zrazu toľko „liberálov“! Aj iní chcú mať kariéru alebo aspoň nerušenú kariéru! (ako v socializme)

 

Rovnaká morálka vládla aj voči KSČ!

 

Myslíte si, že v čase socializmu by sa k politickej propagande nehlásili?

 

 

Že Šimečka nie, lebo jeho otca vylúčili zo strany a až vtedy vytriezvel?

 

A keby ho nevylúčili, tak vytriezvie tiež a nehovoril by potom, že inak sa nedalo – ako všetci?

 

 

Ako viete, že dnešný hlavný normalizátor za novú progresívnu totalitu (stredný Šimečka) by sa angažoval proti socialistickej, keby jeho otec nebol vylúčený?

 

Dnes by ho určite tiež obhajoval, že len nemohol inak!

 

 

Dnes totiž inak už môžu! Nikto ich nenúti volať po cenzúre občanov. Nikto ich nenúti pretláčať novú progresívnu totalitu a robia to celkom dobrovoľne ako ich starý otec predtým komunistickú!

 

Toto je ich rodinná črta – fanatizmus presadzovaný hoci aj totalitne. A vytriezvejú až keď ich to postihne!

 

 

Pre Dostojevského by to bola dobrá téma na ságu o jednej rodine, ako doradu naletel každý a ako to potom prežívali – totalitu na rôzne spôsoby!

 

A ako to vlastne mysleli všetci dobre!

 

Lebo toto nie sú zlí ľudia, málo ľudí pácha zlo presadzovania totality vedome. Sú to tragické osudy ľudí, čo to mysleli dobre a to dobro chceli presadzovať tak fanaticky – ako náboženskí dogmatici!

 

Veď tí to tiež myslia dobre a sú presvedčení, že zachraňujú svet v mene najvyššieho dobra a najvyššej morálky!

 

 

 

Vždy si všímajte nie cieľ, čo vám podáva náboženský dogmatik alebo progresívny dogmatik, ale spôsob akým chce ten cieľ presadiť a dosiahnuť. Len pri tom spôsobe a len pri tej akože menej podstatnej ceste hneď môžete vidieť, či to je dogmatik, lebo jeho cesta je totalitná pre iných.

 

Po totalitnej ceste sa nikdy nedostanete k žiadnej slobode, preto je spôsob cesty vždy dôležitejší ako cieľ!

 

 

=====

 

 

Mohli by mať námietku – A čo tí na opačnej strane, ich nevoliči – „lúza, svine, nacisti“?

 

 

Táto vládna koalícia sa neprezentuje ľuďom ako „vyššia morálka“. Voliči tejto vládnej koalície mali čas z naivity vytriezvieť, alternatíva prepiera ich zlyhania pre ktoré niektorí nikdy už Smer voliť nebudú, iní zas ĽSNS alebo Republiku alebo KDH.

 

Keď sa ich zastávajú, tak len proti progresívnej koalícii!

 

 

Celkom rovnako, ako to aj SME vysvetľovalo svojim čitateľom, že ideálna koalícia neexistuje a musíte si vybrať len z toho, čo je!

 

Zaujímavé, že u seba to chápu, že strávili by do svojej koalície aj Hlas, kde máte „ekonomické krídlo“ Smeru, ale zrazu u opačných je to kolaborácia so zlom?

 

A prečo ste teda chceli kolaborovať so zlom a vysvetľovali čitateľom SME a Denníka N, že bez polky Smeru to nepôjde?

 

 

Ani pre opačnú stranu to bez Smeru nepôjde! A že sa na túto stranu pridal aj Hlas, to svedčí o reklame progresívnej koalície ako totalitnej, ktorú ste jej urobili sami. Zásluhu majú na tom hlavne progresívni novinári svojimi propagandami a politickým aktivizmom, ktoré presadzovali totalitne a demagogicky ako poslední náboženskí dogmatici!

 

Vlastne nás váš fanatizmus pred vami zachránil, váš totalitný extrémizmus sa stal tak zjavný!

 

Ľudia videli, že ich klamete aj pri migračných kvótach a migračnej politike, pri vojnových propagandách, pri vojenských základniach, pri strate veta…

 

V ktorej téme ste hovorili a písali pravdu?

 

 

Že si dnes ľudia povedia – mali ste pravdu?

 

Pri ožobračovaní celej EÚ, že to postihne aj nás? Lebo s vami len nás by to nepostihlo?

 

 

 

 

.

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi: Udej mámu, posílíš mír?

14.09.2024

Mikloško, ktorý vraj trčí vojnovým štváčom zo …. To, čo stvárajú náboženskí fanatici po voľbách mnohých prekvapilo. No KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) [...]

Už ste videli hlupáka, čo chce na vlastnú hlavu jadrovú a Putin to prežije?

13.09.2024

Ve čtvrtek 29. února 2024 vyhlásil americký ministr obrany Lloyd Austin na slyšení výboru Kongresu USA pro ozbrojené síly, že porážka Ukrajiny bude znamenat zatažení NATO do války s Ruskem! 11.9. Příprava útočné jaderné války, trestní oznámení na ministryni Černochovou „Návrh trestního oznámení Tímto plníme zákonnou oznamovací [...]

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Výbuchy pagerov sú pre nás tvrdou ranou, je to vyhlásenie vojny, vyhlásil šéf Hizballáhu

19.09.2024 17:15

Podľa Nasralláha zvýšil Hizballáh svoju bojovú pohotovosť.

Záchranársky vrtuľník

Na škole v Kráľovskom Chlmci sa po páde z okna vážne zranil chlapec. Vrtuľníkom ho previezli do Košíc

19.09.2024 17:11

Potvrdili to záchranári, polícia aj primátor mesta Karol Pataky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,604
Celková čítanosť: 5701365x
Priemerná čítanosť článkov: 3554x

Autor blogu

Kategórie